Beck

Det blev inge Täby centrum idag, vi orkade bara inte. Vi låg bara hemma och degade. Leken stack hem vid fem ungefär och då satte jag mig och kollade på Beck i vardagsrummet. Pappa kom hem en kvart senare och tittade med mig. Det är Guds namn, ganska bra film faktiskt. Snart har jag sett alla Beck föresten, eller jag har ju sett alla förut, men nu ser jag dem igen ;) -Hejhopp!

rubriker e svåra ibland

igår kollade min kära Leken och jag på yes man, den var inte så rolig som vi trodde så vi gick och la oss istället, klockan var då bara tolv. Vaknade tolv idag, som vanligt gick vi över och handlade frukost fem minuter efter vi hade vaknat. Det blev toast och rostad macka till frukost. Sen har vi bara segat framför datan och nu vet jag inte vad vi ska göra. Hon ligger bakom mig och säger att vi ska åka til täby centrum och kolla på en skinjacka till mig :) så nu ska vi väl börja göra oss i ordning och fortsätta sjunga vårt finaste till melodifestivalslåtarna! -Hejdå!

Sportlov

Nu har jag inte bloggat på länge, en anledning är för att jag har varit hemma hos Emelie och där har vi inte suttit vid datorn alls. Vi har faktiskt målat om hennes rum. Blev fint.
    
Vid två idag åkte jag hem från henne. Bussen var smockfull och jag fick stå upp i tjugo minuter innan jag fick sitta resten av de tjugo minuterna. Det var två fjortisar som satt i närheten av mig som snackade om deras ögonbryn, eller vad man nu skulle kalla det? Kladdiga streck? De hade tydligen precis rakat av dem och målat ny ed en svart kajalpenna? Det var riktigt fult kan jag säga! Vid halv fyra var jag inne i stan och mötte upp Leken. Hon hade köpt en bikiniunderdel och en "hippie" grej. Vi gick runt ett tag och kollade på väska och en skinjacka åt mig :D, men inget funnet :( Vi åkte förbi täbycentrum för att köpa naglar och kolla på en tröja, som inte fanns. Vi åt food a la Stefan hemma hos mig. Mycket gott! :) Efter middagen låg vi och kollade på film "tretton" Hemsk sjuk film! Vi har inte gjort alls mycket ikväll, bara tagit det lugnt och det ska vi fortsätta med.
Glass som vi åt på kvällen:

-Tjohej!

God morgon

Nu har jag vaknat av att Emelie ringde mig. Har varit nere och ätit frukost och nu sitter jag här. Ska kanske hem till Emelie i Rimbo, men det är inte säkert. Fick typ inte, eller de skulle göra en massa saker. Jag hoppas iaf att det blir något, för just nu har jag jättetråkigt! :(
-Byebye!

Slapp dag

Det blev Beck igår kväll, som jag sa! Fast vi hann inte se klart, för vi var så trötta. Vi vaknade vid elva av att pappa ringde och väckte mig, blä! Vi var jättesega, men gick upp iallafall. Vi åt frukost och satt vid datan. Jag hann också städa lite :) Vid ett var vi tvungna att fixa lite saker... Leken tog en fika med oss i Täby centrum på coffee corner. Efter fikan gick Leken hem, för hon hade glömt busskortet. Jag och Irme tog bussen hem till henne. Hon fixade toast, medan jag pratade med Madde i en halvtimme och vi kom överrens om att vi ska springa efter honom om vi skulle se honom haha!! Sen lekte vi med Hugo och Josephine tills middagen. Efter middagen gick jag hem till pappa. Vi åt semlor och tittade på ncis. Nu ska bara sitta och dega framför datan med House i bakgrunden.
-Hejdå

Beck al night long

Igår sov jag hemma hos Leken. Vi kollade mest på Beck hela kvällen och på dagen idag. Vid fem gick jag hem till mig och åt lite god mat, sen traskade jag hem till bästa Irmeline :) Sofia var där och vi vågade Irmes hår, tittade på tv och nördade oss :P När Sofail skulle hem gick vi med henne, vi skulle ändå åt samma håll eftersom Irme skulle sova hos mig :) Hemma hos mig har vi suttit och pratat lite bara. Nu är Irme inne på toaletten och sminkar av sig, sen vet jag inte var vi ska göra. Kanske titta på Beck? :P
-Hejsan!

Nya låtar

Igår hade jag jättemysigt med pappa. Först tittade vi på melodifestivalen, sen började vi kolla på wallander. Jag orkade inte titta klart utan gick up och la mig. Somnade tolv och vaknade tio av väckarklockan. Först trodde jag att jag skulle på brunch, men icke alla var sjuka! Nu sitter jag och segar framför datan, ska snart för skjuts av pappa till Bomans. Föresten har jag laddat ner 80 nya låtar idag, yes ;)
-Hejhej!

Kul helg

I fredags hade vi bara tre lektioner. Men jag gick bara på två eftersom jag försov mig. Leken ringde mig när hon var utanför, men jag låg då i sängen. Jag kom till Svenskan, som var helt onödig och satt i skolan en timme på lunchen och bara glodde. Sista lektionen var spanska, där tittade vi på film så det var helt okej. Efter skolan åkte Leken, Madde och jag hem till mig och åt lite mellis. Vid två tog vi bussen till Täby Centurm, där vi mötte Emma, klackade om mina skor och köpte strumpbyxor. Vid fem var jag och Leken hemma hos henne. Vi duschade och gjorde oss iordning. Klockan halv sju började vi traska hem till Irme för att äta god mat innan vi skulle gå hem till Nena som fyllde hela 17 år! jag hade jättekul under hela kvällen och jag och Leken var hemma vid halv två ungefär.
Vi vaknade klockan tio nästa morgon och gick över på Willy´s för att köpa frukost. Macka och juice uppe på mitt rum medan vi kollade på oth. Vid halv tol började jag göra mig iording för stan. Pappa körde mig till Sollentuna för att jag skulle möta maja där och åka tillsammans till stan för att visa upp ringette. Det var väl ganska kul, ska göra om det imorgon igen. jag åkte själv hem, eller pappa hämtade mig i danderyd. Jag var jätte trött så jag satte mig vid datan och sen låg jag och tittade på oth. Nu ska jag ner och kolla på melodifestivalen tillsammans med pappa.
-Hörs!


Du lovade

Jag är så jälva trött på det här landet och livet! Kan du inte bara skita i jobbet och tänka lite på mig för en gångs skull!?

Lyckat klantobert!!

Nu är jag hemma från Leken. Jag fick gå själv hem och på köpet ramlade jag! jag hade Lekens leggings på mig just då och såklart blev det hål. Hur lyckas man? Jag tror att mina skor var ett av felet, jag har ju inga klackar kvar! Behöver nya nuuuu? Får jag det? Nej! Jag hitter inte göra något på datan ikväll eftersom jag måste laga hålet och hänga upp tvätt.
-Hejdå!

Galen dag

Idag har jag varit i skolan. På bilden satt vi i cafeterian och åt macka. Vid elva hade vi lunch, det blev ris och någon gryta. VI stack tididare på svenskan, för det var ändå ingen där i vår grupp. När Leken och jag kom till danderyd sjukhus gick vi ner till tunnelbanan, men stäckan mellan mörby och tekniska var avstängd. Vi var tvungna att gå upp igen. Vi tog buss 670 till tekniska. Därifrån tog vi tunnelbanan till centralen. Var inne på h&m, blev bara ett par hårspännen. Sen gick vi och käkade mellis på donken. Leken kan ju bara var för söt ibland! Killen i kassan sa "kan du dra csn-kortet" och Leken trodde han i kassan sa till henne så hon drog det där man drar sitt bankkort! Haha Hon är ju bara för gullig, man har ju inte pengar på kortet! Efter det gick till wayne´s coffee för att Leken skulle träffa sina gamla klasskompisar. Där satt vi i någon timme och pratade. Eller det var mest dem som pratade om gamla skolan. Udda punkten. När vi satt där kom Blondinbella ut från frisörsalingen jättestylad. Leken och alla ropade då "där är du blondinbella" Hon och hennes kompis log åt oss och gick ut och titta in genom förnstret på oss :P När vi skulle gå såg vi Bobby i hans salong, då kom vi på att blondinbella klipper sig hon honom. Leken blev hysterisk och ropade och vinkade till honom. Hon och Sofia stod och hoppade upp och ner. Han kom upp och pratade med oss. Det var dagens höjdpunkt. (Jag visste inte vem han var innan, men nu när de har berättat och jag har sett bilder på honom så var det riktigt coolt, han var inte fel! :P) Efteråt följdes vi åt till centralen. Leken och jag gick till gallerian och köpte pressent till Nena och oss själva (a) Sen tog vi tunnelbanan hem. Leken snubblade på tunnelbanan haha det var roligt, sen påvägen hem ramlade hon på ett berg och fick ont i ryggen. Jag var inte till så mycket hjälp, bara skrattade! Haha :P Hemma testade vi klänningar till imorn, sen åt vi god mat, nämligen ceasarsallad. Snart ska vi gå på en liten promenad.
-Åååh, skål på dig med Bobby!

.Madde och Sofia hoppar av glädje

-Ses!

Varken bra eller dåligt

Idag har jag haft prov, det gick faktiskt ganska bra. :) Efter skolan åkte jag hem. Hannah var hemma hos mig och pluggade. Jag gick upp och la mig i en timme, först pratade jag lite i telefon. :P Vid fem väckte pappa mig och jag gick ner och till Hannah åt mat, som hon hade lagat åt mig och pappa. Snällt! :) Vid sex åkte vi till ishallen. Matchen gick sådär, slutade 5-5 vi förlorade inte, men vi vann inte heller.. Nu är jag hemma, pratar med Irme. Snart ska jag titta på oth i sängen, sen ska jag sova.
-Hej!

ARG

Idag har varit i skolan, jätte tråkigt!

Efter skolan kom Hannah hem till mig, vi åt hemmalagad pizza

Vi åkte på match, kista mot usk. Kista vann med 6-2

Kom hem, bråkade med pappa

Nu ska jag sitta vid datan i en timme, sen sova!
-Godnatt!


En dag i en massagestol

Idag har jag varit med Maja och Sofia i stan. Vi var först på Sofias mammas jobb och provade en jätteskön massagestol! :D Sen åkte vi in till stan. Var där klockan sex ungefär. Vi hann itne gå i många affärer innan de stängde, men ett par nya örhängen införskaffades ;) Efter stan var jag kort hemma hos Boman och nu är jag heemma. har också hunnit plugga idag, ganska stolt! :) Nu ska jag hoppa i säng och plugga lite till! ;)
(bilder kommer)
-Godnatt!


Glad a la Romme

Igår gick Leken och jag upp klockan sex ungefär. Vi var klara och åkte till rotebro vid halv sju. Det var kallt och mörkt ute, men bussen var varm och skön. Vi fick sitta längst bak och få mest plats. Yes! ;) På vägen upp kollade vi på Wallander på Ipodsarna. En halvtimme innan vi var framme sminkade vi och klädde på oss. När vi hade hämtat ut våra skidor och skulle testa om pjäxorna satt bra så gjorde de självklart inte det! Men vi orkade inte stå i kön och byta en massa, så vi körde med en storlek förstora pjäxor och det gick bra. Vi åkte skidor hela dagen och Leken var faktiskt jätteduktig :) Vid halv ett åt vi lunch, det blev hamburgare. den var inte alls lika god som donkens är! :P Vid kvart i fyra lämnade vi våra grejer och gick på toa innan vi var tvungna att springa till bussen för att vi var lite sena, men det gick så bra så! Bussresan hem bestod mest av sovande. Vi sov i en timme och låg och lyssnade på musik i 45 minter. Den sista halvtimmen satt vi och pratade och kollade på en massa bilder.
          
När vi var hemma packade vi upp våra grejer och begav oss tlll Casa de Leken. Hennes pappa hade precis fått influensan och hon ville inte bli smitade så hon sprang in och hämtade grejen hon skulle hämta och det tog bara 26 sekunder. Vi var tillbaka hos mig vid åtta ungefär. Vi började laga maten och tvätta bort sminket sen hamnade vi med pasta carbonara ute i vardagsrummet kollandes på melodifestivalen. Det har blivit så löjligt nu för tiden! Man ska typ ringa in fem gånger istället för en!! :O Hur löjligt som helst. Undra hur det blir i finalen? Ska man ringa in tio gånger då eller? Knäppt! Vi gick la oss vid tolv, Leken ville inte riktigt somna, utan låg i min säng och höll på och retas för att just hon var så pigg då:P Tillslut gick hon och la sig och vi somnade direkt. Jag vaknade av mig själv halv tio, så jag gick upp och satte på datan för att lägga in lite filmer på ett usb-minne. Leken traskade just hem och jag ska snart bli hämtad av Jimmy och Sara för att åka till Lotta på brunch.
-Hejsan!

Lördagsmat på en fredag

Mitt under othtittandet så ringde Leken och bad mig möta henne och vad gör man inte för henne! :P Gick mot henne, möttes vid tennistältet och gick hem till henne. Jag försökte fixa med hennes Ipod, men lyckade inte. VI har också ätit mat, och mums vad vår lördagsmat smakar bra denna fredag! :D Snart ska vi gå hem till Willys och handla lite godis inför bussresan imorn. Sen ska vi titta på en film och sova, så att morgondagen kan komma fortare.:D
-Hejsan!

S-K-I-T-P-R-O-V

Idag hade jag bara en lektion, som var spanska prov. Det gick inte alls bra, usch! Efter skolan åkte jag förbi täby ventrum påvägen hem. Väl hemma testade jag mina skidkläder, eftersom jag och Leken ska åka till Romme imorn. Längtar! :D Eftersom jag har känt att jag börjar bli förkyld den här veckan så ska jag lägga mig i min säng och kolla på oth och vila. :)
-Tjena!

Irriterande text

Idag har jag inte alls hunnit blogga mycket! Har varit med Leken och pluggat, sen har jag också försökt få in videor till ipoden. Lyckades delvis. Videorna var långa och som de skulle vara, men det är en text i mitten som syns hela tiden, irriterande, men det får vara för den här resan (lördag, då Leken och jag ska till Romme! :D) 
Nu ska vi sova, ska upp halv tio, tio imorn eftersom vi börjar kvart i tolv och bara har en lektion, som är spanskaprov. 

Inatt kommer vi snacka i sömnen om hablamos, hablaba, baba, babala för de där dumma ändelserna på verben! Haha, vi får se hur det går imorn.. :/
-Natti!

Hjälp

Igår hann jag inte blogga, för jag kom hem sent, sen satt jag och fixade med min nya Ipod Touch 32 Gb! :D

Nu ligger Leken i min säng och tittar på oth och jag försöker lägga in videor på ipoden. Det funkar inte, någon som vet hur man gör? :)
-Hejsan!

Stress efter skolan

Sitter i skolan just nu, har en och en halv timmes håltimme. Jätte tråkigt!  Efter skolan ska jag kanske möta Jimmy, Hoppas! :D Sen kommer Hannah hem till mig vid fem och äter. Innan vi ska åka, vid sex så ska jag hinna måla min bild till bilden, vet inte ens vad jag ska rita än!? Kanske kan be Hannah hjälpa mig, hon är duktig! ;)
-Hörs!

Tråkigt

Idag slutade jag lite tidigare, det var skönt. Jag hann till och med till Bomans innan träningen. Träningen gick jättedåligt, det är inge kul att stå i mål längre, längtar tills den här sesongen är slut så jag bara behöver koncentrera mig på att göra mig grej ;)

Just nu sitter jag och äter glass och snart ska jag sova, om en timme kanske. :P
-Byebye!

Från Shopping Till Löpning

Idag hade jag bara en lektion, spanska hopplöst! Som vanligt skällde Aleida ut oss, gillar inte henne! Efter skolan åkte jag coh Leken till centrum och shoppade och åt lite. Det blev en tröja till mig, som jag ska ha på mig imorgon. :) Leken köpte en jeansjacka, som hon har letat efter i år och dar. Jag åt middag hemma hos Leken, det var sallad hur gott som helst! :D Efter maten gick vi ut och och sprang lite och tränade lite hemma hos mig, känner mig duktig nu! :)

Har precis duschat och gör det sista på datan. Lyssnade också nyss mig själv på sr, p4 haha lite roligt att vara med på radio.
-Heej!

Beck - Flickan i jordkällaren

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Ska titta på Beck - Flickan i jordkällen istället för oth.
-Godnatt!

Tröött

Vid två åkte vi till träningen. Jag och Sofia satt och snackade på uppvärmingen medan vi strechade. Träningen gick jättedåligt! Jag var trött och på dåligt humör. Nu sitter jag hemma och väntar på att pappa ska laga mat, så att jag kan få mat i magen för att sedan lägga mig i sängen och kolla på oth och sova :D
-Hejdå!

Bomans

Sitter hemma hos Bomans och har tråkigt. Hannah sitter och pluggar Pekka kom precis tillbaka från en promenad, Helie och Idorna har åkt på match i Jävle. Det är träning om två timmar och jag tror jag ska sätta på en film och låta tiden gå. :P

I miss you, I think?

Everybody says that you should think positive, but if there aren´t any?

Orkar inte blogga idag

Det blev en promenad med Leken.

Matchen slutade 11-4

Hannah och jag var på bio och såg i taket lyser stjärnorna, den var bra! :)

Det hände en grej på donken idag! Orkar inte berätta här, men stört var det!
-Hejhej!

Godmorgon

Jag vaknade precis. Hade ställt klockan på tio, men jag måste ha stängt av den i sömnen för jag har inte vaknat någon gång i natt, ha sovit som en stock! Om ungefär tre timmar ska jag åka till matchen. Innan dess ska jag hinnaskicka ett skoluppgift, köpa en sak, packa trunken och väskan, gå på promenad till ventrum för att hämta en sak, fixa pengar och lite annat. Nu ska jag ta och ringa Lune eller Leken och fråga om de vill följa med på en promenad.
-Hejhej


.

Left out alone

Eliiiiiit

Nu är jag hemma från Irme. Vi spelade barnbuzz haha det var roligt! :P Sen spelade vi in videor, haha! När jag komhem bråkade jag med pappa, eller han var jätteotrevlig, som om inte jag blir det tillbaka då!?  Nu ska jag titta på oth och sen sova av mig all illska! :P
-Godnatt!

Irmepirme dag :)

Åter igen en tråkig skoldag! Däremot var det roligt efter skolan. Jag åkte till Mörby och mötte Irme, där tog vi en fika och kollade på lite kläder. Irme köpte en vårjacka och smycken. Även jag hittade något, men tyvärr hade jag inte med mig mina pengar, så jag la undan den och ska åka och köpa den imorgon innan matchen ;) Irme och jag hoppade på 611, där Lovisa satt och väntade på oss. Vi åkte hem till Irme och lekte med Hugo, han ä så sööt! :) Nu har jag precis kommit hem, pappa hämtade mig hos Irme för han jobbade ändå i närheten. Ikväll kommer Jimmy, Sara, Madiii och Lotta som redan är här. Senare ikväll ska jag tillbaka till Irme, tror att vi ska spela dansmatta eller något, hihi det är roligt! :P
-Bye!


GODMORGON

Glömde skicka innan jag var ute och sprang

Hej och godmorgon!
Nu är jag uppe med tuppen. Jag håller på och klä på mig just nu och ska straxt ut och springa. Skriver igen efter skolan. ;)
-Hejdå!


Sprungit

Nu har jag tittat på en massa serier, tre olika faktiskt! :P Jag har till och med hunnit varit ute och sprungit och gjort mitt träningsschema. Jobbigt! Nu, efter jag har varit och duschat ska jag gå och lägga mig och kolla på oth och få mycket sönm eftersom jag ska upp tidigare imorgon bitti och springa.
-Godnatt!

Pluggat

Nu har jag äntligen pluggat klart, eller det går faktiskt att finslipa den lite, så jag har inte skickat in den än. Jag får ta och göra det ikväll, så jag inte ångrar mig eller ändrar en massa efter jag har skickat in den. Nu hade jag faktiskt tänkt att lägga mig i min säng och titta på 90210, sen GG :)
-Byebye!

Iskallt ute och en bastu inne

Idag hade vi sovmorgon och började klockan tio med bild. Jag och Maddex2 satt i kafeterian hela lektionen, för det fanns inget man kunde göra. Lunch vid elva, det var inte sä jättegott som det såg ut, smakade lite blaskigt. På matten lärde vi oss en ny sak nämligen begränsningsarean. Jobbade bara tre tal eftersom han hade en massa genomgångar hela tiden! Efter matten hade vi svenska, där jag, Leken, Simon och Calle satt i biblioteket och tittade på youtubevideor. sista lektionen på dagen var sam. Jag och Maddex2 var i en grupp och skulle ta reda på en familjs ekonomi. Vi var lite snåla med pengar, men det löser sig nog iallafall! :P Leken hade bråttom hem så hennes mamma kom och hämtade henne efter skolan. Eftersom jag bor så nära så fick jag också åka med. :) Direkt när jag kom hem tvättade jag bort mitt smink och tog en skål med flingor. Nu ska jag snart börja plugga, men jag orkar verkligen inte :(
-Hejsan!

Singing Bee

Efter en tråkig och onödig dag i skolan åkte Leken och jag in till stan. Det blev inget shoppande idag, men mat och kaffe köpte vi. :P Vid fem tog vi bussen till frihamnen, där vi skulle på inspelning av singing bee. Det var en jättelång kö som växte och växte innan de släppte in oss till ett fikarum. Irme och hennes kompis Linnea kom också straxt efter oss. Inne i fikarummet fick vi vänta en halvtimme, eller mer? Inne i studion satt vi i två timmar ungefär. Nu, en och en halv timme senare sitter jag här efter en lång resa hem. Jag ska nog sitta vid datan en stund innan jag lägger mig. Jag är helt enkelt inte trött just nu. :)
-Heej! 


Radiosporten

Idag har vi haft idrottsdag. Vi åkte skridskor, det var roligt :D Sen gick vi runt i kista en stund. Leken och jag tog kebab och Madde tog en hamburgare. Efter det åkte jag fram och tillbaka till sollentuna och kista centrum. Där jag gick en stund med Emelie. Hon hittade lite grejer på h&m, men inte jag! :P Helie kom och hämtade oss halv fem och vi åkte till ishallen igen. Jag blev intervjuad av radiosporten, det var roligt :D Men nu när jag tänker efter så sa jag en massa konstiga saker haha! :P Träningen gick bra. Det var hur många som helst där, jätteroligt! :D:D När jag kom hem fixade jag ellosbeställningen med pappa. Ååh vad jag längtar tills om två, tre veckor! ;D Leken kom förbi en stund för att hämta sina grejer. Nu ska jag kolla på oth (ovanligt), sen ska jag sova.
-Natti!

städat rum

Vid halv sju gick jag till täby centrum, där mötte jag pappa och fick skjuts hem :) Vi åt middag hemma, det blev spagetti och köttbullar. Efter det åkte vi först till kontoret för att hämta Jimmys taktiktavla sen till ishallen för att byta den mot förådsnyckeln. Sara, eller "sam" var på isen och spelade hockey. Haha va roligt! :D

Väl hemma har jag hängt upp tvätt och nu sitter jag och väntar på att Leken kanske ska komma hit och sova. :) Har bytt lakan åt henne, så nu måste hon komma! :P hehe
-Hejdå!

Inga roliga raster

Har varit i skolan idag. En väldigt tråkigt måndag om jag får säga det själv. Skönt att vara hemma och bara ta dt lugnt efter skolan. Jag ska äta varma mackor i ugnen och kolla på oth. :D Ikväll ska jag åka till Jimmy och hämta en nyckel, inte mycket mer som ska göras, så nu ska jag ta bort mitt smink.
-Hejsvejs!

God middag

Ikväll har jag ätit jättegod middag hemma hos Leken. Vi gjorde inte så mycket mer än att sitta vid datan, titta på oc och äta :P Jo, vi masserade varandra, plus brottades mitt upp i allt! Snart ska jag gå och lägga mig och kolla på oth.
-Nattinatti!  

Dagen efter

Imorse vaknade jag och Leken vid elva och var jättehungriga. Vi sprang över till willys och handlade mackor och juice. Vi åt uppe i mitt rum medan vi kollade på oth. Vid halv två gick Leken hem och pappa och jag åkte och lämnade busskortet som jag hade hittat på bussen i fredags. Tränigen började vid två, det var bara fyra spelare plus Hannah. Efter träningen stod jag och kollade på flickmatchen. Det var spännande men de vann :D
Pappa körde hem mig till Leken, så nu sitter vi hör och gör ingenting. Snart ska vi äta god mat :)
-Hejhej!

Födelsedagen

Under dagen fick jag en massa smycken, en sjal, ett bäddset och lite andra småsaker. När jag kom hem från matchen, (som gick jättedåligt) fick jag fler pressenter. Pengar, listerin och parfym. Det var inte så mycket presenter iår, mer pengar, men det gillar vi eftersom jag håller på att spara pengar till en Ipod. Efter middagen fick Leken och jag skjuts av Jimmy till täby centrum. VI spenderade kvällen hemma hos en gammal konfaledare. Jag hade faktiskt jättetrevligt :) Gick hem framåt ett tror jag. Då vare bara att lägga sig i sängen och sova.


-Hejsanhoppsan!