Rubonolfman

Idag har jag varit hemma hos Bomans. Har varit en lite familjekväll :D Myyspys.
-=)!

Perfetto

Pappa kom nyss hem för att äta lunch och det är ju perfekt eftersom jag ska till centrum och möta Emelie och då kan han ju köra mig ;)
-Hejhej!


Lyssna

Nu har jag sett Twilight två gånge och ååh vad jag älskar den och vill se den igen! :D
Har en nya favoritlåt från filmen :)
Flightless bird, American mouth - Iron and Wine

-Godnatt!

twilight

har precis sett Twilight! Det är den bästa filmen jag någonsin sett! :D
Alla som inte har sett den, se den nuuu! :P


Nu ska jag se den en gång till
-hejsan!

Myskväll

Ikväll har jag varit på tjejmiddag hemma hos Lune :) Det var jättemysigt! Nu ska jag nog lägga mig i sängen och titta på film.
-Hejdå!

Mellandagsrea

Idag skulle jag och leken varit i centrum klockan tio, när det öppnade. Såklart somnade vi vidare till elva och kom inte till centrum förrens vid halv ett ungefär. Det var itne mycket som shoppades, endast två par trosor för min del. Det blev en kuvertväska för Leken. Vi mötte 40 st som vi "kände" idag, en av dem var Bojana som vi gick runt och shoppade med en timme. Det var mysigt :) Pappa hämtade mig och Leken vid tre och vi körde hem Leken och jag satte mig och spelade när jag kom hem! (a) hehe
Pappa, jag och Fille har ätit pannkakor och lite vårrullar. Nu ligger jag i sängen och kollar på "Are you smarter than a fifth grader?"
-Hej!


fina

Juste, här ska ni få se min julklapp till min käre broder! :D

-Vad tycks?

"Ett helt nytt rum"

Det blev inget maraton. Vi satt bara vid datan istället. Efter den goda maten hemma hos Leken så möblerade vi om i hennes rum! :D Det tog hela kvällen, men blev jättefint! Det är ett helt nytt rum nu. :) Vi har legat och tittat på Rosa the movie, den va pinsamt rolig.

En bild från hennes rum innan:
 
En bild från hennes rum efter:
  


Imorgon ska vi på mellandagsrean och trängas. Då måste vi först hem till mig och hämta mina pengar sen ta bussen till centrum, alltså måste vi upp typ halv nio! :P Jaja, man kan sova på eftermiddagen istället ;)
-Sovgott!

Drums

Min kära bästis syssling var på tv idag. Repris, men hon var med på antideckarna. Hihi! :D Idag har jag väl suttit och spelat hela dagen kan man väl säga. Jag vill spela nu också, men tänkte att pappa kanske skulle få ha tvn ett tag :)
Jag sitter nu och väntar på att Leken ska komma, vi ska först spela sen ska vi ha 90210 maraton :P
-Haregött!


Julklappar

Igår var det då julafton! :D
Dagen började med att pappa väckte mig vid tio. Jag gick upp och duschade och gjorde mig iordning. Vid elva åkte vi och hämtade upp Jimmy och åkte hem till mormor och morfar. Där åt vi god mat och pratade. Jimmy och jag fick 1000:- var :D Vid två åkte vi hem, alla var redan där, Madde, Lotta, Stefan, Alex, Pukky och janne. Vi kollade på kalle och sen åt vi. Efter maten öppnade vi julklappar:D Jag fick, två armband, ett pressentkort på MQ(500:-), en trisslott (innehöll fyra st.), en lite spargris, nyckelknippa, usb-minne, pengar (200:-), ögonskugga, Björn Borg trosor, en mössa och sist men inte minst Guitar Hero World Tour! :D Madde, Jimmy och jag satt och spelade det hela kvällen! Sex och en halv timme!!! Madde och jag tuades om att spela trummor och Jimmy tränade på att spela gitarr. ;) Alla åkte hem vid halv ett och jag och Madde gick också och la oss då, fast vi somnade inte förrens vid halv tre. :P

Nu sitter jag vid datan och väntar på att Madde ska vakna. Hon ska åka hem till sin pappa idag och fira julafton. Snart blir det frulle;)=julmaten från igår.
-Tjohej!

Julafton

Idag har jag varit med Leken. Vi har fixat Bomans och Ippes julklappar sen har vi städat och kollat på lite film, vi har också hunnit sova lite. Jag är jättetrött och och Lekens jävla skit data gjorde det inte bättre! Den ger inte tillbaka min skiva! Det gförstörde min kväll och tror ni inte att det blir värre när jag kom hem eller. Jo har man en pappa hemma så JA! Kan han inte bara sköta sitt eget!! Nej slut på detta, Jimmys julklapp är straxt klar (20 min) sen ska jag hoppa i säng och sovasovasova!!
-God jul!


Julklappar

Idag har det varit fullt upp. Har varit inne i stan med Leken och köpt de sista julklapparna, blev riktigt nöjd faktiskt! :D Den bästa blev nog Jimmys :) Imorgon ska jag fixa Bomans och Ippe julklapp, väldigt speciella! (a) Jag kan itne skriva för mycket för då avslöjar jag saker. Nu ska jag borsta tänderna.
-Hejhej!

Helgen

Nu har både lördagen och fredagen gått utan att jag har skrivit något! :p Jag kan väl börja med fredagen! :) Då hade Leken och Suss tjejmiddag hemma hos Suss. Det var jättemsigt! :) På kvällen åkte vi hem till en tjej i klassen i djursholm. Hon bodde vid vattnet och gud va fint det var! :D Ett slott med herrgård! Jag skulle ge allt för att bo där! :P Jag tog bussen hem med Simon och massa andra. Var hemma vid två ungefär och kom i sång vid tre.
Jag vaknade vid tolv på lördagen av att Helie ringde mig och sa att det inte var någon match. Vi hade inga avbytare. Trist men skönt :) Jag och pappa var faktiskt och julhandlade och nu är alla klara förutom till Janne tror jag, sen har jag ju en massa kvar! :P efter vi hade handlat åkte vi hem och jag slog in alla packeten, Maddes blev bäst! ;D Madde kom hem till mig vid sex och då körde pappa oss till husby ishall för att vi skulle åka skridskor. Det var jätteroligt, hihi! :D


När vi var hemma gjorde vi oss iordning för att vi trodde att vi skulle ut men det blev inte så så vi tog bort sminket och tog popcorn och julmust och satte oss framför datan och kollade på 90210 :D Vi somnade ungefär vid ett tror jag, men jag är inte säker! :P

Julavslutning

Idag har vi haft julavslutning. Vi började vid tio i hem klassrummet, där fick vi lussebullar coh äppelmer. Vid halv elva gick vi och dansade i idrottshallen. Det var jätteroligt för vi var så många :) Jag dansade dock bara de tre första eftersom jag var sjuk när alla lärde sig de andra. Calle, Andreas och jag satte oss upp på läktaren och kollade på istället :P


Dagy dansar:

 
Efter dansen gick vi till aulan och kollade på massa framföranden, det var faktiskt bra! ;) Jag och Leken åkte till täby c efter det. Jag köpte pressent till Madde och strumpbyxor till ikväll! :D Vi mötte på en massa människor, roligt! :) Jag tog bussen hem vid halv två och när jag kom hem åt jag flingor. :D
Ska nu sitta vid datan en stund, sen ska jag baka tårtan tills ikväll!
-Tjenixen!

En rejäl packning!


-Västkusten två år sen.



Jag åkte och mötte Leken vid fem, sex någonting. Vi var hemma hos henne och packade hennes grejer i en timme ungefär. Vi cyklade hem till mig ogen och där gick vi direkt över och handlade middag och tårta(tills imorn). Till middag blev det pasta carbonara och vårullar till förrätt :P Efter middagen har vi hämnats lite på Irme, som nu är i Egypten den jäveln! :@ <3 Vi har mest sutti vid datan under kvällen, kollat på bilder och annat. Vi har också testat lite klänningar och kläder tills imorgon.

Nu snart ska vi gå ner och duscha sen blir det två avsnitt av 90210 innan sängen.
-Godenatten!


Mycket mat för pengarna

Idag hade vi vanlig skoldag. Alla lektioner var som vanligt, bara lite mindre arbete. På Svenskan läste vi en text högt och sen fick vi gå, skönt! :) Så jag slutade typ halv två. Efter det tvingade Leken med mig till täby c, hon skulle nämligen vänta på suss där. Vi gick til donken och käkade glass, eller vi och vi.. jag åt hennes också  :$ Hon ville inte ha den och man kan ju inte slänga köpt galss! Aldrig! :P Sen mötte vi Suss, jag följde med dem för att handla tills imorn. Det var jätteroligt, de är så lustiga de där två! :P Maten gick på 700 ungefär, sen annat för en hundring till. Ojoj vad mycket mat och sådant det blev! :P Sju påsar totalt tror jag det blev. Suss och Leken tog 614 hem till Suss, jag väntade på 616 hem till mig :) Väl hemma städade jag mitt rum lite och nu sitter jag här i mjukiskläder och väntar på att Leken ska messa och komma hit och käka. Hoppas hon sover här också!

Lite bilder från skolan idag:

   



Föresten så messade hon mig nyss och sa att de hade glömt en påse på bussen! Klantigt, klantigt!!
-Tjosan!

Jag är trött

Leken gick hem vid sex för att hon inte orkade vara med mig typ. :P Då ringde jag pappa och bråkade lite, men det löste sig och vi åt middag tillsammans när han kom hem :) Sen har jag väl bara sutit vid datan och surfat omkring. Juste, jag har faktiskt kollat på madagaskar i 45 minuter typ. Slutade kolla för att jag skulle kolla på pregnant man. Eftersom det var tillfälligt avbrott i tjugo minuter på femma förut så börjar mitt program tjugo över ungefär.

Leken lovade att ringa mig, men det gör hon ju aldrig! :P Nu ska jag dricka upp mitt iste sen ska jag gå och borsta tänderna för att sen första kolla på mitt program och sen min film, efter det kommer jag somna på en gång för jag är dödstrött just nu!
-Hade!

Förstå någon gång

Jag är så himla besviken på dig bara!

Kort

Igår hade jag inte tid att blogga för att det var träning och en massa.

Idag bowlade vi med klassen, se blev det donken till lunch, gratis är gott :D Leken är här och ligger och vilar i min säng, vi ska snart göra arbetet. vi orkar itne just nu för vi är så trötta! :P
-Tjena!

Skjuts hem =)

Nu är jag hemma, pappa kom och hämtade mig för det var så kallt ute (a) Jag sitter och väntar på att det ska bli paus på prison break så att leken kan skicka alla bilder till mig! :) Sen ska vi väl hoppa i säng med tv igång.
-Haregött!


Nyklippt :)


-Here´s my new look, what do you think?

suprise

nu ska jag göra en lite ändring på mig, leken fixar! :D


Första skoladagen (på länge)

Idag var det första skoldagen efter en lång vecka då jag har varit sjuk. Det har nästan varit som ett lov för mig. :P Skolan var som vanligt. Det var faktiskt lite roligt att komma tillbaka. Leken och jag åkte till täby centrum efter skolan. Det blev inget köpt föruto en latte, en vanilj för mig och en vanlig för henne. Jag träffade min ellipelli precis innan jag jag skulle ta bussen, har typ inte träffat henne på jääätte länge! Har saknat henne jättemycket! :') Leken och jag tog bussen hem till mig, där testade vi en massa kläder tills imorgon och på fredag! TJEJMIDDAG :D Sen gick vi hem till Irme för att hämta min guldiga klänning. VI var tvungna att gå tillbaka till mig för att hämta "vålullarna" för att vi hade glömt dem och skulle ha dem till förrätt ;)

Nu är vi hemma hos Leken och hon testade den guldiga klänningen. Och ojoj den var liten! Hon fick knapt på den och när hon väl hade den på sig så fick hon världens push-up! :P Hon fick knapt av den sen! Hon fick ta av sig bh:n och jag fick hjälpa till att dra av den. Hon fick cellskräck när hon hade den på sig. "scoore" skrek hon när hon fick av den, vilken kämparglöd, eller inte! HAHA Nu ska jag klämma åp mig den, vi får väl se hur det går..:P
-Tjabbatjenahallå!

Nu börjas det igen

Ojoj, här har det stått stilla länge! Men vad ska man skriva om när man är sjuk och är hemma och tittar på film varje dag? Nu i helgen har jag varit lite med Madde, tittat på film, ätit brunch och shoppat lite:/

Jag är jättestressad! Jag har köpt fyra "halva" juklappar! :O Jag kommer aldrig hinna eftersom jag inte ens vet vad jag ska köpa till alla? :/ Några tips om vad man kan köpa till kompisar i 16års åldern? :/ Jag har ignen aning faktiskt!
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på madagaskar två! :D .. Blir det inte det så tittar jag klart på wallander, måste sova tidigt ikväll för jag ska upp vid ått imorn och duscha innan skolan! :/

Föresten är jag inte frisk alls. Jag är fortfarande sjuk och mycket har gått ner i halsen, men jag måste ju gå till skolan sista vecka! Vi får se hur jag mår imorgon efter skolan.
-Byebyebye!


En dag för en sjukling

Idag har jag bara varit hemma hos bomans och sovit och tagit det lugnt. jag åkte ner för att kolla på träningen en stund också, var ju inte med för att jag fortfarande är sjuk. När Helie och jag kom hem hade de julpyntsutdelning med lite julfika. Mysigt =) Sen så fixade Helie lite med gardiner och jag bara förstörde allting. Jag tror faktiskt att jag har feber igen. :/ Juste idag fick Ida feber så hon stannar hemma imorgon. Nu ska jag sova!
/Godnatt!

Rörd

Jag vet inte vad det är men när jag hör dig sitta där vid pianot och spela och sjunga blir jag glad och varm, men egentligen tycker jag att du vejlar bort dig för mycket ibland. Jag blir så lugn av att höra dig röst. Älskade! :)<3
-Bye!

Hemma

Vaknade nyss och nu ska jag äta frukost :)
-Hejhej!

13 timmars sömn

Jag somnade vid halv ett igen och vaknade vid fyra igen. Jimmy är här nu och jag tror jag ska gå ner och laga mat:) Det blir väl pasta som det har blivit hela veckan! :P
-Hej!


Sjuksjuksjuk

Jag mår sämst. Jag har jätte ont i halsen, näsan rinner, nacken värker och mina läppar är torra! Jag blev nog sämre p.g.a matchen igår :/ Jag som har match ikväll, kommer nog inte kunna spela den :'( Nu ska jag stta och spela lite vid datan och tycka synd om mig själv!
-Byebye!

Matchen idag

Idag hade vi samling kvart i fem. Vi hade match mot usk. De som inte var med var Ida eftersom att hon är sjuk. Jag var också sjuk, men spelade iaf. Vi skulle ha haft en annan målis med hon hade feber som jag hade haft under lördagsnatten, så det blev jag som fick stå i mål.

Jag följde inte med de andra ut och sprang eftersom jag var lite sjuk. Jag stod inne och tänjde lite. Natta var också inne och gjorde sina knäövningar.

Matchen började klockan sex och vi var åtta stycken. Jag som stod i mål, fem utespelare och två avbytare(en avbutare i sista eftersom Rebban ramlade och slog i huvudet och fick hjärnskakning eller något). Jag tycker det var en rolig match. Alla var jätteduktiga och kämpade! Det blev 3-9. Skottstatistiken var typ 19 till oss och 46 till dem typ, kommer inte riktigt ihåg. :P Jag tror att de hade en som blev utvisad i usk och från vårat lag blev det tr fyra ungefär.

Matchens lirare under matchen idag blev Anna :D Hon var jätteduktig och tog ringen från usk i försvarszon :) Bra jobbat!
-Hejhej!


En trött madde

Madde hade sovit ungefär en timme inatt och såg ut så här under dagen. :P

-På tåget till hägernäs imorse

-Hemma i sovvan när vi tittade på film, eller vissa av oss:P

-Haha! Kolla händerna! x)

stilla fiskar

Ojoj nu har den här bloggen stått stilla ett tag, men jag har inte orkat. Jag har varit sjuk och varit med kompisar. Jag är fortfarande sjuk, men spelade matchen idag iaf (a).  Jag ska snart gå ner och äta sen ska jag lägga mig i sängen för att sova och bli frisk!
-hejdå!

Sjuklingen

Jaa, vad har jag gjort idag då? Jag har ätit, sovit ( inte så mycket), tvättat, tittat på film och så.. Min näsa är jättetäppt, jobbigt! :/ Madde som kommer ikväll, och imorn? Vad ska jag göra!? Mååste bli frisk ikväll. Får väl gå och knapra piller då!
-Tjena!

Sjuk

Igår på uppvärmningen sa jag åt Jimmy att jag skulle bli sjuk, tror ni inte att jag inte blev det också!?  Jag vaknade klockan tre inatt av att jag hade kramp i nacken. Det gjorde ont från halsmandeln upp i huvudet. Min kropp skakade och jag kunde inte somna om. Jag gick upp på toaletten och drack lite vatten, men kunde fortfarande inte somna. jag vaknade någon timma senare och förstod då att jag hade somnat. Jag gick ner och tog en tablett sen tog jag min soffkudde som huvudkudde. det blev mycket bättre då. Jag vaknade när mitt alarm ringde vid nio, jag orkade inte gå upp utan sov vidare till tio. Jag ska inte gå till skolan idag, det är ändå ingen speciell lektion jag missar sen kan jag inte gå till skolan såhär.
-Tjena!

Vad säger ordet förlåt?

Jag ska väl börja med ett förlåt! Jag föstod inte hur många småsaker jag gjorde som blev fel i dina ögon. I´m sorry man!


Någon som är förvarad djupt ner i mitt hjärta är..


Madeleiene Lekestad.
Jag älskar dig mer än vad du tror.
Kanske inte visar det rätt, men jag gör verkligen det!
Du förstår nog inte, vet inte om du någonsin kommer göra det.
Jag vill att du föralltid ska finnas i min närhet.
Snälla lämna mig inte vad du än gör, ge mig en chans!
Din härliga lilla figur! ;)
Mitt hjärta, mitt allt min Madeleine!<3

nyheter

Idag hade vi nyhetsredovisningar. Det var roligt men nervöst! :P Efter skolan gick jag hem och pluggade sen kom Hannah och vi åt och åkte på träning. Träningen var jätteroligt. Sköna månniskor det finns alltså! xDEfter träningen åt jag två pannkakor :)
Nu sitter jag och messar med Leken och försöker få över henne, men hon verkar inte vilja! :/ Men hon SKA komma hit! :D
-Höres!

Ingen Irme :(

Jag skulle ju ha varit med Irme ikväll, men något hände i hennes familj så det blev ingenting idag. Hoppas snart iaf. ;)
Ska nog ringa henne senare:)
Nu ska jag sova iaf :)
Nattinatti!

Skoldagen

Idag har jag varit i skolan. Började med idrott. Först dansade vi lite, sen spelade vi innebandy. Jag spelade inte, ingen kom ju och bytte med mig, sen när någon gjorde det orkade jag inte! :P på spanskan såg vi klart filmen om knarket, den var bra :) Engelskan och historian var bara onödig och tråkig! :P Nu sitter jag hemma och tittar på tv. Ska kanske se gossip girl snart.Ikväll ska jag träffa Irme :)
-Hejdå!

Orka inte blogga

kom nyss hem från träning, ska packa väskan, äta flingor och titta på tv sen sova :D

Just nu ...

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att Historian ska börja. Tisdag är den jobbigaste dagen i veckan. Hela den här veckan slutar vi halv fyra fyra för att vi har en massa arbeten att göra. :/

Efter skolan ska jag hem till mig och packa mina grejer till ringetten. Det kan hända att leken följer med och käkar och fixar :)
-Hejhej!

90210

Efter middagen pluggade jag lite, sen kom pappa och hämtade mig. Emelie skulle se ett program hemma hos mig, eftersom hon inte har den kanelen följde hon med mig hem. Nu ska vi se 90210 ;D
-Hejhej!

Efter skolan

Nu efter skolan åkte jag hem till Bomans. Ippe var ju här! :D Hannah satt där upp eoch tryckte. Hon hade varit hemma från skolan för magont eller något. När hon var hemma hade hon målat sitt rum. Latte sa hon men jag tycker nog att den var vit haha :P Men fint  blev det ;)
-Hejsvejs!