Natti

Nu ska jag sova. Tjenixen


Videor




 


Inspelningen

Jag trodde inte att jag skulle hinna blogga ikväll, egentligen kan jag inte det men jag gör det i alla fall. Filminspelningen flöt på väldigt bra och vi var klara redan 50 minuter senare. Det var det kortaste inspelningen jag har varit på. Men den va rolig! Jag har jättemånga bilder och videor som jag måste lägga in ikväll. Maddex2 är så roliga, det ska ni veta!

På tåget hem var det en galen hund och på bussen var det en skum kille som lipade åt oss :P









 


Bye

Nu drar vi. Hejdå! :D


Tv inspelnng

Idag slutade min telefon nästan funka :P Kompisar hade ringt mig men min telefon hade inte reagerat. Iriterande! Nu funkar den iaf, för stunden.. Ikväll ska jag och Maddex2 på tv-inspelning. Hål i väggen. Så ikväll kan det hända att jag kommer hem sen, alltså hinner jag inte blogga. Btw, har börjat på true blood season 2 now ;)


Petsamo

Idag var en tidig morgon. Bussen gick vid sju så jag var tvungen att gå upp straxt efter sex. Dena dag skulle vi undersöka olika saker på östersjön. Vi var ute i fyra timmar och det gick fortare än vad jag trodde. Jag åkte direkt hem och åt nudlar och kollade på True blood.

inte bra

Jag har inte ens tänkt på att blogga ikväll. Mår inte så bra och ska snart gå och lägga mig. Idag har jag tränat, det gick väl sådär.. första gången på is på länge. Efterår åkte jag hem till Emelie och vi gjorde inte så mycket, stt vid datan gick på en promenad och hämtade upp hennes kompis. Jag tog bussen hem, nästan.. Pappa hämtade mig i rinkeby och jag övningskörde hem. Det gick bra om man bortser från rondellen haha där höll det på att gå illa! :P

Orkar inte blogga

Igår var jag hemma hos Hannah, det va kul. Det är det enda jag kommer skriva för jag är inte på blogghumör. Är inte på bra humör alls, vill bara ligga i sängen och kolla på film. Men det kan jag inte göra.. ska ju iväg idag och ikväll kanske jag skulle till Emelie. Vi får se om jag orkar det eller om jag bara åker hem och sover tidigt.
Drar om en halvtimme ungefär.

,

Nu är det klappat och klart!

Mail

Nu har jag precis duschat. Vet inte riktigt när alla kommer men det spelar inte så stor roll.
Nu ska jag sitta och skriva ett mail.

.

Sluta bete dig som ett svin!

Gäster idag

Jag gick upp vid tio och kollade på ett avsnitt sen åkte pappa och jag för att handla en sak i hagsätra och sen till arninge. Jag tog bussen hem därifrån och kom nyss hem. Emelie pratade med mig nästan hela vägen :) Ska nog hoppa in i duschen nu innan alla kommer ..om de inte redan har kommit.

(.....)

Det känns inte så jävla kul att hitta dig avdäckad i badrummet, nej! Det väcker för mycket minnen..

Godnatt

Nu har jag inget att göra så jag ska gå och lägga mig. Ska ändå upp i tid imorn för jag ska kanske till andra sidan stan med papi :)

Ingen pommes

Min kära vän har tråkigt och vill att jag ska skriva lite i bloggen. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Just nu sitter jag och tittar på true blood, jag är på avsnitt fem av första säsongen.

Vi åt kräftor idag och jag kan säga att det är inte min favoriträtt. Till skillnad från vad Madiii tycker. Jag äter bara klorna och ibland skärten. Hade det inte varit så att pappa hade fiskat dem själv så skulle jag nog hoppat över. Tur att kräftorna bara var till förrätt för jag blev inte mätt någonstans. Idag var det ingen pommes eller beasås utan vi fick bara potatissallad till. Jag hade hellre velat ha pommes som vanligt :(

Tack!

Nu har de söta paret åkt hem och jag sitter här för mig själv. När jag kom upp till mitt rum efter att ha sagt hejdå fann jag en liten överraskning liggandes på mitt skrivbord. Tack! :)

Nu ikväll finns det inte så mycket mer att göra. Jag ska kolla på true blood och vänta på ett samtal.  

Söta

Nu är madde här med sin pojkvän. De är så söta :)


.

Jag måste prata med dig öga mot öga

Pettson

Jag har varit hemma hos Pettson. Vi kollade runt lite på hennes data, åt macka och tittade på film. Sen intervjuade Sofia mig, det var en skolgrej som hon håller på med. pappa kom och hämtade mig halv sex ungefär. Det tar ju en kvart med bil och kanske två timmar med buss och han var ändå nästan på samma ställa som mig så det va skönt :)

Jag har börjat titta på True Blood. om man gämnför den med Twilight så är den hur löjlig som helst. Jag tycker den verkar dålig men jag är ändå helt inne i den och jag vill se alla avsnitt. :p


Doktorn

Jag har varit hos doktorn hela dagen, det har tagit så himla läng tid allting. Jag har mest fått vänta i olika väntrum. Först berättade jag varför jag behövde komma dit och läkaren undersökte mig lite. Jag tog tre blodprov, två av dem var olika allergier. Sen fick jag gå och och rönka mina lungor, ingent stor fel där. De vet inte riktigt vad det är för fel på mig. En kan vara att jag är förkyld, men varför har jag varit det så länge då? Jag är svullen i näsan och det är där alla ljud kommer ifrån Leken! :P Svaren från allergiproverna kommer nästa vecka. Jag fick en nässpray som jag ska ta en gång dagligen, men den kommer inte visa någon effekt förrän om två veckor ungefär. :/
 

Nu ska jag titta på true blood och kanske vila lite för klockan tre ska jag vara i sollentuna för att träffa Pettson :)

Hejdå!


Nu drar jag till doktorn. Tschüss!

En dag

Idag har jag och Leken varit i Kista centrum. Jag köpte en kalender och hon köpte två kollegieblock. Sen åt vi glass där också. Vi åkte tillsammans hem till mörby för att sen skiljas åt. Hon skulle hem och jag till alvik för att möta upp min brorsa.Vi åkte på ett litet uppdrag, men det kunde inte fullföljas så jag får avsluta det imorgon efter jag har varit hos doktorn. Det blir mycket att åka, ända vägen till hagsätra för att sen åka till sollentuna och träffa min kära vän Pettson och sen hem till kräftskivan.



Jag har fått första säsongen av True Blood av Jimmy och Sara som jag ska börja titta på. Det verkar faktiskt bra :) Konstigt, hehe den är ju ganska lik twilight har jag hört.

Trist skola

Jag har tråkigt, sitter i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja. Engelska, igen. Vi har två lektioner engelska på torsdagar, ena i början och den andra i slutet. Slutar halv tre idag och jag vet inte om jag och Jimmy ska åka iväg och fixa lite saker eller om jag ska åka med Leken och köpa block och en kallender, som jag också behöver.

Vi har matteläxa tills imorn. Jag började med första uppgiften, klarade a och b med sen gav jag upp! Matten kommer bli väldigt svår iår tror jag.

Vad ska jag ha?

Jag vet inte om jag ska skaffa hellugg igen. Jag trivs bra i båda och är osäker på om jag ska klippa lugg eller inte. Vad ska jag ska ha?

Snelugg:

Hellugg:


Inte bästa bilderna men jag hittar inga andra just nu..

Tråkig humor

Okej, Leken tyckte att mitt förra inägg lät som att vi hade haft jättetråkigt. Hon har faktiskt rätt, det lät ganska negativt och det var inte så tråkigt som jag beskrev det.

Lune och jag var ute och gick i en och en halv timme kanske sen gjorde vi en mycket god wook. Tro det eller ej.. vi hade jordnötssmör i den och det smakade helt okej. Testa det ni, bara wookgrönsaker, nudlar, kyckling och smöret.

haha, bara jag som tycker det här roligt tror jag. Jag skulle aldrig vilja heta de här namnen!

Spöregn

Idag var det skolansdag och världens sämsta väder. Det var kallt och blött och vi blev tvingade att göra 5-kamp. Det va inte roligt alls. Pappa kom och hämtade oss för det var liksom max tio min med bil och kanske två timmar med buss. Det är sjuk vilken skillnad det är! När vi kom hem vid ett bytte vi till torra kläder och la oss och vilade. Nu har vi sovit en en halvtimme, timme kanske. Det är bra väder och jag ska ut innan det börjar regna igen!

Trött

Det var väldigt jobbigt att gå upp när klockan ringde imorse. Även fast det var en timme senare än vanligt. Det kan jui bero på att jag la mig sent igår.. Bussen går 9.16 från stråkvägen så Leken kommer hit om fen, tio min kanske. Det spöregnar och det gilla jag inte alls! Vad hände med gårdagens väder?

Fridays

Idag har varit en mycket seg dag. Började 8 och slutade 4. Klarade hela dagen utan klagomål. Ikväll har jag varit och ätit på Fridays för att fira Rebecca som fyller 17 år idag. Grattis till henne :D

Lägger in lite bilder från kvällen. Resten kommer in på fb..
         
Födelsedagsbarnet här



SKÖNASTE VIDEON!! - Måste ses!


(Heliumballong från Fridays)

Huset för oss själva

Jag har varit ute och sprungit idag, 2,5 km i ensta. Kände att jag behövde börja någon gång. Pappa åkte till Gotland vid sju, så jag är ensam hemma. Eller ensam och ensam.. Leken är här. Vi har ätit min goda Tigerkaka och kollat på Kärlek 3000 och som alla säger har han väldigt töntig röst, som man lätt stör sig på! Pga av honom blev hela filmen töntig, men vi kollade klart på den iallafall. Imorgon börjar vi 8.10, som alla andra dagar. Vi börjar med Tyska steg ett. Haha, vi får se hur det blir att lära sig det.. :P
Vi ska sova nu, för vi ska som sagt upp tidigt imorgon. Halv sju ungefär om jag inte tar fel.


Dumma pekfinger!

Idag började jag skolan åtta med naturkunskap. Kul! Efter skolan tog jag och Leken tåget till täby centrum, där vi mötte Emma och köpte en liten pressent.

Juste vi hade en datagrej i skolan idag och då fick jag reda på att jag alltid har skrivit fel. Alltså hållt fel på tangentbordet! Nu måste jag lära mig hur man ska hålla rätt. Jag har användt pekfingret för att trycka på mellanslag. Det är jättesvårt att lära om, mitt pekfinger åker bara tillbaka till mellanslag hela tiden. Det kommer ta sitt tag att få det att funka, och att kunna skriva snabbt igen! :P

Ikväll tror jag att det blir film hemma hos Leken. De har skaffat nu dvdoch allt som ska invigas.


Promenad

Ikväll har jag varit ute på promenad med Leken. Efter promenaden gick vi hem till mig och suttit vid datan. Vi har mest spanat in bloggar och suttit och pratat. Leken har nu gått hem och jag sitter och kollar klart på Twilight. Snart ska jag sova, för jag börjar skolan klockan åtta imorn.

Ny profilbild?

Jag känner för en nya profilbild, men jag vet inte vilekn jag ska ta? :/ ..Eller är den här bra? Ska jag ha en med bara mitt ansikte?

Röda på en sekund

Idag kom pappa hem från att ha varit och fiskat kräftor hela helgen. Han hade 4 kg kräftor i en kartong när han kom hem. Stefan, Jimmy och Sara var här och åt middag. det var Stefan som hade lagat kyckling, ris och currysås. Jag bakade Tigerkaka som vi åt till fikat. Mycket god även fast att den såg lite missbildad i början.´Vi kokade kräftorna och var tvungna att döda dem :( Inte det roligaste, fast det var coolt att de gick från bruna till röda på en sekund.

Kräftorna

Sara och Jimmy

En leksugen Taff

Nu ska jag titta på Twilight.

Bilder från den 21 augusti








Bakabaka liten kaka

Det blev kladdmuffin. det var jag som bakade själv och Leke, Lune gillade dem :) Det blev 17 muffin och vi åt alla förutom två, dem ska jag ta sen! :P

Lune och jag har suttit och spelat GH i en timme kanske. Snart ska jag baka cheesecake tror jag. Ska kanske ut på en cykeltur också.

Hej

Ja, igår var det ju servering hemma hos Lune. Tjänade 500 kronor på att fylla på, tända ljus och småsaker. Det va roligt men också lite segt i slutet när det inte hände så mycket. Vi tog mycket bilder med Lunes pappas systemkamera så de kommer om ett tag.

Leken ligger kvar och sover och jag och Lune ska överraska henne med en bakelse eller något :D

God morgon

Igår var Leken och jag hemma hos Suss. Eller först var vi där i en timme kanske sen gick vi och träffade några kompisar i tibble. Efter två timmar var vi tillbaka hos Suss och de flesta hade gått, men det var även folk som hade kommit dit. Vi stannade där en eller två timmar kanske. Var hemma väldigt sent och därför gick vi upp ganska sent imorse. Åt frukost halv tre, haha! :P Vi har bara legat och vilat idag och nu ska vi göra oss iordning för ikväll. Servering is on!

Glanstrams

Kom hem ett igår och gick oh la mig på en gång. Sex timmar senare gick jag upp ch gjorde mig iordning till skolan. Vi hade fe som första lektion och det var hur segt som helst. Vi badade idag också. Det var alla killar utom en sen var vi bara fem tjejer som badade. Alla andra tjejer var så fega som inte hoppade i! Simma är ju kul :D Leken och jag missade bussen, som gjorde så att vi missade geografin. Vi fick gå från Nora torg till skolan. Vi va trötta och sega, tog en halvtimme att gå tillbaka skolan. Åkte hem till Leken efter skolan. Vi har ätit mat och tittat på nya Wallander, Tjuven. Eller det var bara jag som såg den för Leken låg och sov. Jag filade hennes naglar medan hon sov och nu är de fina och glansiga. 

Ikväll ska vi på partaj och det ska bli kul!

Igår och idag

Igår var jag i först i Stinsen med Leken sen åkte jag hem till Emelie. Vi årkade inte vara hemma så vi åkte till Kista för att äta och shoppa. Jag köpte två tröjor och en kofta, för endast 320:-! Jag orkade inte åka hem så jag blev kvar där. Maja sov kom också på kvällen. Vi tittade på 100 tjejer. halv ett va filmen slut och då var jag tvungen att sova, för att jag går i skolan. De börjar på måndag och kunde vara uppe hur länge som helst. Vet inte vad dem gjorde men jag sov så skönt. Hade bara en mardröm om Leken :P Idag hade vi bara en lektion, engelska. Efter följde jag med Leken till häggvik för att byta hennes ett dygns nya mobil. Hennes pappa körde oss till Sollentuna c och där tog vi bussen till Täby c. Det första vi gjorde var att jag gick och klippte mig. Det tog ungefär 45 minuter och blev inte så mycket skillnad, men det ville jag inte heller. Behövde bara klippa topparna, så slitet som det va! Leken köpte lite träningskläder och kan köpte pressent till kompisar. Straxt innan tre tog vi bussen hem till mig. Vi ska snart titta på film en liten stund. Ska åka till gävle vid fyra och då skickar jag hem henne! ;) 

Skolan igår



Majsing hos Emelie

-Sötnos! :)

Första skoldagen

Nu sitter jag i skolan. Första riktiga skoldagen med lektioner. Dagen har flutit på riktigt bra., lite trött bara. Efter skolan ska jag och Leken till Stinsen och shoppa lite. Måste gå till lunch nu. Hejdå!

Regn gillas inte

Jag åt middag hemma med pappa sen tog jag cykeln till Lune. Jag hjälpte henne att dela ut henne tidningar. I början gick det bra, men sen var den jätteknasiga vägar och för lite reklam så vi gick hem igen. Inte bara det, det spöregnade och våra strumpor gick att vrida ur. Inte kul! Vi kom tillbaka hem till henne vid nio ungefär. Vi tog en kopp te och kollade på mtv. Halv tio kom min älskade pappa och hämtade mig. Så fort jag kom hem hoppade jag in i duschen, frös hur mycket som helst!
Snart ska jag gå och lägga mig för imorn ska jag upp kvart i sju. Börjar 8.10 varje dag -.-

Första skoldagen

Idag började jag skolan. Fast jag ränknar nog inte den här dagen som en riktig skoldag för att vi kom dit, fick lite papper och sl-kort sen fick vi gå. Jag och Maddex2 åkte in till stan och kollade lite. Men åkte hem en timme senare, om ens det. Jag var hemma vid halv ett och åt lunch, sen gick jag ut med mina dumma tidningar. Madde mötte mig när jag var ute för att få låna mitt usb-minne med filmer på. Hemma efter en timme och en kvart igen. Ont i fötterna och hela jag ät blöt. När jag var ute med tidningarna började det ösa ner! jag gic bara i t-shirt så det blev ganska kallt. Jag måste sett hemsk ut, mascara som rann och håret i en enda blöt klump, men jaja nu är det överstökat.


Bilder från stan:


 










God natt då

Nu ska jag springa ner i duschen innan jag hoppar i sängen. Det blev en halvtimme senare än vad jag hade planerat men det spelar ingen roll! jag kommer ju i säng tidigt iaf. :) Imorgno kommer jag kliva upp halv åtta, då har jag gor tid på mig att göra mig iordning.

Snart så

Jag känner mig inte alls lika trött som jag gjorde imorse eller för några timma sen. Klart jag har helt slut i huvudet, men det skiter jag i. Ska klara mig en timme eller två till. Jag vet inte heller vad jag ska ha på mig imorgon. Det är ju första skoldagen. Eller vi kommer nog inte ha några lektioner men vi har fått fyra nya i klassen som vi måste hälsa på. det kommer vara ett svårt år för mig känns det som. har ingen som helst ork att plugga och det måste jag ändra på för pluggas ska det. Dubbelt så mycket som förra året.

Snart ska jag ta fram alla mina kläder tills imorn, sen ska jag duscha och sova. Äntligen! har verkligen längtat till att få sova :D

Somnade en snabbis

Nu har det varit ett tag sen jag uppdaterade. Först gick Leken och jag för att byta vår lott och tyvärr blev det ingen vinst. Vi satt i lekparken en stund och pratade och sjöng :P Sen gick vi när det var en liten tjej som ville gunga. Leken gjorde sig iordning och sen stack hon. Innan hon hann sticka stängdes datan av och alla lampor, ALLT! Ingen ström i hela huset. Trodde först att en propp hade gått men sen smsade min kompis och sa att hon inte heller hade någon ström. Vad skulle jag då göra, trött som jag var? Jag la mig och tittade på Twilight på ipoden för den hade tillräckligt med batterier. En halvtimme in i filmen kände jag hur trött jag var och jag märkte inte ens när jag somnade! Vaknade nyss, av vad har jag ingen anining om. Det jag vet är att pappa ringde mig för en dryg halvtimme sen och jag vaknade inte. Tror att strömmen kom tillbaka nyligen för jag sov bara 20-30 min kanske.

Mat i magen

Nu har vi precis ätit lunch. Det var jag som lagade och det blev spagetti och en smaklös köttfärssås. Nu har vi fått i oss mat och det va bra. Fast vi är lika trötta som förut. Leken ska nu börja göra sig iordning för hon ska träffa en kompis. Jag vet inte vad jag ska göra som kan hålla mig uppe? Sitta och spela spel på datan, läsa bok, gå ut eller kanske.. kolla på twilight! Den kan man inte somna till :) Måste ju hålla mig uppe drygt nio timmar till. :/

Några timmar senare

Jag vände mig till Leken för att jag skulle fråga om vi skulle göra en planering. När jag ställde mig upp såg jag att hon satt och sov, fast hon två minter tidigare sagt; Men jag sover inte! 
Visst, haha vi säger så! Hon kanske inte sover på riktigt, men sitter man stilla och inte reagerar när någon säger Leken det brinner!



Promenad

När man är så trött som vi är kan man inte sitta still för länge. Det är svårt att titta på film utan ögonen faller ihop. Så vi bestämde oss för att gå ut på en promenad. Det var skönt för oss att ta en promenad i den friska luften istället för min unkla instängda luft. Vi tänkte att vi skull vara ute i två och en halv timme, men det blev bara en timme ungefär. Vi gick omkring bland husen och till tippen för att gå upp och ner. Vi gick hem för att jag behövde gå på toaletten. Vi ska sriva en planering så vi vet vad vi ska göra, så att vi alltid har något att göra och inte somnar. Det finns inte så mycket saker som är roliga när man är skittrött. Bara man inte tänker på att sova går det ganska bra. Fast sängen känns ju lite frästande.

Trötttt

Vi har varit nere och ätit rostmackor. Nu sitter vi vid datan igen för vi är hur trötta som helst! Snart orkar vi inte vara upp längre, båda är trötta och sura. Måste hitta på någon att göra så att vi inte somnar. Jag funderar kanske på att städa min garderob lite eller kanske fixa lite bilder.


Nu är vi hungriga

Ännu en timme har gått och vi är fortfarande vakna. Den här timmen har vi sysselsatt oss med at ta roliga foto och spelat in roliga videor på Lekens Mac.



Vi kan höra min pappa där ner, göra sig iordning till jobbet. Hungriga som djur väntar vi på att han ska åka så att vi kan storma köket! 


nu är vi jävligt trötta...

Vi har precis kollat på Irene Huss-Tatuerad Torso. Grymt vidrig men ganska bra. Nu är vi så trötta att bådas käkar börjar domna, hahah men vi ska klara det här! Bara 15-16 h kvar, sen får vi sova! :D Min pappa ska upp om 10 min för att jobba, och vi har inte ens gått och lagt oss än. Undrar hur morgondagen kommer bli. Vi kommer vara som små irriterande getingar :) Nu ska vi lyssna på musik och dansa och dricka kaffe och poppa popcorn! Yes... grejjjtans rabarber. 
Godmorgon då på er alla, kanske man ska säga nu!

godkväll!

måste blogga lite då och då för att ha något att göra så vi inte somnar :) nyss fick vi ett ryck att städa min garderob vilket behövs så nu har vi något att göra ett tag medan vi väntar på en film!

kul har vi iallafall! :D

wild child!


Nu ligger vi här i sängen som Wilda childar och har precis tittat på Wild child. Grymt bra film, rekomenderas! :)
Snart blir det mer film, kanske dags att börja med energidrickorna också? 



Uppdatering

Nu har det gått en timme ungefär och det är dags för uppdatering. Jag har suttit och gjort en ny header. Tycker ni att den blev fin? :) Leken har mest suttit vid sin datan och spanat in blogg och snackat med kompisar.

Vi har haft en mycket rolig konversation på msn. HAHA






-Diggar skorna ;)

Nu blir det filmtajm. Wild child blir den första!

Dygna

Leken och jag bestämde oss för att ta en promenad, bara för att få komma ut och skaka bort illskan. Vi hade bara tänkt att gå ut en snabbis och sen komma in igen, men så blev det inte. Emma frågade Leken om hon kunde få tillbaka hennes klänning så vi gick först hem till henne och hämtade klännignen och lite sovkläder eftersom vi bestämde att hon skulle "sova" hos mig. Vi lämnade klänningen och gick vidare till mig och lämnade grejerna för att sen ta Muppe till icastop. Vi handlade godis, läsk och energidryck. Vi ska stanna uppe hela natten och hela dagen imorgon. Bara för att vi ska vända tillbaka dygnet från hela sommaren. Vi kommer vara sjukt trötta imorgon bitti så vi måste göra massa grejer för att hålla oss vakna hela tiden. Vi har laddat upp med filmer, gott att äta och dricka sen ska vi fixa håret och göra allt roligt man kan. Kommer uppdatera bloggen under natten så ni också får vara med om vad vi gör. Nu sitter vi i varsin mysdress och data för att vänta på en film.

-Fina strumpor, sitterkvar från förra gången hon använde dem




Sämsta schemat ever!

Nu är min älskade bok slut. :'( Nu har jag inget mer att längta till när jag går och läger mig eller inget at göra när jag har tråkigt. Sak nog läsa om alla böckerna tills filmerna kommer ut. Längtar till fyran kommer ut för att det är den boken jag tycker är bäst. Men tvåan, New Moon kommer ut snart iaf. Den 20 november och snacka om att jag ska se den på en gång! Sen kommer jag bara se den om och om igen som med ettan som jag nu har sett 10 ggr. Tönt, jag vet men inte bryr jag mig! :P

Jag och Leken har ätit pizza till middag idag. Vi orkade inte laga något. Ikväll ska vi gå ut någonstans för vi vill inte bara sitta inne och glo den sista kvällen man kan vara ute sent. Vårt schema har precis kommit upp på internet och det är det sämsta schemat jag någonsin har haft!! Kan bara säga att jag har hur mycket lektioner som helst, långa håltimmar, tidiga och sena dagar. Jag kommer inte ha någon tid för mina kompisar den här terminen. Först kommer skolan, sen ringetten, sen jobb(om jag nu får ett) och sist blir det kompisar.

Fastslukad

Har varit fastslukad i min bok hela dagen. Knappt orkat gå på toaletten. Men Leken ringde och störde mig och jag la undan boken för att komma ut till busshållsplatsen till henne och Rebecca. Rebecca fick skjuts hem och Leken och jag gick. Min nya mysdress har ju kommit och vi var ju tvugna att testa ;)


Vi fick lite fjortisfeeling på det här

Hatar fjortisar!

Det finns inget att skriva om idag. Jag gick upp elva och läste till tolv, då jag åt frukost. Nu sitter jag vid datan och idag händer inget speciellt. Bara vara hemma och ta det lugnt :)

Jag smsar med en tjej som skriver "w" på slutet av vissa ord som, okejw sen typ äe istället för är. Varför inte bara skriva som vanliga människor? Jag har verkligen något emot fjortisar, specielt wannabes. De bryr sig för mycket och vill vara så himla coola. Fjortisar är så lätta, de går med på vad som helst nästan. Bara det får dem att se bra ut.. Någon sa precis att man ska vara fjortis för att killarna gillar fjortisar, men snälla varför tror du att dem gillar fjortisar? Jo, för att de är lätta att få!! Va er själva för tusan!!

En tur till Leken

kom precis hem från Leken. Jag var med henne och hennes syssling. Vi åt kladdkaka och kollade på film. Först kollade vi på en film med Mary-Kate and Ashley Olsen sen blev det Bert. Jag gillar inte Bert, men kollade på den ändå. Borde gå och lägga mig nu, för jag måste vända tillbaka dygnet. Det kan jag inte för antingen är det datan eller boken som håler mig vaken.. :/ Jag tror att det blir boken ikväll för det är ingen rolig inne på datan så nu går jag och sussar :)

Fixitrix

Jag har inte haft något speciellt för mig nu på eftermiddagen så jag ha suttit och fixat lite roliga grejer. Ikväll tror jag att jag ska till Leken, men jag är inte säker..

Det här är en sak jag har suttit och gjort, skrivit, ritat och satt ihop.

Ny design

Nu har jag precis gjort en nya header. Var trött på den andra och jag ville ha nya bilder. Det svåra är bara vilken bakgrundsfärg jag ska ha? Den jag har nu känns för rosa.. men jag valde den för att den finns med i headern. Det är blandad färg i headerna, det är därför det är svårt att välja vilken färg jag ska ha. Vilken färg tycker ni att jag ska ha? Blir vitt för vitt?

Musik

Nu har jag tagit bort musiken från min blogg. Jag tycker det är irriterande när man har på sin egen musik så att man får två. många har klagat så nu är den borta och jag tror inte att det kommer tillbaka!

Beroendeframkallande

Jag har inte suttit vid datan någonting idag. Har bara itne orkat, för då skulle jag aldrig kommit därifrån. istället har jag och pappa varit och hämtat min mysdress och bytt mina skor. Sen har jag bara läs min bok hela dagen. Bara tvåhundra sidor kvar nu och dert är hur spännande som helst. Alla tycker jag är värsta nörden som läsen Breaking Dawn, den fjärde och sista boken av Twilight. Bästa boken jag någonsin läst. Snacka om att den är väldigt beroende framkallande! Jag tycker att fyran är den bästa av alla böcker, vill inte att den ska ta slut men ändå vill jag läsa ut den! :p

Ikväll kommer alex och dem och jag hoppas att vi ska grilla. mumma. Jag kommer vara hemma och ta det lugnt med dem, kanske spela lite ps2 med alex, eller läsa min bok. Just nu ska jag  alla fall gå och fila och måla naglarna. Ska jag ha rosa, röda eller genomskinligt? Kanske någon helt annan färg?

Lite här och där

Hemma igen från en lång färd. Vi gick hem till Leken för att hämta lite grejer, sen vidare för att möta Irme. När vi träffade henne tänkte vi gå till skolan för att pics och bara sitta och prata men så blev det inte. När vi nästan var framme bestämde vi oss för att gå och köpa Ben&Jerrys. Vi gick förbi Leken och hämtade pengar, sen gick vi en lång promenad till Satiol och köpte vår glass. Vi tog skedar för att sätta oss ute och äta den. När halv glassen var uppäten började Lune må illa så vi gick med henne till centrum för att hitta en taxi. Hon åkte hem och vi åkte till Danderyd. Där träffade vi en kompis en stund. Vi såg att vår buss gick en timme senare så vi tänkte vara smarta och ta en annan buss där vi kunde gå hem ifrån. Det visade sig att den åkte en annan väg och vi hamnade i Keving, en station från Mörby. Då ringde jag pappa och frågade om han kunde hämta oss. Fem, tio minuter senare var han där. :)




Pictures

Nu ska jag och Leken ut och ta bilder. Sen ska vi träffa Lune när hon har ätit klart :)

Nu är jag arg!

Att du går runt till folk och säger en massa saker som du inte ens har kollat upp är så fel! Förstår inte hur du tänker. Det du nu säger kan vara sant, men det vet inte du! För du har ingen aning, du bara kollar och sen sätter din mun igång. Det är så här missuppfattanden uppkommer. Kan du inte bara sitta för dig själv och tycka dåligt, bra eller vad du nu tycker. 
Kan du inte bara låt alla andra vara ifred och tänka på dig själv och din omgivning någon gång!
Tänk innan du snackar med andra!

Fyfan för allt skit du någonsin sagt och tänkt om mig!

-Fuckyou!

Rent och fint

Idag har jag städat mitt rum för det såg ut som största bombnedslaget! Nu ser man golvet igen och dammet är borta äntligen! Leken är här, vi har ätit och nu håller vi på att testa lite sminkningar. Ikväll ska vi träffa Lune, and the pyrkligan is on! :D Kameran sitter på laddning för ikväll bli det en massa bilder!


Fram och tillbaka

Igår var det mycket fram och tillbaka. Det började med att min kompis kom hem till mig. Vi kollade på film och åt god mat. Sen åkte vi och träffade två kompisare i stan. Sen till sollentuna och träffade fler kompiar. Vi var påväg hem när vi fick andra planer som gjorde att va hamnade i vallentuna. Sen tillbaka till Täby för att sova.

God morgon

Vaknade av att Leken ringde mig imorse. Hon ska hjälpa mig idag och vi ska gå ut tidigt, eller tidigt och tidigt.. det är innan lunch iaf! Jag somnade vid fem igår, har vädt på dygnet helt och det måste fixas tills på tisdag då skolan börjar.

Hoppsan

OJ.. såg att det blev ganska många bilder men det gör ju inget? :D Bara roligt att kolla på :)

Hemma från Halkidiki

Nu har jag kommit hem från en hel vecka i Grekland. Jag och Hannah har haft jätteroligt, den här resan går in på top tre ;) Vi har badat, solat och ja allt det där när man är utomlands. Det blev en jättebillig resa för det första för att maten var billig och för att vi lärde känna rätt människor. Det skulle varit super att stanna en vecka till och bli brun, men skulle aldrig orkat det.. inte två sådana veckor i rad säger jag bara! Jag har varit hur svårväckt som helst den här resan. Har vaknat någon timme efter Hannah av att hon viskar "Pernulf, Pernulf, Pernulf.." Väldigt irriternade ska ni veta! Men vad vore Hannah vara utan att var det, hihi (a)
Finns inte så mycket att berätta såhär i efterhand. Ni får kolla på bilderna istället! ;)
Det blir inte så många på bloggen, för det finns bilder som vissa inte ska se.. bilder finns såklart på facebook också!




leken här

ta nästa plan hem till mig, gör det bara!

(sorryborry att jag loggade in på din finfina blogg men jag råkade bara :) )

Packat och klart

Nu har jag packat klart och min väska vägen 11,4 kg. Sen har jag en handväska också, men den kan inte väga så mycket! :P Det tar tre timmar att flyga och vi ska kolla på film, eller jag vill göra det iaf. Har ju nya filmer som, Harry Potter(dålig kvalite, men skit samma!), the hangover, i taket lyser stjärnorna och 17 again. Så film it is! Nu måste jag verkligen sova, för jag ska upp klockan fem och vill sova lite inatt innan jag flyger. :D

ÄNTLIGEN, NU BÄR DET SNART AV TILL GREKLAND! :D

Hejdå

Nu drar jag iväg, kommer hem ikväll då jag måste packa klart :/

Sol och moln

Jag har legat ute på studsmattan i en timme och läst lite. Solen kom fram och försvann, kom rfam och försvann. Fast det var inte kallt när den försvann så jag kunde ligga kvar. Boken är mycket spännande också. Kommer nog sitta vid datan och läsa min bok idag. Packa lite då och då också, för imorgon åker jag! Om mindre än ett dygn är jag i Grekland! :D

1 dag kvar!

God morgon

Jag ställde klockan på tio.. och elva.. sen tolv, me hade ingen ork att gå upp! Ska ju ändå inte göra annat än att packa idag. Så jag gick upp straxt efter ett även fast jag kunde gått upp tidigare. Igår kollade jag på smhi och då stod det att det inte skulle vara någon sol, men när jag gick ner för att äta frukost så ät det jättevarmt och soligt! jag gick upp och bytte om till bikini men när jag kom ner igen så var solen borta :( Blev så trött så jag gick upp och satte mig vid datan istället. Men det är ända ganska varmt ute så jag kanske säte mig ute och läsa min bok :)

Nu ska jag sova

Okej nu är jag vekligen trött! Ska nog ta och sova lite.. men ställer klockan på tio, eller kanske elva hehe! :P Godnatten!

Sova eller inte?

Okej, jag har ingenting att göra nu så jag funderar på att gå och lägga mig. jag tänkte ju gå och lägga mig sent för kanske jag inte ens behöver sova. Då kommer jag vara övertrött imorgon då jag inte ska göra något speciellt. Om jag går och lägger mig nu kommer jag kanske bli jättetrött imorgon för att jag har sovit för lite:P

Det kommer inte bli så jättebra väder imorgon heller, så man kan ju inte sola :/ Annars kanske jag bara ska stanna hemma för att städa och fixa saker som jag skulle fixat för länge sen men inte orkat göra..

Babydress

Snart kommer jag få hem denna mysiga mysdress. (: Jag har alltid velat ha just en sån här rosa, men aldrig hittat den. Tack och lov för äntligen kommer jag få en snart! Jag beställde den förra veckan så det borde komma snart. Jag önskar att jag kunde haft med den till Grekland, men men..


Dagens köp

Dagens köp idag

-Fyran av Twilight (Breaking Dawn), 169:-
-Shorts från cubus, 100:- (rea)

Vill inte sova

Idag när jag kom hem var jag bara så arg på mig själv och jag bestämde att jag inte ville sova, jag vill fortfarande inte sova. Klockan är två och ja jag är trött, men jag vill ändå inte sova! Jag har suttit och kollat i lite bloggar och fixat film på Ipoden till flyresan och resten av resan också kanske. Jag vill i och för sig inte sitta och kolla på film, nej vi ska göra allt annat än att kolla på film :D Jag funderar nästan på att inte sova idag, kanske packa lite. Jag vill inte sova. Sova kan jag göra en annan dag! Datan och musiken kommer vara på hela tiden. Men om jag känner mig själv så kommer jag gå och lägga mig när filmerna är klara, vilket är om en halvtimme kanske..

























1 dag kvar!


.

Förlåt mig

Ringettematch

Vi åkte till .. jag vet inte vart vi va? :P Någon annan stans på andra sidan stan. Det var kallt i ishallen, jag hade inte med mig så mycket varma kläder heller så jag frös en del. Vi satt och pratade med Bob och han är så rolig! :p Vi fick en fin ringettesak av honom också, jag älskar Canadasaker! :D Karen stannade vi också och pratade med. de är så snälla :) De tyckte att det va jättetråkigt att vi inte åkte med till Prag, hon hade jättegärna velat att vi kom, både för att bara träffas och för att kanske hjälpa oss :) Hon är trevlig hon! Vi tog foton och sen åkte vi hem och önskade dem Lycka till i Prag. Stannade en liten stund i sollentuna innan jag åkte hem och ojoj va kallt det var! Mina händer är fortfarande kalla nu och det har gått en halvtimme! :P

S-tuna

Nu har Hannah och jag kommit tillbaka till henne efter några timmar i stan. Jag köpte ett par shorts och min bok. Hannah köpte också ett par shorts(vi köpte likadana) och två klänningar. Jag ska äta här ikväll och sen ikväll ska vi åka iväg och kolla på en ringettematch. Vet inte var jag mer ska skriva nu. Skriver när jag kommer hem ikväll istället.


In mot stan

Idag gick jag faktiskt upp klockan elva, men det var bara för att jag skulle duscha och hinna fixa mig. jag ska hämta Hannah i skärpäng sen för att hon har sovit hos en kompis inatt. Vi ska ta moppen till henne och sen tar vi tåget in till stan. Jag ska köpa min älskade bok och kanske en klänning om jag hittar, linnen också! Mitt hår är så risigt, har inte klippt det på ett tag så det måste göras. Eftersom jag ska hålla på och packa imorn så får det bli när jag kommer hem från Grekland. Längtar! :D

2 dagar kvar!

Twilight

Jag är trött, så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på min favoritfilm Twiligt. Längtar tills Full moon kommer ut, ser verkligen fram emot den och Eclipse, Ännu bättre! Ja, nu vet jag ju bara hur böckerna är och jag får hoppas att filmerna blir minst lika bra! :P


Träning ger färdighet

Nu har jag precis kommit tillbaka efter en timmes biltur. Det gick väl bra att köra, men jag var väldigt duktig på att nästan köra av vägen haha! :P Träning ger färdighet! Jag är jättetrött och vill sova, men det är lite tidigt och jag vill ju äta lite B & J som jag köpte tidigare idag! :D

Grillkväll

Idag var en oplanerad dag, men den blev fullspeckad. Alex och Stefan kom till oss och åt lunch, sen kom Jimmy, Sara, Taff och Janne och Pukky på fika. Vi spelade lite kort, sen åkte Jimmy och Sara fram och tillbaka till någt ställe för att hämta en sak. Jag och Alex gick ut med Taff i en halvtimme ungefär. Till middag åkte Alex, Pukky och Janne och Madde och Lotta kom istället. Det blev grillat och blåbärspaj a la moi till efterrätt. Tyvärr glömde jag ta kort på den, men jag kan säga att den smakade ljuvligt och såg likadan ut! Nu har alla åkt hem, nästan.. Stefan är kvar och spelar kort. När vi ska köra hem honom kommer jag få övningsköra på hemvägen! :)

Dödstrött

Igår var jag som sagt hemma hos Sarah. vi åt god mat och pratade. Efter några timmar åkte vi hem och hämtade mitt busskort sen körde pappa mig till Emelies kompis, där det var lite folk. Jag hade skittråkigt, ont i huvudet och en massa. Vi tog bussen hem halv två. Bussen var tio min försenad. När vi kom till danderyd fick vi vänta på bussen i en kvart. Den bussen kom i tid till oss, men sen var det massa strul på bussen så det kom fram en kvart för sent typ, irriterande! Imorse åkte Emelie tidigt för hon skulle hem till en kompis och sen sin pappa. Jag sov kvar till tolv och som vanligt var jag dödstrött när jag klev upp. Jag funderar på att lägga mig jättetidigt ikväll så att jag kan gå upp tidigt också! Vi får väl se hur det blir! :P

Jag har inga planer för idag, funderar på att övningsköra lite med pappa. Men fortsätter jag vara så här trött så orkar jag inte. I alla fall ska jag nog ner och spela lite kort med honom nu :) Hehe


Anpassa sig

Ja, nu är jag färdig duschad och sminkad. Jag har också städat mitt rum, eller städat och städat.. jag har lagt mina kläder och saker framför min säng. för att Emelie inte ska gå bland mina grejer eller lägga sig i min säng. Hon får hålla sig till datan och bäddsoffan. Det beror ju också på om hon kommer hit innan jag har hunnit hem. Bara för at hons ka sova här så tänker inte jag anpassa mig efter henne för at jag hade planer redan innan vi bestämde att vi skulle ses. Så hon får anpassa sig efter mig, så är det bara! :P

Tänkte gå ner och äta något litet och kanske se om Alex är kvar. Pappa har varit barnvakt idag¨.

Duscha, städa, tvätta, jobbigt!

Nu har jag suttit och spanat in andra bloggar och funderar på att hoppa in i duschen. jag måste städa mitt rum innan Emelie kommer ikväll också, för jag har bara slängt alla mina kläder som jag kanske ska ha med mig till grekland på min extrasäng. Jaha, då får jag kanske packa lite idag också! :/ På söndag ska jag och Hannah in till stan och handla lite. Hon ska köpa lite kläder och jag måste köpa sista twilightboken och kanske en klänning om jag hittar.

tjugo i ett

Jag satte klockan på tio för att jag inte vill sova för länge idag. Igår somnade jag halv tre tror jag och orkade verkligen inte gå upp vid tio! Jag hade satt ett alarm på elva också, men var fortfarande för trött för att gå upp. Vaknade istället tjugo i ett! Jag gillar inte att svoa bort dagarna, även fast att det inte finns så mycket at göra. Och sen så regnar det idag! det spöregnade när jag vaknade, suck!

Idag hade jag tänkt att jag skulle övningsköra, det finns fortfarande en chans till det bara det slutar regna. Vid fyra, fem ska vi vara i vallentuna för att fira Sarah som fyller 18 år på måndag. Jag vill också fylla 18! :( Igår var det faktiskt exakt ett halvår tills jag fyller år :D
 

4 dagar kvar


Sova

Eftersom tiden bara flög iväg tror jag att jag ska gå och lägga mig nu. Kommer säkert inte somna på en gång. Det lär väl bli några samtal och lite smsande innan man somnar. Jag vill gå upp i hyffsad tid imorgon också för att pappa och jag ska iväg och fixa lite grejer till ett födelsedagsbarn. Vad köper man till en 18 åring?