Hemma!

Nu är jag äntligen hemma :D Jag ska väl börja från bärjan att berätta vad som hände! :) På fredagen åkte vi till vallen vid sex, alla droppade in eftersom. Vi packade bilarna och hoppade in. Jag satt i Helies bil med Ippe, Maja, Empan och Rebecca. Vi hade verkligen as kul i bilden tillsammans! :D "Shabalaba!" Men klantiga jag glömde mobilen hemma! Så pappa lämnade den i bilincheckningen så att vi kunde hämta den en timme senare, eftersom pappa skulle åka cinderella med kompisar och vi åka amorella. Vi var vid båten vid sju och tjeckade in. Vi hade tur och kom på deck 5 , för det var nämligen där vi hade hyttar och och är så jobbigt att gå från bildecket där nere, då måste man gå igenom hela båten. När vi kom och åt så gick jag, Empan, Ippe, Helie, Anna och Lena och åt buffe. Mmm! Tjockisar :P Resten gick bara omkring på båten. Empan och jag blev asarga och låg och surade i hytten, för man var tvygna att lägga sig vid elva!? :/ Vi hade ju tänkt att vara uppe längre och ha kul, typ sjunga karaoke eller inte sova iallafall! :p Men, det kanske va bra eftersom vi skulle upp så tidigt. Sen fick inte Empan och jag sova med Maja och Rebecca, utan vi fyra fick dela på oss. Fattar inte varför igentligen!! Vi umgicks ju ändå med dem hela tiden. Eller Empan ville typ inte, men honvar tvungen eftersom jag ville, hon låg ju ändå bara och läste tidning, fett tråkigt! Men vid elva satt typ alla spelare i Maja och Rebeccas hytt förutom Ebba och Anna. De kom och sa att vi kunde vara upp en halvtimme till. Den halvtimmen satt vi bara och degade i hytten och pratade massa skit. Efter en halvtimme var det bara Empan, jag, Johanna, Maja och Rebecca kvar, de andra hade varit tvungna att gå och lägga sig, för det sov med Petter och Lena. Helie och Ippe satt coh pratade i Empans, Johannas, Helie och min hytt. Det pratade typ bara i tio minuter, men vi utnyttjade dem väl ;) haha! Sen var vi tyvärr tvungna att gå och lägga oss, jag tvättade bort sminket i majas hytt och Empan i hennes, på så vis gick det snabbare. Sen när Helie bäddade upp sin säng så hade hon skalbagge i sängen, fyfarao va äckligt! Vi fyra i vår hytt låg och pratade om mycket, läänge.
På lördagsmorgonen bråkade ja och empan om skor! Ingen komentar om det! Inte konstigt att jag såg trött ut.:P Vi gick till bilarna vi tjugo över sju och åkte till Humpala tror jag det heter.. :/ Det är det stället J/D åt frukost på förra året, fy och blä! Jag åt bara en yoghurt. Snacka om att jag var hungrig!
-En dörr till!?Jag kommer inte ens ihåg om vi åt någon lunch den dagen. Vi åkte sen till en överaskning! Överakningen var att få komma till RING-JET, nämligen stället där de gör ring-jet klubborna. Det var jätt kul och coolt att få komma dit! Men fick se alla steg klubborna gick igenom. Visste ni att 500-klubban går igenom 30 steg innan den är klar och att de nu håller på att utveckla 700-klubban? Vi var det första laget som har fått komma dit till fabiken och se hur det ser ut och så fick vi också äppelmunkar och Hallonläsk :) Jättetrevligt. Det är bara en familj på fyra personer som tillverkar klubborna. Jonna Satama jobbar där! Hon är ju asball! Hon jobbar så långt ner i sin skridskoåkning.  Efter det besöket åkte vi till shoppingcentrumet. Jag köpte ingenting, empan bjöd mig bara på en milkshake. Vi hade inget att göra, för att det är så tråkiga affärer där och jag hade inge euro heller.. Så Empan och jag satt i massagestolarna och degade, skönt! Maja och Rebecca kom förbi och Maja och jag gick till spelaffären och spelade guitarhero, det va askul :D Sen skulle vi äta på Golden Rax, gottgott! Empan och jag tog kaffe och glass haha, asgott :D Sen var det bara att åka hem till sporthotellet vid ishallen. Vi packade upp våra grejer och var ute och gick och lekte lite. När vi skulle gå in skulle jag gå till ishallen och titta på lite ringtteflickor och annat, jag var borta kanske fem tio minuter och när jag kom tillbaka till utterdörren vid hotellet så var den låst! JAg stod utanför och knackade i fem minuter, men ingen kom och öppnade åt mig:@. Jag såg att alla skor var där inne, alltså var alla där, men ingen hörde mig! Jag gick och tittade upp i förstrerna men såg ingen för att det var så högt upp.. Jag gick in i ishallen och bara gick omkring bland massa finnar. Snacka om att jag kände mig uttstött! :P Men jag gick tillbaka till dörren och stod åter och bankade och då såg jag Maja och Rebecca som busade med ledarna, jag vinkade till dem att det skulle öppna dörren, de va lite trögfattade men kom och öppnade till slut. Sen sa jag allt till ledarna och de bara skrattade! Haha jag fick då höra att lilla Ebba är en liten gangster! Men när jag väl var inne skulle vi skriva komplimanger till varandra. Mycket kul, här är de komplimanger jag fick:
Du är snabb och en jättebra spelare! Du är rolig och supersnäll! 
Glad, snäll och duktig på att vara center, 
Du är en jättebra människa och när du spelar ringette så sopar du banan av alla! Puss Puss <3 (a)
Du är snäll å imponerar ofta på plan med dina snyggamål.
Den snabbaste spelaren i laget! Rolig och snäll.=) 
Du har alltid jättesnygga kläder! Och du är en av de bästa i laget!<3
Är imponeras av dina framgångar i ringette det här året speciellt. Man ser att du binner för sporte. Du är en väldigt snäll och rolig person.(När du inte är trött)

En viktig byggnadskloss i laget. En allsidig ringette-spelare med en envishet som få har. Ett föredöme för andra och en bra kapten. Eftertänktsa och klok tjej som ser sina lagkamrater.
Du är den bästa personen i världen! På ringette och allt annat! Skit snäll!!!!!! Puss Puss, 
Tack för alla komplimanger kära lagkamrater!
Sen käkade vi lite ostfrallor och Maja, Jag Rebecca och Empan spelade monopol, men det gick inte då bra. Vi kom nämligen inte överrens. :/ Så vi låg och pratade och empan läste en sann novell för oss. 
På söndagsmorgonen väcktes vi vid halv åtta och jag var jättepigg och ville käka frulle, för jag har varit hungrig hela natten! Det bjöds på gröt och mackor, men jag tog bara gröt och lite äppeldricka, helt okej. Sen gick Empan och jag och vilade lite innan uppvärmningen, som skedde vid halv nio (finsk tid) Vi sprang lite, det var inte så seriös uppvärnming, men den fick väl duga. Matcherna under hela dagen gick inte så jättebra.. hehe! Jag och Johanna blev Tsemparri! Haha, alltså matchenslirare på finska. :) På kvällen käkade vi på Hesburger, fett gott :D Snacka om att jag blev mätt :p -Maja och jag äcklade oss med ketchup! haha! Hesburger är som donken typ, eller som burger king:P Vi åkte bil två timmar ungefär till åbo, för att åka till hamnen på hotellet vi skulle sova på för natten. Jag och Maja fick tuggummi av Anna och gjorde tuggummileken. haha! Det var askul, jag tog hennes tuggummi fyra ggr. :P haha!  -var bara tvungen att göra en bild! Vi tolv var vi tvygna att sova.. Jag Empan och Johanna låg och snackade till ett eller två, sen kom Helie in och la sig, då var vi också tvungna att lägga oss.. -Haha, de tre mupparna!
På måndagsmorgonen gick vi upp kvart i sju och åt frukost på hotellet. Det var faktiskt god frukost, för en gångs skull. :P Sen packade vi ihop och begav oss till bilarna och åkte en kilometer till incheckningen, nu var det nämligen dags att åka hem, från fina finland. Maja råkade gå in i en bilspegel, haha! Jag gick in och la mig med Maja och Rebecca, vi lag först och pratde i en timme, sen gick de in och hämtade mina väskor i mitt rum och försökte ta en kudde, men lyckades desvärre inte. Vi sov till tolv, halv ett någonting. Vi var påklädda och stod framför taxfreen tio över ett, då hade den precis stängt, för den skulle stanna i Mariehamn. Grr! Så vi var tvungna att vänta till halv fyra tidigast. Vi gick runt lite och träffade några och gick sen tillbaka till hytten, där vi satt och pratade en stund innan vi skulle äta. Jag,Maja, Rebecca, Anna och Ebban tränade lite, vi sperang två varv runt hytterna, gjorde 20 sittups och satt i 90 grader i en minut, det var varmt och man blev svettig! 
Lunchbuffen, som var smaskens. ojojoj vad jag åt mycket, haha! Sen fick Frida och jag en liten kyckling i avskedspressent, för vi är nämligen för gamla för att spela i ungdomarna nästa år.. :(Så den här helgen var den sista med dem! Eeh, jag kommer säklart att joina deras träningar och så, så helt ute är jag inte! Sen gick Maja, Rebecca och jag gick ner till hytten och vilade eller kanske inte, vi lag och snackade om massa roliga saker. HAHA! Sen ville Maja och Rebecca fråga Empan en sak, så det hämtade henne och så kom nästan alla andra också och där satt vi och pratade om roliga saker. ;) Efter två timmar kom städerska och vill städa vår hytt så vi gick upp till taxfreen och köpte godis och sen var det nästa dags att gå ner till bilarna på en gång, vi mötte ledarna nere vid hyttarna och gick tillsammans till bilarna. Maja, jag och Rebeccan lektetuggummileken igen. Haha Jag förlorade nog den här gången. Sen var vi framme vid vallen och alla åkte hem eftersom, de sista stannade och spelade lite fotboll ;) kulkulkul! Nu var det här finlandsresan över..:( Tack Ippe för att du fixade den här resan!<3
Nu har jag bloggat i en ellet två timmar!
-Godnatt!


Trött!!

Imorse var jag verkligen så himla trött! Men jag klarade att gå upp tillslut och hann till skolan i tid. ;) I skolan gjorde vi inget roligt. redovisning på engeskan. Haha Carro skällde ut alla förutom Ellika! Hon va ju bra,men så dåliga var vi andra inte väl!? :O
Sen efter skolan blev det stul med massa, men Madde lyste upp dagen och hoppade in i bilden till stan, för vi var nämligen med i pubiken på glasklart. Det är ett humorprogram som har premiär på lördag på kanal ett. Jag och Madde kommer vara med den 26/4 tror jag, de e lungt, ni behöver inte titta! :P Det tog typ tre timmar att spela in, men det va kul ;)
image147
-hejdå! 

Jimmy

Jag vill bara att alla ska veta att jag älskar min brorsa mest av allt i världen. Jag träffar honom inte sy mycket som min brorsa, utan som tränare. Det tycker jag är väldigt tråkigt, men vi träffas iaf ibland :)
(BILD KOMMER)
Föresten TACK jimmy för att tränade oss så bra, så att vi fick ett sm guld och att du aldrig gav upp i de svåra lägena, starkt av dig! Hoppas du stannar hos oss i alla år ;)

Givet

Asså, jag visste det redan innan, och jag skärpte mig och höll lite mer för mig själv, det kan man kanske förstå. Men nu är det bara jobbigt när man tar allt för givet, bara för man är på ett visst sätt så betyder det inte att man inte har en annan sida! I wont be like that! Du behöver inte vara orolig.. Jag har hört mycket, kanske saker som jag inte ska veta, men sånt är livet! 
Jag kommer alltid vara din, now and forever!
image146
-så!