Cykeltur

Efter maten tog jag en sväng med cykeln. Jag slutade i Täby kyrkby, där gick jag till min farmors och mammas grav. Träffade Jimmy, Sara och Taff också.

Sen cyklade jag bara hem och kollade på slutet av Gossipgirl. efter det hoppade jag i duschen och nu efter känner jag mig helt utmattad och slut, från cykelturen på en timme, men även från allt solande idag. Man blir helt slut efter en dag i solen.

-Hejsan!


















Soliga dagen

Dagen idag har varit så härlig. Bara legat och solat hela dagen! Mys.
Kom nyss hem från Pelin, gick från ensta med skavsår. Super! Nu sitter jag hungrig som en varg och väntar på att maten ska bli klar, för att jag sen ska duscha tror jag, om inte Leken hör av sig snart.
-Byebye!

Helspeckad dag

Har legat och stekt hela dagen. Skönt! Tror ni att man blev brun då? Japp! :D Men.. jag brände hela baksidan och är röd som en nykokad kräfta och ont gör det också! :P När vi hade solat klart, typ vid fem halv sex så åkte jag hem för att duscha och sminak mig till en myskväll hemma hos Emma, med Leken och en massa andra! :D Bilder kommer.. Jag har haft jättetrevligt, verkligen! Ångrar det inte. Leken kikade förbi här en stund innan hos gick hem till sig. Nu ska trötta lilla jag ta och lägga mig i min varma säng.

Imorn blir det tidig väckning, för jag ska sola med min kära kompisar. Jag har lovat dem ett bad också, vi får se hur det blir.
-Natti!

Dumma snickare

Imorse vaknade jag halv åtta, sen halv tio då kunde jag inte somna om så jag var tvungen att gå upp.(Tror att det var grannens snickare som väkte mig!) Jag åt frukost och tänkte gå ut och sola, men det orkade jag inte eftersom pappa och jag skulle åka till arninge inom en timme ungefär. Istället, sopade jag lite, krattade lite, sopade studsmattan lite och lite småsaker. Jag vill att vi ska få en fin trädgård! :)
Snart ska pappa och jag åka, sen kör han mig till Madiii för vi ska ner och sola på stranden, myspys! :)
-Hejhå!


Ett mysigt bio besök

Har precis kommit hem från bion. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den. Den var ganska fräck och mysig, men man fick ont i huvudet av att ha på sig glasögonen för dem mixtrade så mycket med synen osv. Den är värd att sen om man orkar stå ut, men varnig för obehagliga scener t.ex. en 3d bild av en häka+blod som kommer flygande. Jag vill bara gå och lägga mig nu så att jag kan gå upp imorn och lägga mig och sola. Då ska jag akta mitt ansikte, hehe! :P Jag funderar på att gå och lägga mig nu, men jag är inte ett dugg trött! Lägger mig nog i sängen iaf, kanske kollar på lite lost hehe, jag ska se om alla sässonger (Leken har ett, två och tre)
-Godnatt!

Spegelbild

Det här ska jag ha på mig ikväll :)

Fortfarande röd

Nu håller jag på att ladda upp en bild på fb med det verkar inte funka, vad irriterad jag blir! Mitt ansikte är väldigt rött och är helt stelt, haha! Klantigt att man inte smörjer in sig om man är ute i solen från halv tolv rill halv sex.. :/ Men, men vi får väl bara hoppas att färgen håller sig :)

Det är den här bilden jag försöker ladda upp..
..går hur lätt som helst här.
-Hejhej!

Hej röda ansikte

Jag har nästan inte varit inne på hela dagen, otroligt skönt det har varit. När jag kom hem efter skolan, tolv kanske så satte jag igång en maskin på en gång. Sen gick jag ut och la mig på studsmattan till två kanske. Då gick jag bara in och hämtade de blöta kläderna och sen hängde jag upp dem utomhus. Tillbaka till studsmattan i någon timme sen fick jag något ryck! Jag rensade maskroser, kvistar och tistlar. Ojoj, nu har jag ont i ryggen, knäna och hanflatorna, men blir trädgården fin så visst. När nästa maskin var klar hämtade jag den och hänge upp den, den med. Sen satt jag och vek torra kläder. Lotta kom straxt efter fem, halv sex någon gång. Då gick jag in och duschade och här sitter jag nu med ryggverk och ett rött ansike. Jag ska smörja in mig nu och vänta på att JImmy, Sara, Taff och Madiii kommer om en halvtimme ungefär. :)
Bio med dem och Lotta, KUL!

Ingen kan säga att jag inte har fått färg!

-Adios!


Sköna fredag

Idag slutar jag vid elva tror jag. Gud va underbart skönt! När jag kommer hem efter skolan ska jag först tvätta, sen kanske blogga, sen ska jag nog äta, sen om solen lyser och det är varmt ska jag ligga ute i solen. Har jag inget att göra till middagen så ska jag städa mitt rum. Vi får väl se hur mycket jag gör av allt detta.
-Hejhopp!

Tester

Idag har vi haft en jobbig och lång dag, vädret gjorde det ju inte bättre heller. Efter skolan åkte jag hem till Sofia, där åt vi ost och äggmacka, sen när Maja kom bakade vi rabarberpaj och tittade på någon komedi. Sen var det träning, vi hade tester hela träningen. Jobbigt, men ändå skönt :)
Jag måste skriva klar om min bild och sen plugga svenska, så jag ska inte skriva så mycket idag.
-Hejdå!

Sur, arg, nej jag vet inte irriterad?

Jag är helt slut, orkar ingenting. Idag har jag skrivit klart idrottsgrejen, som tog lång tid. Jag har också gjort bilden, som tog lite mindre tid och dålig blev det. Typ en fem åring som har målat den, JIPPI! Men jag kommer ändå bara få G i bild tror jag, hade vg förut :/ Jag var på topphumör när Emelie och jag satt och pluggade till hennes prov, eller jag hjälpte henne bara. Jag tycket biologi är intressant och kom ihåg lite från nian vad det var så det var kul. Men sen när pappa kom så tjatade han på något, jag blev irriterad och pratade inte på hela vägen hem. I bilen påväg hem fick jag något i huvudet, det gjorde inte ont så jag brydde mig inte alls och lät den vara. Pappa tog upp den och bler irriterad för att det hade ramlat ner på mig. Orkade verkligen inte bry mig är helt slut efter den här stressveckan. Nu är det bara svenska och spanska kvar att göra. Inte taggad, men vill bara få det gjort så att det kan bli sommarlov snart! Nu måste jag sova.
-Godnatt!

Min veckoplanering

Måndag:
Spanska [ ] -blev flyttad till nästa vecka
Tisdag:
Samhällskunskap - debatt [X]
Studieteknik inlämning [X]
Coopertest [X]
Onsdag:
Idrotts inlämning [X]
Historia prov [X]
Torsdag:
Bild [ ]
Svenska redovisning [ ]

En sak klart

Nu har jag äntligen skrivit klart min indrotts uppgift. Superskönt! Nu är det bara bilden och svenska redovisningen tills imorn. Hm.. hur ska jag rita en hjälm på ett töntigt eller otöntigt sätt? Jag kommer aldrig hinna, vad ska jag göra? NU ångrara man sig verkligen att man inte tänkte på det här tidigare!

Sitter på pappas jobb och väntar på att Emelie ska smsa och säga att hon är påväg hem så att jag kan åka hem till henne, men hon smsar ju aldrig! Jag ska hem till henne och kolla på hennes nya rum och så, sen ska jag väl fösöka göra min bild, hur jag nu ska göra den!? .. :/
-Hejdå!

VARNING, nymålat!

Nu har jag målat naglarna på både Leken och mig. Mina tånaglar fick också bli lite fina :) Jag är kissnödig. Konstigt? Vi ska nog gå och lägga oss nu. Detär ingen idé att plugga mer för fattar ingenting i alla falla.
-Godnatt!

En och en halv liter senare

ILLA, JAG MÅR ILLA!


Fulla kaggar

Nu går jag och Leken ut på gräsmattan och dricker vatten. Vi kommer tillbaka helt fulla i magen.
-Byebye!


Skinande sol blev blött regn

Då var den här dagen avklarad då. Skönt! Först var det sam-debatt. Gick skitdåligt! Sen hade vi coopertest, istället för jojo. Jag tycker att coop var bättre, bara att det var stekhett att springa de där sex varven runt baran. (2,4) Jag kom på tiden 11.30. Senare på dagen hade vi inga roliga lektioner, låg bara ute på gräsmattan på rasterna och tog det lugnt. Efter skolan åkte Leken och jag hem till henne, vi skulle plugga, men så blev det inte. Vi åt mackor och en god tårta, sen la vi oss på baksidan och kollade igenom papprerna sen sov vi en stund. Vi vaknade av att solen försvann och gick upp på hennes rum för att kolla på film och plugga. Då kom vi på att vi var tvugna att ha historiaboken som var hemma hos mig. Leken packade sovgrejer och vi begav oss till mig,d är vi pluggade i en till två timmar innan maten. Det blev korvstrogge till middag och ingen ville gå upp och plugga efteråt men tillslut tog vi steget. Det blev ingen seriös pluggning, men vi läste igenom alla sidor vi skulle. Vem har sagt att man måste fatta det också?

Jag har precis duschat och Leken står i duschen. Jag ska smörja in mig och vänta på henne, sen ska vi ut och dricka vatten,
-Tjohej!


soooool

lycklig i det varma vädret. efter skolan åkte jag och Leken hem till henne och har legat ute och solat sedan dess. vi har försökt plugga ett tag men det gick inte så bra. just nu ligger vi på kullen på hennes trädgård i solen med blåa solbrillor, stek!
vi för max 1 min sedan! ( .. och man ska inte vara snygg i solen, nej, så vi är ursäktade)

springning

Igår gjorde jag klar min spanska och började på studietekniken och idrottsuppgiften, men ingen av dem blev klara. Vid halv nio, när jag satt och skrev st:n kände jag mig så trött, så jag var tvungen att avsluta och gå och lägga mig. Men innan jag kunde gå och lägga mig var jag tvungen att duscha, byta lakan, städa rummet och sen packa grejerna tills imorn. 

Imrose gick jag upp sju, i god tid till att åka till Leken. Kvart över var jag hemma hos henne och vi åkte till ensta. Idag sprang vi 2,5 km. Det gick bra. Vi åkte hem och gjorde oss iordning.
Nu ska vi ut och äta god frukost på baksidan. 
-Byebye!

Hit och dit

Jag är verkligen hur trött som helst. Vaknade precis och har inte sovit mycket inatt.. Orkar inte skriva om igår, men jag kan sammanfatta den som "hit och dit" Nu ska jag gå ner och skriva klart mitt spanska arbete, sen ska jag göra klart studietekninken, eller i alla fall börja med den. :P
-Bye!

Centrum

Emelie och jag tog bussen till centrum tjugo över fyra. Kameran följde med för att ta kort på klänningarna och skorna hon testade. För att slippa skriva vad vi gjorde så får ni bilder på det istället! ;)
 
På 616 mot täby centrum

Salt - Prövning av balklänning









Zara - prövning av skor



Bianco - prövning av skor



Scorett - prövnig av skor



Emelie kom hem med en klänning, skorna från bianco, ett silvrigt armband(bianco) och en svart väska(bianco)
-Hej!

Äntligen

Nu har jag äntligen fått upp Emelie ur sängen och vi ska över och handla lunch.
-Såhär glad var hon
-Ciao!

Tråkigt

Nu har jag gjort det tråkiga med att fixa bilder, är inte klär än med det får bli en annan gång. Ska väcka Emelie nu också, eller hon är vaken så jag ska bara få upp henne ur sängen.
-Hejhej!

Four years ago

I wish you were here, miss you like damn!


Inget att göra

Jag har inget att göra tills Emelie vaknar, så jag ska nog sitta och fixa med lite bilder..

.

När man ljuger för någon
Annan sviker man sig
Själv du kan lura
Någon annan
Men man kan
Aldrig ljuga
 För dig
Själv!

Emelie är här nu

Vaknade först halv tio imorse av att Emelie smsade och sa att hon var påväg. Jag somnade om, men vaknade av att hon ringde 40 minuter senare ungefär. Då gick jag upp och öppnade dörren åt henne och gick och åt frukost. Hon var jätteträtt så hon gick och la sig i min säng. Jag kom upp till henne när jag hade ätit klart och la mig i sängen med hene. Hon gillade inte att bli väkt, men det fick hon ta när hon hade lagt sig i min säng med mitt täcke och kudde! :P Ändå tills nu har jag legat och lyssnat på ipoden i sängen, men nu orkade jag bara inte ligga still längre så jag satte mig vid datan. Mycket bättre! ;)
-Hejhopp!

Nu blev det kvällen

Nu sitter jag och pratar med Emelie oh ska faktiskt ta och stänga av datan för att gå och lägga mig. Vet inte när jag ska gå upp imorn als. Emelie ska ringa mig när hon åker hemifårn fr hon får skjuts till täby imorgon bitti. Då ska vi nog en snabbis till centrum för att hon ska kolla på balklännig.
-Nattinatti!

Bästis sysslingen

Snackade nyss med Madiii, men inte i telefon utan bara på sms. Till henne gick det helt plötsligt att skriva, helt konstigt! För Emelie har inte heller fått smsen jag skickat och ajg har skickat över tio st. Haha! :P
Men Madiii och jag taggar upp tills om en vecka då vi ska se på bio med Sara, Jimmy och Lotta inne i stan. Ska bli så himla kul, det roligaste är nog att få träffa min kära syster igen! Vi träffas ju inte så ofta :/

Hittade nyss sötaste bilden :)
<3

Dumma mobil!

Juste! Det är något fel på min mobil, har skickat flera sms som itne har kommit fram, vet itne var det är för fel på den.. dem levereras bara inte.. ? Bara så ni vet, jag dissar er inte! Jag har svarat på alla sms som har kommit till mig idag, men som sagt dem kommer bara inte fram.
-Bye!

Mysfredag

Jag har faktiskt haft det jättemysigt hemma. Brukar aldrig vara hemma när släkten är hos oss, varje fredag då.. men idag var jag hemma hela kvällen och de var förvånade över varför jag helt plötsligt var hemma. VI har ätit god mat, kollat på talang och pratat. Vi bestämde också att vi skulle gå på bio nästa fredag, My bloody valentine tror jag den hette? En skräckfilm i 3d, det ska bli spännande ;) Jag gick ut på promenad med lilla Taffsen i en dryg halvtimme. Det regnade inte just då, så det hade jag ju tur med. Straxt efter elva åkte alla hem och det var bara jag och pappa kvar. Jag satte mig vid datan som vanlig och pappa på din plats i vardagsrummet. Jag skulle vilja gå ner till honom och kolla på en film eller så, men det är så sent så jag kommer säkert somna! :P
-Hejsan!

Läs du bara

Jag vet att du läser min blogg, så allt jag skriver är jag medveten om!
Jag skulle aldrig vilja ha en kompis som snackar så mycket skit och bara trycker ner andra!
Jag snackade nyss med dig och du sa att du inte skulle säga något till honom, men eftersom han läser min blogg så får han reda på det nu. Too bad for you. Hur kan du bara sitta och skriva så mycket skit och tror att det du skriver är bra. För det första skriver du som en kratta och för det andra kan du inte stava. Vill du veta en sak? Det är du som förstörde allt, ALLT! Det var du som började med att hota mig, och nu menar jag inte bara den här gången utan det har hänt förut! Du tror att du är en så himla bra kompis, men tänkt till och bete dig som en människa och inte som någon idiot!
-:@

Ingenting

Jag har verkligen inte gjort mycket idag, från datan till tv:n. Duschat har jag faktiskt också hunnit med.

Nu är Lotta och Stefan här och Jimmy och Sara kommer senare tror jag. Ska nog ner och vara lite social nu.
-Hejdå!


Kläder

Ja! Nu har Emelie äntligen vaknat och jag satt och vaknade med henne en stund om allt från idag till igår. Jag hittade lite kläder i källaren som jag har prövat, hade ju ändå inget att göra.

En lila vanlig kjol som jag har satt som högkjol, eller om man vill låta den smälta in som en klänning


En långkjol som jag med hjälp av ett skärp har användt som en klänning

En kort rosaaktig tröja som jag har ett vitt linne under

En gosig puma tjocktröja, som jag sitter i just nu

-Tja!

Inget bra humör

Leken väckte mig samma tid som igår och ingen av oss var på bra humör. Det märktes verkligen att vi har varit med varandra för länge. Vi gick över för att handla mackor och juice och åt sen frukost, ingen pratade, bara kollade på tv. Hon gick iaf hem sen och jag satte mig vid datan och sen låg jag i sängen och väntade på att Emelie skulle vakna.
-Hej!


Rolig kväll!

Idag har det hänt mycket! Som jag skrev förut så började dagen väldigt segt så från att inte ha något alls att göra till att ha en skitrolig kväll! Jag och Leken stack till McDonalds och åt middag, gott! :p Efter det var det tänkt att vi skulle grilla vid rösjön med massa folk men istället helt plötsligt satt vi på tubbelbanan in till stan för att träffa Micke och hans fyra lumparkompisar. Vi sällskapade dom på Fridays och där blev vi kvar några timmar och hade jättekul! Vi fick tom en dans på bordet, annars fick de inte beställa mer sa servitrisen ;) Haha! Det var egentligen tänkt att jag och Leken skulle hem till Patrik sen och se på film men timmarna gick så det blev för sent. Vid tolv stack vi alla till Mcdonalds (andra gången för oss idag!) och åt lite mat. Jag och Leken snodde Max två solglasögon och hade på oss dem resten av kvällen. Efter det begav vi oss ner till tbanan och tog sista tåget hem, hade vi kommit 10 min senare hade vi fått vänta till 5 i natt!! Det var lite tur där! På bussen hem från Danderyd hade vi en kille bakom oss som helt plötsligt spydde, så jävla äckligt! Det var typ blod för det rann fram till oss och var helt rött, så vi gick fram i bussen, vi skulle ändå av nästa station. Sen blev det en kylig färd hem och nu sitter vi här trötta som tusan och ska sova. Det blir ingen film ikväll.
-Natti!


Segaste dagen

Leken och jag somnade hemma hos mig efter att ha sett på festival. Den var ganska bra och det var skönt att sova efter det, tror att klockan var ett eller något. Nu imorse kom Leken och väckte mig och vi gick ner och bakade scones. De blev suveräna! :D vi satt ute på en filt i solen och åt och hade det mysigt. När solen gick i moln gick vi in och vilade till hög musik, men där låg vi inte länge. Vi tog med oss duntäcke och gick ut och la oss på studsmattan. Där låg vi inte heller länge för solen ville aldrig komma fram. Vi fick slut på idéer att göra så det blev att en av oss satt vid datan och den andra låg i sängen.
-Hejhå!

Gåsruset

Idag sprang hela skolan gåsruset på mer  än 5 kilometer. Jag fick fyra poäng och är mycket stolt över mig själv, kom först av alla tjejer. ;) Tror att det var mellan 26-27 minuter. Efteråt kom Lekens mamma och hämtade oss i skolan, röda som vi var. Vi duschade, sminkade oss och åt sen var det bara att skynda till bussen för att ta sig in till stan och kolla på bio med klassen. Vi såg Che gerillaledaren. Den var lång och tråkigt. Sen gick Leken och shoppade loss, hon fick med sig en klänning och en glansig jacka som hon faktiskt står och provar just nu. 
Jag och Leken för typ 10 min sedan, jävla puddingar
Lekens nya inköp, dock ser hennes klänning ut som en blöja här

Ikväll bilr det hem till mig och kolla på någon film eller något. Vi vill egentligen gå ut och ha kul, men det finns inte så mycket att göra. Vi får se vad kvällen har att bjuda på. 

OBS DETTA MÅSTE LÄSAS, ETT LITET ROLIGT SAMTAL MELLAN LEKEN OCH HENNES PAPPA FÖR ETT TAG SEDAN:
Hennes pappa kommer ut i köket för att hämta mat att ta med till tv rummet och titta på fotbollsmatch. Han är stressad och har bråttom.
Leken - Det gick jätte dåligt idag på provet!
Pappan - Aa precis..!
Leken - Tycker du att det var en bra sak eller?
Pappan - Mmh
Leken - Jag är gravid också!
Pappan - A precis..
Några sekunder går
Pappan - VAD SA DU!?!??!?
Sen börjar alla skratta hahaha :p

-Adios!

Sovmorgon imorgon

Nu ska jag ta och sova, inte för sent och inte heller för tidigt. Imorgon går min buss 11.41 då måste jag vara klar halv tolv. Då går jag nog upp nio, tio så hinner jag sitta vid datan en stund innan :)
-Godnatt!

Smakprov

Nu har min gamla kamera börjat funka lite igen, eller skärmen är ju fortfarande paj men det funkar att ta kort så tittar man på datan sen bara! ;)
Här får ni lite smakprov. Har inte så mycket att göra och kort är ju bara roligt att ta! :)

 
-Såhär dammig är min fläckt, vågar inte sätta på den.


-Hej!

System eller vanlig?

Jag vet inte om jag vill ha en systemkamera eller om jag ska köpa en ny, likadan som jag hade förut. Jag var nyss inne på en blogg, och oj man kan verkligen få så fina bilder! Pappa tycker inte att jag är tillräkligt fotofantast, men jag tycker att jag tar foton ofta :) 

                                                                                                                    
















     

Mysdagen i söndags

Jag har visst glömt att lägga upp bilder från Leken och min söndagseftermiddag, så här kommer de! :)













-Mysdag med henne, sola med smoothie :)






 

Coolingar

Visst är mina kompisar snygga? :D


                                          
 

hoppas den funkar

Nu håller jag på att fixa lite musik. Sen kanske jag ska kolla på oth, om min sida nu funkar :/ Idag blir det inte lika tidigt som igår, för jag börjar ju tolv! :D
-Tja!

Va hungrig, blev mätt

Hemma från träning och en tur till fruängen. Jag och pappa beställde oizza på vägen hem för jag var döhungrig och han hatar mcdonalds. Nu är jag mått som en plätt! Imrgon börjar jag klockan tolv och bussen går val halv eller något så jag går typ upp tio i kanske, för det är bara att dra på sig träningskläderna och kanske lite mascara och sen ta sig till skolan för att springa fem km och sen hem och duscha. Efter det ska jag på bio med klassen och se che gerillaledaren eller vad den nu hette!?
-Hejdå!

Upplandsväsby

Jättekul att jag kom på att Leken hade sina grejer hemma hos mig igårkväll när jag hade gått och lagt mig. Jag messade henne och hon kom och hämtade dem så jag kunde sova. Vet inte riktig exakt när jag somande, men det var inte så tidigt som jag har tänkt mig. Jag kom upp imorse och försov min inte til matteprovet, som gick sådär. Gillar inte att säga hur det har gått. Hål efter matten och jag och Maddex2 åkte hem till mig och käkade och kollade på film. Tillbaka i skolan var tråkigt, men vi fick sluta tidigare på studietekniken. Jag åkte hem till Jimmy och det är därifrån jag sitter och skriver nu. Ska straxt gå och byta om, sen ska vi ta oss mot träningen.
-Byebye!

Musik är underbart

Värsta sega dagen. Jag åkte aldrig till Leken utan åt hemma, utan att bråka med pappa. Det gjorde sin del i natt. Jag trodde jag skulle få kolla på one tree hill, men det stället jag se det ifrån funkar inte längre. Jag får väl testa imorn eller något. Ååh näsan rinner också, men det kansek är för att jag glömde att ta min tablett imorse. Jag har verkligen ingen ork eller lust att göra någonting nu, vill bara sova och det är det jag ska göra. Så ring inte och väck mig! Jag tror att jag ska somna till musik för det är vekligen så härligt att lyssna på det och ta det lugnt, men det bästa är att lyssna på inspelningarna som Emelie har sjungt in på min mobil. Älskar när hon sjunger (när hon inte är oseriös), just nu har jag bara två, måste träffa henne snart igen så jag kan få fler! :)
-Godnatt!

Lugna dagen

Ja, vad kan man kalla den här dagen då, det får bli lugn. Historian höll man på att somna, spanskan satt vi vid datan och jag jobbade faktiskt jättemycket! :D Sen var det hål och då tog vi en massa bilder med Pelins kamera. Sista lektionen var engelska och då kollade vi på film. Sen heem! Skönt, men det regnade. Dumma skit väder!

Nu ska jag kolla på gossipgirl, ikväll ska jag och Leken laga middag hemma hos henne.
-Hejhopp!

Sovdax

Jag vill, vill, vill kolla på ett avsnitt av gossip girl innan jag går och lägger mig, men jag måste sova nu annars kommer jag aldrig upp imorn.
-Sovgott!

Vi gillar promenader

                                                                                     

-Kolla, här är vi i vintras på promenad



Det var Leken och jag som lagade maten hemma hos mig. Kan ju inte säga att den var så avanserad, chickens och potatisklyftor i ugnen. Bara att sätta in och ta ut i tid :P Efter maten hoppade jag in i duschen, sen gick vi på promenad och kom hem till Lekens tillslut, där hon skulle packa grejer tills imorn. Det tog tid kan jag lova! :P Efter det tog vi hennes minicykel och cyklade hem till Irme för att hämta mina skor. Irme hade ingen tid i världen att prat med oss för hon höll på att skriva en uppsatts eller något så vi stack på en gång.
Väl hemma hos mig har jag inte gjort mycket. Skulle lägga fram kläder tills imorn men fastnade vid datan istället. Måste väl sova nu om jag ska orka upp sju imorn till springningen.
-Hejhå!

I´m sorry


Is it true, is it over? Did I trow it away. Was it you, was it me? Are you still there for me today?

Gräset är grönt

Vi gick 1,5 km för att värma upp, sen sprang vi 2,5 km. Det gick ganska bra, men det borde gått bättre. Vi spelade in videor när vi går armgång och det finns en liten chans att de kommer upp här. När Leken och jag hade sprungit klart väntade vi på hennes pappa i tjugo minuter kanske sen körde han hem till dem. Svettiga och härliga la vi oss ute och solade i en timme kanske. Sen lagade vi lunch, inte för att det var så mycket att tillreda. Det blev nudlar och sallad med favvodressingen. Under tiden vi åt kollade vi på film, Women. Den började lite segt men var helt okej. Sen gick vi och hade picknick med smoothie på Lekens baksida. Där stannade vi länge, först vilade vi sen "lekte" vi gymnaster och rullade runt på gräset och blev helt gräsiga. Det var väl en typisk söndag, bara ta det lugnt. Nu ska vi snart hem till mig för att äta. Leken får ingen mat hemma hos sig, för det första är deras ugn trasig och för det andra så ville hon inte ha babba. Det blir mat hemma hos mig istället. 
-Byebye!

Springa

Det blev så att jag springer nu, inte ikväll. Leken ville springa innan hon åt frukost och hon vaknade nyss. Vi skulle ha tagit min moppe dit, men eftersom hennes pappa också ska dit får vi skjuts, najs! :) Nu ska jag gå ner och knyta skorna.
-Hejdå!

Musik

Nu håller jag på att fixa musik. Den bästa hitills är Norges låt igår på eurovision. Alexander Rybak - Fairytale.



PIIP

Vaknade av att det pep imorse. Det var brandalarmet som pep, inte varnade för att det brann utan för att den hade dåligt batteri. Efter det åt jag lite frukost, macka i rosten med ost. Jag kunde ha gått och lagt på igen, men jag kände inte för det och satte mig här vid datan istället. Vad ska jag göra idag? Jo, någon gång under dagen ska jag springa med Leken och resten av dagen ska jag träffa Irme. Jag hoppas Leken och jag springer på kvällen för det är så segt att ta sig dit mitt på dagen under alla planer.
-Ciao!


Sova lite

Nu ska jag nog sova. Jag hade tänkt att
lägga ut lite videor från när Leken och
jag hoppade studsmatta tidigare
idag, men för det första orkar
jag inte och för det andra
måste nog Leken vara
här och godkänna
dem innan! :P
-Godnatt!





Eurovisionkväll

Ikväll har jag haft en liten myskväll med Maddex2 och Pelin det har varit jättemysigt. Men jag köpte för mycket godis! Alla som har sett på eurovision ikväll vet att Norge vann. Jag tycker faktiskt att han var bra. :) Jag spelade in en video idag under omröstingen när Madde J för utbrått! :P

-Hejdå!

Leken sover

Just nu är ju Leken här.
Som hon tidigare skrev skulle hon gå till mig i sängen,
men det blev bara att vi bytte platse.
Nu ligger hon i sängen och sover.
 

Såhär skönt ligger hon i min säng
-Hej!

leken is in da house

eftersom jessika har glömt att skriva massa viktiga detaljer i sina inlägg så får jag kompletera det nu! i torsdags när vi var i stan så köpte hon en känning och här kommer bild!! den är fin.


sen blev jag kär igen.. i ett par skor! japp så är det men jag har nästan likadan:
THEY ARE MINE!

igår grillade vi som sagt, det var mysigt och jävligt kallt! folk näckade och jag fick jaga kläder som en viss tobias hade snott av sin kära flickvän, men hjälte som jag är så snodde jag tillbaka dom så hon inte fick total lunginflammation :) det kom en kille med bergssprängare också och från den kom LOSING YOU - DEAD BY APRIL, det var första låten alltså. kom på det nu lite random eftersom jag lyssnar på den. nu ska jag lägga mig i jessikas säng och kolla på videosar från igår. vilken töntigt inlägg det blev men jag är inte seriös för jag är trött och juste ikväll ska vi, madde och pelin se eurovision hemma hos mig :) / LEKEN

Sola

Idag vaknade jag vid tio, men somnade om så jag gick upp vid tolv. Jag gick ut och la mig och sola, försökte få med mig Leken men hon ville ligga hemma och sola så det fick då vara! :P
-Hejhå!












Grillkväll

jjag hade ganska roligt igår. Jag, Leken och två andra kompisar gick till bussen. När vi hade kommit halvvägs kom en asv oss på att hon hade glömt sin mobil, hon sprang tillbaka och hämtade den och precis när hon var tillbaka kom hon på att hon hade glömt sitt busskort. Hon tänkte springa tillbaka, men orkade inte så vi fick ta nästa buss. Fast det gjorde ändå inget för Irme och the crew satt och käkade på pizzerian. Kvällen började lite segt, förbrasan slocknade hela tiden. Alla bra ställen var upptagna för alla är verkligen vid rösjön på kvällarna. Det var faktiskt mysigt att sitta där och prata och träffa nytt coh gammalt folk. Irme och en till badade också haha! :P Jag har en video, men den kommer jag inte lägga ut av olika anledningar. Leken skulle hem vid tolv och Irme och jag följde med henne upp till parkeringen. När vi sen var påväg ner igen så möttes vi av några från the crew och de sa att det hade kommit väktare dit. Irme hade sin väska där och var tvungen att gå ner så hon gjorde det. Jag vill inte möta någon så jag ringde en annan kompis och gick dit där hon och fler var. När Irme sen ringde mig sa hon att jag skulle komma upp till parkeringen och det gjorde vi. Precis när vi kom upp kom bussen, dens sista också! Skönt att det kom så vi slapp gå ;)

-Såhär såg den ut i kanske en minut

Juste innan jag och min kompis kom hem hände en mycket rolig händelse, men den orkar jag inte berätta ni får fråga mig istället! :P
-Hejsan!


Frisk luft

Skolan har ju inte alls varit så jobbig idag. På matten och svenskan har vi inte gjort så mycket. På håltimmen gjorde jag och Pelin var spanska uppgift, lite stressade för vi trodde att den skulle vara klar till spanskalektionen, men det skulle den inte utan nästa vecka istället. Mycket skönt kan jag då säga. På spanska lektionen gjorde jag inte mycket, skrev in det Pelin och jag tidigare hade gjort på ett dokument. Aleida, vår lärare berättade att hon var gravid i femte månaden och det kunde man faktiskt se. Jag vet inte om det var hon som berättade eller någon som frågade, men nu vet vi i alla fall. Efter skolan gick jag Leken till fots hem. Det var faktiskt skönt att gå, det var så fint väder och bara mysigt att vara ute. (bilder kommer) En timme senare, hemma hos mig lagade vi pannkakor och tittade på OC box 3. Leken somnade nästan och vi gick upp på mitt rum och vilade i min säng istället. Vi hann inte somna, men det var bara skönt att ligga och vila. När vi väl orkade ta oss upp ur sängen klädde vi på oss och vandrade hem till Leken för att hon skulle hämta sitt smink och byta jacka tills ikväll, då vi ska grilla med en massa människor. Det ska bli så himla mysigt! :)
Bilder från promenaden:
         
-Hejsanhopp!

Vad hände igår?

Igår kväll sa Leken att jag var tvungen att blogga om igår för att hon saknade mina inlägg, iaf när hon var med i dem. Ja, hon är ju typ mest med av alla mina kompisar.
Vad hände igår då?
jo.. efter skolan tog jag och Leken bussen till danderyd, för att sen ta tunnelbanan till stan. Lolloåkte med oss hela vägen för hon skulle ändå de hållet. Vi satt på tunnelsbana och pratade lite lugnt, en station innan vi skulle kliva av kom en man/gubbe och satte sig mitt emot Lollo. Han pratade i telefon med någon på något annat språk, vet inte vilket. När han hade pratat på klart kollade han på Lollos ring (en blomma från hm) och sa att hon hade en mycket fin ring på sig. Hon tackade, sen frågade han vart hon hade köpt den. Hon svarade och som tur var så var vi framme och gick av. Haha, snygg raggningsreplik polarn! Lollo skulle in på någon affär och Leken och jag gick åt andra hållet. Vi hann med mycket, lämnade tillbaka ett linne på veromoda, leken köpte en t-shirt och ett linne, jag var inne på banken och fixade mina pengar, sen köpte jag en klänning! Jag hittade perfekta klänningen till Leken och Emmas middag! :D Nu är det bara skor kvar, som vi också kollade på men inget köp. Pappa och jag ska åka och kolla så kanske jag kan köpa dem :) När vi var och vandrade i stan så vi dessie, har aldrig sett hennes ansikte i verkligheten och nu har jag! Den är lika orange som på bilderna! :P Sen gick vi bara fram och tillbaka tills vi var tuvngna att åka hem. Det blev tunelbana, sen buss i danderyd och skjuts från milsten. På bussen satt vi och lyssnade på musik. Det kom på två killar sen pratde högt och hade på musik på mobilen. Jag pratade lite högt att de var irriterande och sådant, bara så att de skulle fatta. Musiken stängdes inte av men jag tror att de hörde oss för de sa hejdå tjejer när de klev av. Öl hade de i handen också tror jag. När vi kom hem var vi tvungna att fixa en grej, sen satt vi vid datan en stund innan vi gick ner och åt wook! Smaskens! :D Efter det gjorde vi inte mycket, tv:n gick på i bakgrunden med hjälp jag är med i en japansk tv-show medan vi kollade på lite videor. Leken följde med mig hem för att hon hade glömt sin plattång hemma hos mig. Det var en rolig promenad och hemma hos mig kom vi på en sak. Hon satt och kollade på gamla bilder på min data och då kom jag på att jag kunde starta min gamla data, för där är det gamla bilder! Jag kanske lägger ut lite bilder lite senare, är jag hade kollat igenom dem ordentligt. Men det roligaste var alla videor jag och mina kompisar har spelat in, men dem går inte att flytta till min data här uppe, förstår inte varför? Kan det vara för att den datan är så gammal och den här är ny? Det borde ju ändå gå!
-Hejhopp!

Leken och Jessika är duktiga

Imorse åkte vi till Ensta och sprang 5km. Det gick väl sådär, men vi vet att det kommer gå bra på gåsruset nästa onsdag. Vi var lite sega på att göra oss i ordning, men hann gott och väl i tid till skolan, där vi hade bild som fösta lektion. Tror ni att vi gjorde någonting på den lektionen? Nej, inte ett dugg! Vi gick och åt istället och bara väntade på att matten skulle börja och det gjorde den. Vi fick göra några vg-uppgifter och det gick väl sådär, de första var lätta men sen blev det bara svårare och svårare.


Just nu sitter jag i skolan och skriver insändare till en tidning vi skriver i klassen. Undrar hur den kommer att bli? Efter skolan idag kommer jag och Leken ta bussen in till stan. VI ska kolla på skor och en klänning till mig och hon kanske ska köpa en tröja. Vi två har planerat hela kvällen med varandra, men det är ju ingen ovanlighet. :P Vi ska laga mat hemma hos henne, det blir wook och gud vad jag längtar! :D




Nej, inte idag

Idag hinner jag, eller orkar jag inte skriva om idag för jag har jätte ont i huvudet och jag ska upp tidigt imorn för att springs fem km med Leken. 
-Godnatt!

Klockan bara går och går

Nu ska lilla Jessika hoppa i säng, oj va klockan tickar! Klockan ringer ju 05:20 imorn för att Leken och jag ska upp och springa! Gud så jobbigt, men vi ska klara det. Vi har ju vårt mål, som bestämdes idag! ;)
-Nattinatti!


Att det ska behöva vara så knasigt

Idag fick jag tillbaka mitt st prov och det gick itne alls så bra som jag hade trott. Ville verkligen få mvg med det blev bara ett vg, hoppas på ett pluss :P Efter skolan skyndade jag mig hem för jag hade lite bråttom, fast det var inte så bråttom när jag väl kom hem. Men jag skulle byta om, äta kolla en sak på datan och tanak moppen på en halvtimme och jag hann. Eller jag va tydligen 7 minuter sen till Sofias och min mötesplats. Som sagt hämtade jag henne på min lilla moppe och vi åkta till kista, husby. Jag tycker att det skulle vara så mycket bättre om vi hade träning i norrviken eller däri närheten eftersom över sju spelare bor där. Det är ju itne så mycket bättre för mig jag tänker bara på hur skönt det skulle vara för dem som bor där. Varför ska alla släpa sig till husby två gånger i veckan när de skulle kunna gå till träningen istället? Jaja, Jimmy lyssnar inte på mig iaf. Jag kommer ändå inte kunna komma på träningarna längre, för det första har jag hur mycket som helst i skolan de här slut veckorna sen måste jag sköta min egen träning och den sista anledningen och det bästa är att då behöver jag inte slösa bensin på att ta mig till husby hela tiden utan kan vara i min närhet.
Imorgon har jag nationellt prov i matte a, jag är inte så stressad över det faktiskt. Jag har gått igenom papprerna jag har fått från skolan och jag kan dem alla. Det finns inte så mycket mer jag kan göra nu idag, sista dagen.
-Leken på min moppe för några år sen.
Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon? Tror att mina naglar kommer målas svarta, målar nog över det gamla för jag orkar inte ta bort det haha! :P

Idag har jag fått reda på en sak jag inte visste förut, då har det inne med skolan att göra utan något som Sofia berättade för mig. Fast så speciellt är det inte, men jag har inte tänkt på att det skulle kunna hända bara! Vet inte om det är bra eller dåligt, vi får väl se...
-Tjohej!


Smink borta på nolltid

Japp, då var det dags för sängen då. Mitt pekfinger är helt svart för att jag har kliat mig i ögat och mascaran är nu helt bort, böhöver nästan inte gå och tvätta bort resten. Klart att jag gör det iaf, för annars är det inte najs. Jag har fixat en massa nya bilder idag, tack vare Majsingen mig tacktack! :)

-Godnatt!



Ett stor hjärta


Majsing bajsing lilla katt..

..du får ont i magen. -inte en bild från idag!

Idag efter skolan åkte jag in till stan för att träffa Ippe en stund. Straxt efter att jag hade kommit så kom Maja och vi satte oss och fikade. Kort därefter gick vi till Helies jobb och där hämtade hon upp oss och vi blev skjutsade hem till Maja. Vi fixade med hennes blogg, inte riktigt klar än ska fixa det åt henne ikväll kanske :) Pappa hämtade mig hemma hos henne och jag åt mat hemma och nu är jag här och kliar mig i ögonen! :(

-Tjenamors!


Natti

Nu ska lilla Jessika gå och lägga sig.
-Godnatt!

LUNE-LEKE-RUNE


-En mysig kväll för några år sen

Lune och Leke fick ut mig i det mysiga vädret. Inte på någon promenad, utan vi satt och fikade på Lunes nybyggda stora altan. De har en tält med stolar och soffa inuti och mm va mysigt det var! Vi drack tee och pratade och ahde det bara allmänt mysigt! Det kommer så göras om, flera gånger i sommar, kanske kan flytta dit så mysigt var det! Lune skickade hem oss straxt före tio för hon var tvungen att sova. Det behöver ju jag och Leken också, men vi börjar lite senare än Lune. Leken och jag följdes åt hem en bit. jag hade cykel så det var skönt för det går så snabbt. :) Jag sa till Leken att jag skulle ringa henne när jag hade duschat och gjort mig iordning och nu när jag gör det så svarar hon inte. Jag vill ju att hon ska svara, den lilla ängeln till vän man har.
-Tja!

Yes or No?

Jag var så hungrig, hungrig, hungrig och nu är jag så mätt, så mätt, så mätt! Orkar inte röra mig och Leken och Lune vill få med mig ut på promenad vi får se hur det slutar. Jag måste tvätta håret ikväll och jag år så trött att jag nästan inte orkar, but I will, I will!
-Hejhå!

Ensam för stunden

Leken lämnade mig, men inte för dagen. Hon jag och Lune kanske ska gå på en liten promenad senare ikväll, eller Lune tjatar och vill gå nu men varken jag eller Leken har fått mat i magen. Vi får se hur det blir ikväll då. Det kanske borde vara snällt att gå ner och hjälpa pappa laga maten nu.
-Ciao!








Helg con Leken

Idag har jag varit med Leken också, känns som en Leken helg? Idag har vi inte alls gjort mycket, båda var ganska sega. Vi cyklade till täby centrum och hyrde en film. När vi sätte på den hörde vi att det var något fel med ljudet. Jaha, så var det med den filmen. Vi la oss i sängen och lyssnade på musik istället. Jag somnade, inte hon. Skönt, men jag gillar ju inte att sova på dagarna för jag har så svårt att somna på kvällen då. Eftersom jag är trött med huvudvärk just nu tror jag inte att det ska bli något problem.

När jag klev upp ur sängen för att sätt mig här vid datan var min första tanke MAT. Jag undrade vad pappa skulle laga åt mig, eller om Lotta och Stefan fortfarande var kvar så skulle det bli superbra mat. Tror faktiskt inte att dem är kvar, men man kan väl hoppas.
-Tjollahopp!

Save me

Save me from being confused

We are going to rule the world tonight

Leken kom och vi tittade på Drömkåken, fast inte hela för hon satte sig vid datan och stängde av den. Buhu, hon är en grym kvinna! Jag tror att jag slumrade till lite när hon satt där vid datan, men är som sagt inte säker. Efter en stund blev vi hur speedade som helst och kom på en massa bra saker! Vi stack över till Willys och handlade godis och lite gott :) Leken sminade sig, men det gjorde inte jag för jag orkade inte just då. Hon ska ju ändå få gäster nu vid halv sju och det ska icke jag! Jag vet inte ens om pappa är hemma för att äta. Jag behöver honom här för att jag måste få mat i min lilla mage innan jag har roligt, så roligt ikväll! Eller hur Leken? we are going to rule the world tonight. Jag vill äta, äta äta vill bara att det ska bli efter middagen så att Leken kan komma tillbaka och vi kan ha roligt!! :D

Inte bra

Usch, blä, skit , nä! Träningen gick så himla dåligt! Allt var dåligt denna morgonen, jag va trött och otaggad. Mina skridskor måste slipas men det fanns ingen slip eller snabbslip! Förstår inte hur det ska gå imorn? Kommer jag orka och hur kommer det sluta? Sitter här nyduschad och väntar på att Leken ska komma hit. Jag bad henne komma för att kolla på film med mig. Vet inte vilken film, men någon bra bort vi hitta. Det brukar alltid bli någon konstig för vi vill aldrig se samma! :P
-Hejhopp!

Förlorade

Neej, vi förlorade! :( Men vi har ju fortfarande chans att ta medalj! :D På söndag kommer den matchen. Nu har jag packat och fixat tills imorn så jag tror nog att jag kan gå och läga mig nu, jo, ja efter att jag har bytt lakan också! -.-
-Hejhopp!

YEAH

JAAAAAAAAAAAAAAAA! Nu gjorde Sverige sitt första mål. 1-3 De har mycket tid kvar att kvittera och gå om, bara tre mål kvar nu! ;)

DAMNx2

NEEEEEEEEEEEEEEJ! Nu gjode Canada utterligare ett mål alltså 0-3!

DAMN

NEEEEEEEEEEJ! Nu gjorde canada precis mål så det står 2-0!

Huvudvärk

Bion var faktiskt riktigt bra, typ ny favoritfilm! :P Under bion fick jag hur ont i huvudet som helst, vet inte varför men jag bestämde mig för att åka hem och inte tillbaka till Bomans. Jag tog bussen till Mörby, eller det lev danderyd. Där kom pappa och hämtade mig. Hemma hos oss var det folk, men det kändes som att dem gick när jag kom :P Kanske var bra för mig eftersom jag endå måste sova tidigt. Huvudvärken har ju också en del i det hela. Jag orkar inte gå och lägga mig än för jag måste byta lakan först! Tråkigt!!

Det är talang på tv just nuoch det är klart att man kollar på det. Just nu är det faktiskt paus och då blir är det hockey som visas. Det står 0-1 än tyvärr.
-Hejhopp!

Tidig början på dagen blev även ett tidigt slut

Sitter här i skolan och skriver om insändare till vår egen tidning. Jag förstår inte hur jag ska kunna få bra betyg på att skriva fem rader om mode? Jaja, jag kommer väl ändå inte få mer än G i svenska. Dock lite tråkigt men vad ska man göra nu..? Slutar efter den är lektionen, vilket då är 10:35! S K Ö N T! Efter skolan ska jag och Leken till Täby centrum en snabbis, först för att ta ut biobiljetter, sen ska jag också köpa en sak. Vet inte om hon ska köpa något, kommer inte ihåg. Hon ska med iaf! :P Jag tänkte åka till Kista centrum, för att jag ändå ska dit med Idisen sen men eftersom Leken ville följa med blev det Täby centrum. Jag drar till Sollentuna och hämtar Ida efter Täby centrum, vid ett kanske. Jag vet inte hur jag och Ida ska ta oss till Kista, kan man få på en 9 årig tjej och låtsas att hon är 6? Tror inte det, hoppas, hoppas att pappa är på kontoret och kan köra oss dit. Hem får vi se hur vi tar oss.

-Tjollahopp!


Knäppaste dagen ..och jag blev inte klippt

Idag har det verkligen hänt SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket roliga grejer, men eftersom det ärså sent kan jag inte berätta om dem. Hinner bara säga att pyrk-klubben bildades. Yeah!
-Natti!

Hundvakt

Efter städningen kom jag på att jag hade ett arbete att lämna in imorn. Jippi. Jag vet inte ens vad man ska skriva om fattar ingenting. har börjat lite, men tänk om jag har skrivit om helt fel? Det är inte heller lätt att hitta fakta det finns ju ingen information om det jag söker. Vet inte hur jag ska hinna med det här!? Idag var första gången på länge som jag lagade maten. Tro det eller ej men det blev inte pasta. Jag lagade ris med lax i citronsås och mm de va gott! Pappa och jag ät hundvakter för Taff ikväll och jag var precis ute och gick med Taff. Fast jag gick inte så långt för jag är fortfarande lite krasslig och Taff har gjort illa benet och haltar. Det är hockey mellan Finland och USA idag och just nu är det lika, satt nere och kollade på det med pappa medan vi väntade på att Jimmy och Sara skulle komma tillbaka från bion.
-Tja!

Losing

Whats wrong with me sometimes. Or is it me?

Nu vill jag bli frisk!

Det känns faktiskt som om jag har hunnit med mycket idag! Mitt rum var det enda rum jag städade klart helt. Toan, hallen, Filles rum, Hallen där ner, Vardagsrummet damsög jag bara lite snabbt så man slipper gå i allt skit! Nu är det lite finare och mindre dammigt i vårt hus, juste jag bytta lakan i Filles rum för usch va de va äckliga, vill inte tänka på det! Jag har ätit lunch också, nudlar såklart! Jag orkar inte göra något annat, är helt seg i kroppen. Imorn ska jag till skolan, det måste jag hoppas inte febern kommer tillbaka som den gjorde förra gången jag var sjuk! Kommer jag inte imorn finns det ju en risk till att jag inte kan komma i helgen och så ska det inte bli!!
-Bye!


Städning

Japp, då var mitt rum klart då! ;) Jag har både damsugit och dammat. Måste i och för sig byta lakan också eftersom jag haed dem när jag var jättesjuk och dem är då inte så jättefräscha, hehe! Men byta lakan tar vi ikväll, frö det orkar jag inte nu för nu ska jag över till och fixa badrummet, inte kul men behövligt! :P
-Hejdå!

Inte frisk än

Imorse vaknade jag både av sms och av att pappa kom upp till mitt rum vid åtta tror jag, om jag inte har drömt? Han sa iallafalla att det var en kille hemma hos oss som fixade strömmen och att den skulle stängas av en stund. Får väl ringa honom och fråga om det var en dröm eller inte. När jag väl gick upp vi halv tio åt jag frukost och började fixa i mitt rum. Idag har hostan kommit, det är något fel på min rum den är helt stel, torr och sträv inte kul vet inte vad det är heller? Andningen är bättre, men det känns fortfarande lite "segt". Hoppas på att bli frisk tills ikväll, så att jag kan gå till skolan. Det var ju ett tag sen och jag lär ju missa en hel del! :/
-Hejhopp!

Min egen behöva lista

Jag har vekligen inga fina kläder eller saker. Jag har precis haft sönder min kamera, jaha där rök 1000 kr (i mån där jag inte får göra någonting) sen måste jag spara till sommarlovet, för jag får inga pengar då. Kanske ska försöka sölja lite saker på blocker, tv spel kanske? Därför ska jag skriva en lista av saker som jag behöver/måste köpa så får vi se om jag har råd.

Behövasaker:
Bikini (bandeau) 100-200:-
Egen underhållning 200:- minst
Shorts
Skor, både ballerina och gladiator 100-500:-
Underkläder 200-300:-
Hyllor/ramar till rummet 100-300:-
Festklänning 200:-
Linnen 100-200:-

Saker jag kanske kan sälja:
Tv-spel 50-300 :-
Poolen (kanske) 500-1000:- pappas pengar
Massa skräp från garaget 100-1000:-
Cyklar:- 100-500:-
Moppen (För ganska mycket)
Min stora gamla anka 100:-
Marsvinsbur 50:-

Man kan säga att jag minst kommer upp till ungefär en tusenlapp och det har jag inte! Den här månaden spenderades i finland med Ippe, finns fem hundra kvar och var jag vet nu är att 100:- ska gå åt till eget underhåll och sen ska jag köpa Idas pressent, det blir 200:-. Jag är fattig och behöver ett jobb, men hittar inget! P A N I K! Får väl dra till banken när jag blir frisk och ta ut mina tre hundra kronor från tidningsutdelningen. Jag vill ju ha en canada jacka till vintern men det lär förbli en dröm eftersom jag aldrig kommer kunna spara ihop till den. Känns ganska seg eftersom jag verkligen vill ha den och kan inte göra någonting för att få en sådan. :'( Jag ska bli snål, mycket snålare än vad jag är nu. Inte köpa onödiga småsaker, spara småmynt och vara tråkig och vara hemma och hålla i pengarna istället för att bara slänga iväg dem på skräp!
-Hejdå!

Show me..

...What I´m Looking For!


Webcam

Ååh första skrattet för dagen, är inte det de härligaste! Jag sitter och snackar med Emelie på msn. Hon har på webcam och Ida är inne i hennes rum. De är så himla roliga! Både roliga i webcamen och när de skriver till mig. Jag smygtog en bild av dem mohaha! -Roliga små töser de här!

Innan jag började chatta med Emelie på msn och fastnade började jag faktiskt städa mitt rum lite, eller jag sorterade lite saker, men han ju inte så långt eftersom dem var eller är så roliga! :P
-Hejsvejs!

centrera

Min blogg vägrar att bli "centrerad" Jag har gjort som man ska göra, men den rör sig inte ur fläcken!


Jessika fixarn

Jag har nu sittit framför datan i timmar bara för att fixa min kompis blogg, den blev faktiskt ganska fin :) men min är så klart finare! :P Nu ska jag snart, kanske ner och hjälpa min pappa laga mat. Lär sätta mig här igen sen..:P
-Hejhej!

Nu var de slut

Nu har jag kollat klart på de sista avsnitten av oth. Nu vill jag bara se sexan, men den har inte kommit ut än :/ Jag får väl försöka kolla på tv när de går, eller så ber man bara Leken kolla sin datan om hon möjligtvis har de avsnitten där. ;) Tills dess får jag väl göra annat. Jag kommer ändå inte få de avsnitten förrens jag blir frisk eller till och med kanske senare. Only time will tell. Jag pratade med Emelie tidigare, tror att jag ska ringa upp henne snart, kanske ska ta tempen också? vet ju inte om jag kan gå till skolan imorn eller inte..
-Hejhopp!

Ny header

Ja, nu är jag äntligen klar med min header! :D Ganska lik min förra, men den är nya iaf! Jag vill ha en cool, typ photoshopad, men eftersom jag inte har det så kan jag inte göra någon.. Nu ska jag ner och laga lunch, sen blir det att titta på de sista avsnitten av oth.


-Bye!









Oth är bra :)

Igårkväll kom Leken och hämtade sina grejer och samtidigt lämnade hon sin oth box fem :D Jag har bara två avsnitt kvar nu, ska se dem efter jag har gjort om min blogg lite mer. Jag måste göra en ny header, vad tycker ni jag ska ha för färg på bloggen? :/
-Hejsan!

Dumma sjuka jag


Jag åt spagetti och köttfärsås till middag. Jag åt mer än vad jag trodde jag skulle göra, eftersom jag inte äter mycket när jag är sjuk. Bråkade lite med pappa under middagen också, han är bara så irriterande! Jag är så himla seg i hela kroppen. Mina händer och fötter har utslag, tror det är nässelutslag för dem är ömma, röda och har varit så hela natten och dagen. Hela munnen och svaljet känns som det är avdomnat, har inte mycket känsel förutom att det gör lite ont när jag gäspar. Jag får inte vara sjuk länge, måste vara frisk några dagar innan helgen! Jag som hade planerat att fixa Idas överraskning i veckan, kanske fredag. Vi får väl se när jag blir frisk då.

-Byebye!

Tråkigt att vara sjuk

Det är inte kul att ha feber. Man kan vara sjuk och vara hemma från skolan, men feber är bara jobbigt! Under dagen har jag ätit en skål gröt, läst lite ur min bok, kollat på Twilight och suttit vid datan. Jag har faktiskt också hunnit snabbdamsuga mitt rum. Eftersom jag har haft feber idag stannar jag nog hemma imorn också och då ska jag försöka renstäda mitt rum, damma och rensa garderoben.

Sitter och fixar lite musik just nu, det är den här som spelas just nu:



-Hejdå!

Bilder från Finland

Blev inte så jätte många, eftersom min kamera gick sönder..

       


Svininfluensan

Bara för att jag är sjuk så säger alla att jag kanske har svininfluensan! Hur skulle jag kunnat fått den? Vi har inte ens fått några fall av svininfluensan i Sverige än..


Jag vill inte vara sjuk, måste bli frisk till helgen när jag har viktiga träningar!
-Hej!

Feber

Jag har haft en hemsk natt! Jag vaknade tidigt, vid fem, sex någon gång för att jag mådd illa. Jag satt på toaletten i en halvtimme. Vid åtta vaknade jag av mitt eget svett, tog tempen som visade 39.0. Ingen skola för mig idag då! det har är ändå en viktig dag, vi har spanska kursprov (som jag inte kommer få göra om) sen har vi quiz på engelskan. Jaja, ska inte klaga. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film.
-Hejhopp!

What could I have done?

I dont understand, Have I done something?

Lugnt

Idag är det lördag och vi har tagit det lugnt. Varit på skansen, Varit på tivoli, cyklat och bastat och bara haft det skönt.
Jag tror nu att i ska titta på en film och ha det mysigt. Vet inte när vi kommer gå och lägga oss ikväll, eftersom vi ska upp ganska tidigt imorn, halv sju finsk tid. Det finns inte så mycket mer att skriva idag, blir väl kanske mer när jag kommer hem imorn :)
-Hejhopp!

Finnelandet

Nu är jag äntligen i finland hemma hos Ippe! :D Resan var långtråkig, men jag sov mest bort den. När jag kom fram till finland igår tog Ippe och jag bussen till toget och gick runt där jag kollade på massa fulla människor och den nedskräpna stan. :P När vi kom hem åt vi lite sallad, sen kolla vi på film på smällen. Den var faktiskt rolig. :P Vi tänkte att vi inte skulle sova så länge, men det gjorde vi iaf. :P När vi hade ätit frukost och kollat runt en del på fb gick vi ut en sväng.
-Hörssen!