Packning är svårt..

Jag kan inte packa klart ikväll för mina kläder är inte torra än, tänk om jag glömer någonting imorn? :/ Antingen går jag upp kvart i sex, då har jag 45 minuter på mig att klä på mig, packa och äta. Eller så går jag upp klockan sex och kanske hinner? Eftersom klockan är så mycket lär det bli klockan sex, men jag ska hinna. Det måste jag för hur lång tid kan det ta liksom? Det är iof om allting inte får plats i min väska, men det borde det göra det är bara att pressa för att det är DEN jag ska ha! :P Ska faktiskt sova nu, det måste jag för annars kommer jag aldrig upp imorn. Kommer nog inte bli någon bloggning i helgen vad jag vet. Kommer igen på söndag kväll igen! ;) LÄNGTAR, snart kommer jag! :'D
-Hejsanhopp!






Frågan är..?

Ååh va glad jag blev av ditt lilla inlägg! :D Frågan är nu bara om det var jag som glömde logga ut från bloggen hemma hos dig, eller om du har listat ut mitt lösenord? Hmm.. :P



Japp, hemma nu i alla fall. Har precis skickat in mitt arbete och satt in en ny tvättmasking, nu är det bara att hänga upp den tvättade tvätten och städa rummet. Packning av väskan får bli imorn bitti tror jag för jag måste hinna duscha ikväll också.
-Hejsan!

Hej!

Hej alla läsare!
Vill bara ge er all min uppmärksamhet, eftersom att jag tycker att Jessika är en mycket bra vän!
Så det så, bye bye /LUNE

24 timmar kvar ungefär

När jag hade ätit middag, som bestod av pannkakor tog jag cykeln hem till Lune. Jag är typ klar med mitt arbete, bara att skicka in när jag kommer hem ikväll. Jag tror att jag ska vara här ganska länge, för jag vill ändå inte sova så länge ikväll, för jag vill vara trött på båten så att jag kan sova där. Vart jag nu ska sova? :/ Jag längtar inte till imorn bitti eller eftermiddagen för det kommer vara så tråkigt att åka båt själv, men jag har något att längta efter min Ippe! :D Om typ 24 timmar ses vi!
-Byebye!

Nu har jag varit där

Efter skolan åkte jag in till fridhemsplan för att möta upp Irme, men innan det gick jag och köpte min efterlängtade bok! :) Irme och jag mötte en del på bussen och satt och pratade med dem medan vi åkte vägen hem. Fler och fler hoppade av och det var bara jag kvar. Jag sprang för att inte hinna med bussen och det var smart gjort av mig! ;) Hemma tog jag en skål fil och satte mig för att börja skriva på mitt arbete, som jag ska skicka in ikväll. Ikväll ska jag också vara med Irme och titta på film och bara ha det mysigt :)
-Hejhopp!

Gotteförbud

Jag har börjat med ett slags godisförbud för att jag inte vill äta så mycket socker, både för korppen och tänderna. Förbudet kallar jag gotteförbud för att man inte kan kalla det godisförbud för det är ju mer än ett godisförbud. 
Gotteförbud:
Inget godis (om ingen bjuder)
Inge chips
Ingen läsk
Inge popcorn
Inga bullar/kakor (om inte någon fyller år)


Näsblod!?

Igår pluggade jag hela dagen efter skolan! Det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle bli. Efter träningen när jag hade pluggat lite extra gick jag ut på en promenad med Irme.
Imorse vaknade jag först av att pappa gick hemifrån, sen av ett sms från Ippsan. Imorn kommer jag! :D Jag gick ner för att sminka mig, men först snöt jag mig och då började jag blöda näsblod. NEJ! Jag hoppas inte att jag har kommit in i en sådan där period igen. :/ 
Snart kommer Leken och hämtar upp mig till skolan så 
-Hejhej!

Mycket plugg

Idag hade jag np muntliga engelska och det gick ganska bra. Jag tror att hon skrev vg på mig, men är inte säker! :) Efter skolan åkte jag hem och la mig ute för att plugga, inte för att det gick så bra men men .. Maja och Emelie kom typ halv fem och en timme senare satt vi ute och åt pizza. Efter maten pluggade jag en stund till. När Emelie somnade kom Maja in till mig och vi bestämde oss för att spela gh en stund. När vi satt vid datan för att fixa en överraskning kom Emelie upp och la sig i sängen istället. Vi gick ner och gjorde sockerkaka, ganska god. Emelie och Maja fick skjuts hem av Majas mamma efter filmen bring it on ett. Jag satte mig för att plugga, men hockeyn stod på och tog för mycket av min pluggatid.
-Hejsan!

Äventyrsdag

Efter att Leken och jag hade tagit mat hemifrån och ätit den vid fontänen tog vi en liten tur till v-tuna. Vi hade ändå inget speciellt att göra. Jag kom nyss hem och pappa var inte hemma. Har inte pratat med honom på hela dagen. Jag försökte ringa i tio minuter, inget svar. Efter en kvart ringde han och sa att han jobbade! Ofta han inte har ringt mig eller något!? Nu kommer han iaf hem snart. Om en stund ska jag hoppa i sängen och ringa två samtal.
-Hejsvejs!

Fullspäckad helg

Det har hänt så mycket i helgen så att jag inte orkar att skriva detaljert om allt. Därför kommer jag kortfattat skriva i punktform. 

-Madiii och jag åkte till Hovet på idol audition vid fyra på morgonen.
-Träffade kompisar.
-Det gick inte så bra för henne, men hon var duktig. 
-Vi kom hem vid fyra, gick och la oss en timme.
-Åkte till hägernässtrand och grillade med släkt+Leken.
-Åkte hem till Madiii och kollade på Robinsson
-Jag sov hemma hos Leken. Superkul (kommer video)
-På morgonen åkte jag till Madiii på brunch.
-Vi råkade spilla ut kaffe.
-Åkte hem till Leken och solade gärnet i flera timmar!

Nu ska Leken och jag käka fruktsallad! :D
-Hörsen!

IDOL AUDITION!!

Hela dagen har bara varit fram och tillbaka! Kortfattat så hade jag prov, gick hem p.g.a allergi(nu vet jag att jag har pollenallergi) Sen kom Pontus hem till mig, vi kollade på film och annat. Efter det åkte han iväg och jag åkte till sollentuna. Hemma hos Emelie åt vi mat, sen åkte jag hem igen till Madii! :D Hon va hemma hos mig och jag blev jätteglad! Vi åt mat, gick ut på promenad i en och en halv timme med Taff för att prata av oss och det var MYCKET! Efter det åt vi fruksallad, sen bestämde vi oss för att Madi skulle gå på idol audition :D Först tänkte vi åka in på en gång, men sen kom vi på att vi kanske skulle få lite sömn också! :P Hoppas att vi ska sova snart, kommer vara slut imorn annars!! Haha
-Natten!


Borta bra men hemma bäst

Nu har Emelie vaknat, men jag ska typ ändå hem snart. När som helst faktiskt, jag vill bara hoppa inte i duschen och gå och lägga mig nu. Har ju prov imorgon bitti :/
-Hejhopp!

Som vanligt

Det har inte varit en sån lång dag idag. Efter skolan åkte jag hem till Maja, vi åt mellis och gjorde lite andra saker. Emelie ville att vi skulle komma hem till henne och kolla på film, vi tog bussen typ tre stationer och hemma hos henne kollade vi på någon konstig film om ett mönster i en flod eller något? :P Straxt innan sex gick jag och Maja ut för att få skjuts med Malin och Sara till träningen. Träningen gick väl bra, det var dock bara fyra som tränade men vi som var där hade det trevligt. Jag åkte hem till Emelie efter träningen, trodde vi skulle hitta på någon men icke. När jag kom hem till henne låg hon och sov och vägrade kliva upp, som vanligt! Skulle jag tvinga upp henne skulle hon typ slå mig eller vara hur otrevlig som helst!
-Hejhej!


Promenix

Nu är jag hemma igen. Jag och Irme gick på en promenad med Taff :) Det var ganska kallt ute, men eftersom man gick så var det lugnt. Jag och Taff följde Irme hem så att hon slapp gå själv. När Taff coh jag var hemma igen var Sara och Jimmy där. Bion hade varit bra och de tipsade om den.
Jag har precis tvättat bort sminket och ska försöka gå och lägga mig i tid idag:P

-Hejsan!

Vadå korv? (:

Idag var det en lugnt dag. Först hade vi sovmorgon och började med idrott vid tio. På idrotten hade vi stresshantering och fick ligga vila i en timme. Efter det var det spanska och den lektionen var tråkig! Vi kunde nästan ha slutat efter den lektionen eftersom det var klassråd på historian och vi har ingen engelska nu på flera veckan eftersom vi har nationella muntliga. Jag var hemma vid tre och då åt jag lite mellis. Sen skulle jag egentligen plugga medan jag väntade på Irme, men jag somnade och vaknade av att hon ringde mig vid fem. Jag cyklade till henne och hjälpte henne att laga mat och sen åt vi maten. Efter det sorterade hon sin tvätt och jag satt vid datan samtidigt som jag pratade med henne. :)

-Vad är det här om? Någon som inte ens kan stava till mitt namn!


Stressdag

Jag gillar inte tisdagar! Men idag var det en helt okej dag. Efter skolan åkte jag hem, Sofia väntade på mig på busshållsplatsen. i åkte hem till mig och åt mellis, en macka var. Sen gick vi ut och delade mina tidningar, eftersom det var så många kunde vi inte ta alla! :P Nrä vi hade hunnit halv och tidningarna började ta slut ringde jag pappa och han kom med resten. Han hade Taff med sig, för Jimmy kunde inte ta han om honom under dagen för någon anledning. Vi var klara med tidningarna i tid, det var skönt. Jimmy var hemma hos oss och pappa hade lagat spagetti och köttfärssås :) Vi åkte till tråningen och var där i bra tid. Det var inte så jättemånga på trängen, men ändå inte för få. Träningen gick bra, men snacka om jobbig! Efter träningen åkte jag hem och duschade. När jag hade suttit vid datan en stund så frågade Leken och vi skulle gå på en promenad. Först tänkte jag nej för att jag satt i pyjamas :p Men det skulle väl vara mysigt :) Vi var ute och gick och tog lite bilder och så. Vi stod vid en tomt och kollade på dem så säger jag att vi ska gå och vänder mig om, då står det en man bakom oss. Jag kollade på honom och började gå, eftersom han gick emot oss.
-Vilka fina bilder! Sa han. Fy va äckligt det va.. :P Hemma har jag bara suttit och snackat med kompisar, ska snart gå och lägga mig :)

-Hejhå!

Överrasking

Idag skulle Emelie komma hem till mig för att vi skulle plugga och så. Jag somnade till min film och vaknade tjugo minuter efter att hon skulle ha varit hemma hos mig. Jag ringde henne och hon sa att hon var i täby centrum själv och kollade på skor och käkade. Jag tänkte att det var något mysko med att hon var själv i täby centrum, men tänkte inte mer på det. När hon kom till mig gick jag först ner och öppnade för henne, sen gick jag upp till mitt rum för att jag trodde att hon skulle komma upp, men istället ropade hon ner mig. Jag gick in i köket och hoppade till för där satt Maja! Haha Hon hade följt med Emelie hem till mig och det var henne Emelie hade varit med i centrum! :P haha jag blev jätteglad! :D Vi gick ut och tog en massa bilder, men jag orkar inte lägga ut så många här, det blir några bara för jag har redan lagt ut dem på ett annat ställe:P
Nu ska jag snart hoppa i säng.
  
-Natti!

Första skoldagen på länge

Idag var Jessika i skolan. Leken var sjuk och skippade de två lektionerna vi hade :P Historian valde vi bara ett ämne sen kunde man gå, efter det hade vi spanska. Vi gjorde något korsord, helt okej men jag gillar fortfarande inte läraren!!

Jag kom nyss hem och har ätit kyckling och liiis! :D Nu ska jag kanske kolla på film, twilight!
-Hejhej!

Nu blev det kvällen

Ikväll har jag varit med Emelie, jag mötte henne i centrum när hon kom. Vi har bara varit hemma och kollat på bilder och tv typ:P Nu ska vi gå och lägga oss.
-Godnatt!


Ingenting

Leken drog nu för en stund sen, hon skulle komma tillbaka och hämta sina grejer. Hon borde faktiskt komma snart, hon har varit borta ganska länge! :/ Men hon får ta hur lång tid på sig som hon vill. Nu ska jag ner och käka lunch tror jag, sen ska jag kanske gå ut eller kolla på någon film :)
-Byebye!


Liten del av helgen

Vaknade med leken liggandes bredvid mig imorse, igår var vi i vallentuna det var inte så jättekul men det var något att göra iallafall. :P I går spelade jag Nrc. Vi förlorade den första matchen, tur att det bara var en träningsmatch :) De andra två vann vi. Sista matchen, mot usk var vi tvungna att vinna med tio mål och vi vann med 11 mål till och med jippi vi kom då etta! :D Finnarna hade köpt en champagne på båten hit och den öppnades när vi kom in i omklädningsrummet! :D


Leken har gått och lagt sig igen och jag vet inte var jag nu ska göra? :/
-Tjosan!

Gran Canaria

Nu har jag äntligen kommit hem från det varma landet! Jimmy och Sara kom och hämtade oss på Arlanda och jag ska såklar skriva varje dag vad vi har gjort och för att komma ihåg allt har jag haft med mig min lilla resedagbok. :)
Här kommer här kommer det då och tänk på att jag skrev på kvällen varjedag så det är säkert fel gramatiskt!:P
Jag tänker bara lägga in en bild per dag, resten kommer in på fb ;)

Fredag 10/4
Det var en tidig morgon, redan halv sen på morgon var pappa och jag uppe. Jimmy kom strax innan sex för att köra oss till Arlanda. Det var jättekallt, så jag tog dunjackan, men bara för att ha i bilen. Vid halv sju var vi vid incheckningen. Väl inne i taxfreezonen köpte både pappa och jag saker. Mitt smink som jag hade tänkt att köpa fanns inte på stora taxfreen så jag köpte clinique powder och en borste för ungefär 200:- styck. På det köpte jag ett täckstift för hälten, alltså 100:- Tack pappa! :D Pappa köpte en whiskey som vi ska dricka varje morgon för att inte bli magsjuk. Vi gick på planet vid åtta. Pappa gillade inte platsen vi fick. Det var längstg fram på den bakre delen, precis bakom toaletten. Pappa hade då ingenstans att sträcka sina ben. Vi hade inte beställt någon mat på flyget och magen kurrade hejvilt när man kände lukten av all mat. En av mina favoritfilmer spelades, Wall-e! :D Men självklart måste de då ocksa visa en dålig film på det. Vilken? ..Jo Mamma Mia. Jag satt och läste min bok (twilight) medan pappa lånade mina ipodhörlurar för att kolla på mamma mia. Jag sov inte en blund under resan, det gick bara inte att somna! De länder vi passerade var Danmark, Holland, Belgien, Tyskland, Frankrike, Spanien och Portugal. Vi landade vid två och fick vänta jätteläge på vårt bagage, speciellt mitt! När vi äntligen hade fått våra väskor gick vi ut för att leta efter skyltar där det stod fritidsresor. Det visade sig att vi skulle bo på hotellet Playa Feliz i Bahia Feliz. Båda två hde förväntat sig en sandstrand utanför hotelet, men det var bara stora stenar överallt! Vi kollde på kartan och såg att det fanns en lite längre bort. När vi hade kommit in på rum 87 och packat upp gick vi och åt en snabb lunch. Jag tog en toast och pappa tog en spec. macka. Vi gick  runt och kollade och jag hittade många fina saker!  Visste ni att de sålde goose jackor här? För bara 1500:- dessutom! Ingenting köptes den här dagen. För det första har jag inga pengar och för det andra kanske jag kan köpa det senare i veckan. Innan vi gick tillbaka till hoteller igen gick vi till supermercado för att köpa öl, läsk och frukost. Jag låg utw på balkongen den största delen av dagen/kvällen och solade. Vet ni vad? Jag pluggade faktiskt lite spanska och läste min bok också! När pappa vaknade från sitt vilande på soffan gick vi på en promenad, mest för att kolla på sandstranden. Nog var det sand, men inte någon som man hade tänkt sig precis! Påvägen tillbaka gick vi in på receptionen för att fråga om vår fjärrkontroll(som vi inte hade av någon anledning). Der är inte så att vi skulle kolla på tv, utan för att vi bara kolla om informationen som skulle finnas på tvn. Framåt kvällen började det blåsa en hel del och eftersom solen var helt borta vvar det ganska kallt. Osmart som jag är tog jag ingen kofta när vi gic till restaurangen. Vi åt på en ganska fin restaurang, men jag blev inte nöjd med min fläskfilé a la canaria. Det var mest kokta morötter och vanlig potatis till, ingen favorit direkt! Tillbaka på hotellet tog jag en dusch, riktigt skönt. Sen satt pappa och jag och kollade på svensk tv. Efter filmen gick pappa och duschade, jag gick och la mig för att läsa en stund.


Lördag 11/4
Idag gick vi upp vid tio. Det var verkligen skönt att få sova ut. Vi åt vår frukost och gick ner till poolen för att sola. Det blåste ganska mycket så man fick lägga sig bakom någon, i lå då. Idag har man kunnat sett molnen på himelen. Ena sekunden är solen där, andra är den borta. När jag inte orkade liga still gick vi och köpte glass och en juice. Jag satte mig på balkongen och solade och läste. pappa låg inne på soffan och vilade. Efter en stund la jag mig på balkonggolvet med en filt, ifall att det skulle blåsa för mycket. jag låg där och vilade i en timme ungefär. Jag är inte riktigt säker, men jag tror att jag somnade en liten stund. Solen  försvann vid åtta och då gick jag och duschade och gjorde mig iordning. det var fint väder ute och vinden blåste lite lätt. jag tog på mig mina chinoleggings och en tunn lånarmad tröja. Vi gick ut och åt god mat. Jag tog en väldigt god kyckling och pappa tog kött med pepparsås. Sen gick vi och kollade runt i lite äffärer, jag hittade mycket, som smink, väskor, örhängen, armband och plånböcker. jag var lycklig, dit kommer jag gå varenda dag för att hitta den finaste väskan! Vi gick sen runt och kollade efter festställen, men det var inte mycket man kunde hitta. Vi hamnade på grannhotellet med en öl pcj en äppeljuice på bordet. Där satt vi en stund och lyssnade på musik innan vi tog en liten promenad på hemvägen. Hemma satt vi och kollade på tv och käkade chips och godis.


Söndag 12/4
Idag gick vi upp vid tio för att gå på fritidsresors möte. De berättade om en massa aktiviteter som man kunde göra under veckan. Vid poolen fick man testa på att dyka. Jag testade och fick simma runt i poolen efter en kille. Sen la sig pappa och jag och solade en sund innan vi gick upp till hoteller. Sen gick vi till en fin sandstrand fram och tillbaka. Jag badade där och pappa skulle ta kort, men det blev inget! Vi ville vara lite smarta och ta kustvägen hem genom klipporna. Vi gick väl där en halvtimme-timme ungefär. Sen såg vi att det blev för brant och vi fick gå tillbaka hela vägen. Vi såg STORA krabbor på vägen, kanske 50 stycken. Det är verkligen många här som använder stringbikinitrosoe och solar topp-less. När vi var tillbaka på hotellet vilade vi lite och sen gick vi ner och badade i poolen. Jag fick till och med pappa ner och vi badade kanske i en kvart. Pappa hade väldigt svårt att komma upp på min badmadrass. Vi ville inte sitta vid poolen och torka så vi gick upp till hotellet. Jag la mig på balkongen och pappa tog en dusch. När jag vaknde gick jag också och duschade, det var riktigt skönt! Vi åt middag på en kin restaurang, det var "okej" mat och vi fick vänta jättelänge på notan! När vi väl fick den fick vi också klubba och mentholtabletter och sen fick jag en hårklämma, pappa fick en snapps. Vi gick sen ner till grannhotellet "orquidea" och kollade på när guiderna upträdde och sjöng. Vi tog många fina frinkar medan de sjöng så fint. Vid tolv var vi hemma och då kollade vi på tv en stund, det var andra avenyn.


Måndag 13/4
Idag sov vi länge. Jag tror att vi klev upp vid elva eller där i närheten. Vi ville ha färskt bröd så vi gick ner till supermercado för att försöka hitta det, men det fanns inget färskt så vi tog det bästa vi kunde hitta. Vi åt i lugn och ro, sen gick vi till poolen och solade och badade. När pappa vaknade igen gick vi och köpte glass och gick till till hoteller. Jag la mig på mina filtar ute på balkongen. När jag gick in för att jag vaknade av värmen såg jag att mage, bröst, rygg och baksida lår var röda och inte röda föra att jag skulle ha bränt mig utan solexem. Som de flesta vet har jag ju utslag lite nu och då och självklart kom de fram nu när min hud är så känslig! Aj! Nu blir det inte lätt att aola och bli brun. Jag vill inte hella ha några rödnander i ansiktet. Jag klev in i duschen och pappa efter mig, sen gick vi och åt buffé på hotellets restaurang. Det var sådär gått. Glassen var godast säklart! Uppe på rummet igen satt vi med så fulla magar att vi inte kunde röra oss. Tv:n var på med när packat och klart.


Tisdag 14/4
Idag var en tidig morgon. Vi var upp nio svensk tid och åtta här på Gran Canaria. Vid kvart över nio var vi uppe vid grannhotellet för att åka med jeaparna till vår lilla tur runt på ön. Först åkte vi till en kamelfarm, eller det var dromedarer men här säger man tydligen Kamel till både dromedarer och lamor. :P Vår guide var väldigt rolig. hans artistnamn var Sven eftersom det var en nordisk grupp. Imorgon ska han heta något tyskt för tyskarna. Efter att vi ahde ridit Kameler åkte vi upp i bergen med jeaparna. Vi var ungefär 2000 meter över havet, men vi var ändå inte på toppen, där det faktiskt snöar ibland. Sedan åkte vi offroad. Det var väldigt skumpigt och pappa och jag fick sitta bak åt sidan och fick skumpafram och tillbaka. Mitt under turen stannade vi för att äta kaktusfrukter. Jag tyckte inte att de var goda, men däremot gjorde pappa det. Det var en "vattenränna" där 30 grader varmt vatten flödade. Ganska coolt, mitt bland bergen bara så där. Vi åkte vidare till en annan kamelfarm, där fanns det ännu fler. Den äldsta var ungefär 25 år gammal. Sen åkte vi till Hard Roc Café för att kolla på filmen vår guide Sven hade spelat in under hela dagen. Den var faktiskt ganska rolig, men pappa ville inte köpa den :( När vi var tillbaka till vårt område åt vi en hamburgare till lunch, sen gick vi upp på rummet. Jag la mig och sov på balkongen två timmar, pappa satte sig och kollade på tv. När jag vaknade läste jag min bok en stund, den börjar faktiskt bli spännande nu. När jag inte orkade läsa med tog jag fram matteboken och pluggade ett avsnitt. jag funderade på att göra mina situps och sånt nu, men annars kan man ju bara läsa :P Jag gjorde faktiskt lite rygglyft, och situp, dock inte så många, men det är ju tanken som räknas. Pappa gick först och duschade och redan då kände jag whiskeylukten nej! När jag hade duschat och vi hade köpt frukost gick vi och åt. Det var jag som bestämde så det blev pizza! :D Jag har ätit godare, men den funkade. Pappa babblade på länge om onödiga saker jag redan visste och jag var irriterad. Efter maten gick vi och köpte mitt nagelack, jag fick två på köpet, som när jag tittade på flipflopp och ringar hade pappa satt sig ner och en trevlig servetör kom fram och bad mig sitta. Vi beställde drinkar. Pappa fick en whiskey och jag fick någon konstig sur appelsinsmakande. Jag fick sen en sötare, kallad lollipop. Snacka om att namnet passade för den var verkligen söt som en klubba! Jag blev på sämre humör när vi snackade om en massor. Jag fick reda på en dålig nyhet och tårar rann ner för min kind. Det var inte så hemskt att jag grät, men jag var också irriterad och arg på pappa, som vägrade sluta prata om det. Vi gick på toaletten på grannhotellet sen gick vi hem. Jag la mig för att läsa och pappa lörte korsord, eller sov så full han var. Ååh, jag hatar när han dricker, spec. whiskey! 


Onsdag 15/4
Denna dag gick vi upp vid tio. vi åt flingor till frukost och packade våra väskor. Idag var dagn då vi var tvungna att byta rum. Eftersom vi reste ospec. så drabbade det oss. Vid tolv var vi ute ur rummet och lämnade våra väskor i reseptionen medan de städade vårt nya rum. Under tiden låg vi och solade vid poolen i två timmar ungefär. När vi såg att städerskorna gick bort från vårt rum gick vi och hämtade våra väskor och nyckeln. När vi kom in i rummet såg vi att det var STORT! det var två såvrum med dubbelsängar, två badrum, två utegårdar, en balkong och ett kök. Jag tog rummet på övervåningen, medan pappa fick det där nere. När vi hade kollat runt ordentligt gick vi upp på "byn" och åt lunch. Det blev en macka för mig och en paj för pappa. vi gick och kollade på goosejackan, men den fanns tyvärr inte i min storlek. Vi gick sen till supermercado och handlade pasta till middagen. Tillbaka på vårt nya rum satte jag mig på altanen och solade och läste min bok, snart klar! :D När pappa gick för att hyra bil så packade jag upp mina saker och tog täcket från andra sängen för att det skulle göra min säng mjukare. Jag tog upp och kollade om jag hade fått något sms, men inget nytt sen imorse. Jag höll i mobilen ett tag och precis när jag skulle lägga ner den fick jag ett sms. Det var ifrån min bästa Leken! :D Hon skrev att hon saknade mig och att jag skulle ha det bra här. Det lilla smset lyste upp resten av min kväll. Att några få ord kan få en så glad! :D Pappa började laga spagetti och köttfärssås när han kom tillbaka. Jag tränade lite, sen hoppade jag i duschen. Skönt att få skölja av sig och sedan smörja in sig efter dagen. Maten smakade gott och efteråt kollade vi på mtv "rock of love". Vi stannade inne hela kvällen och kollade på tv. 


Torsdag 16/4
Jag vaknade av att vågorna slog mot klipporna. Halv tio gick pappa och hämtade våran hyrbil. Jag satte mig på den lilla balkongen för att sola och läsa min bok. efter en halvtimme var pappa tillbaka och då åt vi våra flingor med mjölk, kollde lite på tv. När pappa hade druckit klart sitt kaffe tog vi bilden och åkte iväg. Det var inte lätt att hitta till grottorna, när vi väl var där hade målnen kommit fram. Grottorna eller "hålen" påminde om "the hills have eyes 2" Jag skulle aldrig tänka mig att bo där. På vägen till ett shoppingcentrum stannade vi och köpte medecin till pappas kompis på "el farmacia" det tog lång tid att hitta till "atlantico" men väl där letade vi efter ett matställe. De flesta var middagsställen så det blev donken. En varsin bbq wrap för 1.9 euro. Vi gick runt i centrumet och jag hittade tusentals skor, men det fanns inte i min storlek :( Inne på Bershka fick man max ha fyra plagg med sig in i omklädningsrummet, men det sket jag i och körde på tio! Jag kom ut med tre som jag gillade. Ett par jeans, en blus och en tubtopp. Jag var hur nära som helst att få ett par skor, men jag får väl försöka hitta några i Sverige sen! Efter våran lilla shoppingtur åkte vi för att kolla på klipporna längst den södra kusten. det var coolt att hotellen/husen var byggda upp längst bergen. När vi var påväg hem igen höll vi på att få soppatorsk! Det var väldigt stressigt att hitta en bensinstation, men vi gjorde det tillslut. Direkt när vi kom hem till hotellet tog jag av mig kläder till bikini och satte  mig på baksidan för att sola och läsa min bok, inte för att jag blev brun i kvällsolen men det var skönt. vid sex kom pappa ut och bad mig hoppa in i duschen inför middagen. Vi åt buffé på vårat hotell, glassen den är så ljuvlig! Vi gick tillbaka till rummet efter maten och läste och kollade på tv. Vid nio gick vi till grannhotellet för att kolla på en show. Det var roligt och mysigt. Dansarna var väldigt duktiga.


Fredag 17/4
Idag ville jag gå upp tidigt för att sola på balkongen. När jag var uppe vid åtta och kollade ut på balkongen hade solen inte hunnit dit än. Jag ställde klockan på en halvtimme senare och då satte jag mig på en stol och solade någon timme. Vid tio gick pappa och handlade baguetter till oss. Jag hade tänkt att sitta på balkongen hela förmiddagen, men pappa ville gå och bada i poolen så jag gick dit och solade en stund istället. Mina exem kom tillbaka! :( Vi fick vänta på bussen i 20 miuner och 20 minuter efter det var vi på flygplatsen. Vi behövde inte vara inne på flygplatsen och vänta länge, det blev bara ett toabesök och en macka. Starten gick bra, men pappa och jag gillade inte våra platsen. Vi fick de i mitten med två föredeta flygvärdinnor bredvid oss. De fick en massa spec sake gratis vin och sådant. Snett framför hade vi ett par som troligtvis var alkoholister. Damen var helt galen och skrek, full var hon såklart också! Jag skulle ínte klara av att vara i närheten av en sådan hela tiden, jobbigt! Det första filmen de visade var kung fu panda Mitt under filmen sprutar damen kräm/salva på hennes mans nacke, han brydde sig inte om det. Många började prata om dem, det var ju inte så svårt att missa dem! En av dem bredvid mig gick och pratade med personalen och de var medvetna om det. Man vill ju inte ha några mellanlandningar eller något bråk för att hon är som hon är. Vi hade inte beställt mat, men det fanns att köpa på plats så vi gjorde det. Det var kyckling och ris med chokladpudding till efterrätt. Den andra filmen som spelades var made of honor tror jag att den hette. Jag och pappa delade på mina hörlurar eftersom båda ville se den. Mitt under filmen var det en man med sitt barn, på kanske ett år eller mindre, som stod i kön till toaletten. Damen hörde barnet skrika och började skrika att barnet borde få en napp eller klubber för att få tyst på den. Mannen med barnet kom fram till dem och frågade var problemet var. Dem tjafsade och damens man var på hennes sida. Jag hörde till och med att de hade två egna barn! Sen kom flygvärdinnan fram och tog en Martiniflaska, som var full när de klev på! Eftersom det var så lång tid kvar av resan när den andra filmen var slut fick vi se en bonusfilm, det var high school musical 3. Jag och pappa satt och kollade på den, det fanns ju inte så mycket annat. Det blev en "scen" under den tredje filmen också. Damen ropade efter socker, hon hade tydligen diabetes och var i behöv av socker. Landningen gick sedan bra, Jimmy Sara och Taff kom och hämade oss. :)

-Hejdå!

Nu drar jag snart!

Jag har inte gjort annat än att sitta vid datan, oacka, städa lite, kollat på film och sovit i tio minuter. tur att jag inte sov mer än tio för då kanske jag inte kunde ha lagt mig lika tidigt som jag har tänkt att göra ikväll. Alltså typ om en timme. :) Det är ju bara tolv timmar kvar nu! :D Det var många roliga personer inne på msn, så jag lär ju sitta där ett tag, men eftersom jag redan känner mig trött blir det nog som jag hade tänkt iaf! :)

Juste, nu kommer jag itne skriva på en hel vecka ungefär. Jag lovar att jag ska skriva om alla dagar när jag kommer hem igen! ;)

-Solongsuckers!

Magen kurrar

Ååh, vad jag inte har haft kul idag. Jag kom hem från Emelie typ innan alla ens hade tänkt på att kliva upp. Jag har bara suttit vid datan hela dagen, nu är jag hungrig och ska gå ner och ta mellis sen ska jag packa lite mer och kanske ta en liten tupplur? :P
-Hejhopp!


Mimfestivalen

Baby Goodbye Jättesöta små barn som dansar

Mamma Mia Julia (Emelies lillasyster) är den längsta

Boom boom Två söta tjejer sjunger, ni måste se slutet! :P

Brother oh brother Frida (Emelies syster) är hon med stjärnklänning


Rimbo

Imorse fick jag gå upp vid åtta ungefär, eller jag vaknade då för att Emelie gick fram och tillbaka för att hon inte kunde sova. Vad tror ni hon gjorde, jo tog kort på mig när jag sov! :P Idag var jag ju i Fridas skola och kollade på när hon och Julia uppträdde, jätteduktiga :) Jag spelade in när de dansade, så dem och bilder från mimfestivalen kommer upp här.

       - De här bilderna visar det riktiga du! :)    
Emelie sminkade Frida i skolan..     
Mimfestivalen:
   -Fett taskigt! -Julia till vänster     
-Hejsan!

Inte lika varm dag som igår

Idag var jag och Leken i Täby centrum. Hon köpte en bikini och en pressent till hennes mamma, som fyller år idag GRATTIS! Jag köpte en svart bikiniunderdel och ansiktskräm, båda från h&m. Sen tog vi bussen till stråkvägen, hämtade min pappas cykel och åkte till henne. Klockan var inte mycket, lunchtid ungefär. Så vi fick en jättegod köttfärspaj med grönsaker till. Det mättade magen. :) Jag snodde lite kläder och en ipodladdare från henne. Vi kollade på OC och masserade varandra samtidigt. Vid fem halv sex tog jag cykeln hem och började packa handbagaget till på fredag! :D Emelie ringde mig och frågade om jag ville följa med till hennes pappa ikväll, klart jag vill ju se hur hennes rum har blivit. Sen hörde jag att Frida (hennes lillasyster) skulleha något imorgon och det ät klart jag vill komma och kolla, kan säkert ta en massa kort med min nya kamera också! ;D
Bilder från dagen med min lilla fina vän:
         -Linne från Bikbok
-Hejdå, skräpa inte ner!


En bra deal, är en bra deal


God morgon alla glada! :D Inatt har jag sovit åtta timmar kanske, det var skönt men kunde ha sovit längre. Så fort jag vaknade gick jag up och rensade mitt rum på smutsiga kläder som låg utspritt och sen har jag också valt ut kläder till fredag. Jag har bestämt mig för att låna kläder av Leken för att hon har så fina (a) och som tack för att jag får låna av henne så ska hon få låna min skinnjacka när jag är borta. Det tycker jag är en bra deal iaf! ;)
-Hejsan!



Ny kamera

Pappa och jag köpte kameran idag! :D En Samsung L310W med 13,6 mpx, rosa såklart! :D När jag och pappa var hemma efter vår lilla tur till donken, net on net och barkarby.
   
När jag kom hem delade jag ut de där eländiga tidningarna! Fast idag gick det ganska snabbt, bara en timme och tjugo minuter. När jag var hemma och tänkte vila benen lite så ringde Leken och jag gick och mötte henne. Klart jag måste träffa människan för hon har ju varit borta så länge! Hela två dagar faktiskt. Höhö! :P När vi var hemma hos mig fick jag inte vila fötterna en sekund för jag var tvungen att gå över och handla plättar, som då blev min middag. Leken och jag ville åka ner till ängsan för att ha en liten utflyckt. När vi var där så vi att det för helt mörkt och ensamt, aldrig att vi skulle suttit där själva i mörkret! Vi vände och åkte hem och kollade på Fjorton suger. Egentligen är det är B film, men den har sina stunder. :) Självklart har Leken och jag tagit ett dussin bilder och dem ska ut här på bloggen! ;) Kan bara säga att mer än hälften stannar på datan för att de är föör pinsamma!
   -Här är min kamera! :)      -Hennes ny skor, som jag vill ha! -Hejdå Leken, tack för kvällen! :) 
-Hejhopp!


Myskväll

Jag satt inte inne hela dagen igår, eller jo nästan! Jag tog moppen hem till Emelie, där gick hon och la sig och jag satte mig vid datan i typ två timmar. När hon vaknade gick hon och duschade, sen gjorde vi oss iordning till kvällen. Resten av kvällen blev en myskväll :)

Just för tillfället sitter jag på pappas kontor och gör ingenting. Jag väntar på att vi ska åka och äta och köpa en bikiniunderdel och en kamera! Jippi! :D Ja, vad ska man göra nu då? Sitta och spela spel i en timme eller? höhö
-Hejsvejs!

Fina vädret

Idag är det så fint väder. Jag önskar bara att det var lite varmare så att man kunde ligga ute och sola, men juste det ska jag ju göra på fredag! Haha :P Jag vet inte vad jag ska göra idag? Jag ringde emelie, men hon la på så jag antar att hon ligger och sover :P jag ska nog försöka ringa henne igen, hon kan ju inte bara sova bort hela dagen! Hehe nu ska jag gå och borsta tänderna och gå ut och känna på vädret, vill verkligen inte sita inne vid datan eller kolla på film hela dagen! :/
-Byebye!

.

Tomorrow is another day

Goden natten

Nej, nu ska jag gå och lägga mig! Det är ändå ingen rolig som är inne just nu. Nu har jag skrivit en lista lills på fredag och lagt fram lite kläder, hehe! :P
-Sovgott!

Bilder

Juste jag köpte ju ett par nya glasögon idag och klart jag ska lägga upp dem på bild! ;)

-Här är dem och ja, det är likadana som Irme har! Sorry, men var tvungen! :)
-Outfiten idag var mina nya jeans.. hehe leggings och Irmes vita tröja :)
-Tja!

Allergi?

Kliande ögon dag ut och in. Jag tror att det är pollen som busar med mig och kliar som bara den! Vi får se när jag kommer bort från kyliga Sverige en vecka! ;)
-Bye!

RESAN


Åååh, kan man bli gladare! Jag och pappa bokade nyss en resa till Gran Canaria på fredag! Äntligen ska jag få åka på min lilla resa med pappsen. Sen ska han köpa en kamera imorn. En billig med 10 mpx, vet inte om det blir en röd eller svart, det bad jag honom bestämma! :) Jag är bara för glad nu, Jippi! :D


-Hejhejhej!


Can not be fixed

I don´t think there is something you can do to fix this..

Sol inne, men inte ute..

Ååh, jag är på ett sånt bra humör just nu för tillfället för att jag lyssar på Day and night - Kid Cudi det är sådan skön bas och ett bra gung i den! :P Idag vaknade jag vid tio och kunde inte somna om! Jag låg och smsade lite, sen gick jag upp och åt frukost innan jag satte mig vid datan en liten stund. Leken smsade mig o bad mig komma och klart jag vill komma till min kära vän! Jag klädde på mig mina nya leggings och vanlig vit tröja, som jag fick låna av Irme igår. Jag gick ner till garaget och tog fram min moppe för att åka på hem till min lilla flicka. När jag kom upp till hennes rum låg den en liten krabat i sängen? Nej, haha det var bara Madde som log och drog sig. Leken blev jätteglad när jag sa att jag hade med mitt usb-minne med 60 nya låtar till henne. Medan hon duschade la jag in låtar och tog själv ungefär 60-70 låtar av henne! Jippi! :D Madde fick skjuts av sin mamma hem och jag och Leken gick till centrum för att sola. När vi väl var där och skulle köpa glasögon fick vi inte ut dem! Det var två cola som hade fasnat så att inte luckan gick att öppna. Jag ringde kontaktnummret och de sa att jag skulle få ersättning för den där tian, som jag ahde stoppat in. :P Det var jätteskönt att sola, mmh det kommer hända igen! ;) När vi båda hade solat våra tolv minuter sminkade vi oss och gick till centrum för att kolla efter min brillor. Hittade vi dem? Nej det gjorde vi inte! Vi gick och kollade när tågen gick, men hade precis gått och gick sen en halvtimme senare. Vi kollade bussen mot danderyd och där var det samma sak, vi hade precis missat den! Sist, men inte minst gick vi till tibble och där väntade vi på tåget i en kvart ungefär. Det enda vi gjorde i stan var att köpa min brillor. Äntligen har jag köpt ett par glasögon, inte för att jag passar så jättebra i den. Turen hem var ett äventyr. Vi stod länge och vän tade på tunneöbana, hela 5 minuter. I danderyd skulle vår buss gå en halvtimme senare, så vi tog 610 mot vallentuna och gick av på täbyvägen. Vi hade ju tänkt med att 616 skule gå därifrån, men icke vid den tiden på söndag gick den inte. Vi gick upp mot Erikslund och jag ringde pappa och bad honom kolla när bussen därifrån gick. Den gick 40 minuter senare! Oh no, aldrig! Det blåste och var kallt, snäll som min pappa är kom han och hämtade oss, för där kunde vi ju inte stå i 40 minuter. När vi kom hem så bäddade vi ner oss i min varma vattensäng och kollade på Bring it on 3, så klockren! ;D När filmen var slut var maten serverad, idag blev det pasta carbonara. Carbonara you know! 
-Tjenixen

never

My life will forever suck, I´ll never find you..

Alla åka skidor!

Hm.. ja vad kom jag nu hem med idag? Det blev två par leggings och en mascara bara, inget speciellt. Imorn ska Leken och jag kanske dit igen och då ska jag köpa något på bikbok, eftersom jag har kort där, tsen tabletter och kanske solbrillor. Leken och jag gick skilda vägar vid fyra, hon åkte in till stan och jag åkte hem till Irme. Vi lekte med Hugo hela dagen och han är ju bara för söt den lilla typen! :) Jag ska nog lägga in en video på honom där han petar i näsan och visar upp vad han hittade. Usch! :P
    -Alla ska åka skidor!(sa han hela tiden)
Efter middagen tog jag moppen hem till Madiii, vi satt och myste framför tv:n där robinsson var på till en början, efter det skickade Madiii låtar till mig från hennes data. Tack! :) Nu ska jag fixa lite musik. Videon på Hugo kommer snart.
-Hejdå!

Soligt

Ååh vad jag älskar det här fina vårvädret. Sitter hemma hos Leken och vi ska straxt gå till täby centrum och shoppa en massa. Eller jag hoppas att jag hittar allting jag behöver, som marcara, foundation, leggings, solglasögon och ev. underkläder. Vi får väl se vad jag kommer hem med! :)
-Hejhopp!

Hur trött som helst!

jag är verkligen hur trött som heslt idag, även fast att jag sov en timme efter skolan. Nu måste jag städa mitt rum och fixa mig innan jag får besök. Fast nu, samtidigt kollar jag på Marley and me. Den ska jag se klart idag! :D Orkar inte skriva idag, är för trött.
-Hejhej!

Marley and me

Jag pluggade någon timme, fast jag måste erkänna att jag inte är klar riktigt än. :P Fixar resten när jag kommer hem till min egen data, där kan jag också skriva ut och finslipa. När jag hade pluggat gick jag in till Emelie, som låg och sov. Jag snodde hennes dator och fixade en massa grejer. Vid halv sju vaknade hon och gick ut för att träffa sin kompis. Jag satte mig i köket med Ida som spelade sims. Ända fram till halv nio spelade vi och hon blev jättearg när jag avslutade för det första att de var mat och för det andra för att hon skulle gå och lägga sig. Nu har jag ätit, gjort flätor på henne och fixat lite grejer. Jag sitter faktiskt och kollar på filmen Marley and me just nu. Den är rolig! :D Tyvärr kommer jag inte hinna se klart den för att pappa kommer och hämtar mig imon en halvtimme och jag har mer än en timme kvar ungefär.. Får se klart den någon annan gång då, kanske kan ladda ner den hemma hos mig! :) Nu ska jag såklart fortsätta kolla på filmen.
-Hejhopp!


Plugg, plugg

Idag började jag och Emelie ungefär samtidigt, vilekt var mycket skönt för då kunde vi gå upp samtidigt. Vi fick skjuts av Leken ner till busshållsplatsen. Dagen flöt på och jag fick två poäng över g på sam-provet. Hehe! :P Jag behövde inte gå på svenskan för att jag sa att jag nästa var klar med arbetet som ska in imorgon på lektionen. jag gick snabbt till bussen och han med den precis! ;) Emelie hoppade på vid hennes skola och vid malla mötte vi Sofia :) Vi åkte hem lite och åt. Nu ska jag faktiskt plugga :)
-Solong!

Stan

Idag började jag tjugo i tio med idrott. Vi hade dans med andra klassen, mycket handsvett gick runt från person till person. Dagen flöt på bra. Vid halv två gick jag från historian till skolsyster på hälsokontroll. Jag fick sluta tidigare än alla andra och han med den tidigare bussen. Emelie hoppade på vid rinkeby södra och vi åkte  till stan tillsammans. Först åkte vi till sturegallerian och fikade med hennes kompis som praoade där. Vi mötte Elli från vårt förra lag också, det var lite roligt eftersom hon typ jobbade på samma café som Emelies kompis. :) Vi gick vidare och kom till H&m, där träfade vi fler från vårt förra lag. Rosen, Tilda, Ida och deras kompis. Det var trevligt att träffa dem, det var ju ett tag sen! :) Sedan kollade vi på balklänningar till henne och lite grejer till mig. Hon fann inte sin dröm klänning och jag kom bara hem med två påsar. Vid fem var vi på drottninggatan och där stod Johan Palm, inte för att jag vet var han gjorde där?

Sen bestämde vi oss att Emelie skulle färga håret blondt. Tror ni att hon köpte färg? ...ja det gjorde hon och hon var hur nervös som helst!
När vi kom hem från stan började vi färga hennes hår på en gång. Det tog lång tid och hon var mycket nervös över resultatet. När hon kom ut från duschen såg det ut som om hennes hår var lite orange, men hon i affären sa att hon absolut inte kunde få det eftersom det varken var orange pigment i färgen eller hennes hår. När hon började föna det för att se fägen såg hon att det blev var orange färg i håret. Hon belv inte glad!
Nu står hon här bredvid mig i sin nya hårfärg och hon blev ganska nöjd, klagar lite på att det är lite orange, men jag tycker inte att det spelar någon stor roll, för det är det inte. Det blev fint.
-Hejsanhopp!