Historiedag

För det första tack Hannah för rättningen om ringettehelgen! :P
Dagen då.. Jag började hemma hos Emelie vid sju ungefär och tog bussen vid åtta. Maddex2 lurade mig att de inte skulle komma på tipsrundan, sen gick de själva och gjorde den iaf. Jag och Pelin chansade mest på alla frågor för de var jättesvåra! Vi hade föreläsning vid tio, alltså efter tipsrundan. Tror ni att det var roligt eller? Nej, det var det inte! :P Jag hade tänkt att åka hem och fixa lite grejer fram till två, men hängde med Maddex2 och Pelin in till stan och käkade för att sen gå till muséet. Innan besöket började satt vi utanför på en bänk i solen. Skönt, snart är det vår och då är det snart sommar, som betyder sommarlov! :D Efter besöket, som var värdelöst tog jag mig hem snabbt för att jag hade bråttom att dela ut mina dumma tidningar! Vid kvart över tre var jag ute med vagnen och började dela ut. Det var så fint väder att det inte var lika jobbigt  att dela som det har varit gångerna innan! Emelie hoppade av på milstensvägen och hjälpte mig att dela och oj va mycket fortare det gick då! Jag tror att jag kändade en halvtimme, eller mer! :) Pappa var redan hemma och lagade mat när vi kom hem. Även fast att jag fick hjälp så kom vi försent till samlingen, men det var också för att pappa inte riktigt var hemma i tid med maten. Föräldrarmatchen som vi spelade gick ganska bra. Många var mycket spända, vi var ju liksom tvungna att vinna den! ..och det gjorde vi också! :D Kanske inte bästa resultatet, men ett vinnande (8-7). Sitter här vid den "skrikande" datorn (den är trasig och piper konstigt) Emelie sitter upp på mitt rum och skriver några glosor, som hon har i läxa tills imorn tror jag. Ikväll ska vi kolla på en film tror jag, om jag inte blir för trött och vill sova! :P
   
-Hare!

Dumma tangentbord!

Ja, första dagen på veckan är nu över och det känns skönt! :) Jag hade bara en lektion idag, det var historia där vi gick igenom inför morgondagen, då vi har historiadag. Men ja, efter skolan åkte jag hem till Bomans och oj, oj va skönt väder det var ute! Nu får vi hoppas på att snön försvinner och inte kommer tillbaka förrens om ett halvår igen! Jag klev av i Norrviken för att köpa lite choklad till Emelie som hade varit hemma hela dagen. Hon var tydligen hemma för att hon var lite "hängig" :) Vi tittade först på film, sen hjälpte jag henne skriva klart sitt arbete. Efter det gick vi ut på en promenad i en timme. När vi kom in åt vi och då målade jag lite medan hon satt vid data. Nu tänker jag inte skriva mer för det här tangentbordet är cp!! :P
-Det här målade jag :)
-Hejhej!

Ringettehelg

Ja, nu är jag helt trött efter denna helg! Först i lördags gick jag upp vid sju för att åka till Kista. Vi spelade matcher hela dagen. Fyra matcher som var 12:30x2  Ja, man kan ju itne säga att det gick så jätte bra för oss.. Vi kom femma. Vi årra var jag hemma hos Bomans. Där fick jag det skönaste massagen jag någonsin fått av någon! Andras masserade mig länge och jag höll på att somna! :P Vid tio, eller elva (eftersom jag ställde om klockan) gick jag och la mig. Vaknade en snabbis när Emelie låg och pratade i telefon, sen vid tre för att jag ahde ont i hela kroppen och behövde gå och snyta mig. Sen kunde jag inte somna om förrens vid fyra. Vid åtta kollade jag på klockan och trodde inte att jag hade somnat om, men det hade jag tydligen gjort då. Då gick jag upp på toaletten och snöt mig. Jag låg och lyssnade på musik i en halvtimme, sen satt jag och glodde runt i rummet och gick upp vid nio, när jag skulle ha klivit upp vid tio. Idag spelade vi en match mot Helsinki. Det gick inte så jättebra.. :/ Sen spelade juniorerna mot A-laget och oj, oj vad det var jämt! 0-0 i första perioden. Sen slutade matchen 1-2 i de sista minuterna. Och det var sämsta domaren! Jimmy.R Asså jag vill aldrig att han ska döma igen! Han visade ut mig bara för att han ville! Bara för att han ville! Jag gjorde inte ens något dumt? Vi kunde ha vunnit om han inte hade gjort det för det var nämligen i slutminuterna då vi skulle toppa. Åååh vad han är dålig! Det här kan du räkna med att jag sent glömmer! Efter A-lagsmatchen var det enskildig prisutdelning. Från vårat lag var det de här som fick priser:
Ida B - "årets tiger" i flick
Elin - För bäst träningsnärvaro i flick
Ebba - "Årets tiger"i ungdom/junior
Sofia - För bäst träningsnärvaro i ungdom/junior
Jag - MVP- Mest värdelfulla spelare.

 -Den här fick alla!
Tacktack för denna sässong allihopa! :)
Efter allting åkte vi hem. Emelie och jag kollade på en inspelad u-match mellan kista och usk det var roligt och se alla klantfel! :P Pappa kom och hämtade mig vid tio och nu sitter jag här och skiriver. Ska skriva lite mer, men inte mer här för idag.
Bilder från helgen:
 -Maja började gråta, för det var en spindel..:P   
-Tjoflöjt!

Mysfredag

Idag är det fredag, gud så skönt! :D Dagen började vid åtta med matte, sen var de svenska där vi satt i datasalen och skrev om noveller. Det gick inte så jättebra, men en bit kom jag minsann! :)  Sista lektionen var spanska och den var jättetråkig, som vanligt! Vi slutade så att jag precis hann med bussen hem. Det har blåst jättemycket idag under dagen och kvällen, jobbigt och kallt! När jag hade varit hemma en halvtimme ungefär så kom Emelie hem till mig. Vi åt lite och kollade på Gossip girl. Vid två kom Pontus, vi kollade klart på gg, sen kollade the eye. Efter filmen satt vi vid datan och bara snackade lite. Vid sex kom Lotta och Stefan, då åkte vi till centrum för att Emelie skulle köpa en sak och sen åkte Pontus hem till sig och vi till mig. Det blev god mat, kyckling med pommes. Sen var Emelie och jag ute på promenad med Taff. Stackars Taff, han har gjort illa tassen på något sätt så han har gått runt och slickat på det hela kvällen, innan Jimmy satte på bandage. Undra hur länge det kommer sitta kvar? :P Nu ska vi gå och lägga oss. Kan ni tänka er klockan tio på en fredag? Nej, men vi ska upp klockan sju imorgon för att vi ska vara i Kista straxt före åtta, Bläää!
-Hejsan!


Övningskör

Jo, det hände ju inte så mycket idag. Det roligaste va när jag och pappa va ute och Övningskörde. Det var andra gången i mitt liv och jag kom faktiskt upp till växel tre :p Men jag är nog fortfarande en fara för trafiken! :P Hehe. Om jag forsätter att träna såhär så får jag snart vara ute på vägarna och köra! :D Nu ska jag sova bort min förkylning och gå upp tidigt imorgon bitti.
-Godnatt!

Dagen

Jaa, det finns inte så mycket att skriva om när man är sjuk.. Pappa och Jimmy var här hemma och käkade lunch och sen har jag pluggat och skrivit ett arbete. Nu har jag ont i huvudet för att jag har suttit vid datan så mycket. Ska gå över till willys för att handla frukost och ägg. Hihi jag ska äta sockerkaka. Gotteligottgott!
-Shoflöjt!

Hemma

Idag är jag hemma och sjuk. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, vila, plugga och titta på film. Just nu sitter jag och kollar på "bedtime stories"
-Hejsan!

Match

Idag var jag i skolan, hade prov som gick ganska bra. Sen följde Leken med hem till mig för att kolla på one tree hill. Sen spelade jag match mot 97/96 det var inte alls så himla kul, bara att finta :) Vi vann med 8-3 tror jag. Nu ska jag hoppa i säng, är jättetrött!
-Natti!


Tidningsutdelning

Idag var det en tidig skoldag, klockan ringde 6.35 och jag gick upp utan att snooza en enda gång! :D Första lektionen varsamhällskunskap. Jag pluggade lite historia, men lyssnade samtidigt. Skolan var tråkig och tröttsam, eftersom det är tisdag och vi hada sex lektioner och väldigt korta raster. Så korta att jag kom försent, men det var också för att jag hade glömt bort tiden. Efter skolan kom pappa och hämtade mig för att jag hade så bråttom. Han hjälpte mig lite och körde mig till mitt "start" ställe. Jag började vid halv fem och var klar halv sju, det tog alltså två jobbiga timmar! När jag var hemma då börjde min träning, så jag hann verkligen inte dit, det är ju bra eftersom jag är lite sjuk och har ett viktigt prov imorgon! Nu har jag ätit och röjt lite bland mina grejer, så nu ska jag börja plugga lite.

-Hejsan!

Olycka i matsalen

Idag började jag vid elva. Jag gick upp vid nio så hann jag plugga lite också. Det var jättetråkigt i skolan. Först spanska där vi satt och pratade en massa, jättetråkigt! Sen hade vi lång håltimme, vi satt bara och pratade en massa. Föresten är jag inte alls avundsjuk på Lekens nya jeans, inte alls!
  -Maddes nya bokhållare!
Sedan var det en lång engelska lektion, där satt vi och pratade i par inför nationella. Leken och jag åkte hem till mig och ät mellis, vi pluggade lite också. NU ligger Leken och sover och jag sitter och väntar på att vår film ska bli klar. Filmen Sanning eller konsekvens, jag har faktiskt aldrig sett den.
-Här är Leken hemma hos hene förra veckan vi skulle plugga!

Juste vid lunchen idag spillde jag ut mitt vattenglas på bordet, så att det rann på en kille.
Jag: Oj, förlåt!
Han: Äsch, det är bara vatten. Torka bara upp här.

Haha, lite pinsamt. :P

Nu är filmen klar och vi ska kolla.
-Hörsen!

?

Är det dig jag har väntat på så länge?


Helgen

OJ, jag som sa att jag skulle vara så duktig på att blogga, men icke! :P
Igår var jag iallafall i solna ishall hela dagen. Inte så jätteroligt, men funkade..:P


LÖRDAGENS SCHEMA:

Dagens schema
09.00 Match om 3:e pris i Flick

10.40 Final Ungdom

12.20 Tigerliga poolspel

14.30 Final Flick

ca 16.00 Prisutdelning Flick, Ungdom

ca 16.10 Ringkastning

17.00 Final Junior

ca 19.30 Prisutdelning Junior

09.00 Match om 3:e pris i Flick:

Första flickmatchen mellan Kista och Salem var väldigt spännande. Det var riktigt lika och det gjorde så att det blev förlängning. Redan efter 1.11 gled ringen sakta in i kistas mål och Salem vann matchen. Kista kom alltså på fjärdeplats och blev utan medalj. 

Mål Salem - Kista: 8-7 (4-3, 3-4, 1-0)
Skott: 28-32 (13-16, 15-16)
Domare: Michael Ljungqvist och Angelica Holmberg
Lagets spelare: Bea Varpula från IFK Salem Ebba Fernholm Från Kista.

10.40 Final Ungdom:
Järna SK mot Ulriksdals SK.

Mål jsk-usk: 4-8 (2-5, 2-3)
Skott: 37-37 (22-18, 15-19)
Domare: Kjell Andersson och Andreas Näsström
Lagets spelare: Mikaela Wetterdahl från Järna SK blev och Olivia Blomquist från Ulriksdals SK.

14.30 Final Flick:

Järna SK mot Sollentuna HC.

Mål jsk-shc: 4-1 (1-0, 3-1)
Skott: 60-5 (27-2, 33,3)
Domare: Kjell Andersson och Michael Ljungqvist
Lagets spelare: Hanna Gröndahl från Järna SK och Matilda Jansson från Sollentuna HC.  

ca 16.10 Ringkastning
1. Nancy (usk)
2. Annika Linde (jsk)
3. (?)
4. (?)
5. Famlijen Jobbs (shc

17.00 Final Junior:

Det blev spännande en riktigt spännande match mellan serievinnarna shc och usk.

Mål shc-usk: 8-9 (2-4, 3-2, 3-3)

Målgörare SHC: Rosanna Joners, Matilda Linse, Sandra Lindecrantz-Wilken, Sofia Hörberg
Ass SHC: Anna Öberg, Ellinore Erichsen, Ellen Hallerth
Målgörare USK: Frida Gauw, Linda Björling, Sofie Gauw, Felicia Fredriksson
Ass USK: Isa Gustafzon, Oneida Blomquist, Daniella Ramel, Sara Samuelsson, Sofie Gauw, Frida Gauw, Angelica Holmberg, Linda Björling
Skott: 18-31 (6-11, 5-12, 7-8)
Domare: Michael Ljungqvist och Andreas Näsström
Lagets spelare: Matilda Linse från Sollentuna HC och Daniella Ramel från Ulriksdals SK.

Bilder:
  -(Alla mina medaljer)   -(Skillnaden mellan årets 3:e pris och förra årets..) -(Jag har alltid Ippe hos mig nu! Min idol!<3)

På kvällen kom Leken till mig och vi gjorde oss iordning och gick hem till Irme. Det var väl ganska roligt, men man kunde haft roligare, det var nämligen ganska segt.. :P Vi kom hem redan klockan tolv och hoppade bums i säng.
Halv elva kom Jimmy och hämtade mig och vi åkte med Sara och Taff till Lotta och Madde. Jag var inte väntad, kändes ju inte så kul att bli typ bortglömd!? Efter brunchen, våfflorna kollade vi på filmen "burn after reading" den sög, blä! Höll på att somna, jag var så hiimla trött! Vid två åkte vi med Madde också och lämnade henne i sollentuna där hon fick gå runt lite innan hennes tåg skulle gå. Jag, Jimmy, Sara och Taff åkte till Norrviken och lät Taff få springa av sig lite, det var så mysigt och fint väder.
 
Vid tre var jag hemma och då gick jag och la mig på en gång, sov i en halvtimme ungefär. Sen satte jag mig framför tv:n och pluggade. pappa kom hem vid fyra och satte sig med mig och kollade på tv. Jag har bara suttit vid tv:n hela kvällen och pluggat. Men som alla vet kan man inte plugga och kolla på tv samtidigt! :P Nu vid tio gick jag och duschade, nu sitter jag i mitt rum och bloggar och kollar på Beck. Efter det ska jag lägga mig i sängen och plugga lite :)
-Hejhej!


Inte taggad

Ikväll har jag som sagt varit med Madii. Vi har haft det jättemysig. Vi har pratat och tittat på film och tv. Innan willys stängde var vi över och handlade lite godis och läsk också. Mmm! :) Hon har precis stuckit hem och jag ska faktiskt sätta mig och plugga lite och titta på tv samtidigt. Sen blir det sängen eftersom jag ska upp kvart i sju för att åka och kolla på flickmatchen! Jag är inte ett dugg taggad, men jag får sova lite mellan matcherna och pauserna. :)

-Haregött!




Kvällens planer


Jag har precis pratat med Madiii i telefon och hon ska komma till mig ikväll :) Det ska bli mysigt, för det var så länge sen vi såg snart över en månad tror jag..? Vad vi ska hitta på det får tiden bestämma! :) Nu ska jag sitta inne och kolla en massa bloggar och foton, sen ska jag faktiskt ner och plugga lite historia. Känner att jag inte kommer hinna det i helgen!
ps. Leken klagade på att jag aldrig lägger in bilder nu för tiden, en anledning till det är att jag inte orkar och det är ju roligast med nya bilder. Eller hur? Det tycker jag iallafall, men nu får jag väl börja läga in bilder lite oftare då! ;)
-Hejdå!

Länge sen!

Ojojoj, jag har verkligen inte haft tid att skriva blogg. Jag har haft för mycket plugg och träningar. Men nu ska jag bli bättre! ;)
Idag efter skolan åkte jag till Tibble för att vänta på Elli och oj va många män känner igen. Det är sånna som man inte vill prata med heller. jaja, efter det gick vi till donken och tog en milkshake och satt och pratade lite. Jag kom hem för en timme sen ungefär och har fixat lite i huset. :)
-Hejhej!

Godnatt

Idag vaknade jag upp hemma hos Bomans klockan 8. Det var svårt att få upp Emelie, men tillslut gick det! Vi åt mackor och drack smoothie till frukost, gottigott! Vi tog bussen tillsammans till skolan. Hon var där mycket tidigare än vad hon behövde, men hon gjorde det för min skull :) Madde x2 försökte lura mig att de båda var sjuka. Jag gick på det till en början, men sen avslöjade de sig lite :p Första lektionen var jätteonödig, den andra också eller det var ju tråkig spanska och jag är så dalig på det, kan inte ens läsa efter så många års pluggande!? Efter spanskan åkte Maddex2 till stan. Jag stannade kvar i skolan och åt lunch med Bojana, Pelin och Andreas. Efter maten följde Andreas och jag Bojana till bussen för hon skulle till ett ställe. Jag och Andreas gick först tillbaka till skåpet för att hämta min jacka sen satte vi och pratade. Jag tog en liten omväg till Emelies skola, men eftersom jag slutade så tidigt så gjorde det inget. Jag kom lagom till hennes so började, de skulle sitta och skriva sina arbeten om u-länder. Jag kan säga en sak och det är att lärarna inte kan kräva för mycket av dem för först tar det halva lektionen att logga in, sen är satan hur seg som helst!! Och det är bara om de nu får tåg i en data, som är mycket svårt! Jag han träffa på Maja en snabbis innan Emelie visade mig ner till biblioteket där jag var tvungen att sitta hela hennes lektion som var på en timme. Straxt innan halv fyra gick jag upp till hennes skåp. Hon tog sina grejer och vi började gå mot stinsen. I stinsen köpte hon massa trosor och det var allt. Sen traskade vi hem till henne. Vi har sammanlagt varit ute och gått i två timmar idag. Känner mig duktig eftersom mitt program är på en och en halv timme ;)

Nu är Emelie hemma hos mig och vi ska straxt hoppa i säng, är hur trött som helst! :/
-Godnatt!

Sämsta melodifestivalen!

I mitt förra inlägg slutade jag ju med att jag inte visste vad jag skulle göra. Det jag bestämde mig att göra var att slöa vid datan. Emelie gick och la sig så jag satt där själv. När hon började vakna låg vi och pratade lite. Hon gick och duschade och sminkade sig för att hon skulle ut vid åtta, då också melodifestivalen började. Jag, Ippe och Ida satt och kollade igenom hela programmet och fy och blä för vinnaren Vem röstade på henne? Jag förstår inte, hon var inte ens bra!? Nu skiter jag i melodifestivalen! Mitt under programmet var det mat. Det blev kastler och potatismos, mums fillibabba! Efter maten har jag först suttit med Ida när hon spelade the sims, sen har jag legat inne på Emelies rum och pluggat lite. Jag har läst igenom alla sam-sidorna och jag förstår faktiskt mycket. Jag ska nu gå igenom anteckingarna, sen kolla lite på internetfilerna min lärare la in, sen så kommer jag nog bara läsa igenom imorn och sen plugga på måndag igen. Det känns så skönt att börja plugga i tid ibland :) Här sitter jag och hostar, nej nu kommer den tillbaka det är jättejobbigt! Huvudvärk får jag av den också!
-Moika!


Ingen bra sömn

Jag har inte alls sovit bra inatt. jag gick kanske och la mig vid elva, jag vaknade mitt i natten av att Emelie kom hem och donade, hon skulle sitta vid datan och äta mat och en massa! Jag bad henne gå ut ur rummet, tur som jag hade lyssnade hon på mig! Det var inte enda gången jag vaknade.. Vid halv åtta var jag tvungen att gå upp och snyta mig, då var redan Helie och Toumas uppe! jag gick tillbaka och sov en stund, kanske en halvtimme då vaknade jag av att Helie och Toumas satte sig utanför i köket och pratade högt! Det var svårt att somna om, men gick i en kvart då helie komn in och skulle ha datan. Jahapp tänkte jag: Ska jag gå upp nu eller? Jag somnade om till halv tio ungefär, då var det Ida x2 som hade vaknat och skulle ha frukost och en massa. Jag kunde sova en kvart till innan Pekka och Ippe var vakna och pratade högt på finska precis utanför, ingen som tänkte på att Emelie och jag låg och sov kanske? Jag gick iallafall upp, satte mig med två mackor i vardagsrummet och kollade på tv med Idorna. Strat efter halv tolv åkte vi till ishallen. Där har jag haft j-landslagsträning, det gick inte alls så bra som jag ville! Mina skriskor var dåliga, men jag gillar inte nyslipade! Usch och blä för det! Efter träningen kom Maja och Sofia dit. Sofia gav en julklapp till Ippe från alla "Järna läger barnen" Pekka var snäll och skjutsade Sofia och Maja till station och jag lånade ut mitt busskort till Sofia för att hon inte har plus och jag ska ändå inte använda det ikväll. Pekka släppte också av mig och Ippe hemma för att han och Toumas skulle åka och handla mat tills ikväll. När jag kom hem satt Emelie vid datan och kollade på Gossip Girl avsnitten som jag har gett till henne! ;) Jag vet inte var jag ska göra, om jag ska plugga, läsa, sova eller bara slöa vid datan?
-Hejsan!


Trevlig dag

Idag började jag vid åtta och jag sov skit dåligt inatt! Har inte sovit så dåligt på länge faktiskt..!? Jag har varit trött hela dagen, först hade vi matte, sen var det svenska och sist spanska och tro det eller ej! Jag och Maddex2 jobbade jätteflitigt på alla lektioner! Jag är så stolt över oss, så ska vi börja göra! Efter skolan åkte jag in till stan för att möta Ippe. Tunnelbanan stod stilla i tio minuter vid bergshamra, de sa att det var hinder vid tekniska. under tiden satt jag och läste det dumma engelska boken, nu är jag på sida 12 tror jag, bara 30 sidor kvar tills jag har gjort läxan tills på måndag. I stan gick vi runt och kollade och gjorde lite ärenden. Jag köpte ett par trosor och Ippe köpte fyra stycken, den kvinnan är galen i trosor det kan jag lova! ;) Vi åt lunch tillsammans på pizzahut och sen fikade vi med hennes brorsa på blåbär. Innan vi åkte hem till Bomans var vi snabbt förbi i hennes gamla lägenhet för att hämta lite post. Pappa hämtade oss i Norrviken eftersom han också skulle till Bomans för att fira Pekka lite smått. Här har vi fikat och pratat. Nu har jag inget att göra! Helie, Pekka, Ippe och Toumas sitter ute i köket och snackar finska och jag fattar ingenting, fy va tråkiga dem är! :/ Jag funderar på att gå och lägga mig nu, för jag är jättetrött. Jag kanske ska passa på att plugga lite sam och läsa den dåliga boken på engelska, fattar ingenting av den!
-Hejsan!

Träning

Jag la mig och vilade en stund vid fyra till halv fem ungefär. När jag gick ner var maten redan fixad till mig, det var potatisgratäng och fläskfilé. Innan pappa körde mig till träningen hann jag spela lite fia med knuff med Alex och Stefan :) Vi var ganska många på träningen. Det var en ganska blandad träning, lite passar, lite skriskor och olika övningar. En helt okej träning faktiskt! :) När jag kom hem var det fikadags:) Fast hann inte fika så länge för Leken ville byta mina jeans mot en av mina tröjor. När jag kom satt jag och tittade på tv med brorsan, pappsen, farfar och Gunn. Nu sitter jag här och skriver och ska snart sova.
-Sovgott!

Smockfull buss

Idag började jag klockan åtta. Jag gick upp tjugo i sex ungefär och tittade på vakna med the voice. Halv åtta stod den blåa hondan på andra sidan vägen och jag sprang ut. Sam- lektionen var jättetråkig, vi satt och pluggade matte istället. På bilden ritade vi en kändis hus, jag ritade Troy Boltons hur fullt av basketsaker. Till lunch fick vi soppa med stjärnpasta i, lite roligt sådär ;) Två lektioner kvar och det var matte prov och svenska. Provet gick jättedåligt, det här också och Svenskan var träkig, men jag jobbade faktiskt och anteknade en massa saker till novellen jag läste "den konstgjorda sjuksköternan" Efter skolan tog jag och Madde bussen och snacka om att den var smockfull. Vi två stod framme vi dörren. Fler och fler hoppade av och vi fick tillslut platser, lagom till jag skulle hoppa av ungefär. Jag kom hem till ett rentstädat hus. det var Gunn och farfar som hade hållt på hela dagen för att de skulle få gäster. farfar fyller nämligen 80 år idag! Grattis Farfar! :D Sen fyllde typ Gunn 60 eller något för någon vecka sedan. Jag orkar inte vara nere med gästerna så jag ssitter här i mitt rum, funderar på att se på en film och vila lite för att jag är hur trött som helst! :/
-Byebye!

Sjuk

Det var jättetråkigt i skolan igår. Jag failade på mitt matteprov och på samhällskunskapen höll man på att somna! Efter ett åkte klassen inte till naturhistoriska museét. Vi var på den roligaste delen, nämligen kroppen eller vad det nu heter. Efter det åkte jag till sollentuna där Jimmy hämtade upp mig, vi åkte till kontoret och åt lite, jag hann också gå ut och gå med taff(tror han stavar så). Sen åkte jag och Jimmy till Intersport för att fixa med axelskydd, vi fick inget svar då men de skulle ringa idag. Träningen började halv sex, vi var där lite tidigt och gick runt med Taff. Alla gillade Taff, det var bra för då slapp han sitta i bilen allt för länge! Träningen gick bra, men jag var så trött och orkade inte trampa full fart. Efter träningen åkte jag hem till Bomans och där kollade jag och Emelie på Kalle och chokladfabriken. Jag hade aldrig sett den förut och den var faktiskt bra :P
Imorse vaknade jag av att en massa sms ploppade in. 8 nya sms stod det på den när jag kollade. Jag svarade på de viktigaste sen somnade jag om, men det vrade inte länge eftersom det var fler och fler som skickade. Nu är jag upp iaf och det snöar ute. Fy var tråkigt, jag som vill ha vår NU! Antingen ska jag städa mitt rum nu eller så ska jag plugga lite.. Hm, vi får väl se var det blir!? :P
-Hejhej!

Datanördar

Det blev faktiskt plugga, men inte hemma utan på bussen hem till Bomans. Pappa åkte och jobbade och farfar åkte till min farbror så jag orkade itne vara hemma. Hela bussresan pluggade jag matte och det gick bra. Jag gick igenom alla sidorna och räknade lite i huvudet för mig själv. Stolt äver mig själv som stod ut med att göra det i kylan. Jag var hemma hos dem halv nio och då läste jag lite snabbt för Ida, sen har Emelie och jag legat på hennes matta hela kvällen och pysslat med hennes datan. Vi har kommit ganska långt, en massa ny musik sen har vi raderat en massa skitbilder m.m. Nu vill Emelie ha datan och jag ska faktiskt sova. Ska upp sex, halv sju imorgon. BLÄ!
-Natti!

Inget pluggande

Idag har jag varit i skolan. Leken var sjuk, så det var bara Madde och jag idag. Det var inte en sådan händelserikdag kan man väl säga. Efter skolan åkte jag hem till en kompis och tittade på film en snabbis, sen åkte jag hem för att plugga lite. Men tror ni att jag har börjat plugga eller? Nej! Lat som jag är har jag inte gjort det.. :/
Men det ska det bli ändring på så..
-Hejdå!

Dumma hicka

Efter träningen åkte pappa och jag förbi sollntuna centrum och hämtade upp Emelie. Hemma hos mig var Stefan, Lotta och farfar. Vi åt hamburgare och pommes med beasås. Nu kollar vi på Irobot. Jag har sett den förut, men jag vill se den igen, den är ju faktisk bra :) Jag hoppas att vi lägger oss tidigt ikväll för jag är jättetrött och har en jätteirriterad hicka!!
-Godennatten!

Barnvakt

Idag klev jag och Irme upp klockan tio, eller jag låg och drog mig lite medan hon gjorde sig iordning. Straxt efter tio var jag upp och käkade mackor till frukost. Vi passade Hugo och Josephine fram till elva, sen gick jag hem och hon tog bussen hem till Tobbe. När jag kom hem städade jag lite för att farfar ska komma och bo hos oss i en vecka. Klockan fyra har jag samling för min träning. Jag har en vecka full av träningar och matcher.
-Hejhej!









Melodifetivalen

imorse vaknade jag halv tolv. kände att jag behövde gå upp, men jag orkade inte röra mig! En timme senare var jag uppe och färdig sminkad ;) Straxt före två gick jag till bussen för att ta mig till Irme. Vi gjorde inte mycket, pratade lite och sånt. Vid sex kom pappa och hämtade mig och vi åkte direkt hem till Jimmys flickvän Sara :) Här har vi ätit jättegod och fikat. Just nu sitter vi och tittar på melodifestivalen. Man har ju hört alla föru, men det är roligt iallafall :)
-Hejhej!

En fredag

Idag är jag jättetrött! Jag började klockan åtta, det var en helt okej dag. Jag slutade kvart i ett, vilket var väldigt skönt! :) Efter skolan åkte jag till Sofias skola och väntade på henne. Hon slutade vid två och då åkte vi hem till henne och åt mackor och tittade på tv. Maja och Emelie kom vid tre och fdå lagade vi lunch-middag. Det blev spagetti och köttbullar, smaskens! ;) Straxt innan fyra fick vi fyra skjuts av Sofias pappa till Solna där vi skulle spela en ungdomsmatch. Jag tycker att det var en bra uppvärming och alla var taggade. Vi bytte om och hade lite taktiksnack. Matchen gick inte så bra kan jag ju säga. Vi förlorade med 13-4 (tror jag) Efter matchen pratade vi en massa det var roligt! :) Emelie och jag fick skjuts hem av Maja. Hemma åt vi middag och bara tog det lugnt. Vi hann till och med tillta på när hon var liten och när Pekka och Helie gifte sig. :) På kvällen drog vi ut och kom till Felix, det var jätte tråkigt där och jag var bara trött och ville hem. Klockan tolv gick min önskan i uppfyllelse! :D Nu sitter jag här hemme och hoppas på att Emelie har gjort glass med Hallon till mig! :D
-Godnatt!

Den efterlängtade träningen

Nu har jag äntligen haft min efterlängtade träning! :D Pappa och jag åkte lite sent hemmifrån för vi glömde bort tiden. Sen ringde Sofia och frågade om hon kunde få skjuts av oss och såklart fick hon det! :D Vi kom fem minuter försent ungefär, men det var lugnt. Det var jag som ledde springdelen av uppvärmingen. Alla tyckte det var för långt, men det kanske var det fast att det bara tog en kvart att springa. Jag tycker att det var skönt, för då går träningspasset bättre för mig. Jag kanske ska börja springa tidigare så att jag hinner ta del av Jimmys träning. Vet inte om de andra vill springa där en gång till eftersom det var så långt, men vi får väl se hur det blir på nästa träning. När jag kom hem åt jag resterna och tog en liten chokladbit hihi! :) Jag oackade en påse till skolan imogon, eftersom jag ska åka direkt hem till Sofia för att pappa hinner inte skjutsa mig till samlingstiden 16.15. Maja ska kanske också komma hem till henne, men hon slutar ganska sent så hon får åka själv. Nu ska jag bara fixa en sak till på datan, sen ska jag hoppa i sängen och läsa lite spanska och sen min bok Twilight. :)
-Godnatt!

Twilight

Nej, nu har jag suttit vid datan för länge. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Twilight och plugga spanska.
-Hejhej!

kvällsträning

-Träning ikväll och jag längtar jättemycket efter att bara få göra det jag tycker är kul!

THIS TIME

DET KOMMER VARA MYCKET SVÅRT ATT GLÖMMA OCH FÖRLÅTA


busungarna

Idag har jag varit i skolan. Jag och Maddex2 var lite busiga, hihi! :) Vi spelade upp vår pjäs idag och det gick faktiskt bra. Inte för att jag sa så mycket, men vad ska man säga när man spelar en mamma som har gift sig med sin egen som? :P Eftersom ingen annan grupp ville spela upp idag så fick vi sluta nästan en halvtimme tidigare, det var jätte skönt! :) Jag och Madde tog bussen vid två hem. Jag var tvungen att gå från trädgårdsvägen för att 616 hade precis gått, hatar att de typ aldrig matchar! Som tur var kunde jag prata med Leken hela vägen hem och lite till. Hemma har jag pluggat lite glosor, snackat med min käre vän Maja. :) Ska nog plugga lite till, sen ska jag sitta och dega vid datan eller läsa min bok. Only time will tell.
-Bye!

Ring, ring, ring?

Sitter och väntar på att Emelie ska ringa mig innan jag ringer henne. Jag hade ändå tänkt lägga mig i sängen och plugga och läsa lite, sen sova. Lycka till! :P
-Natti!


Ouch!


Everything is just so back and forth
Now I can´t do this anymore
Hurt, it hurts.
If anyone asks
I'll bite my tongue
Pretend I'm okay with it all
Act like there's nothing wrong









DET DÄR..

..DE VAR BARA TÖNTIGT!


Den vanliga maträtten

Jag har precis ätit middag. Det blev pasta carbonara. Har vekligen inte gjort någonting roligt idag. Kanske skulle träffat Irme, men jag kännde mig lite krasslig, nästan febrig så jag har inte tagit på mig ansvaret att ringa henne, inte hon heller för den delen. När jag satt och åt så smsade jag lite och fick redan på saker. Det ledde till att jag listade ut lite saker och jag är inte glad över det. det är faktiskt ganska irriterande. Jag vet inte riktigt hur jag ska säga det, men det är ganska löjligt. Skit samma, jag ska inte säga att jag är bättre. Men hela den här dan har konstig och den blev ju inte bättre nu efter det här.
Jag pratade nyss med Emelie i telefon. Hon skulle bara fixa en grej, sen skulle hon ringa upp mig.
Jag ser en hög med läxböcker framför mig och jag vet att jag måste göra dem, kanske ska göra dem nu eftersom jag ändå har förstört hela dagen.
-Byebye!

Ny blogg kanske?

Jag har funderat länge på att skaffa en ny blogg. Antingen ska jag byta från blogg till de Leken har. Eller så ska jag skaffa en blogg vid sidan om, som ingen kommer få reda på (så jag kan skriva vad som helst, och ingen vet vem jag är).
Eller ska jag bara ha den här bloggen. Vad tycker ni?
-Hej!

Bildläxan

Idag var jag kvar i skolan tills halv fyra för att min grupp på svenskan behövde snacka igenom pjäsen vi ska spela upp imorgon. När jag kom hem från skolan satte jag mig och gjorde bildläxan. Blev klat kvart i sju! Från kvart i sju tills tio över åtta har jag snackat i telefon med min lagledare. Han ville prata lite om igår. Det gick väl ganska bra, tänker inte prata om det mer. Nu ska jag snart äta middag.
-Hejdå!

Inte glad!

(borttaget)
Efter matchen blev jag lite gladare efterosm jag fick mina ledarkläder, sen testade vi spelar tröjor, som vi snart ska beställa.
Såhär ser mina kläder ut:
(byxorna är i)

Klockan är jättemycket och jag måste plugga en massa, det får väl inte bli så mycket idag då. Kanske bara skriver klart engelskan, sen kanske lite spanskaglosor.

(Borttaget)
-Byebye!


JAG VILL INTE!

Idag har jag varit orolig och arg hela dagen. För det första har jag inte sovit bra inatt, sen har det varit veckans jobbigaste idag och för det sista fick jag redan på idag att det är jag som är tvungen att stå ikväll för att våra andra målvakter är skadade och något annat. (borttaget)
-Hejdå!

En hetsig dag

Idag var första dagen efter lovet. Det var en ganska lugn dag, vi kollade på film på spanskan och engelskan. Mitt under dagen var det också brandlarm. Jag hade bara en kortarmad blus på mig, men som tur var fick jag låna Maddes sjal för att linda runt om mig. Efter skolan åkte jag till Mörby och fikade lite för att därefter åka förbi Irme, sen hem till mig och äta lite och skriva ut papper. Vi skulle ta bussen till täby centrum, men missade bussen och fick gå i snöstormen. I centrum köpte jag pressent til pappa, blev faktiskt nöjd. Tack för all hjälp Irme! :) När Irme hade fixat sitt sprang vi till bussen och vi hann precis. Hade vi inte hunnit hade det verkligen varit vår otursdag. Irme åt hos mig, vi fixade till lite rester. efter maten gick vi upp och kollade på The Notebook och ååh va den var sorglig, på ett bra sett! :') Efter filmen följde jag henne en bit hem, sen direkt över till Willy´s för att köpa en Muffin, som jag ska sätta ett ljus i och ge till pappa imorgon bitti eftersom han blir hela 54 år! :) Nu på kvällen har jag packat väskan och duschat nu ska jag äta en muffin, smörja in mig, titta på ett avsnitt av oth, plugga och sist men inte mins läsa lite ur min nya bok.
-Harebra!


I Hate Myself

I still remember how you sounded the last time I was with you. I saw the pain in you eyes, but I coulden´t do anything, not anything to help you through it.