Hatar min moppe!

Jag stannade hos bomans till typ tio, sen gick jag ut och skulle ta moppen hem, men det gick inte igång så jag ringde Pekka och han kom ut och startade den med hjälp av startkablar. Det var svinkallt och mörkt ute! Hehe, ska nog aldrig åka när det är sådär mörkt igen, det var faktiskt ganska läskigt :( Juste Madde tror att vi börjar 08:10 imorn, men det gör vi inte! Utan 09:50. Hon svarar inte när jag ringer, blir så arg, för då kommer hon väcka mig i onödan! :P Madde om du ser det här ring mig och bara så du vet så går bussen 09:17 från träd..
-Godnatt!

Helgen blev SUPER

Jag är jättetrött efter all träning och matchen, så jag orkar inte skriva så mycket alls! Igår hade jag träning i två timmar med många av alla spelare. Idasg har jag match, alla delades upp i två lag. Mitt lag förlorade, men vad gör det! Det är hur man spelade som räknades den här gången iaf! Efter matchen kom tåmasken mfl. in och berättade vilka som hade gått vidare. Jag var en av dem! :D Jag är så glad, trodde faktiskt inte att jag skulle komma med! :/ Nu ska jag hjälpa Hannah att laga mat.
-#33 is the shit!<3<3
-Svejs!

Kvällen

Jag tog moppen till Emelie idag efter middagen. Jag lämnade min stora väska och sprang till bussen. Jag tog 250 och hoppade av vid sollentunavallen. Där stod Empan och Fabbe och väntade på mig. Vi gick hem till en deras kompis. Innan jag hade kommit ville jag gå igen. Säger inte vad som hände, men ja något hände.. Nu efter allt skäms jag bara, eller jag vet inte riktigt hur jag känner, men bra känns det inte iaf!! Jag gick iaf in en stund, men gick ut inom fem minuter igen. Stod ute och pratade med några, sen beslöt jag mig för att gå igen, onödigt att jag ens gick dit!? Jag gick runt i kvartereni en timme och försökte hitta till busshållsplatsen. ´Hade ingen batteriu på mobilen heller! När klockan gick jag förbi några, som jag inte ville gå förbi för jag var tvungen, jag hade ju gått alla andra vägar. De tvingade mig tillbaka till kompisen, även fast jag inte ville. En kompis till Emelie kom och räddade mig och sa vart hållplatsen låg! Jag kom dit kvart i och bussen gick tjugo över! När jag satt där trodde jag att jag skulle frysa ihäl! Bussen kom och jagh åkte hem, gick den långa vägen från hållplatsen till Bomans hus. Var där ungefär halv tolv. Då kollade jag på på ringette vm, som de hade på en dvd. Jag, Helie, Pekka och "tåmask" stod inne i datarummet och kollade på den typ en timme. Coolt, vill se den igen, fast då vill jag se hela inte spola igen halva. :P Pratade med Emelie i telefon, hon ville att jag skulle ringa henne. Hon frågade om jag kunde hämta henne, jag sa nej. För det första litar jag inte på att min moppe starta, sen är hon så "löjlig" när jag kör henne och sen så orkar jag inte helt enkel, för nu ska jag å och lägga mig.
-Godnatt!


Dagen

Idag började jag vid ett, bussen gick halv någoting. Madde och jag käkade nudlar innan vi stack;) Vi trodde att vi skulle ha två lektioner, svenska och matte. När vi kom dit så kom vår mentor och sa att vi inte hade någon matte, bara en lektion, naajs! ;) På svenskan hade vi bara prov, för att se vart vi låg, det gick bra ;) Sen åkte jag till Mörby, där köpte jag en väska och mötte Irme :) Vi åkte sen hem och käkade hemma hos mig. Pappa ringde mig coh frågade om jag hade köpt pressent till Fille, min brorsa. Det hade jag itne, så jag och Irme beslöt oss för att dra oss till täbban och möta upp pappa där;) Vi tittade på klockan och såg att den var 27, bussen gick 29. Vi sprang till bussen men vi såg den precis lämna hållplatsen, fan! :P Pappa körde endå den vägen, så han hämtade upp oss. Snällt! :) I täbban gick jag och Irme till h&m och kollade på sjalar, men hittade inte den "rätta" :P Vi traskade vidare till clasohlsson, för där satt pappa och väntade på oss. Vi kollade på hörlurar, men hittade inga bra :/ Till Fille köpte vi "walkitalki´s" XD Irmes pappa ringde och sa att han var i täbban så hon åkte hem med honom. Pappa och jag åkte tillbaka tillsammans, i bilden snackade vi om dyra vinterjackor, glad efter det samtalet ;) Får se vad det blir för någon i vinter då! :)
-Hejdå!

Madynight

Efter maten, vid halv sju ringde jag Mady. Jag gick hem till henne och vi packade och jag satt vid datan medan hon åt middag. Sen gick vi hem till mig och kollade på film. Det blev Angel denna gång och imorn blir det halva sex and the city. Vi ska faktiskt gå och lägga oss nu! :D Ganska tidigt, för att ha sovmorgon till klockan ett imorn! ;)
-Hi, I Love you!<3
-Sovgott!


Natti

Nej, nu ska jag gå och lägga mig och vila en stund, har så ont i huudet! :(
-Hej!

Första riktiga skoldagen

Idag har jag varit i skolan, en ganska lugn dag. Slutade klockan två, då stack jag till täbban för att träffan Hannah i en timme. Hon hade nämligen håltimme, det blev ett par skor för henne, ingenting för mig:/ Vid tre stack jag hem igen och satte mig vid datan och väntade på att pappa skulle komma hem och börja grilla;)
-Tjenixen!

nu är det bara..

..278 dagar kvar tills Ippe kommer hem! <3

Bussturer

Idag var jag först i skolan, där vi gjorde teambuilding. Sen åkte Mady, Madde och jag hem till madde för att äta och sen åkte vi in till stan, mady bytte sin väska, som var trasig, köpte ett par byxor och en kofta. Sen gick vi och käkade glass och äppelpaj på donken, sedan var det bara att sätta sig på tåget hem, där mötte vi Jonas, Jonas från min gamla klass. Han tog samma buss som oss och vi pratade om skolan. Han sa att han inte trivdes i sin klass, för det var BARA killar. Han hade valt någon data linje, så det är ju inte så konstigt!? :P Men ganska trist :/ Jag och Mady tog en liten omväg med bussen hem, orkade nämligen inte gå! :P Jag åkte hem till mig och Mady åkte hem till sig.
-Slut!


Första dagen

Idag var det som sagt första dagen i skolan. Helt okej;) Fast efter skolan gick jag och Madde till busshållsplatsen och då hade jag tappat mitt busskort på vägen! Klantigt, blev så himla arg på mig själv! Fick låna av Madde och sen köpte min kära pappa plusskort till mig, tack! :D Sen åkte Madde och jag en sväng till stan. Madde köpte en väska och hårspännen. Träffade på Johan och Hannes också, men de skulle vidare till donken och vi åkte hem igen. Men innan vi var hemma tog vi cykeln till en mack och pumpade Maddes cykeln. Det var punka på hennes bakre däck, men vi körde på den ändå ;P När vi kom hem till henne serverades vi med hamburgare! Smaskens! ;D

-Hejdå

Ingenting

Idag har jag inte gjort något specielt. Jag har kollat på två filmer och ätit typ..:P Lotta & co kom och åt middag hos oss. Gott som vanligt ;) Nu ska jag gå och lägga mig för imorn är det då första dan i skolan.
-Godnatt!

Inflyttnings..

Jag hade jättekul igår.Jag serverade på en inflyttingsfest, som blev ett bröllop. Ingen visste om att det skulle gifta sig, de va lite roligt faktiskt! ;) Jag kanske skulle tagit det lite mer lugnt! :P Fannys pappa skjutsde hem oss därifrån. Det var lite pinsamt men roligt:P Haha När jag kom hem igen tog jag cykeln och gick ut igen, hade mänligen bestämt med en kompis efter festen:P Vi hade så roligt, satt bara vid datan..:P Föresten på vägen till min kompis ramlade jag med cykeln. Haha, har ont i handen nu! :P Nu på morgonen vaknade jag först klockan 10, men då orkade jag inte gå upp så jag somnade om till halv ett:P
-Hejsvejs!


Pengar

Idag har Madde och jag varit i stan, det enda jag köpte var korta strumpor, sen hittade jag även ett par jeans som jag kanske ska köpa imorn! ;) Yes jag behöver verkligen! Nu sitter jag och väntar på att Madde ska duscha klart så vi kan åka hem till mig så jag kan göra mig iordning tills ikväll. Viska nämlien jobba som servitriser hos någon som har inflyttningsfest. pengarpengarpengar! :D
-Tjingeling!

Bomans

Efter jag hade kollat på Grey´s kom Irme hem till mig, vi käkade mat tillsammans och pratade. Sen skulle jag ta moppen till Bomans, men min moppe gick inte igång. Pappa höll på och mecka med den i en halv timme sen testade vi att starta med startkablar. Pappa trodde inte att det skulle funka, men det trodde jag ;P Haha, vem var det som hade rätt pappa? XD Jag tog moppen hem till Bomans, Empan skulle sticka till Daniella på en gång, tiggde skjuts. Knappast att jag skjutsade henne!:P Jag stannade kvat för att vara här. Vi hade jättekul! :)
-Hejsvejs!


Morgon

Idag vaknade jag vid tio. Jag orkade egentligen inte gå upp, men tvingade mig själv! Jag gick och åt frukost och tog en dusch sen skulle jag ta en powernap. När jag la mig i sängen så kom jag på att det var AFV, så jag satte på tv och kollad klart på hela och sen somnade jag. Jag hann knapp somna innan Pappa och Jimmy kom hem för att äta lunch. Jag gick upp och åt korv med dem. Sen gick jag ner och fixade ltie tvätt som jag tog med mig upp och ställde mig och strykte medan jag tittade på Grey´s anatomy. Vid halv två, när jag var klar fick jag ett sms från Irme att hon hade slutat och var påväg till mig. jag ringde henne och hon sa att hon skulle komma inom enn timme. :)
-Hörs!

Sovdags

Nu ska jag gå ner och ta en skål med flingor och sen hoppa i säng, jag funderar på att somna till en film, mumien tre eller the eye? Jag vet inte..:/
-Hejhopp!

Kort promenad

Nyss var jag ute på en liten promenad. Jag lämnade Maddes klänning och mössa. Det var skönt att vara ute och ta en nypa luft. Jag hade varit ute längre om jag inte hade haft den tunga datan på ryggen. Funderar på att gå ut igen, en eller två timmar men känns lite sent och vad skulle pappa tycka? Jag få väl gå ut imorn istället, men det är inte samma sak.. Det är nu, idag jag behöver vara ute och bara tänka!
Maybe we´re not ment to be together!

Orka dem!

Idag har jag varit barnvakt åt söta Hugo:) Två timmar och det blev 100 kr.
Nu när jag kom hem för att äta så var Lotta här och fråga om jag skulle vara hemma imorn. Såklart jag inte är!? Tror hon alvarligt att jag ska vara hemma på kräftskiva när det är avskedningsfest för Ippe? Bara för att madde kommer, men henne träffar jag säkert dagen efter. Kanske!? :/ Annars får jag helt enkelt åka och komma hem i någorlunda tid:P Bara för att mailet skickades lite sent.. men visst ni kan ju träffa henne nästa år utan att såga hejdå, visst om det är det ni vill? Orka dem, de kan ha kräftskiva en annan dag ju, den går ju att flytta till lördagen! Men skit i dem bara! Jag kommer iaf! :D:D Ippeschnappi! :)
-Hejdå!

This is not good!

I Hate My Self When I Get Angry Or Sad..

filmtaim

Nu har fick kollat klart på filmen, det blev step up 2. Jag trodde inte att den skulle vara så bra som den va.. :P Men som vanligt i Amerikanska filmer så kan man förutspå vad som ska hända i slutet! Nu ska Mady dra sig hemmåt och jag ska sitta vi datan och kolla runt lite ;)
ps. fem dagar kvar till skolan
-Tjillivippen!

Maddes värsta dag

Idag har jag varit med Mady, vi kom på att vi skulle kolla på bio. Vi åkte in till stan och kollade på donkey punsh. Den var inte alls bra :/ Det var bara döda, döda, döda! Se inte den..:/ Sen åkte vi hem, det tog ganska lång tid, för först åkte vi från hötorget till t-centralen. Därifrån tog vi tunnelbanan mot ropsten. När vi var vid gärdet kom vi på att vi inte skulle tagit det tåget, vi skulle ju åkt med mörby. Vi väntade i tio minuter på tåget tillbaka till östermalmstorg. Vi tog rätta tåg och åkte till danderyd sjukhus. 611 gick efter 25 minuter och 610 gick precis, så vi gick på den bussen. När Madde och en annan hon kände klev på bussen och visade sina busskort (terminskort+) Han nekade det och det blev en massa bråk! ja, Madde och kompisen fick betala med sms, men det var fel! Det var nämligen en från busslink som satt bredvid och hon sa att vi hade rätt och skulle ringa till sl och klaga. Madde blev rasande och var skit arg hela kvällen! Vi klev av bussen på täbyvägen och gick till erikslund och tog 616 till stråkvägen, sen var vi hemma och madde kylde ner sig lite med Glass.
-Byebye! 

I want you here!

Det är det bästa för dig, du är ju bara borta i ett år och kommer hem lite nu och då!
Du kommer ju inte försvinna ut ur mitt liv direkt?
MEN JAG VILL INTE ATT DU SKA ÅKA!
Kommer sakna dig jättemycket!

För mycket!
<3


pics

Madde och jag hade typ inget att göra igår, så vi ja.. ni lär väl se på bilderna:P

Morgonen

Jag vaknade vid elva, hade ställt alarm då. Jag orkade inte gå upp då så jag sov vidare till tolv. Då gick jag över och köpte flingor och satte mig vid datan med en skål med mjölk och flingor. Där satt jag ett tag, innan jag gick och kollade på film:)
-Hej!

What am I going to do?

I get so angry when everybody keep on complaning all the time.
Eeh, or it´s only one person that complans, they or the other one are so weard sometimes, but that doesn´t happen so often.
Just now I´m so tired of the one that´s complaning, she gives me headache.
 I can not leave her because lots of reasons, but still I think that that´s the best for me, me like a person and my health!

My best friend told me one day that I should stay away from her, because I´m soon going to be so stupid and disagreeable as she often is.
What am I going to do?
Kill my self, just to get rid of her!?

-/J.


Natti

Nu har jag suttit vid datan hela kvällen, ska gå och lägga mig nu, är fett arg!!
Hela livet består inte av perfektion!
-Godnatt!

























Hos Mady

Inatt sov jag hemma hos Mady :) Vi hade det jättetrevligt, vi kollade på massa gamla kort. Idag lagade vi maten hemma hos henne, det blev nachos. Muums! Till efterätt blev det glass med varma hallon. Nu sitter jag hemma och väntar på att mady ska duscha klart och skicka bilder till mig ;)
-Tjenixen!

GLADGLADGLAD!

Nu sitter jag och väntar på att kusin m.fl ska gå hem. För sen ska jag till Mady, cet inte vad vi ska göra men vi får se ;) Jag fick ett brev från Danderydsgymnasium. Där stod det att jag ahde kommit in i samma klass som Mady, jippii! SUPERGLAD!! Det som var lite värre var att en gammal bekant ska börja i samma klass och jag gillar inte honom alls! :/ Men han kanske har förändrats, det vet man inte!
-Hejdå!


Tårar

En tår föll för Madeleine, för hon har det jättesvårt just nu
En tår föll för Emelie, för hon har det tufft
En tår föll för Irmeline, för hon har en hemsk vardag
En tår föll för Ida-Maria, för att hon kommer lämna mig!
En tår föll för Madeleine, för hennes föräldrar är jobbiga
En tår föll för Hannah, för hon kunde haft det bättre
En tår föll för Jimmy, för han är saknad
En tår föll för Daniella, för att hon är så hungrig!
En tår föll för Björn, för han har ont
En tår föll för, Jessika för hon har ett svårt val att göra


En trevlig kväll blev plötsligt en katastrof

Inatt sov jag hos Madde, hennes kompis Markus kom också. Vi hade värkligen jätetrevligt hela kvällen! :) Men sen när L kom hem blev det skirtråkigt! Hon ville att Markus skulle stanna över natten för hon ville inte att han skulle ut mitt i natten för att vara hemma halv sju. Hans buss gick 03.40 mot odenplan, hon ville inte att han skulle vara där själv, för man vet ju aldrig vad som händer!? Nej, men det var hans eget val och hans föräldrar tyckte det var okej, så släpp honom bara!? Men hon skulle vara så orolig och hon stod för det! Det är jättebra att hon är orolig, men hon var för på tycker jag, Madde är ingen barnunge hon kan ta fram en tandborste åt honom själv om han nu skulle ha sovit över, hon kan ta fram lakan själv och allt! Låt henne få visa att hon kan och att du inte behöver göra allt för henne! :O Sen nu på morgonen har de stått och bråkat i en och en halvtimme! Jag fick sitta för mig själv i soffan, jag hade ju iofs Tessie:) Asså jag orkar itne se henne må dåligt längre, hon mår och har mått dåligt jättelänge, av olika orsaker. Jag tror att de behöver en paus från varandra, eller hjälp, för det här har inte pågått en tag utan i flera år! :( Jag vill bara tacka N för att du finns för Madde, hon behöver en sån som du nu!

Något av det värsta jag vet är när mor och dotter bråka. Mamman ska alltid ha rätt och blir arg för nästa ingenting. Det kommer också upp bad memories för mig:'( Två av mina kompisar vill flytta ifrån sina mammor för många olika saker, men det är sorgligt, man måste ta vara på varandra ge och ta! Jag skulle gärna vilja få en extra chans med att ge och ta, då kanske det inte skulle varit så som det är nu! En av tjejerna har också sagt att hon vill att hennes mamma ska dö för att hon inte orkar henne längre! Den andra tjejen vill knappt prata med sin mamma, jag hör när hon pratar med henne att det inte är hon som pratar, det är "mammas flicka", men hon är inte det. Kan hon inte ens vara sig själv, varför ska hon ens vara där? :O
-Slut!

Hör här!

Idag var det som sagt en massa folk här. madde kom en stund också:) Ska vara med hennes hela dan imorn också men alltid kul att träffa henne! :)

Har du tänkt på alla gånger vi kvinnor har blivit nertryckta av män för de menar att vi är det svagaste könet?


Men hör här :


*Vi kan blöda i en vecka utan att dö

*Vi kan ge mjölk utan att äta gräs

*Vi kan bli våta utan att röra vatten

*Vi kan få benlöst kött att stå


Hur många män kan det?

-Tjenixen!


Salu

Idag har jag passat Hugo med Irme, är skit trött och har ont i huvudet. Kan ju bero på Igår, men skit samma! :P Nu sitter jag hemma med Alex och pappa. Har inte kul:/ Skulle egentligen åkt på en konsert men orkade inte av olika anledningar!
ps. min pappa är till salu?
-Tje

Barnvakter

Idag åkte jag hem till Irme vid elva. Vi var barnvakter åt Hugo sötnosen :) Jag, vad gjorde vi? Lekte med Hugo och gick en runda till rösjöpizzeria och köpte kebab. Haha göttans! ;) Sen kom Madde och hon fick sin försenade pressent. Sen kollade vi lite på tv och vid halv sex kom Jennie hem och Irme och jag åkte hem till mig och käkade pannkakor med pappsen :)<3
-Hejsan!

ingen, inget, ingenstans..

Jag satt på moppen hem från Irme och lyssnade på musik. Just då hade jag lust att bara köra och köra, för jag har ju ändå ingenstans jag vill vara. Jag trivs ingenstans, allt är bara skit!
-Godnatt!







Say goodbye to the past!

My life is turned up side down. Nothing is like it should be. You have periodes in your life and this isn´t a good one.
-Bye goodness! Hello sadness!

Trasigt!

Efter middagen spelade vi lite gh, som gick sönder av att fia gick in i det så att spelet ramlade ner på golvet och skivan föll ut och repades=sönder! Tråkigt :(, men nu får jag nya gh iaf ;) Det är ju najs, för jag hade näsan klarat hela det förra XD Sen gick alla hem förutom fia och jag tog moppen till Irme en stund.
-Byebye!

Dagen

Jag tog bussen från Emelie vid tre. Pappa hämtade mig vid trädgårdsvägen. När jag kom hem tog jag en dusch, sen kom alla, vi var 14 st som åt middag tillsammans idag. Det var mycket trevligt :) NU sitter jag vid datan och försöker få tag i min syssling, bara för att prata :D
-Tjenixen!

Segt

Idag vaknade jag upp hos Emelie. Vi har inte alls gjort något specielt idag, bara suttit vad datan och tv typ :P
-Hej!

Prag 2008

Fredag 1/8
Vid två började Pekka packa bilen, sen åkte han iväg och hämtade Ippe på norrviken station. När han va borta började det ösregna, typ hagla! Han hade då glömt Emelies trunk ute på tomten, för han hade inte hunnit stoppa in den i bilen. Hannah sprang ut och hämtade den, när hon kom in igen såg det ut som om hon hade badat med kläderna p
å. När Pekka kom tillbaka var Ippe fast i bilen, hon visste inte att det fanns ett paraply där, så jag sprang ut till henne med ett annat. Snacka om att man blev blöt! Sen kom Jimmy, Tobbe och Andreas och vi fikade lite, innan vi sen åkte klockan tre. Ida, Emelie, Ippe och jag tittade på två avsnitt av grey´s anatomy box 3. Efter en och en halv var vi framme i Nynäshamn. Vi åkte ombord och gick och tog ett hörn i vilorummet. Ett tag senare gick vi till matsalen och käkade lite middag. Det var inte alls gott tycket jag! :P Sen fick vi reda på att godisaffären inte skulle öppna förrens halv nio dagen efter. Vi satt och kollade på två filmer under kvällen. Sen gick vi och la oss. Jag sov med Ida mellan säterna på hennes sovsäck. Ippe, Emelie, Jimmy, Tobbe, Helie och Pekka låg på golvet. Andreas och Hannah försökte sova i sätet med lyckades inte somna. så de gick till matsalen och sov istället.
ps. Det var ganska äckligt på båten, alla polacker glodde och försökte prata med en, Pekka träffade en av sin arbetskamrat och arbetskamratens kompis försökte ragga på Hannah, fy vilket äckel! :P


Lördag 2/8

Hannah och Andreas kom tillbaka vid åtta och började snacka jättemycket och högt med Jimmy och Tobbe, då var man ju tvungen att gå upp. Jimmy, Andreas, Tobbe och jag gick och åt. Bomans kom efter ett tag. Sen gick jag och Emelie tillbaka och sov. Jag vaknade av Hannahs fot i nyllet, men lyckades somna om till halv tolv då jag gick upp och borstade tänderna. Sen satt vi och pratade. Ippe och Ida lekte kull. Pekka var tungen att gå på toa och alla fick vänta på honom innan vi kunde gå ner till bilarna. Jag satte mig i Jimmys bil med Hannah, Tobbe och Andreas. Vi satt och snackade om massa roliga saker, ja vad kan man förvända sig att samtalsämnet blir!? Men kul är det iallafall! ;), Vår bil åkte in på mcdrive, alla fick ta en bigmac med cocacola för lätthetens skull och för att för att mcfeast inte fanns! Jag åt jättemycket pommes så jag fick ont  magen. Coka colan smakade inte gott, typ vatten med lite cola smak. Sen sitter vi och leker "gul bil" Sen stannade grabbarna och kissade, Andreas var tvungen att kissa två gånger för det kom tydligen ingenting första gången! :P Sen åkte vi ett tag och Hannah och jag var tvungen att stanna för att kissa denna gång, fast på en riktig toalett denna gång, inte buskar! Hannah och jag gick in på toan och när vi kom ut igen ropade hon i kassan efter oss, det kostade tydligen pengar. Jimmy gav fram sitt kort men de tog inte kort, sen kunde hon inte engelska heller. Vi åkte vidare och stannade på ytterligare ett kisställe, även tänkningställe också. Emelie och jag orkade inte stå i kön så vi tog papper och satte oss i buskarna. Sen bar det av mot Berlin, snacka om dåligt väglag! :P Det värsta var att Tobbe var jättekissnödig!! Inte kul på den vägen! :P Sen när vi väl var framme i Berlin körde vi runt i cirklar för att hitta bästsa hotel, det var jättefint. Vi gick och käkade på en pizzeria. Vi lärde då Ida att äta pizza. :) Hon blev väldigt uppassad av servitören. Så gulligt! ;) Det var jättetrevligt där, sen gick vi till en bar och de vuxna drack, Hannah och Ida stannade kvar medan Emelie och jag gick tillbaka till hotellet. Där satt vi och väntade på dem i evigheter! När de väl kom så gick Andreas först, han ramlade i trappen! Hahaha, roligt värre;) Sen åkte jag upp till Hannah och Ippe, de bodde fint :) Pekka ringde ner mig och jag var såklart tvungen att gå ner! :( Ville ju sitta och prata med dem, med icke! :O Detta var inte den dagen då jag var på bästa humör kan jag säga! Emelie och jag satt och snackade läänge och hade jättekul! :D Men det hade varit roligare med Hannahs och min idé XD
Smeknamn:
Tobbe - Pruttpelle
Jimmy - klagomanen
Hannah - rapis
Jessika - svettlöken
Andreas - klagomanen2


Söndag 3/8
Jag skullle egentligen gått upp klockan åtta, men vaknade aldrig av min klocka. Emelie väckte mig tjugo över och jag hoppade in i duschen. Efter jag hade duschat hoppade Emelie in och jag ringde Hannah och Ippe. De var inte vakna än. Det var då en halvtimme kvar innan frukost och de skulle hoppa in i duschen och ringa oss sen. Vi ringde och väckte Jimmy, Andreas och Tobbe! "houmenta godmorgon" :D haha! Sen ringde vi Helie och hon sa att man inte behövde gå till frukosten vid nio, bara senast tio, för då stänger den. Så vi gick upp lite i onödan. Sen satt vi bara och lyssnade på musik och väntade in tiden. :P Jimmy kom in i vårt rum och vi gick ner och åt frukost med dem. Hannah, Ippe, Helie och Ida droppade in lite smått och Tobbe de hade redan ätit! :P Vi packade vårväskor och traskade ner till bilarna. Vi åkte med bilen i fem minuter, då gick vi och turistade i Berlin. Snackade lite om tyska muren. Pekka, Jimmy och Tobbe gick och hämtade bilarna, Vi resten gick till starbucks, jag tog inget. Ippe tog en jättäcklig iskaffe. Hon var tvungen att slänga den! Haha :P Sen gick vi och kollade på några killar som dansade och trixade. Sen åkte vi iväg, med riktning Prag. Tack vare mig var vi tvungna att stanna och gå på toa. Sen åkte vi vidare en stund. Det blev en massa trubbel med mat ställen och skit! :P Men vi fick i oss mat tillslut och det var jättetrevligt och gott med pasta :) Vi kollade lite på en stad som hade blivit bombad varje natt i två veckor, så husen var svarta. Jag måste bara säga att vi har så många roliga konversationer i våran bil :) Hannah och Andreas busade lite i bilen, då tappade Hannah hennes tuggummi i bh och det kladdade fast. Vi var framme i Prag 20.39 vid hotell Duo. Vi tog vår packning och checkade in. Jimmy, Emelie och jag sov i samma rum. Ippe och Hannah hade sitt rum bredvid oss. De hade ett badkar! :O Vi tittade på lite film tills de kom lite folk vi hälsade på. Sen pratade vi lite med Hannah och sånt. Sen gick vi in till Bomans och pratade. Efter det gick Emelie och jag bara runt på hotellet lite. Ippe och Hannah som vanligt skumma!! Det fanns inget roligt att göra uppe, så vi gick och la oss.
ps. Juste varje dag har Tobbe suttit och klagat på att vi sparkar honom i ryggen. Nästan gång slår han till oss! XD


Måndag 4/8
Jimmy hoppade in i duschen vid nio. Han väckte oss när han var klar och vi traskade ner till frukosten. Vi mötte Tobbe i hissen och han följde med oss ner och tog en kaffe. Jag gillar inte frukosten på hotellet, den är så hård och geggig. :/ Jag åt bara tre croisanter och drack två glas jouise. Emelie och jag gick tillbaka till rummet och vilade lite. Emelie somnade och jag satt där själv och spelade spel på datan. Jimmy kom efter ett tag och vi satte på en film. Sen åkte vi till letñany och käkade lite. Det blev favvo stället, pasta carbonara. Sen gick vi och träffade alla Slovaker. Vi bytte om och klev ut på isen, det var kul att träna på riktigt, även om man stod still ibland, men men! Sen hoppade vi in i duschen och satte på oss en tröja, en slovakisk ringette tröja ;) Vi åt middag med Slovakerna uppe i ishallen. Det blev kött och potatis, inte det godaste men det gick ner. Efter maten stannade Ippe, Emelie och jag kvar vid Letñany och shoppade lite. De andra åkte hem för att de inte orkade shoppa och Helie skulle på ett möte. Emelie köpte en kjol och ett linne och Ippe köpte en t-shirt. jag ska köpa en t-shirt och en bh, jag hade inga pengar det är därför jag köper imorn, om vi nu ska dit? :/  Sen gick vi till Tesco och möte upp Pekka och Ida, det handlade lite mat. På affären tappade vi bort Emelie i en kvart, men hittade henne utanför i ett café. Därefter åkte vi hem till hotell duo. Hannah låg inne i vårt rum med Jimmy, de hade precis tryckt på Hannahs ljumskar, haha! De låg och tittade på S.W.A.T. De hade inte hunnit långt innan Jimmy var tvungen att gå in till Helie vi andra kom efter en stund också. Där låg vi och pratade och hade roligt! Pekka, han är värkligen rolig han! :P "HeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEe J! -SMACK- hihi XD Sen gick jag in till mitt rum med Jimmy, Emelie låg redan och sov. Jag satte mig vid datorn en stund och Jimmy gick och la sig han med. :p


Tisdag 5/8
Jimmy gick och duschade vid halv sju. Emelie och jag gick upp vid sju och fixade oss och var klara att gå ner till frukosten vid 07.15. Vi gick ner med Ippe och åt frukost, vi satte oss med Pekka. Han satt tidigare med en kines, de verkade ha jätteroligt;P Idag var frukosten god :) Sen åkte vi till ishallen och tränade med canada och slovakien. Direkt efter hade vi match, det gick bra. Hannah stod inte för hon hade ont i ljumsken. I första perioden stod det 7-0, i andra 10-0 och i tredje stod det 12-2. Vi förlorade men det spelar ingen roll! :) Efter matchen kollade vi på canada mot canada. Det stod lika innan ena laget drog ifrån på slutet. Innan shc skulle spela mot finland gick Hannah, Ida, Emelie och jag och åt. Ida åt kött med pommes och vi andra tog nudlar med kyckling. ;) Vi gick tillbaka till ishallen och kollade på hela shc´s match, det förlorade med 3-15 eller något liknande. Efteråt åkte vi till hotellet en stund. Ippe och Ida gick och bada, ida blev jätteglad över det, som hon hade tjatat asså! :P Hannah, Emelie och jag åkte nästa på en gång in till stan. Vi tog tunnelbanan. Vi köpte 18-biljetten men blev stoppade av vakter, som sa att vi skulle ha tagit 26-biljetten. VI FICK DÅ BÖTA FÖR DET! så himla dåligt, vi frågade till och med en kille om hur man gjorde i apparaten!!Böta 200kr per person och då fick vi ändå ner det med tre hundrakr! :O Hannah köpte ett par skor, som hon ska ha imorgon. Jag köpte en t-shirt. Emelie köpte inte en enda sak idag. Det var första gången hon gick runt på stan utan att köpa något! :P Resten av gänget kom senare och mötte oss utanför Newyorker. Därefter gick vi och åt. Det blev spagetti och köttfärssås för min del. Jag kan verkligen säga att jag har ätit godare förut. :P Sen kunde de inte göra en barnpizza åt Ida, de hade inga barnportioner alls! Efter det ville de andra gå och titta på broar eler vad det nu var. Emelie och jag orkade inte gå mer, vi åkte hem med tunnelbanan. Den här gången tog vi rätt biljett, men det var ingen vakt, men vem vill riskera något!? :P Vi gick till hotellet och lämnade våra väskor, sen gick vi ner. Där gick vi och satte oss med Micke och Kjelle. Micke bjöd oss på varsin läsk ;) Vi satt där och pratade lite, sen gick vi upp och satte oss utanför rummet för vi hade verkligen ingenting att göra. Efter ett tag kom Ellen och vi stod där och snackade lite med henne, sen kom massa från gamla laget och vi stod där och pratade om massa saker en stund, kändes lite skumt.:/ Sen gick vi in till rummet och pratade lite. Emelie lät så mycket så att Anna hörde henne bortifrån henne. Hon satt och pratade med oss, det var trevligt! :) Hon var tvungen att gå och vi sa godnatt. ;) Sen tog vi det bara lugnt och väntade på alla. Jag ringde Pekka typ nio-tio och då sa han att det skulle dra sig hemmåt. Sen ringde Emelie dem vid elva och då sa de att de straxt var vid torget och skulle gå till tunnelbanan. Men kan aldrig lita på att de kommer när de lovar! Lite irrterande, men sån är Pekka!:( Emelie gick och la sig och jag satte mig vid datan.
Alla kom hem vid halv tolv, jag frågade vad de hade gjort. De sa bara att de hade fikat och haft trevligt. 


Onsdag 6/8
Vi klev upp vid sju och gick ner till frukosten. Eller Emelie blev väckt av Jimmy tidigare, för hon sa att hon inte klarade att gå upp på en gång, hon måste snooza eller något..? :/ Hon väckte mig fem över, för jag hade inte vaknat av min klocka. Vi gick ner och åt god frukost. Sen åkte vi till ishallen för att ha träning. Det gick bra, shc var där idag också.  Sen tittade vi på en match där usk spelade. De förlorade med 6-8 eller något. Hannah, Ippe, Ida och jag gick och åt i centrumet. Samma som alltid ;) Hannah fick stå i första perioden på vår match mot usk. Men.. Hon gjorde illa sig och var tvungen att åka in till sjukhuset. Det var ljumsken som krånglade. Bea, (den andra målvakten) fick ont i knät och glev av isen. Vi fick låna Canadas målvakt de sista minuterna. Under samma match fick Emma, (målvakten i usk) migrän eller någonting och var tvungen att gå av. Vad var det för fel på matchen och målvakterna idag? Jag orkade inte duscha efter matchen utan gick direkt upp på lektaren och kollade på shc-canada. Efter första perioden gick jag och plockade ihop Hannahs grejer, eftersom hon var på sjukhuset. Sen kollade jag på matchen igen, men då satte jag mig inne i rummet, för att kunna värma mig. Emelie och Ippe gick och shoppade och jag satt själv med Jimmy och dommarna. Sen åkte vi till hotellet och gjorde oss iordning till "The players party".Jag sminkade mig inne hos Hannah och Ippe. Vi åkte med Hyvinkää bussen. Pekka och Jimmy somnade på vägen dit. De snarkade, så vi fick väcka dem. Festen var på hotell Praha, ett femstjärnigt hotell. Vi alla var jättehungriga så vi gick direkt till maten. Vi satt och åt och sen blev det galss. Emelie, Ida och jag satt och pratade med Ida och Tilda, snackade om mycket och tog lite foton. Helie och Pekka var uppe på dasgolvet och usk tog in dem i ringen. :P Sen ville Emelie att Helie skulle gå för att hon ville inte dansa när Helie också var där. Hannah hade ont och fick en an sina tabletter, som hon hade fått utskrivna av en doktor. Efter en kvart ungefär var hon helt nerdrogad. Hon kunde inte gå själv på sina kryckor. Pekka och Tobbe fick hålla i henne, för att hon inte skulle ramla ihop. Hon kom in i bussen och man såg på hennes blick att hon var drogad! Jag tog mina grejer ur hennes väska och gick in i hotellrummet med Emelie och Jimmy.

Hannah sov inne hos Helie och Pekka, för lätthetens skull. Ida, Ippe och Andreas var inne hos dem. Jag fick höra nu av dem att Hannah hade pratat hela tiden och sagt massa roliga saker. Hon hade t.ex. sagt att hon var besviken på Jimmy för att han inte hade sagt godnatt. Sen hade hon också sagt att Ida, Ippe och Andreas var tvungna att säga godnatt ordentligt, annars skulle hon bli skitsur! Ippe och Ida sa godnatt, Andreas kramade Hannah och då sa hon "Andreas, du luktar så gott" Haha!!


Torsdag 7/8
Idag var det sovmorgon, för nästan alla iaf. Jimmy och Pekka var tvungna att åka till ishallen vid åtta, för isträningen. Vi andra gick upp vid halv tio och åt frukost. Sen packade vi och åkte till ishallen vid elva. Vi tittade lite på matchen mellan Usk och Canada. Det var jätteroligt att ett svenskt lag vann över Canada för en gångs skull. Sen gick vi ut och värmde upp inför matchen. Jag och Hannah gick in och titade på matchen, där shc spelade, de förlorade. Sen gick jag och bytte om, Hannah följde med in i omklädningsrummet med sina kryckor som hon hoppade runt på. Vår match slutade 16-1 eller något. Efter matchen gick vi och åt. Hannah, Tobbe och Andreas hade redan gått och ätit. Vi andra åt pizza och pasta på michelangelo. Sen gick Emelie iväg själv och shoppade. Ippe och Helie gick och kollade dem två också. Jag, Ida, Jimmy och Pekka tog en glass och gick upp till bilarna och väntade på Helie och Pekka. Hannah, Andreas och Tobbe var redan där. Vi tog bilarna tillbaka till hotellet. Pekka, Helie, Jimmy och Emelie gick och la sig. Jag känner att jag också skulle velat gjort det, men jag satt uppe med Hannah och pratade istället. Andreas och Ida gick ner och badade och Ippe och Tobias gick ut på en promenad och pratade. Ippe, Tobbe, Ida och Andreas kom tillbaka. Tobbe kom in och snackade med mig och Hannah. De snackade i kod, fattade ingenting så det var tråkigt! :P Hannah och jag gick fram och tillbaka till bomans rum. Vi gick tillbaka till Hannahs rum och då kom Andreas, Tobbe och Emelie in och satte sig och snackade med  oss. Tobbe stack ett tag iväg med Anna N, de skulle mysa!^ Helie och Ippe kom tillbaka och vi skulle gå och äta. Jag var jättehungrig! Vi gick ut och satte oss på ett ställe, men där hade maten stängt, så vi gick in till baren. Emelie och jag delade på en pizza. Sen gick vi upp på rummet och kolade på Harry Potter, men jag somnade typ efter hälften. :P


Fredag 8/8
Jimmy och jag gick upp vid tio i sju och gick ner och åt frukost. Emelie och Pekka kom typ när vi var klara, så vi gick up och fixade iordning oss. Vi låg på rummet och tittade lite på tv, inte för att det fanns så mycket bra att se! :P Kvart i åtta åkte vi till ishallen för att ha träning. Det var en rolig träning, vi lärde oss en jättebra grej;) Vi gick av lite tidigare, för att vi hade match direkt efter. Matchen var helt okej, matchen slutade 2-13 till dem. Efter det gick Ippe, Ida, Emelie och jag och köpte take away från kfc till oss själva och Jimmy och Hannah. Vi gick tillbaka och satte oss och åt i cafeterian och åt medan vi tittade på matchen. Usk spelade mot shc. Usk vann med 9-8 och det var en sjukt jämn match, mål hit och dit! Efter matchen åkte vi till hotellet. Jag och Ida lekte frisör. Vid fem åkte vi till båten med slovakerna och canadensarna. Juste efter vår match åkte Ippe och Emelie med slovakerna till stan och gjorde något, jag skulle följt med men jag orkade inte. Ippe och Emelie  åkte  med Slovakerna till båten, så vi möttes där.  Jag, Hannah, Tobbe och Andreas stt vid ett bord och åt. Vi pratade en massa och sen var den båtturen slut. Sen gick vi en bit in i stan till ett ställe där man kunde dricka öl och ta en glass. Vi gick till tre ställen och alla var aningen stängda eller var dyra. Värdens otursdag. Men tillslut kom vi till ett bra ställe där vi kunde sitta. Tyvärr kunde man inte betala med kort, så samlade ihop massa småpengar. Hannah och Andreas beställde en cocosglass och jag en chokladglass, han kom ut med en kaffe glass och sa att det var slut. Han kunde väl säga att den var slut åtmindstone? :O Glassen var inge god smakade blaskkaffe eller något? Efter det tog vi tunnerbanan hem, Hannah tyckte det var jättejobbigt med hennes kryckor i rulltrappan, men hon klarade det mer eller mindre :P När vi var hemma gick vi och la oss, för alla var trötta.

Lördag 9/10
Vi klev upp tidigt, för vi hade den tidiga matchen. Den var mot Shc. Det gick ganska bra för oss faktiskt. det var inte så stor målskillnad och sen var det väldigt jämt i matchen ;) Efter det var det bara att sitta och vänta på att nästa match skulle börja, jag stod och hejade på usk, som spelade mot finland. Jag trodde det skulle gå bättre för dem än vad det gjorde för dem :P Sen spelade vi vår match och denv ar den mest spännande matchen någonsin, de gjorde mål sen vi sen dem och så fortsatte det till det stod 6-6 eller något när det var en minut kvar, då var Canada tvungna att göra mål och vi hann aldrig göra vårt mål..:/ Sen var det bara att hoppa in i bilen och köra mot Sverige. Vi stannade och åt i tyskland på donken, där lekte Emelie och jag lite med Ida i en borg, som var jättestor! Andreas, Tobbe, Jimmy och jag körde direkt hem till Sverige, som tog 20 timmar ungefär. Bomans och Ippe stannade på ett hotell i Tyskland. Sen var resan slut. ;)

Det var en rolig resa, men dem andra åren har varit mycket roligare..:P
-Ciao!


Bara ett byte!

Stämningen har inte alls blivit bra efter bytet. Jag kan ju säga att Ippe bytte lag från usk till shc, hon har inget emot dem och de har inget emot henne heller. Anna bytte ju lag från usk till shc och de pratar fortfarande med varandra, tror jag.. Nollan bytte ju från shc till usk, det blev lite segt i början men nu pratar de och allt! Men nu, nu är det ju fyra stycken spelare som har bytt från shc till Kista. Alla vet ju vilka de är. Nu är shc arga på oss? Jag har hört så mycket skitsnack, inte bara hört utan läst också! Men sånt man hör kan man inte lite på, alla kan väl viskleken? ordet eller meningen förändras från person till person. Därför måste man höra eller läsa det från personen.

Jag var tvungen att skriva det här inglägget för att jag känner mig dissad av många i shc. Det enda jag har gjort är att ha bytt lag, är det olagligt eller!? Jag har iof inte sagt varför jag bytte lag. Därför vill jag passa på att säga det nu. Det är sant att jag bytte lag för att min brorsa bytte lag, men det är inte den enda anledningen. Jag bytte för att alla mina bästa kompisar bytte lag. Tänkt om du gick i en klass och så bytte några dina bästa kompisar klass för att de blev mobbade, men inte du. Skulle du byta klass för att de bytte, eller skulle du vara kvar och låtsas som ingenting? De var ju dumma mot dina kompisar, men inte dig? Det är så jag känner i den här situationen. Jag gillar fortfarande alla i shc eller jag gillade dem innan prag. Jag kände att det det var jag som var tvungen att gå fram och säga hej och det var stelt mellan oss hela tiden. Vi har ju känt varandra i 9 år och om det är så stelt mellan oss för att jag bytte lag så är det något fel!? Jag ville ju fortsätta vara med shc:arna även fast de snackades massa skit om familjen, kompisarna och sådant. Men det verkar ju inte som om någon vill prata med mig längre?

Kan ni bara säga vad jag har gjort för fel? Varför vill ni inte vara kompis med mig längre? Ville ni bara ha mig som en lagkamrat eller? Som jag såg det var det inte så.. Man måste tänka på hur man behandlar personer, personer som man har en chans att få tillbaka.

Det här är iallafall så jag känner. Någon som har något att tillägga?
-Jess!

Ett bra byte!



Jag bytte bort min adidaströja mot en polarbears tröja! :D haha var bara tvungen att säga det nu innan texten kommer XD


Gå och lägg er!

Nu sitter jag bara och väntar på att gästerna ska gå och lägga sig så att jag kan åka till Irme. :P Saknar henne jättemycket den lilla gullapan! :)

Alla i tjeckien lyssnade jätte mycket på en låt och Ippe och jag fastnade för den! :P Det blev Praglåten för iår;)
Angels - Morandi

-Bye!

Tusan!

Jag såg nyss att Jimmy hade tagit datan. Det var på den datan jag hade allt om resan och alla bilder, men jag får väl datan imorn, så det blir imorn kväll jag lägger in allt ;)
-Tjenare!

Finally

Nu har jag kommit tillbaka till Sverige. Jag kom vid tolv idag. Vi satt totalt i bilen i 20 timmar. Jag sov för mesta del, fanns inte mycket annat att göra. :/

Jag ska lägga in allt om resan ikväll, för nu är våra kompisar från Australien här och jag måste vara med dem lite nu, för hur ofta träffar man dem liksom!? :P De ska snart åka iväg till deras kompisar i nortälje och äta middag. De kommer hem sent ikväll så under tiden tänkte jag vara med Irme, så får pappa ringa när jag ska hem :)
-Tjenare!


Prag idag

Nu är jag med Bomans och vi ska åka till Prag idag :D Ida sitter bredvid mig nu och väntar på at vi ska spela rebubbled, som alltid! :P Vi ska åka vid två-tre idag tror jag.. :/ det ska bli jättekul att sitta på färjan i nitton timmar^^
-Hejhej!