Lejontämjaren

Jag har lekt modell och Lekestad fotograf. Hon är nog bättre fotograt än vad jag är modell. Temat idag var lejontämjaren.







Täbys begravningsplats

Efter stan åkte jag till täbykyrkby, Täbys begravningsplats. Tog lite fina bilder som jag tänkte lägga in.




Mission complete

Ingen av oss klarade alla uppdrag. Lägger upp lite bilder och videor här lägnre ner. Vi var i kungsträdgården och tog flera fina foton, både på oss och t.ex.  ..träd















Uppdragen Lekestad klarade:
"-Också på BR, testa deras rockringar" [X]



( )


"-Gå in på BR, ta fram en söt nalle och krama honom kärleksfullt." [X]






"-Gå in i en musikaffär, sätt på dig hörlurar och börja digga med!" [X]



(FÖRBJUDEN VIDEO)


Mina uppdrag ser ni på
Lekestads blogg (inom kort)


Utmanardag

Idag är en utmanardag.
Jag utmanar
Lekestad att:

- Gå in i en musikaffär, sätt på dig hörlurar och börja digga med!

- Bli haffad på hötorget.

- Gå in på BR, ta fram en söt nalle och krama honom kärleksfullt.

- Också på BR, testa deras rockringar.

- Gå fram till en random och fråga vem denna man som nyligen dött är. Han Michael nånting..


NU KÖR VI!


läs

LÄS LEKENS NYA BLOGG; toytown.blogg.se


Outlet

Det här kom jag hem med igår




Bilderna

Nu har jag äntligen lagt in bilderna från i onsdags på datan. Inte för att det blev så många men en del i alla fall.

 








-I´m Stuck in between


Vaknade

Vaknade jättetidigt idag, dert gillar jag inte. Först var det någon som började blåsa löv klockan nio till halv elva. Kunde han inte väntat några timmar? Sen kom pappa upp till mig imorse med nyheten! Iiih så glad jag blev :D Nu längtar jag bara tills jag får träffa dem!

7.51 imorse kom den lilla pumpan

Jag ljuger inte för dig, jag undeviker bara att säga sanningen


Dit, hit och hem

Nu är jag hemma efter en kall kväll i vallentuna. Jag och Lekestad har väl haft en trevlig kväll. Klart roligare än att sitta hemma och titta på film, fast det är ju väldigt skönt måste jag säga. Jag ska sova nu, det ska bli så skönt ska ni veta. Tidigaste natten på hela lovet måste jag tro.

Det blir nog en pumpa

Vingåker

Efter tio timmar var man hemma. Gick runt i fem timmar och kollade på kläder och skor. Jag kom hem med ett par jeans, ett par strumpbyxor, ett par skor och en hemlig sak! :) Det var en rolig dag, men med sämst musik. Lägger upp bilderna senare. För nu snart ska jag Lekestad åka lite tåg. Bloggar ikväll när jag kommer hem. 
Snart blir den en pumpa

Snart så

Det var tydligen inte så bråttom fick jag ett sms om. Så nu har jag bara borstat tänderna, måste ställa in smöret och osten, men det gör jag när jag går ner. Orkar inte nu. De skulle smsa när det åker hemmifrån och då går jag ner och letar efter strumpor och ställer inte varorna.

Igårkväll skulle jag plugga matte men när jag kollade i boken så ligger jag inte efter, jag ligger exakt där jag ska ligga. va skönt, då slipper jag ägna några timmar till det och kan göra annat. Bara geografi nu.. om vi nu har prov i det. På stenar, orka kunna saker om stena? Vem bryr sig. Ja, inte jag i alla fall.


Snart blir jag faster, känn på den! Kiss and goodbye!


Nu far vi

Det var faktiskt inte så svårt att gå upp imorse som jag trodde. Somnade halv tre, när jag gick och la mig halv ett ungefär. Jag har precis duschat och sitter och äter min macka och ett glas mjölk. Jag blir upphämtad straxt efter elva så då måste jag vara klar. Jag ska ju gör en till macka innan, nu blev det bråttom. Hejdå!

Dropp för att sätta igång allt, inte lång tid kvar nu.

Data hela kvällen

Ikväll har jag bara suttit vad datan, det är nästan så att jag behöver lite luft. Jag har ju faktiskt varit över till affären för handla middag. Jag har gjort en ny header som ni ser. Kände att den behövdes bytas ut. Nu ska jag sova, måste egentligen duscha men eftersom pappa sover så får jag gör det imorgonbitti. Jag kommer gå upp klockan tio. Då hoppar jag in i duschen, sen klär jag på mig, sminkar mig och efter det äter jag min frukost sen kanske jag hinner skriva ett inlägg innan jag blir upphämtad för att åka till vingåker.


Städning

Dagen har bestått av städning. Jag har verkligen helstädat hela mitt rum. dammat på alla ställen och bytt lakan. Det jag inte har gjort är dammsugit golvet och bakom sängen, för att damsugaren gick sönder efter fem minuter. Lyckat! Då borstade jag bara bort det värsta så får jag damsuga en annan dag. Det var jag som lagade mat idag. Det blev lax med ris, en av mina favoriträtter. Ikväll ska jag fixa lite grejer och bara ta det lugnt för imorgon blir det vingåker med sköna människor!

One tree hill

One tree hill är verkligen spännande! Jag vill se nästa, men det har inte kommit ut är. Ååh, det är om jättelänge! kanske en vecka eller så.. Nu blir det 90210 innan maten. Har inte kollat på mina serier på länge, på väldigt länge. Så nu ska jag komma ikapp. Ska ändå inte göra någonting speciellt idag. Jo städa, städa, städa. Jag vill inte, men jag måste verkligen göra det. Tror att jag är allergisk mot damm, därför ska jag städa hela mitt rum, kanske även garderoben. Vi får se hur det går.

Dålig uppdatering

Jättedålig uppdatering den här veckan. Jag har faktiskt lov! :P Det är så svårt att börja blogga igen när man har tagit en "paus" Vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag orkar inte skriva alla dagar, utan börjar idag. Lekestad sov hos mig efter att vi var hemma hos Simon igårkväll. Vi var hemma och åt mat vid fyra sen slocknade vi. Ett vaknade vi och då gjorde vi vår vana att gå över till affären för att handla frukost. Vi kollade på gossipgirl sen gick hon hem. Jag har själv tittat på gossip girl och nu tittar jag på one tree hill. Pappa borde komma hem snart så vi kan äta mat. Vad ska vi äta idag? Det är så svårt att komma på vad man ska äta.. alltid samma sak. Kanske kyckling idag? Eller lax? Vi får se då.

Vattnet har flödat och den kommer snart!

NEEJ

ÅÅH vad jag känner mig kass! Mina besökare har sjungt med mer än 90 %. SÄMST uppdaterning. Nu måste jag verkligen skärpa mig. Efter imorgon då är det feta bullar!

Stress

Gud vad klockan är mycket. Har varit väldigt stressad idag, det kommer jag vara imorn också, blä!

Sent på kvällen/Tidigt på morgonen

Nu har vi suttit i mitt rum här och pratat. Emelie har somnat, Lovisa ochLune står i badrummet och tvättar bort sminket. Jag sitter här med min tandborste i munnen, måste spotta men orkar inte lyfta på mig!

Två ska bort

Idag har vi inte gjort så mycket. Sovit, tittat på film, varit i täby centrum och ätit mat. Inte så mycket, men roligt har det varit. Snart ska Lisa och Kicki åka hem. Jag ska köra dem till centralen och lämna av dem vid tåget om en kvart ungefär. Härliga tjejer säger jag bara! Tråkigt att ni måste åka hem så tidigt bara :(





Tjena

Ännu en sen natt. Klockan var fyra när vi låg tysta i sängen, tänk på att vi hade ställt tillbaka klockan då och klockan var egentligen fem.

Vaknade halv elva av att jag inte kunde somna om imornse. Så jag gick upp och satte mig och pratade med pappa en liten stund.

Nu har det andra vaknat och jag ska gå ner med dem och äta frukost.

Ställ tillbaka klockan

Ja vad gör jag uppe såhär sent egentligen? Har inte gått och lagt mig än, eller ingen av oss har somnat. Vi ligger och pratar och kollar en massa saker bara. Det är roligt, man måste ju ta vara på tiden man har med de skönaste människorna som är här nu. Inatt ställer man om klockan, eller rättare sagt nu. Så har ni inte gjort det så ställ tillbaka klockan nu så ni inte missar något imorgon. Om man är lite osäker på om man ska ställa fram eller bak så har jag ett litet tips här.
Sommartid - FRAM. Man ställer fram utemöblerna.
Vintertid - BAK. man ställer bak (tillbaka) utemöblerna.


Lite bilder från helgen

Här har vi lite bilder ifrån helgen! ;)
En bild, säger mer är tusen ord!







Modell

Nu har jag lekt modell i fyra timmar ungefär. Det var mest väntan men roligt. Jag köpte två bilder som jag kommer lägga upp här så att ni få se dem. Ska alldelesstraxt äta och sen ska jag ta mig till Irme, där alla andra goa tjejer är.
 
Tycker själv att jag ser ut som en liten bläckfisk här. But I like it!


Foto

Foto idag och jag är taggad!

För tidigt

Imorse hämtade pappa och jag upp två trötta skåningar på centralen. Efter vi hade släpt av dem hemma så körde pappa mig till skolan. Jag kom fram till skolan tjugo i och jag börjar tio över åtta. Sitter här och väntar på att Lekestad ska komma hit för vi har företagsekonomi tillsammans, dock om tjugo minuter, men ändå. Det är ju inte så roligt att sitta och vänta själv. Det är inte heller någon läxa jag kan göra för det är snart lov och inga läxor at planerade efter lovet, om jag bortser ifrån geografiprovet som är måndagen efter lovet. Men det orkar man ju inte träna på nu! Efter skolan ska jag fort hem och ta hand om mina små gäster. Irme, hon slutar sent och kommer kanske fyra tror jag.

Jag tror inte att jag kommer hinna blogga mycket för det är ju inte så kul för dem om jag sittr vid datan hela tiden. Bloggar när de har åkt hem istället. ;)


Hinner inte blogga i helgen

Bloggen är ju jätteseg. Det tar fem minuter att ens komma in på den. Sen ska inlägget publiceras efter fem minuter också. Nu ska jag sova och hinner inte skriva, kanske skriver lite i skolan imorgon.

Sängen kallar

Nu lockat sängen. Jag har verkligen varit så trött idag och vill bara sova! ..och sova ska det bli, redan nu också! Imorgon kommer jag gå upp halv nio, två timmar senare än vad jag gör vanligtvis. Sovmorgon är skönt!

Oj, måste bara läsa två bloggar innan jag somnar!

Sängen kallar

Nu lockat sängen. Jag har verkligen varit så trött idag och vill bara sova! ..och sova ska det bli, redan nu också! Imorgon kommer jag gå upp halv nio, två timmar senare än vad jag gör vanligtvis. Sovmorgon är skönt!

Oj, måste bara läsa två bloggar innan jag somnar!

Ytterligare en sovmorgon

Jag åt potatis, korv och ägg till middag. Efter det pluggade jag lite matte och kollade på tv. Nu ligger jag inte efter längre, om man bortser från talen jag inte klarar av att göra, det är max 7 stycken kanske. Nu hjälper jag Lekestad lite och snart ska jag sova. Har sovmorgon till tio imorgon. Det kallar vi skönt!

Engelskan är klart!

Jag sitter fortfarande på pappas jobb. Jag har precis skrivit klart min engelska inläming. Två dagar förtidigt skickade jag in den. Nu slipper jag stressa med den imorgon eller på fredag. Skönt! Skulle egentligen träffat Emelie idag, men eftersom jag har suttit här så länge så hinner jag inte det. Pappa vill inte hämta mig i sollentuna sen och det tar jättelång tid att åka buss hem! Saknar ju tjejen. Nu ska vi dra hemåt mot sköna Täby och äta en god middag! Vad det blir, det blir en överraskning.

Tillägg

Jag har precis blivit tillsagd att jag ska blogga. Det är något fel på blogg.se den är hur seg som helst. Idag när jag laddade upp bilderna tog det fem minuter innan jag hade fixat en bild? Det här at inte acceptabelt, det måste fixas! Det här är ju inte första gången det händer, utan det har hänt flera gånger.

En viss person vill att jag ska ta med mig el kamera imorgon och jaja, I will, I guess I have to! Okej, nu ska jag inte få det att se ut som värsta pinan, för jag gillar ju den också! Sitter och borstar tänderna och ska snart, snart sova. Vet knappt om jag kommer orka upp imorn. Kommer ta bussen utanför mig kvart över sju, då har jag 45 minuter att göra mig klar på. Oklart om jag hinner. Kanske får gå upp fem minuter tidigare, eller så får jag ruscha imorgon bitti.

Bråttom, bråttom! Jag måste pluggar engelska, bli trött, fixa med topps, packa väskan och sova! Det kommer verkligen vara svårt att komma upp imorgon måste jag säga!


NU, sova

Kom på att jag har engelskaprov imorgon. Kul! Gramatiksen känns bra, det är glosorna som oroar mig. Har kollat på one tree hill och Jamie har inte varit med på hela avsnittet. Pöjken är ju bara fööör söt! Måste sova nu om jag ska orka upp imorgon! :/


Pictures

Ja, här är lite bilder från idag, ...da!

Jätte, jättefin bild på Madde!










Jag och Lekestad fastnade helt enkels inte på några bilder idag.


Tisdag igen

Man längtar inte till tisdagar! Skola och sen dela skiten. Fast idag började jag tidigare och slutade senare. Pratade i telefon i en timme med Irme sen åkte jag till pappas jobb och satt och irriterade mig på små skitsaker. Skolan, läxor och mig själv! Är hemma nu, har precis ätit lite mat och nu sitter jag och fixar nya låtar. Borde plugga, men det gör jag inte heller.. Jag ska lägga in bilder från dagen, kanske ta nya tuffa bilder.

Andra sovmorgonen på terminen

Nu ska jag sova så gott i min varma säng. Bussen går tio över tio imorn och då kan jag gå upp klockan nio. Precis vad jag behöver! :D Natti!

Främmande länder

Jag åkte in till stan. Mötte min farbror Stefan på bussen så vi satt och pratade lite. Emelie kom och mötte mig vid odenplan sen var jag i hennes skola en stund och väntade på att hon skulle sluta. Vi drömde oss bort till ett varmt land en stund innan vi var tvungna att springa till bussen. Vi kom hem till Emelie vid sex kanske, vi åt lite och kollade på tv sen pluggade jag matte och hon sova. Latmask säger jag bara! Pappa kom och hämtade mig kvart över nio kanske, sen körde jag hem.






Trötter

Jag är så himla trött, helt sjukt. Jag gick ändå och la mig i hyffsad tid, la mig tio men somnade kanske straxt före elva. helst så vill jag bara gå och efter skolan, men det kommer inte hända. Jag ska träffa Emelie idag, har inte träffat henne på hur länge som helst. Kan det ha varit en månad sen nu?

I skolan

Inatt vaknade jag klockan tre, hade svårt att somna om. På första lektionen tittade vi på film. Sen var det matte och där pluggade jag flitigt. Vi hade lång rast där vi tog bilder och klåpade oss:p efter skolan ska jag med min bussremsa åka in till odenplan, där emelie går i skolan. Sen vidare hem till henne i guess. :)

Tummen ner för träningen

Idag hade jag träning. Det gick dåligt, sämre, sämst! Jag ramlade, gjorde fel och klantade mig. Blä för denna träning. Det kan ju bero på att jag inte har tränat på länge. Alla andra har tränat i månader, lite fler gånger än mig..

Det blev babba till middag, känns bra efter en träning, eller inte. Duschade och nu sitter jag här och pratar i telefon med Emelie. Ikväll ska jag lägga mig tidigt, kanske nu redan?

Städning

Nej nu måste jasg verkligen ta och storstäda mitt rum. Det har varit stökigt tillräckligt länge nu. Jag får det alltid att bli så stökigt, bara slänger all på min bäddsoffa och damm, det vill jag inte ens berätta om.

 

Oooshit, tvätten har legat blöt i tvättmaskinen i två dagar nu!!


Matte och Idol

Har pluggat matte i en timme nu och jag är helt slut i hjärnan. Gjorde en del tal, men borde gjort fler. Det får bli en annan dag. Det var reprisen från idol som jag kollade på. Missade ju i fredags för jag var med Irme och vi var inte hemma när idol höll på. Jag visste redan att Camilla skulle åka ut för jag såg det i tidningen igår. Jag tycker det var rätt som åkte ut. jag hejjar på Tove. Varför, jo, hon är ung och så himla duktig! Tänk hur bra hon kommer bli när hon blir äldre, hon blir grym!


Plugga matte

Alldeles straxt ska jag gå ner med matteboken och komma ikapp lite. Jag kanske inte pluggar på länge, men lite är något i alla fall. Kommer skriva senare när jag har pluggat klart.


Snart är det jul. :)


Pestomacka

Imorse vaknade jag klockan tio av mig själv. Det var svårt att somna om, visste inte ens om jag ville det, men gjorde det tillslut. Vaknade klockan elva igen av att jag fick ett sms. Då gick jag upp och åt en god pestomacka. Vad händer idag då..?
Jo, jag ska plugga lite matte, gå på träning, städa mitt rum och kanske kolla på en film ikväll.

Promenad med blöta skor

Nu har det blivit så att jag inte har skrivit igår eller idag. Jag orkar inte ta ikapp vad jag har gjort.

Ikväll när jag kom hem från Madiii i järna så fick jag ett sms från Madimus som undrade om jag ville gå på en promenad. Klart jag ville, Jag tog min pestomacka och gick ut och mötte henne. Kom nyss hem, har då varit ute i två timmar typ. Vi har gått runt och runt, pratat i telefon.

Nu är jag irriterad på dig, vad du myttar hela tiden. ..eller?

Redan slutat

Jag slutade halv ett idag. skönt. Jag har precis tagit en lång skön dusch och satt igång en tvättmaskin. Nu ska jag kolla på oth. Orkar inte blogga, finns ändå inte så mycket att skriva om.

Hjälpt

Nu har jag hjälp en massa komipsar med saker, allt från bloggar till ipodfilmer. Det är nu min tur att hjälpa mig själv. Sova, jag ska sova.

Jag älskar min kamera!


Fe, försvinn!

Jag gillar inte företagsekomoni! Har varit hemma hos Lekstadn hela kvällen. Vi skulle ju plugga, men jag känner bara att vi har pluggat för mycket. Mitt huvud är helt slut, jag får inte in mer. Det är så mycket siffror och så mycket nya ord man ska lära sig! Har inte alls pluggat mycket ikväll, typ kvart-halvtimme totalt. Bra jobbat! Nio gick jag hem från henne, jag duschade, bytte lakan och städade upp lite i mitt rum och med lite menar jag lite. Bättre än inget!





Servus

Idag hade jag tre lektioner. Engelskan behövde man inte gå på så jag, Lekestad och Simon satt i blioteket och pluggade företagsekonomi. LÄrde mig en hel del, budget, grafen och masa andra små saker. Det är bara att plugga hemma nu som gäller, lära sig alla formler och småsaker som har med fe att göra. Jag är nu hemma hos Lekestad och vi har kollat på oc, ettan. Det är plugg som gäller tills man går och lägger sig nu! Men vem försöker jag lura? Det kommer ju inte hända. 

Inget


jag pratar med dig, med du hör inget
jag tar på dig, men du känner inget
jag gråter, men du ser inget
jag faller och du gör inget
jag försöker, men
du bryr dig inte


Spårat

Oj, nu börjar Gossip Girl spåra. Både Hilary Duff och Tyra Banks kom helt plötsligt med i bilden. Var inte riktigt beredd på att de skulle komma med helt plötsligt!


GG

Nu har jag ätit spagetti och köttfärsås. Gottigotti! Sitter och kollar på Gossip Girl just nu. Måste bli lite glad, allt plugg gör ju så man mår piss!

8½ timmar

Jaa, då var man där igen. Onsdag och 8½ timmar i skolan. Det var så hilma jobbigt så vi orkade inte gå på sista lektionen, spanska. Nej tack! Jag och Lekestad skulle hem och sova en halvtimme innan vi pluggade. Jag kunde inte somna, men vila gjorde jag. Mycket plugg blev det icke, det är så svårt. Fattar ingening av den där skiten! Allting kommer från olika håll och trycker på! Prov, läxor, skit hemma, skit bland kompisar, träning och allting kommer på en och samma gång! Skippade träningen idag för jag kan inte tänka på att träna när ja är såhär stressad. Kanske går ut på en promenad ikväll, det är det enda. Nu ska jag hjälpa pappa med maten, men skriver såklart sen igen!

Föresten, det snöade jättemycket idag!

Kylig dag

Hade Tyskaprov idag, gick väl ganska bra missade bara lite små saker. Eftersom vi inte hade någon spanska så fick vi två timmars håltimme. Då satte jag mig och gjorde min svenskaredovisning, tyskaläxa och matten. Tre läxor, check! Idag är det tisdag och för mig betyder det att dela ut tidningar, gillas mycket lite. Kallt idag, kände inte mina tår efter en halvtimme och fingertopparna var inte mycket bättre. Jag hade i alla fall sällskap, eller sällskap och sällskap.. Pratade i telefon med Lune hela vägen. Hon gör ju samma säg så det är väl ganska smart! Så fort jag kom hem stod pappa i hallen. Vi skulle ju till mormor idag, det hade jag glömt! Sprang in i duschen och slängde i mig maten. 20 minuter senare var vi påväg med mig i förarsätet. Hos mormor var vi i en timme ungefär, är inte där så ofta. Senast var nog ett halvår sen ungefär. Jag körde direkt hem till Lekestad för att hjälpa henne med läxan. Snäll jag är!  
Lekestad - Michael jackson är ju kung!
Jag - Nej han är inte kung
L - Nej Sveriges kung är ju prins carl...
..okeeeej?
Men nu har jag hjälpt henne med läxan och ska nog ta mig hemmåt, sova tidigt ikväll? Nja, vet inte riktig! Måste och borde, men jag är å duktig på att fasta vid tv eller data.

Dormir

Nu ska jag gå och lägga mig. Tar med mig tyska boken till sängen och läser lite innan jag somnar.

Sen middag

Det blev kylling och ris till middag klockan nio på kvällen. Vad sägs om den huh. Vi som skulle plugga tyska, men det orkade vi inte för vi har redan pluggat FE två, tre timmar idag. Jobbigt med skolan, speciellt nu när allting kommer på en gång! Borde lägga mig tidigt ikväll, men, men jag orkar inte det. Jag vill vara uppe, ta foton, sitta vid datan, prata med kompisar, blogga ..ja allt utom att sova. Fast sängen känns ganska frestande!

 

Flätor

Jag har suttit och flätat lite i Lekestads hår. Lite inbakade flätor på olika ställen. Här får ni se några som jag har gjort.



Samma sak hela tiden

Veckorna går börjar bara om och om hela tiden, man gör samma sak varje vecka. Lite tråkigt, men tyvärr måste man ju göra det. Inatt sov jag inte så bra därför är jag väldigt trött. Men jag ska hålla mig vaken, mycket plugg och träning på gång.. Om man har två timmars lunchrast och en kamera i väskan så är det lätt att det blir några bilder här och där. Vissa bra och andra lite sämre. Klart att ni ska få se bilder. Måste visa hur jag ser ut, like you didnt know. Haha. Mat nu då, undra vad som bjuds på idag. Kanske spagetti eller något?





Lekte lite med kameran och kolla vad det blev för coola bilder? ;)


Den bortglömda lektionen

Nu sitter jag på den "bortglömda" lektionen. Längtar hem, inte för att det är så mycket roligare där. Då ska jag plugga och alla anteckningar ska vara klara idag! Så ska vi se om jag lyckas med det. Slutar om en halvtimme och tar bussen förbi mig sen cykeln mot Lekestads för att sammanfatta resten av skiten.

I skolan

Sitter i skolan och har precis haft naturkunskap. Vi fick sluta en halvtimme tidigare för att vi hade ett läxförhör.  Det handlade om skogen och det gick väl sådär kan man väl säga. Några poäng får jag i alla fall. Sitter och väntar på att de andra grupperna ska sluta för att sen ha matte. Ser inte fram emot det för jag har fortfarande inte jobbat ikapp det jag ligger efter med. Hinner inte göra det idag efter skolan heller för då ska jag plugga tyska och företags ekonomi. Ikväll ska jag ut och springa också, jag vet att det är lätt att säga nu på dagen och att det är väldigt svårt att genomföra när man väl ska göra det. Det brukar låta "Nej, jag orkar inte. Tar det imorn istället". Men idag blir det andra bullar!

Ännu mer plugg

Efter en biltur åkte jag hem till Lekestad. Skulle ha pluggat tyska där, men det orkade vi inte just då. Istället gick vi hem till mig och bastade. Efter det pluggade vi i en timme nästan. Det är inte så svårt, det är ju början. Sen hinner man plugga imorn också. Nu tittar vi lite på 90210 och väntar på att hennes taxi ska komma.

Plugg dag

Tänker inte ens skriva om igår, för det var så mycket som hände. Var överallt! Vaknade av en mycket irriterande person imorse! Fick tofsar och knän i magen :P Idag harjag pluggat i över tre timmar! Lite stolt måste man ju vara. Ikväll blir det ännu mer plugg, fast tycka istället för företagsekonomi. Mycket, mycket roligare. Ska hem till Lekestad ikväll för att plugga med tyskan då. Sen hem och sova för imorgon börjar helvettet igen!


Snabbt

Nu kommer Lekestad till mig och vi ska till centrum och fixa en grej sen måste jag äta och duscha!


Jag hann!

Jag hann, men ändå inte. Jag hann inte göra allt och jag kom lite sent. Kom i alla fall, det är väl huvudsaken? Vi åt tårta, var ute på promenad, pratade, räknade matte (haha) och massa annat mys. Jätte söta bilder på Simon och Madi tog jag. Lärde mig lite om kameran också, jätteglad. Tack Simon! :D




Skitsöta!


Hit och dit

Jag är helt klar nu. Väntar bara på att Madde ska bli klar nu så vi kan åka. Har lite bråttom för jag ska in till stan snart sen ska jag vara i hägernäs vid tre ungefär, men pappa  lovade att hämta mig. Hoppas jag hinner! Det måste jag!


Inte som jag har tänkt det

Jag gick inte ner och åt eller pluggade. Istället sminkade jag mig och tog lite bilder. Bode inte säga lite bilder, för det är en heeel del!

Lite smakprov

 

Så där

Jag som hade tänkt sova till minst elva idag, men icke sa nicke! Vaknade tio av att jag var jätte kissnödig och sen kunde jag bara inte somna om. Har legat i sängen en timme och nu orkade jag bara inte längre Om en stund ska jag gå ner och äta och plugga matte. Sen ska jag ringelinga Lekestad för att väcka henne! ;)


Ny muzik

Som jag trodde kom jag inte i säng i tid. Fastnade vid datan för att ladda ner ny musik. Nästan 20 nya låtar det gillar vi. Nu är jag trött och vill hoppa ned i sängen och sova länge, länge! För nu är det ju helg och då har man sovmorgon!


All I wanna say

Kvällen blev ungefär som vi hade tänkt. Vi gick til Statiol och köpte glass, Ben & Jerrys såklart! Det här till en mysfredag. Vi var typ likadana, båda hade mjukisdressbyxor, uggs, lång svart jacka, halsduk, luva och händerna i fickorna. But all I wanna say is that they don´t really care about us. Klockan har precis varit noll, noll, nol, noll. Då ska man önska sig något, undra om det slår in? En grej har faktiskt slagit in för mig en gång, men det var ett tag sen nu. Undra om denna slår in snart? ;) Jag är ganska trött och tänk vad skönt det skulle vara att hoppa ner i en varm säng och sova en riktigt skön sömn! Men känner jag mig själv så kommer jag sitta här minst en halvtimme till!


Busfrön

Idag, eller ikväll vill jag blogga mycket så att det är roligt att läsa, men tyvärr finns det inte så mycket att skiva om. Om vi nu gör som planerat. Kanske händer lite bus, vem vet?

Sant

Bananer är röda och jag lika så!

Fredagsmys

Sista dagen på skolveckan. Veckan har gått fort och det känns som helgen också kommer gå mycket fort. Hela helgen är fullproppad av saker att göra. Inte en enda ledig lucka. Idag slutade vi tidigt, redan klockan två. Jag och Lekestad åkte hem till henne för att först sova lite, sen springa och plugga med en kaffe. Ja, vad gjorde vi av allt detta? Vi sov och kollade på film. Va dåligt av oss, vi som skulle plugga. Man är faktiskt helt slut efter veckan full av läxor och tidiga morgonar. Kvällen är planerad med fredagsmys. Jag sitter fortfarande hemma hos L. Väntar på att pappa kommer, om han hinner komma innan de ska äta.. Tveksamt! Hungrig är jag, det kan man lugnt säga! 

Sovmorgon

Sovmorgon idag och det är skönt. Det är nog den första sovmorgonen jag har fått på hela terminen. Sjukt.. Jag har precis sminkat mig och fixat håret, nu ska jag ner och äta frukost. Hungrig är jag och det ska bli så gott med mat!


Dampunge

Lilla Jessika ska nu lämna dampmadde vid datan och gå och lägga sig i sängen för att sova och drömma sött. Jag gillar att sova och längtar redan till imorgonkvälls nattsömn. Bloggen är jätteseg idag, så det är en anledning till att jag inte har skrivit så mycket. Hoppas bloggen skärper sig tills imorgon!


Matte plugg

Nu har jag pluggat matte ändå från middagen till nu, vid tio. Jag åt middag halv åtta, så jag satt i två timmar. Då kan man ju tänka sig att jag hann jättelångt, men det gjorde jag såklart inte. För det första är det grymt svårt och för det andra så tittade jag på tv samtidigt. Jag är i alla fall stolt att jag inte fick ett utbrott, brukar hända. När jag inte fattade det sista talet så orkade jag inte mer och då var klockan straxt före tio. Nu har jag bara tio tal till att göra till lördag, söndag. Jag ska inte komma efter i matten nu! B-kursen ska klaras med ett g, högre är nog omöjligt!

Japanunge

Lekestad tycker jag såg ut som en Japan när jag var liten? :(


Vi gillar kaffe

Från en lång dag till en riktigt kort. Idag slutade vi kvart i tolv. Man skulle ju kunna tro att jag åkte hem, men det gjorde jag inte utan jag och Lekestad satt kvar och pluggade företagsekonomi. Vi har prov nästa vecka, men eftersom det är så himla mycket sidor så börjar vi i tid. Vi pluggade i en timme ungefär, sen åkte vi in till stan och fikade. Vi satte oss på Baresso med en chailatte, mycekt gott om jag får säga det själv. Sen gick vi runt i lite affärer innan vi åkte hem. Och Madde, vi var i danderyd klockan fyra idag och då hade du inte ens slutat! Ville bara att du skulle veta! Lekestad och jag var hur trötta som helst. Vi har inte haft en tuff dag, men ändå är man helt slut. Vi gick hem till mig och vad finns där om inte min sköna vatten säng. Vi somnade ihop en hel timme. Var helt slut när jag vaknade, fortfarande ont i huvudet. Det går väl över sen. Kanske när jag får mat i mig. Nu ska jag sitta lite vid datan, sen blir det matte. Eller?





Rekord

BTW BESÖKSREKORD IGÅR!

Time to do

Nu känner jag att det är tajt med bloggandet. Det är mycket plugg, kompisar, aktiviteter och många andra saker som kommer före. Idag slutade jag halv fem och åkte direkt hem till Lekestad för att hämta bla hemmes sovgrejer. Vi gick förbi Emma på vägen hem till mig. Vi sprang bara in och hämtade pengar, sen över till affären för att handla mat. Qorn, wookgrönsaker och ris. Testa, det är gott och nyttigt! Så tänkte vi i alla fall när vi skulle välja maträtt. Efter maten var det bara att sätta sig vid datan och skriva ner Berlin arbetet. Två timmar senare var vi klara. Tiden bara flög förbi! Jättetråkigt arbete, men nu är det klart och det känns underbart. Även fast att jag inte är så nöjd, men det brukar jag inte vara med arbeten. Vi hade tänkt att kolla på ett avsnitt av 90210, men med tanke på vad klockan är så skippar vi det idag. Som ni kanske märkt i min text så ska L sova här. Det var ett tag sen vi sov över på en vardag. Inte för att det är värsta grejen, men förut blev det ganska ofta. Vi hade till och med en sovaöverdag en gång i veckan. En stor anledning til det var kanske för att vi började tolv-ett. Sängen nu, annars blir det svårt att komma upp ur sängen imorgon bitti, då vi börjar 8 som vanligt.




RE:

den som påstår att man ska vara normal kan fan inte gilla Madeleine Lekestad..


Jag vet att den här bilden inte är minst så "farlig" som den andra bilden är, men jag vågar inte lägga ut värre bilder för jag vet att jag kommer få igen. Det finns lite fler "farliga" bilder på mig än henne..

Tired

Jobbig dag. Eller det finns jobbigare.. Jag är trött och hörde att man ska sova när man är trött, så det är precis vad jag ska göra. Imorgon blir det roligare blogg, när jag har lite mer "tid". Haha!

Knäppa bilder

Nu har jag kommit hem från en väldigt rolig kväll hemma hos lekestad. Här kommer lite bilder från håltimmen idag.






Here and there

Vi har gett upp med spanskan. Det går inte att lära sig all den där skiten. Hon har ju inte ens gått igenom allt. Jag skiter i hur det går, har ändå inte varit så aktiv på lektionerna och hon gillar inte mig, inte många andra. M&M är nog inte så omtyckta. Eller som hon säger "hon behagar inte dem" hit och dit, skit och slit!

Tårarna rinner

Det går inte så bra med pluggandet för det är tråkigt!

M.L rabblade massa gramatiska former på spanska och hennes pappa kom in och lyssnade:
M - Había, habias, había, habíamos.....
R - Jaha, det betyder öppna va? *stolt*
ASGARV
M fortsatte rabbla upp former som aba, abas, aba, abamos...
R - Aha, det är tyska!
HAHAHA
Det rinner floder av tårar!

Mat snart

Nu har pappa kommit hem och det blir stuvade makaroner och farligkorv. Ska skynda på lite med maten för måste ju hinna plugga och göra allt innan det är läggdax ikväll.

One Tree Hill

Sitter och kollar på one tree hill och det är så spännande! Eller inte spännande, utan hemskt! Peyton svävar mellan liv och död. Jag har hört att varken hon eller Lucas kommer vara med i sjuan och det här är sista avsnittet på sexan! Hemskt!, sorgligt!


Prov idag, prov imorgon

Efter sex timmars sömn gick man till skolan imorse. Första lektionen var naturkunskapsprov, det gick väl sådär. Jag tror att jag uppnår ett g i alla fall. Skolan flöt på som vanligt och som vanligt hade vi ingen sista lektion så slutade halv tre ungefär. Var hemma tre och så la jag mig i sängen för att vila lite. Oth fick gå på i bakgrunden. Pratade i telefon en stund innan jag satte mig här vid datan. Väntar på att pappa ska komma hem så vi kan äta. Sen drar jag a casa de Lekestad para vamos a estudiar español!

Fail

Gud vad jag känner mig dålig! Har prov imorn, första lektionen och jag har inte börjat läsa än! Kommer så faila! Hinner inte ens blogga mer ikväll för nu måste jag hoppa i säng och läsa någon sida i alla fall.

Mycket har hänt

HAHA, oj vad jag inte har hunnit blogga! Jag orkar inte sitta och skriva ner hela helgen i två timmar, nej nej! Det blir bilder som ni få titta på! Mycket har hänt kan jag säga och jag har inte ens bilder på allt! Bara sen i lördags, då vi var hemma hos Patrik och sen drog vidare till sollentuna. Kom hem vid tre ígår..


I lördags, innan jag drog hemifrån













Sorry, Blame It On Me


New

Nej, jag är inte klar med min bloggdesign. Kan inte riktigt bestämma mig.. Den får se ut såhär tills jag har bestämt mig!

Just try it

Jag är så arg på dig! Måste du hålla på såhär hela tiden! Jag blir så besviken, varför måste du hålla på när jag säger åt dig att sluta! Orkar inte att du ska göra så mot mig.

Btw I took it, ..you made me take it!


BLÄ

Jag är på sååå himla dåligt humör. Det kanske inte är så bra att ligga och dega hela dagen, ..har jag märkt nu. Orkar inte ens laga mat, blä! Lär nog lägga mig tidigt ikväll för jag orkar inte göra något annat, eller kanske kolla på oth, gg, true blood och 90210. Ett nytt avsnitt av varje finns nu på mig data!


You can do it

Min dag har varit helt meningslös. Bara legat i sängen och kollat på oth. Snart är season 6 slut och 7:an börjar. Nu ska jag ner och äta middag, ingenting att göra ikväll. Jag ska nog bara ta det lugnt efter en lång skoldag. Har inget mer att tillägga nu för min mage är tom och skriker efter mat just nu!

Vart är nycklarna!?

Sov ungefär 8 timmar inatt och det var mycket skönt kan jag säga! Även fast att man har sovit så mycket så kan man ju fortfarande vila lite efter skolan. Jag har ingenting planerat ikväll, bara lite småsaker. Jag måste fixa min tvätt och städa rummet sen ikväll kanske vi ska hjälpa till att flytta och fixa lite till, men det är inte säkert att de behöver hjälp än. Jag kom hem för en halvtimme ungefär och när jag klev av bussen låg inte min nycklar i min ficka, jag trodde att jag hade tappat dem för att det är ingen dragkedja på den. Vart är nycklarna!? Ringde pappa och han var inte glad, sa att hela studiebidraget skulle åka. Men som tur var kom jag på att det är hål i fickan och där låg de. Tur för mig! Blev jätterädd! Nu ska jag dricka cola till mellis och kolla på oth!


Sova time

Idag går jag och lägger mig tidigt! Alltså redan nu. Nattinatti!


Fram och tillbaka

Ganska kort dag i skolan idag. Slutade kvart i tolv, men stannade till halv tre för att plugga. Det blev dock inte mycket plugg, men försökte iaf. Åkte till Sofia och åt en macka och sen stack. Nej, men så kändes det i alla fall. Var bara där en snabbis för hon skulle på träning. Tog buss och tunnelbana till Bergshamra, där sis bor. Vi prarade lite och bara tog det lugnt, umgicks. Pappa hämtade mig halv sju och då åkte vi till bromma för att hjälpa Jimmy och Sara flytta. Nu bor de tillsammans i vallentuna. Jättefint hus måste jag säga! :) En månad kvar tills bebisen kommer nu. Till och med tre och en halv vecka, om den inte kommer senare. Snart i alla fall!