mady skriver

Nu är jag hemma hos Jessen och hon har fullt upp med att packa till sin resa till Malta i morgon :) Tre veckor ska hon och Irme vara borta, kommer sakna.
Snart hoppas jag hon är klar med packningen så kanske vi ska se på film eller så ska hon träffa en annan, we'll se :) Ikväll blir det tydligen middag med några tjejor som jag nyss blev bjuden till, hihi=)
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, Jesfisen kommer inte blogga på tre veckor. CIAAO :D


snabbis till täby

nu ska jag till täbban med madde. ska bara köpa lite grejer ;)
-Hej!

Fick svar

Jaa, nu precis svarade hon bara för det! :p haha

dagen innan Malta

Igår sov Empan hos mig, vi va med Madde en stund sen så var Johan och Hannes hemma hos mig en stund, vi tittade på film, jaa hehe vad mer kan man säga!!! :P Nu sitter jag och segar framför datan, funderar på att hoppa in i duschen och kanske sticka till irme och hjälpa henne eftersom inte ippe svarar på mina sms och vi skulle ses idag.. :/ Nu kanske vi inte hinne ses bara för att jag och några kompisar ska käka middag ikväll vid sex.. Men vi får se när Ippsan svarar!:P
-Hej!


A story about a girl

It was a time a happy girl, her life were quite good. You know.. no one does live happy all their life!? The girl I´m talking about was happy one time, but then she lost so much in her life in so short time. Her heart was almost going apart. She didn´t want to talk about it with anobody, because if she did a tear would had fall down along her cheek. That was so embarrassing for her. When she was like the most depressed she got a great and silly question, she anwerd quick. Theire were many feelings that became with that question and a few days after she consider about her answer and she was starting to think that the choise she hade mad was maybe wrong. Why leave so much for alomost nothing!? The new was great of cours, but the old was still the old one! 

Now the girl is in the new, but she still doesn´t know if she has chosen the right way to go? But she cant do anything about it in the position that she is in now. If she could hear more about the new she would maybe be more sure about everything.

This is a story about a girl, now at the moment she thinks she has done the right thing and doesn´t regret it! But you never know in time!?

Nedladdning

Nu har Madde gåt hem och jag har tittat på två avsnitt av greys, håller på att ladda ner trean just nu, det gåt jätte segt. skit samma, det funkar! ;) Jag smsar med Irme om att hon ska kommer hem till mig, men hon verklar inte vilja det! Hon säger att hon måste gå hem och prata med sin pappa och att hon inte vill gå själv, jaja jag får väl ta och hoppa in i duschen då, eller ska jag träna lite ikväll kanske? :/
-Tänk att jag har varit så här vig! :P
-hörs!

Madde helg

Igår hann jag inte blogga, eller jag kunde inte. För att jag sov hos min syssling Madde och hennes internet funkar inte än.
Hon flyttade nämligen nyss in, för två veckor sen ungefär. Men i förrgår hade jag och kompisarna superduperkul
på ett jätteroligt ställe! Igår hjälpte jag Madde att bygga upp hennes nya soffa (likadan som min :P)
Sen käkade Jimmy, pappa och jag jättegod mat hemma hos dem, med efterrätt til;) Direkt efter var det bara att springa
 till tv:n för att titta på fotbollen, Men Sverige förlorade!!! Inte kul, inte kul! I pausen åkte Madde och jag
hem till mig, för att hämta mina sovgrejer och köpa lite godis, sen fixade vi hennes rum, det blev riktigt fint :)
 Jag fick premiärsova i hennes säng, det är najs! ;) På kvällen koplade vi in min data till hennes tv, tyvärr funkade
 inte ljudet från hennes tv, så vi fick lyssna från min datan. Det var inte världens bästa ljud, men det funkade;)
Efter filmen, som heter Fools Gold (den var föresten bra, den borde ni se) gick vi och la oss. :)  Hennes bäddsoffa
var skön :)

Lotta väckte oss vid tio, då var det bara att pallra sig upp ur sängen till matbordet. Efter frukosten gick vi först en promenad till havet, sen gick vi till rönningby, det var mysigt. Vi åt våfflor och gick en genväg hem. Vi hann bara packa väskorna, för vi skulle hem till mig. Jag tog moppen, det var roligt. Bara en snubbe som körde så jävla långsamt, stannade vid ett gupp och körde jättelångsamt hela tiden! :P Nu sitter jag och Madde vid varsin dator och snackar med folk, mycket trevligt! ;)
-Byebye!

Skolavslutning

Idag hade jag skolavslutning! Gud va skönt, nu slipper jag äntligen min gamla sug skola!!!! :D Mina betyg var väl helt okej.. Nu måste jag gå igen, för jag och Empan ska hem till mig med min moppe ;)
-Hejsvejs!

Fegt

Varför måste alla vara så himla nyfikna hela tiden.
De vågar inte fråga den rätta personen,
utan fråga personen näst intill!
Det är lite mesigt tycker jag.



Jag kan le
Jag kan skratta 
Men ingen kan se
den sorgen jag har
 i mitt hjärta

 


Glad

Nu har jag precis kommit hem från Empan, som vanligt! Vi har sett klart hela sesong ett på gossip girl, fett bra! ;)
Nu ska jag ringa Irme igen och prata om den glada nyheten! hihi ;D

   Vi spelade kubb och Jonas fick åka hoj! :P
-Hemma hos gb idag! :) Asballt hus!
-Ses!

Balbild

Här är irme och jag på balen :) (kommer fler bilder sen)

 

Osäker

Det är så enkelt.
Det är så kort.
Det är så simpelt.
Men varför är det så svårt?
Varför sådanna känslor?
Man vill,
men endå inte.
För mig.
För dig.
för oss.
Allt ska vara enkelt


Det är mycket man vill

Igår hade jag träning, vi paddlade och hade det jättetrevligt! :) det enda var att jag hatar att paddla! :P
   

Sen fick Empan och jag skjuts av Ippe till malla, där tog vi bussen till rinkeby norra, där pappa hämtade oss, för bussen gick en halvtimme senare. Empan och jag töntade oss igår, vi hade fett kul! Har aldrig skrattat så mycket med henne förut! :P Vi gjorde en koja i garaget, som vi sen sov i! :)

Vi tittade på två avsnitt av gossip girl, vi såg klart på hela box ett igår! Jag vill bara se mermermer! :D Jaa, och nu såg jag att man kan ladda ner episode 14-18! Yes!! dem ska vi se nu, istället för narnia, som vi har laddat ner.. :P

Egentligen skulle Empan och jag åkt och badat, men jag vill bara bada om det regnar, för det är roligast då! :) Jag måste fixa balbilder och massa bilder till den här datan, men jag orkar aldrig. Få se om jag gör det lite snabt nu bara : ) Skriver mer sen, lägge in massa bilder sen också! ;)
-Hörs!

Kortkort

Jag hinner inte skriva jättemycket om vad som hände igår.. Men det var super kul och det kommer hända igen, kanske redan på fredag ;) Även fast att pappa blev arg så ångrar jag ingenting!! :P hahahaha! Nu öser regnet ner här, vi får se om det blir någon träning ikväll! :P

lägger ut bilder senare, kanske imorn!
-Hej!

Baldagen

Igår var jag inne i stan och köpte en sjal till balen, jag hittade även mina balskor, men dem ska jag köpa idag efter skolan ;) Sen på kvällen städade jag och några till en liten del av mitt garage, som vi ska vara i idag efter balen ;) Empan och jag skulle lägga oss tidigt, men vi låg i sängen och pratade och busade i över en timme! :P Vi låg iaf till sängs! :P

Nu ska jag åka och hämta Irme, vi ska städa våra skåp, sen ska vi till täbban och sen hem till mig. Tillsist ska vi hem till henne;)
-Hörs!

Bra

Eeh! Bloggen är ju helt störd! Jag sitter och skriver i en pytteliten box! Men i helgen var jag ute med Bomans båt, först funkar inte bilden, så vi tog uppe och sen funkar ju inte båten! Såklart:p Vi hade det jätemysigt där och badade, jag blev faktiskt brun!! ;) Bilder lägger jag in ikväll, eller imorgon, för just nu står Empan i duschen, jag har precis duschat och jag ska vara i skolan vid tio, men det är lungt! :)<3 
-Hejdå!

Tänk dig för!!

Jag försökte och försökte, men inget svar. 
Jag ringde hela kvällen, men återigen inget svar.
Det var inget svar på någon av telefonerna!
Kan det ha hänt något?
Vad skulle ha kunnat hänt?
En krock, eller något annan alvarligt!? 

Ja, nu ja! Nu passar det bra för dig!
Men det var inte rätt för mig! 
När du väl bestämmer dig,
kan du inte tänka dig för då? :O
Tänkt lite, tänk!

Så man behandlar andra, blir man själv behandlad tillbaka!

(Jag tror nog att han är för dum för att förstå detta.
Föresten behöver man inte låta så otrevlig!! :O)


Rundtur

Nu är jag hemma hos Ippe, det blev visst lite bloggande iaf.. Hon var uppe och kollade på mitt rum, sen åkte vi och tankade i enhagen därefter till Maxi i sollentuna, där vi mötte familjen Bjersbo :) Vi åkte sen och lamnade en pressent till Helie, sen var det bara att åka hem. Nu ska vi käka lite pankisar, sen blir det väl någon film.
Jag ska blogga ett till inlägg när vi ha ätit.
-Brb!

Inget bloggande

Nu har jag varit på student, jag har varit hemma en stund och packat och sitter nu och väntar på Ippe, som ska plocka upp mig! :) Imorgon ska jag ut och åka båt, så det blir inget bloggande denna helg. :P
-Ciao!

en varm dag

Jag gick upp vid halv åtta, för att hämta grejerna som pappa kom med, sen gick jag och la mig i en halvtimme till, vid åtta gick jag upp och klädde på mig, åt och sminkade mig. Jag och Hannah gick till bussen vid tio i och bussen gick fem i, men som tur var så hann vi med den! ;) Jag kom bara lite försent till matten, där fick vi cola och godis, mumma!! Min klass fick gå lite tidigare, för vi skulle nämligen in i stockholm ocg åka båt och titta på djurgården. Det var jättemysigt att vara inne med klassen, riktigt mysigt! :) Mer än hälften av klassen åkte till grönan efteråt, men jag orkade inte, det kostar mycket, jag ska på student och grönan är inte ens roligt längre :P Men nu är jag hemma, det är skönt :) Ska snart oacka lite, för jag ska ut med Bomans båt i helgen, fast utan Empan och Hannah. Det blir Helie, Pekka, Ida, Ippe och jag. Myspys :) Ikväll, efter studenten ska jag sova hos ippe, det ska bli kul! :) Hon ska ringa mig snart, när hon har slutat ;) Nu ska jag fixa lite med musik tror jag ;)
-Byebye!

Nu blev det kvällen!

Nu på kvällen har vi bara tittat på tv, jag skulle egntligen inte ha sovit här, men det blev så iaf :P Haha! Jag har inte hunnit klart med min sygrej, men det skiter jag i! :P Just nu sitter Hannah Empan ohch jag och spelar Rappakalja så jag hinner inte blogga mycket mer.
-Hejdå!

Hatar köer!

Idag stack jag tidigare från skolan, för jag skulle på Filles student. Det var jätte roligt att titta på "barnen" Haha! Sen åkte vi hem till fille och kollade lite, efteråt skjutsade Jimmy mig till Bomans, jag hann vara där i en minut, sen var det dags att sticka till träningen. Nu efter maten har vi bara segat framför tv. Vet inte vad som ska hända här näst, vi får se ;)
-Byebye!

Nu igen!

Denna flickas hjärta är fullt av blödande sår.image254

Tvekan i bröstet tynger henne hårt,

hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?

Hennes kinder är våta av salta tårar.

Efter idag vet hon inte vad hon ska göra.
Hon vet hur mycket ett litet ord kan såra.

Hon var en gång ett barn som ofta log,

nu är det många månader sedan hennes leende dog.

Flickans liv är längre ingenting värt,

Hon har förlorat mycket som hon höll kärt.

Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje o panik,

Nätterna är sömnlösa och fulla av gråt.

Varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?
Hon vill vara både där men även här,

om det bara fanns någon som henne förstod!

Hon vill få slut på allt skit,

ja vad som helst för att ta död på all skit!!


En promenad

Empan och jag gick först till coop, sen gick vi till vattnet. Det var jättemysigt där! :) Har typ inget att skriva.. :P
-Hejhej!

Bad

Nu är jag hemma hos Empan, jag åkte hem till henne efter att jag hade lämnat pengarna i skolan. Vi skulle gått och badat med Ida, men jag tror inte att det blir så nu.. :/ Jag är tvungen att spela rebubbled nu.. Så vi hörs!
-Byebye!

ledig

Idag är det dagsverket och jag är ledig :D
-Hej!


Inte mycket

Jag åkte hem till Empan igen, haha pappa blev inte glad men det skiter jag i! Ja, det har inte hänt så mycket här, jo typ hela dagen idag har jag blödit näsblod. Jag tror att det är för att jag inte har sovit så mycket den här senaste tiden.. :/ Det är så jobbigt att blöda näsblod :( Men nu måste jag gå och lägga mig så..
-Godnatt!

hemma

Nu har jag kommit hem till mig, pappa är nere och fixar med pannan och vi ska snart äta omelett. Jag vet inte var jag ska göra efter maten.. vi får väl se :)
-Ciao!

Hemma hos irme.

Nu efter skolan åkte jag hem till Irme, vi ha passat hennes brorsa och nu ska vi till lekparken.
It was nice talking to sis :)<3
-Hejhej!

Håltimmen

NU har jag håltimme, som vanligt på måndagar.. Irme och Fanny är hemma och hämtar badkläder, vi ska bada i vattenspridaren snart, fett skönt! ;) 
Pappa ringde mig i skolan och frågade om en grej ikväll. Men hur många gånger måste jag säga det!? :O Har fattar verkligen ingenting. Jag kanske ska vara med Empan sen efter skolan, hoppas hon kan :) För jag gillar att vara hemma hos henne. ;) Sen sa pappa att han kunde hämta mig efteråt. Ganska tidigt men ändå! :P Det är ju inte säkert att det blir så heller ju:P Vi får väl se.
Men nu pratar jag med henne, hon ska typ inte komma, tråkigt. Men vi får va imorn istället tror jag ;)
-Ciao!