Till Anna

Jag var bara tvungen att skriva ett inlägg till! :D Det som inspirerade min att göra det var för att Anna, min kära vän är Aik:are och skrev ett inlägg om djurgården. Var bara tvungen att säga det!!! Jag tittar aldrig på hockey eller fotboll med djurgården eller något annat lag, but i´m still a big fan! Aik är inte mycket bättre än Dif! Aldrig, gå och gnag morötter! haha!!^
image118
-Godnatt!

HEMMA!!

Nu är jag hemma igen från den underbara resan med min bästa vän! Jag kom hem halv ett igår. Jennie var snäll och körde mig =) Vill ni höra lite kort om vad som hände i Åre?

Vi stack vid fem på fredagen den 22/2 Vi kom fram vid ett två någon gång. Jag hade svårt att sova, det var ju en nya miljö och allt. Men efter två nätter gick det utmärkt. På lördagen gjorde vi typ inget, vi packade upp alla grejer och tog det mest lugnt, Irme och jag var nere i Mitt åre och kollade runt i lite affärer. Jag kom hem med två tjocktröjor. En från VeroModa och en från stadium, en Åre tröja. Mer han det inte bli. Första skiddagen gick ganska bra, vi var i Rödkullen och åkte barnbackarna, för att jag är så dålig på snowboard. :P haha! Andra gången jag åkte knapplift ramlade jag och orkade inte åka ner och ta en ny, så jag satt på rumpan hela vägen upp. haha tur att det var barnbacken så att ingen viktig såg mig :P haha!

 
Andra skiddagen skulle vi åka till rödkullen, istället för att åka bil. Det gick inte så bra för irme och mig, vi hade ju snowboard. När vi hade åkt någon backe kom vi till Totteliften. Vi stod typ i kö i en halvtimme. Irme och jag kom upp till en korsning, där kom en man och ställde sig mitt i vägen så att vi tappade balansen och ramlade, Irme fick verkligen damp då! :P Allt jag sa var fel! :P haha vi skulle gå till VM:6an men vi han aldrig komma dit. När vi skulle gå på gångvägen bredvid bergbana var det jättehalt och man gled nästan bara ned. Jag satte mig på snowmboarden och åkte försiktigt ner, jag hade kontroll över hastigheten och allt! Men helt plötsligt hör någon skrika bakom mig, det är Irme som kommer i fullfart mot mig, hon kör in i mig och jag tappar snowboarden. Den åker fullfart nästan 200 meter, det är en man som försöker stoppa den, men han misslyckas. Den åker in UNDER bergbanan. Jag tyckte det var jättekul. Så jag garvade hela vägen ner till den. Brädan var hel och det kom en man som hjälpte oss att ta upp den, eftersom vi inte fick göra det själva, konstigt nog! :/  Vi ville inte åka mer idag, för det var så isigt i backen. Vi gick och lämnade brädorna i väskförådet i vår port eftersom vi inte hade ngn nyckel att låsa in dem med. Vi gick och tog en latte och väntade på att Josephine och hennes kompis skulle komma med nyckeln. De kom efter en halvtimme och vi gick och duschade och gjorde oss lite i årdning. Vi åkte på middag på kvällen, ganska trevligt, men det fanns inte så jättemycket att göra. haha :P


Den tredje dagen Fick vi skjuts till backen, vi orkade inte ta den där konstiga vägen igen. Vi åkte mycket på förmiddagen. Vi gick inte och åt vid ett ungefär. Det var god mat =) Men när jag kom ut igen så hittade jag inte min bräda, Jag tittade runt överallt, det var någon som hade tagit den!!! :@ Det gjorde inte så jättemycket, för jag skulle ändå byta till skidor dagen efter, för att jag ville åka roligare backar. haha! Men varför just min liksom! :P haha.
På kvällen hade vi det mysigt och käkade semla, spelade jenga och tittade på GossipGirl.


På onsdagen fyllde Josephine 8 År. Lite konstiga saker hände då. Men skit i dem!
Irme och jag stack till Holidayclub och chillade och tog en latte. Det var så roligt den kvällen,( på toan) haha. Det  var så här att Irme gick in på toan, jag stod och speglade mig, det kom in en tant som gick in på toaletten. Jag tänkte att jag också skulle gå på toa när jag änså var där. Jag hade precis kissat klart, när Irme kom ut från sin toa och Irme hörde någon som kissade och hon trodde att det var jag, men det var tanten och hon sa "nu kissar Jessi"  Det var inte ens jag :p Det var lite kul. Men det roligaste var att TANTEN FES!! jättehögt också! Irme trodde att det var jag som pruttade, men det var det inte såklart. Irme sa "skojaru me mig eller?" Va äckligt typ :p haha Det var tanten som hade pruttade. Jag skickade ett sms till Irme och hon bah va!?  För hon visste inte att tanten hade kommit in, hon trodde att det bara var vi där inne! När hon kom ut från toa tittade hon ned och gick direkt ut från rummet. Jag kom ut och vi asgarvade å det hela kvällen!! haha ;)
Hugo blev magsjuk på kvällen, inte kul!


På torsdagenmorgonen vid frukosten kräktes Josephine och Jennie mådde dålig. Nu var det de tre som var dåliga! Vi åkte vi med Madde, vi åkte svarta backar, det gillade hon inte, för hon hade bräda. Haha, Madde va fett grymm på bräda, omg. Irme va ocksa bra =) ´Senare på dagen åkte jag hem med Josephine, för att hon var trött. Madde, Irme och deras pappor åkte ett sista åk. Irme ramlade och gjorde illa handleden.


På fredagkvällen åkte vi upp till skutan, shitshitshit, va kallt det var där uppe! Vi åkte kabinbanan upp, och jag satten mig precis bredvid Maja, vilken tur asså:p haha! Vi pratade massa påväg upp, men skildes när Irme och jag skulle åka till rödkullen, men så ingenting!!! Irme tappadehumöret, men efter en timme eller två var vi framme och skulle äta vid VM:6an tror jag. Det var gott och jag åt mycket =). På kvällen var vi tvungna att packa och städa mycket. Det var inte kul men nödvändigt. Vi orkade inte gå ut den kvällen, så vi stannade hemma med famlijen och tittade på tv. 


Det här var vad man såg, bara en riktpinne :/ 

På lördagen var det grundstädning av hela huset! Det var jobbigt men det gick. Vi gick och satte oss i bilen och då sa anton att han hade ont i magen!! Nej, nu hade han också blivit smittad. Nu var det bara Stefan, Irme och jag kvar! Vi skulle åka tre timmar till Irme Farmor, där vi skulle käka. Vi var tvungna att stanna två gånger för att Anton skulle spy! Nu var han verkligen sjuk. Men som tur var var att det var en endagskräksjuka, som spred sig i familjen. Vi åt god mat hos Irmes farmor, det var trevligt. Vi åkte sen igen och nu körde Jennie, för att Stefan mådde dåligt. Det var bara Irme och jag som inte hade blivit smittade. Vi stannade bara en gång för att Stefan skulle spy. Irme viskade sen till mig att hon hade lite ont i magen. Jag bah: neeeeej! Nu var det bara jag kvar! :p haha Irme och Josephine bytteplats för att Irme snabbt skule komma ut om hon behövde. Vi stannade tre gånger för Irme, för att hon behövde spy, fast hon spydde bara två gånger, en gång fick hon inte upp något. (interesant att veta, jag vet! :P) En annan gång stannade vi för att vi skulle gå på toaletten. Det var sönt, för jag var så himla kissnödig! Sen var det bara fullfart hemåt.


Bara så alla vet, så blev jag inte smittad :D:D:D:D!!!! 
Det var jätteroligt att vara i Åre med, dessa personer. Bortsätt från sjukan:p haha

Nu ska jag hem till Irme för att hämta mina saker och plugga lite.
-Trevlig läsning!