FINLAND

Jaa. nu är jag i Finland. Har precis kommit hem från en träning med finnarna. Det gick väl hyffsat bra, kunde gått bättre! Hinner inte skriva så mycket, eftersom jag länar datan, skriver mer sen :)
-Hejhej!

Ughs

Nu har jag äntligen fått mina Ughs! :D
..men de är inte som jag trodde de skulle vara, "jag har blivit lurad". Jag trodde de skulle vara beigare och tjockare sula och inte så breda.

Mina:
  

Ellos:


Det är såklart olika ljus, men jag tycker att mina är lite för bruna.. :/
Vad ska jag göra? Ska jag behövva dem eller skicka tillbaka?

Filmkväll

Nu är Irme och Jacob här :) Vi ska snart titta på film "The Ruins"

-Här sitter Jacob och rappar och Irme tittar på :P

Lockigt!

släpte nyss ut mina flätor och så här lockigt blev mitt hår! :P

-Ses!


Jippi

Snart ska jag in til stan för att hämta en kompis som kommer med bussen från norrköping, vi ska gå runt lite i stan sen ska vi hitta ett ställe att käka på. Efter det drar vi oss hemåt och möter väl upp Irme någonstans på vägen ;)
-Tja!
















Städning

Idag har jag städat hela mitt rum och oj va fint det blev! :D Nu ska jag ner och äta gröt tror jag, har inte ätit någon frukost haha :P
-Hejhej!


:'(

Ska nu ligga i sängen och kolla på taket i några timmar

If I..

If I could redo one day,
 it would be the 7st mars 2005
The day my mum went away
from me, my family and the world
I could do anything to have her back!
Just have her by my side
I Love You Mum<3








Prag-08 tatto



























-Saknar!

Promenad

Kom precis hem från en promenad med den här roliga töösen! :)<3

-Trevligt! :)

Ringette, ringette och ringette!

Ojojoj, har precis fått mailen med alla tränings och matchtider. Och oj vad mycket det är! Mitt liv består av ringette. Tränar ju till och med på lovet! Jag har ju inte tid med annat! :/ Helgen efter lovet vecka 45 står det ringette över hela kalendern. torsdag, fredag, lördag och sändag! På söndag ska jag först ha träning, sen träna småtjejer och sist men inte minst så har jag match på kvällen! Kommer inte orka spela efter landslagshelgen! :P

-Hejhej!


Bästavän!

Nu ska jag till och med sova hemma hos Irme! Jippie! :D
-Så här glad är jag för det! :D

Kvällspromenad

                                                                   Denna lördags kväll har jag bara tagit det lugnt och suttit vid datan. Men måste vila lite ibland också.
Jag kan ju säga att jag inte har lyft mig från denna stolen på fyra timmar! hehe :P
Irme och jag ska gå ut på en liten promenad nu :) trevligt!


 



Mattelektionen

Vi gillar inte vår mattelärare!!

Ippe! :D


Varje dag
Varje kväll
Vill jag se dig
vill jag vara vid din sida. 
Jag ska göra allt jag kan
allt för dig, det lovar jag!
Jag försöker inte vara någon annan
 när jag är med dig.
Jag kan alltid vara mig själv
och det gillar jag!
Du är en del av mitt liv
Allt du har berättat för mig
ska inte sprida något vidare
jag lovar!
 Min syster
Mitt allt
"I'm still waitin' every hour,
for you to come home
you're so close to my heart."
Jag gillar dina ögon
jag gillar ditt leende
jag gillar hela dig!
Ida-Maria Mullo! <3


Emelie Hallin

Emelie Hallin jag älskar dig! Även våra stunder. Ja, vad ska man säga? Syskon bråka ju hela tiden och vi är ju mer än syskon! :) Mitt hjärta fungerar inte utan dig. Vill inte se dig ledsen p.g.a allt som händer i din vardag både där och här. På något sätt måste det lösa sig. Vi måste hjälpas åt! Ja, åtminstone här. Du måste ge det tid, tid att läka från allt! Det ska nog blev bättre ska du se. Något som tyder på kärlek är att jag saknar dig när vi har bråkat, eller "drygat". Alltså hur skulle jag då kunna släppa taget om dig? Nej, det går inte.. :) Dina knasiga ord, dina lustiga saker du göra som jag skäms över glöms snabbt bort för att det är ju DU! Jag blir så glad när jag ser dig le och skratta.
-You make me happy sweetie! Om jag gör dig illa skulle du gå då? Eller skulle du stå kvar vid min sida? Jag vill att du aldrig ska släppa mig vad jag än säger eller gör mot dig! Jag ber dig, håll mig kvar i ditt hjärta. "Cause I Need You!"

Allt detta kommer rakt från hjärtat, ingen dikt från google eller något. "Allt eller ingen!"


Bilder, Emelie och jag

Nu har jag precis lagt in låtar på min mobil, det blev 60 st ungefär. Vill inte ha fler för jag ska ändå ladda ner nya snart. :) Jag la in bilder också, tänkte lägga ut några på mig och emelie. :)

           
-Aåå Emelie du är underbart rolig. Så här roligt har vi inte haft på läänge! :) <3

Ooont!

OOOOOOOOOMG!
Jag tror att mitt huvudet kommer sprängas snart!
Jag orkar inte ens gå och lägga mig i sängen eller gå ner och hämta en tablett!
Jag kanske har feber, eller är det nacken som busar?
Tror jag ska somna här på stolen. 
Godnatt!^ :P

-Tja!

Höstloooov!

Igår åkte jag hem till Emelie direkt efter skola. Precis när jag hade kommit innanför dörren sa hon att vi skulle sticka på en gång. Det var bara att gå ut igen. Vi mötte hennes kompis vid ribmo centrum. Där stod vi en stund, sen kom Emelies pappa för att köra hem oss. När vi kom hem var det mat, det blev tunnbrödrullar. Vi gjorde dem själva och satt med Juila och Frida i köket. Efter maten gick vi ner och sminkade oss. Sen gick vi till centrum för att träffa hennes kompisar. och oj va roligt och mysigt jag hade den kvällen! :D Inga detaljer! Vi gick hem vid ett-halv två någon gång.

Nästa morgon, alltså imorse gick vi upp vid halve elva elva. JAG MISSADE BUSSEN TILL TRÄNINGEN!!! :( Dåligt Jessika, dåligt!!Det blev två panpizza till brunch. Gött! Sen gick vi och badade och fixade till oss. En liten olycka hände, men skit samma. Haha Emelie! :P Vi gick upp och tittade på Emelies skolavslutning i sexan. Alla var så små och söta! :') Vid tre gick vi och mötte två av Emelies kompisar. Vi gick hem till Emelie och kollade lite på sex and the city. Vid fyra var de tvungna att gå för en av dem hade match. Vi stannade hemma med Julia och Frida en timme och kollade klart på filmen. Efter det gick vi till sporthallen för att titta på matchen. Jag var tvungen att gå innan den var slut, för min buss gick 18.15. Det var jättetråkigt att åka buss själv:/ Pappa kom och hämtade mig vid roslagsnäsby trafikplats. :) Sen käkade vi lite mat, fiskgratäng! :) Nu kom Jimmy precis för att dricka lite kaffe.

Ikväll kanske jag ska träffa Ellipelli! :)
-Hejhej!

Skolgång

Nu ska jag till skolan! :)

-Usch för min gamla telefon! :P

Mardröm

Vaknade klockan sju av att jag ahde fått 12 sms, jag orkade inte kolla vilka det var ifrån så jag somnade om till klockan åtta! ;)

Juste inatt hade jag en mardröm. Den var helt stöörd! :( Jag var på någon fest och det var massa folk där. Jag hade tydligen glömt att köpa en pressent till Evelina, så jag tog av mig mitt linne och gav det till henne. Sen såg jag att det itne var mitt linne, men det sket jag i. Sen skulle vi åka hem därifrån. Pekka och Helie köde mig. Irme, Emelie, Ida, och Hannah var i bilen tror jag.. Helie glömde släppa mig utanför mitt hus så hon körde in och släppte mig på "lillavägen" Jag gick in och så en skrutten bil på vår gråsmatta och en skrutten polisbil utanför dörren. När jag skulle gå in på tomten ropade min granne att jag skulle vända eller något. Jag gick dit, men dem försvann. Jag gick inte lite och det kom fram en ung dam och berättade att det hade varit en Ivan(som jag då kände) och hand liga. Ligan var känd och farlig. Hon berättade att de hade satt på en bil och massa saker. Jag gick och ställde mig bakom mitt garage. Efter en stund kom det ut en man på balkongen med pappa! Han höll honom över räcket och sköt honom i huvudet! :'( Jag blev jättechockade och ringde Helie och sa att jag hade glömt mig väska, som jag då hade gjort också! Hon sa att vi skule fixa det imorgon, men jag sa att jag ville att hon skulle hämta mig nu! Jag grät! Hon kom och jag hoppade in i bilen, visste inte riktigt vad som hade hänt. Hon körde ut på stora vägen utanför mitt hus och där såg jag tre polisbilar och en ambuland med syrenerna tända. Jag bad henne stanna. Bilen hann inte riktigt stanna, men jag hoppade ut iallafall. Jag sprang upp på trappan och in i huset, det var folk som försökte stoppa mig, men jag tog mig igenom och in i hallen. Jag tittade in i vardagsrummet och där låg han.. Han låg på golvet i en blodhög. Det var ingenting kvar av honom! :/ Vad hade han gjort!? :O

..men ja nu ska jag inte leva mig in i den, för det var ju bara en dröm!!
-Hejdå!

Mobil!

JAG HAR FÅTT MIN NYA MOBIL IDAG! :D:D

-Hej!


Rolig dag

Idag började dagen med ett prov klockan åtta på morgonen. Hade inte hunnit plugga till det så bra :/ Blir nog Ig eller något.. :( Sen hade vi bild. Leken och jag ritade klot, trååkigt! :P Sen gick jag´, Soha och Celice ut till RM-hallen. Där var ganska många från klassen där redan. Vi körde norsk fylla och lite hjulningar. (Det kommer bilder och videor imorgon ) Det var roligaste lunchrasten! :P Sen var det mattetest och det gick jättebra, alla rätt tror jag! :) Efter det hade vi tråkigt svenska, vi delades in i grupper och diskuterade olika frågor. Efter skolan sprang jag till bussen, Emelie hoppade på och vi hoppade av på malla, för hon skulle ha idrott som sista lektion. Hon hade badminton i badmintonhallen. Tråkigt att bara titta på. :/ Sen åkte vi hem och åt mackor och flingor. Nyss kom Helie och Ida hem, nu ska jag kolla på tv och plugga lite tillredovisningen imorgon.
Ps. vi har värsta akrobatklassen!:P
-Tjosan!

Plugga NU!

Har precis varit på träning, jobbig! :/ Nu måste jag börja plugga till provet som jag har imorgon bitti! :/ Kommer få ig, jag lovar!!!!
-Natti!

Dagens höjdpunkt, med smärta!

Jaa till idrotten då.
För hissade jag, Madde och Soha upp Celice i ringarna. Hon kom upp en meter ungefär, sen hissade vi upp Madde och kom upp till baketkorgen sen ville de hissa upp mig.. men det slutade inte så bra! :P De hissade upp mig förbi basketkorgen upp mot toppen. Jag var en meter från taket när de sa att de skulle sätta fast mig, men de hann inte sätta fast mig förrens de tappade greppet. Jag föll ner tre-fyra meter på golvet i ringarna. Det gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra. Det roliga med hela den här berättelsen var att under tiden jag föll ner mot golvet hade Madde fastnat i kedjan och kedjan tog tag i hennes ben och hon flög en meter upp i luften och ramlade bums ner på golvet på hennes höft/rygg. Halva klassen började gapskratta inklusive Madde, som inte visste om hon skulle gråta eller skratta. Men hon skrattade så hon grät! Sen satt jag i ringarna och gungade. Madde satte sig i mitt knä och vi gungade tillsammans, Celice och Soha gav oss fart. :) Sen såg jag att Emma(vår lärare) +andra halvan av klassen kom in i salen. Jag sa åt Madde att hoppa av och det gjorde hon, men när hon skulle springa iväg klev hon på min fot och eftersom jag fortfarande hade fart slets hennes fot undan och hon flög ner på ryggen igen. :P Stackars Madde inte hennes turdag idag! Men kul var det. på engelskan fick vi alla flashbacks och började skratt/gråta igen! :')


-Tjollahopp!

Prov

Idag hade jag prov i historia, det gick faktiskt bra! :D Efter skolan följde leken med mig hem. Vi gick över och handlade mat och började laga, det blev chicken nuggets och ris! :D Nu ska jag ner och hjälpa till, sen blir det maat! :D
Juste det hände världens roligaste sak på idrotten idag! Jag berättar den efter jag har ätit! ;D
-Hejhej!

Värsta dagen!

Jag hatar tisdagar, verkligen hatar! Man lägger sig i bra tid vid elva, men är så trött för att man måste gå upp så tidigt!:( Sex lektioner idag, alla jättetråkiga! :/ Roligaste är nog idrotten. Efter skolan åkte jag hem och sov i en halvtimme, för jag hade så ont i huvudet. Vid fem gick jag upp och klädde på mig och gick ner och lagade middag. Det blev pasta carbonara, smaskens! ;) Men snacka om att man blev mätt :P
Jag stod i mål på träningen. Det var roligt, det roligaste på träningen var att vi var så många rund 14 st! :D Superkul! :D Imorn skulle jag ju haft match, men sollentuna har dragit sig ur. Jag vet inte exakta anledningen, men får snart veta om det blir eller inte. Om det inte blir match blir det träning iallafall! :)
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv och plugga ;)
-Godnatt!!


TELEFONEN! :D:D

Pappa kom och hämtade mig straxt efter nio. När vi kom hem beställde vi min telefon på internet! Hoppas den kommer snart! ;D Det kan väl inte ta sån läng tid att skicka en telefon? :/ Nu ska jag titta på tela tequila, sen sova :)

-Nattinatti!

Plugg

Idag hade vi ingen engelska så jag slutade halv två! :D Kunde slutat ännu tidigar om jag hade vetat att jag inte hade engelska. Vid halv tre var jag hemma hos Bomans. Jag satte mig ned vid matbordet och hjälpre Emelie med hennes två labbraporter som skulle renskrivas. Sen läste jag lite av min historia. Emelie ville gå ut och rensa skallen efter allt plugg. Så Vi gick ut en runda på en halvtimme tror jag. När vi kom in igen satte hon sig vid tv:n och jag la mig i hennes rum och pluggade lite om rommariket. TRÅKIG! :P Nu har jag precis hjälp Emelie att skriva en reflektion av en bok. Hon klagade hela tiden om sin onda rygg, men klarade sig igenom det. ;D Jag tror att det är träningsvärk från igår! :P
Ida är söööt! :D
-Tjollahopp!

Min debut

Kom nyss hem från Järna, där vi har haft match. Jag stod i mål och vi hade en avbytare och vi VANN!! :D Matchen slutade 3-1 och jag är så stolt över oss! Kistatjejerna! :) Fast Järna var också duktiga, men idag var det vi som skulle få vinna! :) Jag är helt slut nu efter matchen så jag ska lägga mig i sängen och kolla på Gossipgirl och sen sova ;)


Alla var som sagt jätteduktiga! Men jag ska börja säga vem matchens spelare är för varje match :) ...och idag var det Ebba Ferholm #23 som blev matchens spelare! :D


-Godnatt!

Brodern


Just nu sitter jag och väntar på min käre bror som ska komma förbi och hämta mig för att vi ska på brunch hos Lotta och Madde :)

IGEN!!!

Nu ska jag sova, funderar på att sätta på lite grey´s anatomy. :/
Idag blödde jag näsblod IGEN! Nu tror jag att det börjar igen, nu när jag har en sån jobbig vecka i skolan! :(
-Godnattgottfolk!

Glad/nervös

Är super glad! Men också JÄTTE nervös imför imorn! :/


Madde 16 år!! (16/10)

Vid två åkte Jimmy, pappa och jag hem till Madde i hägernäs, är kvar här än! :P Vi får se om jag blir kvar här inatt eller inte:P Imorn ska jag iaf äta brunch och spela match! :D
-Hejhej!

Bilder

Bilder från träningen i måndags.
Gud va ful jag är! Jag ska sluta ha en fläta, det ser ju hemskt ut!!!
        

-Tja!

Slutet gott, allting gott!

Kvällen slutar att jag ligger i sängen och tittar på Grey´s anatomy! :D:D
-Kissandgodbye!

Tjejmiddag!

Efter skolan tog alla tjejer utom två bussen till täby centrum. Där köpte vi pizza, glass och läsk. Sen gick vi hem till Bojana, som bor på marknadsvägen. När vi var hemma hos henne åt vi pizzan innan den kallnade. Det var en jätte trevlig kväll, vi åt glass drack läsk och hade jätte trevligt! Leif kom också under kvällen och joinade oss tjejer. det var kul! :) Det kommer bilder sen! ;) Kvällen slutade med att leken, Madi och jag gick hem och några skrubbsår blev det väl när jag snubblade i trappan xD
 Nu är jag hemma och äter flingor och dricker mjölk. Det är så gott att nattäta när man har varit ute. ;) Jag ska nog gå och lägga mig snart, är ganska trött nu efter kvällen! :P
-Godnatt!


Duktiga flickor

Igår var leken och jag duktiga! :D Vi gick och la oss halv elva ungefär. Imorse vaknade vi klockan nio, jag var ganska trött och ville sova vidare, men det gick ju inte för idag är det skola! :/ Efter skolan idag ska alla tjejer i klassen hem till Bojana på tjejmiddag. myysigt :)
-Tja!

Träning

Hemma hos Bomans tog vi en toast och åt till mellis. Vid fem gick vi till Malin, som skulle komma med bilen och hämta oss. Vi hämtade upp Maja på vägen. :D Vi åkte till donken och där kom Hannah och mötte oss. fem över sex var vi utanför ishallen och var då försenade. Maja och jag sprang in och byta om för att kunna vara med på uppvärmingen, som var väldigt jobbig! :P Jag var målis på träningen. Det var jättejobbigt och det gick inte bra! Undra hur det kommer gå på söndag!? :/ Inte bra iaf!! Efter träningen kom pappa och hämtade mig och vi åkte och köpte frukost till oss två. Nu är jag hemma och väntar på att leken ska komma till mig och sova över:) Vi ska titta på film och äta lite godis. hihi! ;)
-Godennatten!

Hämta ida

Skolan var seg, men skönt att vi slutade så tidigt! :) Efter skolan åkte jag till norrviken för att hämta Ida i hennes skola. Jag gick dit, men hon var inte där. Pratade med en kille och vi gick runt och letade lite, men vi hittade henne inte.. Ida M sprang förbi och jag stoppade henne, hon sa att Ida var ute i skogen. Han sa att jag kunde stanna där, men jag gick till Bogi och drack varm choklad istället :P

Nu ska jag straxt gå tillbaka, för han som jag pratde med trodde att hon skulle vara tillbaka till halv fyra.
-Tjenixen!


Dagen

Efter skolan åkte leken och jag hem till mig för att hämta lite pengar, sen tog vi min cykel till henne för att hon skulle hämta sitt csn-kort. Då började hon och hennes mamma storbråka! Stod utanför och väntade med cykeln. Hon kom ut efter tio minuter ungefär och var jättearg! Vi cyklade till rösjvägen och stälde vykeln där. Vi var precis i tid, för bussen kom två minuter senare. När vi var framme vis sergel var det världens kö, 20 pers i varje kö för att ta ut biljetter. Vi stod i kön en kvart ungefär, gick fortare än vad jag trodde. Vi gick därefter och åt middag på Sandy´s, det blev en wrap var ;) Gott! :) Sen köpte vi lite godis och gick in i salongen. Vi tittade på Mirrors
Handling:(Varje spegel gömmer en hemlighet. Den gastkramande thrillern MIRRORS handlar om polisen Ben Carson som tvingas lämna sin tjänst efter en olycka. Han tar jobb som nattvakt på ett varuhus vars speglar visar sig dölja en hemsk hemlighet.)
Den var ganska bra, men slutet söög!:P

Vi åkte komunalt hem och hoppade av på rösjövägen för att hämta min cykel. Väl hemma satte jag på datorn och tvn. Bloggade vid datan och kollade på genaratin fett. haha! xD

När mitt program är slut ska jag ner och duscha och hoppa i duschen. Jag mååste sova direkt efter för jag har världens huvudvärk, tror att den kommer från nacken och för att jag inte har sovit bra på sistone! Hoppas den försvinner imorn!
-Godnatt!

GAMMALBLOGG

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att engelskan ska börja. Bara så alla vet så är Madi rooolig! :D

Leken påstår att jag har haft en blogg innan denna och hette
jeskkaa.blogg.se Det är ett inläggoch det är det fuulaste, ofta jag har skrivit att hon bölar för att hon har tappat bort son bh! xD Det är verkligen inte jag! :P

Från Leken:
HEJ JAG ÄR BÄST

-Hejhej!

Tusan

Idag vare tråkig skola.. Efter skolan åkte jag in till stan för att komma och titta på Irmes skola. Det var fin, men trapporna gillar vi inte! :P Irme och jag åkte och fixade en grej därefter åkte vi hem. Vi tog 614, men det skulle vi inte ha gjort! På skiftesvägen stannade den i tio minuter. Dörrarna gick inte att stänga. De stängdes och öppnades hela tiden! :P Sen åkte vi hem till henne och åt lite. Vi orkade inte äta hemma hos henne så vi gick hem till mig och pluggade lite. Vid halv sju kom pappa och hämtade mig, Irme stannade hemma. Vi åkte till elgiganten för att köpa mig telefon, men den fanns inte inne utan vi skulle komma tillbaka på torsdag. Vi kom hem med nya fula hemtelefoner! :P haha:P Vi köpte pizza på vägen hem, Irme och jag delade eftersom vi var så mätta! :P Sen gick vi upp på mitt rum kollade på S.O.S. familj. Sen gick Irme hem:P
-Hejsaan!

Knäppisen

Idag hemma hos mig var Hannah konstig! Ni lär ju se..xD 

Måliis

Det var en rolig träning och jag blev jättetrött i slutet! Jag skulle egentligen stått i mål idag, men vi kom inte åt skydden. Det blir på torsdag istället. Måste träna mig till på matchen på söndag, då jag ska stå ;) Nu ska jag hoppa i säng, vill ju inte att det ska bli lika sent som igår! :/
-Nattinatti!


Geten

Idag slutade vi en halvtimme tidigare på enegelskan, för vi hade ett test. :P När jag kom hem efter skolan satte jag mig vid datan en stund, sen hängde jag upp tvätten och satte på en till tvättmaskin. Sen satte jag på avsnitt ett av sesong 2 av Gossip girl. Jag somnade och vaknade 20 minuter senare av min klocka. När jag kom ner för trappan stamplade Jimmy in genom dörren. Jag gick över och handlade lite mat och började laga lite så småningom. Hannah kom med kvart över fem bussen till mig och vi käkade på en gång. Något fel var det med Hannah, babblar hela tiden och fjantar sig^^ Haha! :P Snart ska vi åka på träning, är faktiskt taggad :D
-Hejsan!


Skolmorgon

Nu sitter jag här vid datan och väntar på att klockan ska gå. Leken kommer till mig tio över. Ska straxt gå ner och borsta tänderna.

Jag trodde faktiskt att jag skulle vara tröttare idag, gick ju inte och la mig förrens vid två halv tre. Jag hade ingen lust att sova. Ville sitta vid datan hela natten, men det är kanske inte så bra när jag ska till skolan ..inte annars heller! :P
-Menvihörs!

Match mot VG-62 får länge sen

När jag tittar på den här videon tänker jag på hur länge sen det var Hannah sotd i mål utan att ha ont någon stans. Kommer inte ens ihåg när det var. :/ Längar tills du nu får spela igen, när det nu blir :/



-=)!

Bilder

Jag hade jätteroligt i lördags på NRC! :D:D

          
Mer bilder kommer! ;)
-Tjena!

=)

Nu ska jag ut på en promenad


Tråkigt

Idag gick Emelie och jag upp klockan ett tror jag. Sköönt! :) Nu är tjocka släkten här och vi sitter uppe på mitt rum och kollar på tv =)
-Hejhej!

Trevlig lördagskväll, noot!

Hej, idag har jag och Emelie segat hemma hos mig :)
-Hejdå!

nrc

Idag var det NRC
Spelade två matcher. Vi vann båda, kul, men jobbigt! :D Petter har massa bilder, ska be honom skicka dem till mig. Eftersom jag inte spelade så har jag inga bilder av mig, men jag tog en annan. Hihi! =)
  -USK - VG-62

Nu sitter Emelie och jag och väntar på några kompisar :)
-Hejhej!


Referat prov

Idag började jag dagen med en mattelektion klockan tio. Efter det var det spanka, där vi gjorde våra arbeten. Jag och Madi har on el orfanato ;) haah bäästa! :D Efter spanskan hade vi svenska prov, eller det var inte riktigt som ett prov utan man skulle bara skriva ett referat på 200 ord sen fick man gå :D Så idag slutade jag en halvtimme tidigare och var då hemma 40 minuter tdigare! ;) När jag kom hem var faffa hemma. Jag tog lite mackor,sen satte jag mig i vardagsrummet och kollade lite på tv. Jag började titta på cityakuten, sen blev det smalville och tillslut top model 5. Faffa hade kommit in och satt sig och kollat lite med mig och nrä vi satt där och kollade kom Gunn in med en pistol riktiad mot faffa och sa:
-Upp med händerna annars skjuter jag!
-Aaaeeh!
-Ge mig pengarna annars skjuter jag!
-Okejdå! :P
HAha, varför är de så roliga! XD HIHI:)<3
Nu ska jag kanske kolla på lite film eller sita och slöa framför min datan. Jag kanske till och med ska städa mitt rum lite! :P
-Tjenixen!

Röjning

Nu har Elsa nyss varit här och lånat lite käder av Leken. Leken hoppade in i duschen direkt efter. Och medan hon gör det ska jag göra en överaskning åt henne! :D Städa hennes garderob :D <3
-Shosan!

Hallåå!?

Jag åkte med bussen till norrviken, för att Emelie skulle av där. Vi var där i en kvart, sen skulle hon gå och pappa skulle hämta mig efter ytterligare en kvart. Han körde hem mig och jag mötte leken på trappan upp till mitt hus. Vi gick upp på mitt rum och packade mina grejer som jag skulle ha till henne. Sen gck vi hem till henne. Hon hade inga nycklar så vi ringde på, men ingen kom och öppnade. Leken ropade in genom hennes badrumsfönster. Ingen kom och där stod vi. Hon skrek allt vad hon kunde och då svarade hennes pappa från övervåningen att han inte hörde och att hon skulle komma upp. Men hur skulle vi kunna komma upp när vi var utelåsta!? Tillslut kom han ner och öppnade, haan hade tydligen inte hört ringklockan. Han hade inte heller fattat att vi var utanför, eftersom det var hockey på tv. :P

Nu sitter vi i hennes rum, hon håller just nu på att städa bland sina kläder lite:P
-Hejdå!


Deras sköldpadda håller på att dö! XD

Det var jätrtetråkigt på bibbialn. Hon snackade lite om hur man hittade, sen skulle man vara i par. Jag var med Shervin, vi var klara först och fsen gick vi hem. Eller jag gill till bussen. Jag kollade när den gick från danderydsberg,den gick en halvtimme senare, så jag bestämde mig för att gå till rinkeby västra. Jag kom precis när busse gick. Emelie och jag toog västa omvägen hem, vi tog täget från sollentuna. sen tog vi bussen upp i viby. Där mötte vi Maja. :) Vi glömde att hoppa av på vår station så vi fick åka runt istället. När Emelie och jag var hemma tog vi en macka och tog det lite lugnt. Vi plockade även ut ur diskmaskinen ;) 

Förut  när jag satte mig vid datan hände en mycket roligt grej!
Jag hörde att Emelie satte någonting i mikron och sen gick hon ut till vardagsrumet. Jag hörde att det lät från den, typ pluppade. Jag sa till henne och hon gick till köket. Hon började skrika, jag kollade dit och det kom rök från mikron. halva huset var rökigt och vi var tungna att vädra. Sen gick vi bara in i hennes rum och tittade på tv och tog det lugnt. Vi sex åt vi lite mat, det blev lite blandat eftersom det inte fanns så mycket hemma. Efter vi hade ätit gjorde jag mat åt Idorna.

Nu ska jag nog gå in i och kolla på afv med emelie, sen bär det nog av hemmåt!
-Hejsvejs!


Skolan

Just nu sitter jag i skolan, halva klassen ska till bibblan på svenskan, resten skulle jobba med referat i klassrummet. Men det är ingen lärare i klassrummet som kan ta närvaron, så alla har stuckit hem. Efter skolan ska jag till sollentuna och träffa Emelie. Sen blir det träning ikväll! :)
-Hejhej!

:@

Min pappa är ju störd i huvudet, helt dum i huvet! jävla egomachin dra åt helvette!

Stay away from me


Vad är det för fel på vissa människor egentligen!?
Sköt om dig själv och bara dig själv!
Du behöver inte gå runt och bossa inne på mitt revir!
Jag sköter mitt på mitt eget sätt och behöver inte din hjälp!
Du tror att du är så himla bra som hjälper till,
men det är du inte!
Tack för att du hjälper till "but stay away from my area"
Du är inte min mamma!
Allt behöver verkligen inte vara i perfekt form!
Tagga ner människa!

Faffa

Nu har jag precis kommit hem från Leken. Irme och jag åt middag där och vi kollade på en film och hade det trevligt! ;) Farfar är hemma hos mig nu, så snart ska jag lägga mig och kolla på film:) Mys!
-Natti!


Duktiga flickor som sprang 5 km

Det var Leken och jag som orienterade tillsammans. Madi och Therese gick tillsammans. Det gick bra för mig och leken. Vi tog alla med, men vid sjuan tappade vi bort oss lite. Det var faktiskt mitt fel, jag hade inte riktigt koll på var vi var på kartan. Vi var inne i skogen och irrade runt, men sen kom jag på vart vi var och vi var tvungna att springa tillbaka och ta sjuan. När vi var påväg mot den mötte vi Therese och Madi. Vi var tvungna att sringa ikapp och förbi dem, för vi startade tidigare än dem! Vi slösade ungefär en kvart på sjuan. Klantigt :/ Vi kom iallafall in före dem, så det var bra! =) De hade gått runt och letat länge efter åttan, men hittade den aldrig och var tvungna att strunta i den. Jimmy körde förbi oss och hämtade mig och leken på rinkeby norra och körde oss hem till Leken. Det var perfekt, eftersom han skulle vara på ett jobb precis bredvid. Vi åt mat och tog en skön dusch.
-Hejsvejs!


Orienteringsdag

Idag har jar bara orientering. Den är vid rösjön på sollentunasidan, så det är ju perfekt att jag är här i sollentuna jus nu också! ;) Jag är helt svart, haha! Det är ju det värsta, plus att jag har en sådan tung väska! :P Haha, sen har jag inga bra skor heller :/ Men vi få väl se hur det går.. Nu ska jag snart traska till bussen.
-Hörssen!

Pluggplugg

Idag tog jag den tidiga bussen med Leken och Madde. Det var en jättesegdag i skolan. Hatar tisdagar, för det är en sådan ihopklämd dag. Jobbigt :/ Efter skolan åkte jag till sollentuna, Emelie hoppade på vid hennes skola och vi åkte tillsammas hem till henne. Vi åt lite glass med varma hallon, smaskens! ;) Sen bestämde vi att vi skulle klä oss varmt och gå ut till golfbanan och plugga och ha lite picknick. En anledning till att jag kom till henne var att hjälpa henne plugga till hennes prov hon har imorgon. Vi satt ute och pluggade i två timmar. Tog en bullpaus och en kisspaus. Emelie pluggade jättebra och lärde sig nästan allt hon var tvungen att kunna. Sen gik vi hem och städade hennes rum och åt lite mat. Sen tog vi ett bad i en timme ungefär. Efter det gick vi upp och satte oss i Helie och Pekkas rum för att plugga lite till. Hon kan nämligen inte plugga i sitt eget rum, med sina egna saker. Vi satt uppe i rummet i en och en halv timme och hon lärde in sig ett helt kapittel kemi ganska bra. Hoppas det går bra för henne imorgon. =) Nu ska jag gå och borsta tänderna och gå och lägga mig. Haha, jag har sovmorgon till klockan halv ett imorgon, och har orientering vid rösjön på sollentunsidan. ;)
-Godnatt!

Ont i ryggen =(

Det hände inget speciellt idag, så jag orkar inte skriva om det. :P

Kom nyss hem från träningen. Jag orkade verkligen inte slutet av den. Kunde inte skjuta högt, jag kan alltid det! Även när jag år trött. Men jag har fått ont i ryggen på ett till ställe nu, så nu är det två ställen jag har ont på :/ Ena stället vet jag inte varför jag har ont, det är nog något med mitt gamla höftproblem. Den andra fick jag nog idag av att jag bar en väska på fel sätt :/ Hoppas det blir bättre tills i helgen, då jag har en viktig match! :/ Nu ska jag sova.
-Nattinatti!

Söndag segdag

Idag har jag bara segat hemma hos Madde, men är inte det inte det söndagar är till för? Jo, kanske men jag vill hitta på något kul. Vill inte bara var hemma och sega ännu mer. Vill träffa lite folk..
-Tjenixen!

Videon

Linn Eriksson - En Sång Från Hjärtat


Väckte känslor

Nu ligger Mady och jag uppe på hennes rum och väntar på sms från vissa personer. :P Vi kom precis upp från att ha tittat på lilla melodifestivalen. Vi hejade på låt nummer 8, som vann också! Det var den finaste jag har hört. Tänk er en liten tjej som har skrivit en egen låt själv om sin bästa kompis som tog livet av sig! När den kommer ut på youtube ska jag lägga in den här så ska ni få höra hur fin den var! 

Linn - En sång från hjärtat.

Det var verkligen en sång från hjärtat. 
-Finaste! :)

Gårdagen blev en händelse

Igår hade jag spanska prov, det gick fakstiskt ganska bra. Det säger nu innan jag har fått resultatet! Kommer säkert bli mycket sämre än vad jag tror. :P Efter skolan fick jag Aspen att komma till danderydsberg. Det var lite problem, men hon kom tillslut! ;) Vi åkte då till trädgårdsvägen och gick därifrån hem till mig och käkade lite flingor :) Sen bestämde vi att hon skulle sova och äta hemma hos mig! Vi tog moppen och åkte hem till henne och hämtade hennes grejer och åkte därefter hem till mig igen för att äta. När vi åkte hem till mig igen var det en bil som blinkade på mig, jag trodde det vara en civilpolis som skulle stanna mig. Jag körde in på willys (ville inte köra in till mig så pappa kunde sen det:P) hon körde och ställde sig bredvid mig och ropade, "Du syns inte, du syns inte". Haha, berättade det för pappa och han sa att han skule fixa min lampa, som då var problemet. Det har gått sänder utan att jag har märkt det! :P Det var så roligt, för hon hade världen dialekt också! XD Under kvällen hade vi smsat med Jonte och vi hade kommit överens om att vi skulle träffas senare på kvällen. Vid halv tio skulle vi vara vid tennistältet för att möta Jonte, Fredrik och Johan. Precis när Asp och jag kom utanför dörren började det ösregna och jag hittade inte mitt paraply så Aspen fick en påsen för håret och jag hade ingenting. Var ju tvungen att släpa på cykeln. När vi var framme vi tennistältet var de inte där, så vi gic och satte oss i en lekstuga och väntade i tio minuter ungefär. Johan hade ett paraply med sig, men delade inte med sig! Snålis:P Vi skyndade oss till Alsen, men det spelade iof ingen roll, eftersom vi redan var helt genomblöta. :P Hemma hos Alsen hade vi det bara mysigt, vi pratade och umgicks :) Johan gick hem vid kvart i tolv, Fredrik gick hem en timme senare ungefär. Jonte, Aspen, Alsen och jag satte oss vid den bärbara datan och kollade på bilder från både balen och klassresan. Bilder jag inte sett förut, fy va ful jag var! Det är ju pinsamt! :P Jonte gick hem en halvtimme innan mig och Asp, som gick hem vid kvart i tre. När vi började gå därifrån började jag känna av min höft igen :/ Men det försvann under vägen hem :) På vägen hem mötte vi en kille, som var 25. Han såg ut att var 17 jag lovar! :P Fyfarao för honom. En pedofil/våldtäksman jag ovar. Han sa att han tckte vi var fina och frågade efter våra nummer, jag gav ett falskt och han gick på det. Haha! Sancak o att han var lagom full, påväge hem från tegel! :P Vi var väl hemma och uppe i mitt rum vid tjugo över tre och då satte vi på en film, step up 2. Jag somnade mitt under filmen. Aspen somnade väl vid fem ungeför och sen vaknade vi vid elva imorse och vi låg bara och segade oss tills två tror jag. Då skjutsade jag hem henne och Madde kom till mig och vi åkte till täby centrum för att kolla lite. Ingen hittade någonting, hade ändå inte kunnat köpa någonting, eftersom Fille hade snott mina pengar och Maddy hade sina hemma. Vi träffade Aronson, vi pratade lite med henne sen åkte vi hem till Mady, dör han vi inte vara länge tills pappa ringde och sa att jag var tvungen att komma hem och hälsa på Alex. Vi åkte först till Willys och handlade till bullarna, som vi håller på att göra just nu! :) Sen åkte vi hem till Mady och började baka och kollade lite på tv. 

Sovmorgon

Inatt sov Mady hos mig :) Vi la oss faktiskt ganska tidigt, klockan tolv. Idag var det ju sovmorgon ;D Vi klev upp halv tio, jag segade lite i sängen. Sen gick vi ner och ät frukost. Kalaspuffar! :D Sen gick vi upp och klädde på oss och sminkade oss. Nu ska vi snart få skjuts ner till trädgårdsvägen. :)
-Hejsvejs!

En kylig höstdag

Idag hade vi bara fyra lektioner, jobbiga men slutade vid två så det var skönt! :) Efter skolan gick jag till busshållsplatsen, där väntade jag själv i en halvtimme ungefär! Fy va tråkigt det var! :/ När jag sedan hoppade på bussen och kom till Malla klev jag av och gick på 520, som precis kom efter. Jag chansade påatt den skulle gå upp i Viby och tur som jag har gjorde den det! ;) När jag kom hem till Bomans pratade jag lite med Hannah, som precis hade kommit hem från sjukhuset. Doktorn vet itne exakt vad det är hon fick. :/ Sen somnade Hannah och jag och Ida gick ut och fixade lite i förådet. Vi tog ut alla pinnar från studsmattan och la dem på altanen. Sen tog vi ut brädorna till våningsängen och Helie hjälpte oss bära in dem i hallen. Ida och jag hjälptes åt att bära in alla pinnar och lägga dem ordentligt i lådan på golvet. Nu kan man faktiskt komma in i förådet! ;) Sen gick jag in och Ida surade för att jag inte ville spela med henne. Jag och Helie satt och åt godaste kanelbullarna :D Sen hjälpte jag henne att tvätta av plankorna till loftsängen. Jag hann inte vara med när de satte upp den för ajg ahde en tid att passa. Det var nämligen så att Mady ska sova hos mig inatt och vi åt middag tilsammans. Vi åt ungspannkaka. Suupergott! :D 
Nu ska vi snart hoppa in i bastun. Skööönt! :D "we like it"
-Hejhejhej! 

du

Om Inte Du Finns I Mitt Liv
Är Inte Jag Ett Substantiv.

<3

A Crazy Time

Idag gick jag upp halv nio, fixade mig iordning och gick till bussen. Hannah tog samma buss som mig och vi bestämde att vi skulle ta samme hem också;) Men så blev det inte, för hon smsade mig och sa att hon hade spytt i skolan och skulle åka hem. :/ Jag gick hela dagen i skolan och åkte sedan buss hem till Bomans. Vågade inte gå upp till Hannah och fråga hur hon mådde, för Helie sa att hon sov. Jag lät henne sova och satte mig inne i Emelies rum och tittade på tv. Sen kom Helie in i Emelies rum och sa att vi skulle åka till näsströms, för det hade mat i överflöd! :P Det blev chiliconcarne :D Gott! :) Hannah lämnade vi hemma, kanske inte var så bra att hon var där och mådde dåligt! :P Det blev äppelpaj med vaniljsås till efterrätt, smaskens! ;) Uder kaffet ringer Hannah gråtande till Pekka och säger att hon är magkramper och undrar om hon kan ta ett piller eller så. Vi bestämde då att vi skulle åka hem och se hur det var med henne. Hannah är det den person som gråter om det inte är riiiiktigt illa! :/ Helie och Pekka åkte in med henne till akuten. Ida blev jätteledsen och gråt när de tog henne ut till bilen. Ida och jag åt lite gurka och yoghurt. Sen gick vi och borstade tänderna och la oss i Helie och Pekkas säng och kollade lite på skönheten och odjuret. Vid tio var jag tvungen att gå ner för jag skulle kolla på enn program som heter generation fett tror jag! Ida ville inte ligga där uppe själv så hon fick följa med och lägga sig i soffan nere med mig. Pappa kom och hämtade mig vid halv elva. Ida blev ledsen och ville att jag skulle stanna, men jag var tvungen att sova hemma för jag behöver kläder och allt till imorgon, eftersom jag ska till skolan. Nu måste jag gå och läga mig så jag inte somnar i skolan imorgon.

Juste en gullig sak som ida gjorde när hon och jag satt i köket och åt lite var att hon skrev såhär på en tidning: Det<3är<3synd>3om<3Hannah<3 och jag älskar Hannah, Jessika och Emelie och massa sådanna olika saker. Sötaste busungen Ida!! :)<3

Har smsat lite med Helie nu och hon säger att Hannah har fått morfin för att lugna kramperna och att hon har fått ultraljud. Mer vet jag inte just nu. Jag bad henne smsa när de vet mer.
-Sovgott!