Bokat och klart

Japp! Då var det bestämt att jag åker till Finland imorgon, imorgon bitti också. Så glad, men det jag fruktar är båtresan! jag har ingen hytt den här gången heller, men jag ska först sitta i vilorummet till elva, tolv någon gång sen ska jag sitta på soldäck resten av resan typ. Brun ska jag bli! Även om det blåser mycket så ska jag vara där hela dagen. Tyvärr har jag en ganska stor väska, men det är för att jag ska vara borta länge, så länge som två veckor och sen är det för att det är den enda väskan jag har med hjul för jag orkar inte bära runt på någon sportväska och förstöra ryggen, så rullväska it is!

Idag har jag blivit lite brun och brunare ska jag bli! ;)
-Hejsanhopp!

Inte bra

Nej, vad har jag nu gjort!? Inte bra gjort, eller var det kanske bra? Ska jag ens bry mig längre?

Jag måste fan börja träna nu, eller snart! Jag orkar bara inte ta mig till alla bra springställen, men det var en månad sen så NU måste jag verkligen skärpa mig! En anledning till varför jag itne har tränat är för att jag har varit sjuk i en månad snart, ska man gå till doktorn eller bara skita i det och börja träna istället? Jag kör nog på träning för jag verkligen hatar att gå till doktorn, det är därför jag aldrig har varit där.. Får mig bara att känna.. nej inte mer nu. Det skulle vara skönt att träna ikväll, men jag orkar inte ta mig till de bra ställerna. Kanske imron men det lär väl inte hända.. vi får se höhö

-Bye!

SÄMSTA SOMMARLOVET!

Jag fick aldrig tid att skriva igår för Sofia och jag hade fullt upp, eller nästan! :P Vi kollade på Film, badade, åt glass, choklad och grädde haha tjockisar! :P Idag har vi badat, solat och bara tagit det lugnt skönt! :)

Emelie ringde mig idag och gud vad jag saknar henne! Jag vill komma till dem, men det kanske inte går för hennes andra kompis kanske ska komma dit, men vi hoppas att det blir jag för jag vill verkligen dit det är så mysigt. och vad ska jag annars göra helt själv hemma i sverige? Sofia åker på fredag och Maja ska bort igen och alla andra är utomlands eller annat! :'(
Jag blir så depp när jag tänker på det så nu ska jag nog sova, nej det kommer jag inte kunna..
-Hejdå!


Heading to S

Nu ska jag dra iväg till Sofia, vet inte än vad vi ska hitta på. Det får vi se när jag kommer dit. ;)
-Hejdå!

Hemma igen

Har nu kommit hm från Göteborg och Lysekil. Det har varit jättemysigt! :) Jag orkar inte skriva om det, lägger in bilder istället!








-Tackhej!

The city

Nu har alla duschat och gjort sig klara, vi ha bara legat och segat oss framför dator och tv. Linas pojkvän har kommit hit nu och vi ligger och kollar på the city, mitt favorit program eller inte! Jag tycker att programmet är ointressant och tråkigt, inget för mig då. Vi ska snart äta grillat med potatisgratäng tror jag. Det ska bli gott, är hur hungrig som helst!
-Bye!

Lysekil

Nu har jag äntligen kommit hem till Lina i Lysekil! Det var tråkigt att åka bil i sex timmar och sen buss två timmar. blä! Men det är värt det för vi haft det jättemysigt, vi har badat, solat, suttit utge på bryggan mitt i natten, tittat på film, träffat Linas kompiar och mycket annat. Just nu är Lina och Appi och duschar och jag står på tur. :)
-Hej!

Mycket på lite tid

Min käre bror väckte mig fyra minuter innan mitt alarm och jag avr hur trött som helst! Men ska jag tvätta hans bil så måste jag verkligen skynda mig eftersom att han kommer om en och en halv timme och jag ska duscha och laga mat! å nu får jag allt ta och springa iväg.
-Ciao

KlarTt

YES, nu är jag klar med packningen eller nästan i alla fall! Jag har två tröjor som ligger på tvätt och sen har jag lite grejer som jag fixar imorgon. Nu måste jag gå och lägga mig för jag ska upp tio, elva imorgon för att tvätta Jimmys bil fylla på vatten i poolen, städa mitt rum, sola och bara ta det lugnt. :)






















-Hejhå!

Alltid en början


Nu har jag i alla fall börjat med att lägga från kläder och annat. Lite saker saknas, som två tröjor som ät i tvätten och lite sånt. jag måste nu bara hitta en väska för alla mina grejer. Lycka till i detta hus där det bara finns normalstora handväskor eller megastora väskor. Vad ska jag nu göra när jag behöver en mellan? Detta hus behöver väskor! Jaja, nu måste jag fortsätta packa så jag kanske kan tvätta bilen utvändigt sen..
-Hejsan!

Orkar inte

Ååh, jag orkar inte börja packa, för det betyder att jag måste städa mitt rum först och det ser ut som ett bombnedslag!!

  


-Haha, Sofia målade mina naglar i olika färder förut:P
-Bye!

Vattebilder

Nu har jag gjort en ny header, fyra av de sex bilderna är tagna igår och idag med min nya kamera. Jag blev jätte näjd med hela designen förutom att den är blå, okej det är sommrigt men är det Jessika? Det tog bara 45 minuter att göra den ungefär, det tar sin tid när man vill vara noggrann. Ikväll, eller snart ska jag börja packa till gbg. Jag hatar att börja packa, det är något av det tråkigaste som finns! Men ska man åka iväg på roliga äventyr så måste man! :D

Juste, jag snackade med Sofia och hennes pappa sa att hennes "myggbett" kanske var ett fästingbett och att hon kanske har fått borelia! :/ Som tur är har hon tagit sprutorna och ska gå och kolla upp det imorn. :)

Här kommer lite bilder från innan Sofia åkte hem idag.

-Jag målade Sofias tånaglar




Det blir så härliga bilder med vattnet! :D

Det blev inte som det var tänkt

*Sminka mig och ta coolt kort [X]
*Bada och ta coola kort [/] Inte som vi hade tänkt oss
*Sola och bli bruna [/]Solade men inte länge
*Hoppa stutsmatta och ha kul [ ]Hann inte
*Klara bloons [] Inte än!

Vi hann inte göra så mycket som vi hade planerat för Sofia mådde dåligt och var tvungen att åka hem. Det kanske var bra för jag var ju tvungen att städa Jimmys bil inför resan till gbg imorn. Av misstag kollade jag ner på min fot och då var den helt röd, blodig! Vet inte vad jag har gjort, men har ett pyttesår som började blöda rejält!


-Hejhej!

God morgon

Nu har vi vaknat och ska gå ner för att äta frukost. Är inte pigga någonstan men vi har mycket att göra idag ;)



*Sminka mig och ta coolt kort
*Bada och ta coola kort
*Sola och bli bruna
*Hoppa stutsmatta och ha kul
*Klara bloons!
-Byebye!

Kranen

Här är en jättecool bild som vi nyss tog. Ursäkta att kranen är så äcklig, men den ska tvättas nu..:P

Nu ska vi snart sova.

-Natti!

Nattdopp

Nu har vi bastat, badat och hoppat och för dem som inte tror på att vi gjorde det mitt i natten så lägger jag ut bilder så att ni för det bevisat! ;) Juste, eftersom min gamla kamera gick sönder så skulle vi lämna in den på lagning, men den fanns inte kvar så vi fick en ny, inte en bättre, men finare :D

Sofia i bastun:

Sofia lekte lite i poolen:









Jag lekte i poolen:





Leka med vatten:






Sofia hoppar:





Jag hoppar:






-Hejhopp!

Poolen uppsatt

Idag när jag låg och solade och rent ut sagt stektes tänkte jag på min pool och hur mycket jag ville sätta upp den!. Så jag smsade Sofia och frågade om hon ville hjälpa mig att sätta upp den. Klart hon ville det, men det var ett problem.. hon hade inget busskort eller kunde inte ta sig till mig. Damn! Jag kom på att jag hade en moped och att jag kunde hämta henne. Jag tog mig till garaget och var precis påväg att åka när den inte startade! Det blev ett väldans problem och jag blev tvungen att ladda den en halvtimme innan jag kunde hämta henne. Innan jag hade åkt och hämtat henne hade jag ställt ut hinkar med vatten, så att de skulle bli varma av solen. (Får inte använda varmvatten när jag fyller poolen) Poolen var äcklig och luktade illa, hehe hade legat ute! :P Det tog några timmar tills vi hade fått den att stå upp och ha kanske 2 dm högt, härligt kallt vatten! :P Sen lagade vi tacos till mat och käkade mycketmycket! :P Nu har vi suttit vid datan längelänge ock ska gå ner och bada bastu och sen baada! :D



 





-Sofias myggbett

-Hejdå!

Pizzamacka

Jag trodde att jag skulle få sova länge idag, eftersom jag gick och la mig ett men jag somnade inte förrens två ungefär och då klarade jag inte av att gå upp halv elva så jag snoozade till elva. Till frukost åt jag pizzamacka, jättegott! ;D Sen tänkte jag gå ut och sola, men solen hade inte kommit till studsmattan än och jag orkade inte lägga mig på det hårda gräset. Sofia ville att jag skulle hjälpa henne med en sak så jag gick in på datan och visade henne lite tips och trix.
-Tja!

Första avsnittet av lost 3

Nu har jag precis sett klart första avsnittet av tredje boxen på LOST! Det är så bra, men krångligt! Jag sitter och just nu och borstar tänderna och ska snart gå och lägga mig.
-Godnatt!

Alla andra kvällar

Den här kvällen har sett ut som precis alla andra, jag har suttit och segat framför datan och gjort olika saker, som kollat på LOST, spelat och kollat runt på facebook. Inget speciellt alltså! Just nu är jag sugen på något litet snack, men jag ska avstå! Blir ändå sovdags snart.
-Hejsan!













God macka

Ååh, va god mackan var! Vi satt ute i kvällssolen och åt macka med sallad, ägg och majonäs på. Riktigt gott! Jag har lite ont i huvudet men jag vet itne om det är för att jag har druckit för lite eller för att jag sitter vid datan. :/
-Ciao!

Räkmacka

Jag kom aldrig ut i solen fastnade framför tv, hehe! :p Jag har precis torkat rent utebordet så att pappa och jag kan äta där ikväll. Vi ska äta räkmacka, det var ett tag sen! Nu måste jag springa ner till äggen.

-Solong!


Strålande sol och smutsigt garage

Nu har jag solat mycket idag, eller kanske inte men det känns som det för det är ju så himla varmt ute. Jag somnade en halvtimme i solan och vaknade av att ett dumt moln som hade smugit sig framför solen! Jag vände mig om med det var molnigt så jag gick och städade garaget lite, det ser just nu ut som ett råtthål! Aven fast jag sorterade lite gamla leksaker och badmadrasser ser man ingen skillnad. Det tar dagar att få det där garaget ren och fint, får väl bli lite städning varje dag nu när det är så fint väder och man bara vill vara ute från och till. Vi får se om jag har gjort någon skillnad i slutet av veckan, eller vi kan väl säga när Leken och Irme kommer hem. :P
Juste igår bestämdes det att jag åker med Jimmy och Sara ner till gbg på fredag och åker hem med dem på söndag. Jag kommer att träffa Lina, Lisa och Appi rooligt! Längtar! :D

Jag tänker nog gå ut en liten stund nu innan den varma solen försvinner.
-Hejdå!


Bloglovin

Jag har nu precis blivit medlem i bloglovin.com vet inte exakt hur man ska göra med jag lär mig nog snart ;)

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/793525/jessikar?claim=6euj8vhcwqm">Följ min blogg med bloglovin</a>

Lite bilder från igår

Gud var varmt det är ute! det kändes som att jag skulle smälta så jag var tvungen att gå in och svalka mig en liten stund. det är just sådana här dagar man önskar att man hade en pool som man kunde svalka av sig i!
Jag har hittat en sida som är hur cool som helst, eller det var Sofia som tipsade mig faktiskt men men, den heter en.arkinator.com TESTA!

Jag tänkte lägga in lite bilder från när jag var hemma hos Soifa igår. Även bilder som jag tog på mig själv när jag gick hem från bussen. Hehe


Det här fick hon av mig!:P

Hon ville inte vara med på bild

Min skugga

Jag

Sepia

Jag hade Emelies fina skor på mig :)


Fint väder

Igår hade vi inget internet så jag kunde inte skriva något. Jag tog bussen hem från sofia vid sex ungefär och var hemma en timme senare. Jag åt kyckling resterna från igår sen skulle jag sätta mig vid datan för attbland annat blogga, men internet hade lagt av och det funkade inte. Oj va arg jag blev! Istället kollade jag på LOST och Beck. Jag gick och la mig vid ett och jag tror att jag somnade ganska snabbt idag. 

Imorse vaknade jag av väckarklockan som ringde vid elva. Då gick jag upp och åt frukost, sen kollade jag om internet funkade och det gjorde det! :) jag gick inte in på datan då för vädret var underbart och jag var tvungen att gå ut och bygga på min bränna. Haha!
-Hejsan!

Sofias dag

Idag klev jag upp vid elva och gjorde mig iordning. När jag kom hem från affären för att handla lite grejer var Jimmy och pappa hemm och skulle äta lunch. Jag åt frukost och fick sen skjuts av pappa till Sofia som föresten fyller år idag! :D Av mig fick hon en chokladkaka och listerin för att inte få hål i tänderna! :P Vi har bara chillat och suttit vid datan och kollat på fula äckliga aik-bilder! :P Snart ska vi äta mozzarellamacka, det är gott! :D 
-Hejdå!

Sova

Nu ska jag gå och lägga mig i min säng med mina nyatvättade röda lakan. Najs!

-Godnatti!

Bilder

När jag laddar låtarna tar det ju sin tid och under den tiden kan jag lägga in lite bilder här. Jag tänker lägga upp lite blandade bilder.



 


Hemma hos Sara när hon fyllde år

Hos Sara: Lotta, Majne(?), Jimmy, Janne och Alex

Sara

Taff

Fina koppar, som Sara fick

Jimmy och jag på julafton

Skridskor i vintras: Sara och Lotta

Skridskor i vintras: Jimmy



Ladda ner

JAA, nu funkar det att ladda ner musik igen! :D Vad glad jag blir!! Nu ska de blir MÅNGA nya låtar! ;) Vill ni ha ett tips på en? Här får ni: Jeremih - Birthday sex
-Tja!

Vända tillbaka dygnet

Jag har verkligen vändt på dygnet helt nu. Igår la jag mig halv tre och dagen innan det halv två.. Nu måste jag vända tillbaka dygnet, speciellt tills imorn för då ska det bli bra väder och man vi ju vara ute sola så mycket man kan. (Ska försöka klå Irme och Leken, som är i Spanien två ytterligare veckor. Lycka till!) Jag ska iaf försöka gå upp tio, eller senast elva.
vad har jag gjort idag då? Jo, jag har varit med Ippe och vi har varit på bio i stan. Vi såg smygpremiären av The proposal, den va faktiskt jätterolig! Jag tipsar verkligen er att gå och se den! ;D Direkt efter bion kom Jimmy, Sara och Taff till stan och hämtade upp mig för de skulle ändå hem till oss och äta middag. Vi åt kyckling med ris, mmmh smaskens! En av mina favoriträtter! Efter middagen tittade vi på Ceasar, hunddressören och fikade. Jag läste också min tidning som pappa köpte till mig idag, SOLO. Jimmy och co åkte hem vid nio och då satte jag mig vid datan och kollade på tv. Pratde lite med min Krämelie också och jag vill vara med henne nu! Hon verkar ha det så mysigt med alla människor och naturen uppe i norrland eller vart hon nu är. Imorgon ska hon åka till Norge och kolla på valar har jag för mig sen åker de till deras stuga i Finland. Jag vill också kunna göra sådana utflykter med pappa, men han har aldrig tid och om han nu har tid någon gång åker jag hellre utomlands för att se ny miljö och jobba på brännan såklart! ;) 



Jag måste säga att jag saknar Lune och Leke jätte mycket! Känner ett stort tomrum. Jag och Irme hade precis börjat umgås mer än under skolperioden nu innan de stack. Och Leken, shit! Vi har inte varit ifrån varandra mer än två dagar  på ett helt år, om man bortser från när vi har varit sjuka eller bortresta. jag vet inte vad jag ska göra utan henne, vi ses ju varenda kväll, nu är det bara tråkigt att sitta själv varje kväll. Hon bor ju så nära, så det är perfekt! De har nu varit borta i fyra dagar och har alltså 17 dagar kvar i Spanien, jag önskar bara att de kunde komma tillbaka nununu!


-Adios!


Ippehelg

Jag har varit med Ippe hela helgen och har inte känt för att gå ifrån henne för att sitta vid datan, så ni får inte mycket från mig mer än att vi har städat lite hemma hos Bomans. Deras kylskåp har gått sönder och akvariumet STANK! Imorn ska vi nog på bio. Nu blir det sovtajm på Turan
-Godnatt!


Trööööööööööött!

Kan ni ana att jag är trött eller? Klev upp vid elva, alltså fyra timmars sömn. Eftersom vår madrass var hemma hos Bomans så kom pappa och hämtade den och mig. Vi åkte förbi coop för att köpa lite mat och grejer. När jag kom tänkte jag sova lite, men icke! Jag kunde inte sova? Konstigt, låg bara och tänkte på massa andra saker. Jag satte mig vid datan och var nere och umgick med det vanliga Turan gänget. Har du ätit och är propp mätt och sitter och pratar med Ippe om vi ska ses :)
-Hörs!

Godnatt

Japp, då var det dags att sova då! såg nyss att Ippe lämnade huset för att gå och jobba och Emelie ligger här och pratar i sömnen, hon sa nyss Ååh fråga mig.. skoja! man förstår inte vad hon pratar om? :P Jag som sa att jag inte skulle vara upp hela nätterna men jag kände att Emelie och jag ändå var upp tillsammans till fyra och då kunde jag ändå vara vaken lite till och tiden bara flög iväg märkte jag! Oops, jaja.  Ska typ ändå inte göra ¨något spec imorgon eftersom Emelie ska upp tidigt och åka runt tolv så dra jag hem och sover bort hela dagen. Det är ju ingenting jag missar eftersom alla åker ifrån mig nu! Irme och Leken åkte till barcelona på språkresa igår så nu kommer ni inte höra någonting om Leken på länge..  :) :'(. Jag saknar dem redan och kommer behöva sakna dem i ytterligare tre veckor, jobbigt! :( Emelie kommer vara borta typ mer än tre veckor, jippi! Jaja, vi får se hur min sommar börjar, inte bra iaf! :/
Shit va ont jag har i nacken, ska nog lägga datan åt sidan och slumra in så sött på kudden.
-Nattinatti!

Filmdagen

Vid två smsade Emelie mig och bad mig komma till henne. Självklart gjorde jag det, 25 minuter senare satt jag åp bussen mot henne, men det tog hur lång tid som helst! När jag var i solltuna och väntade på bussen ringde jag pappa och han var i Kista och kunde köra mig sista biten til henne, jag tjänade över en halvtimme på det, Tack! Maja var hemma hos henne och de låg och kollade på barnhemmet och åt chips och popcorn, tjockisar! :P Efter filmen var Maja tvungen att åka hem för hon ska åka till landet ikväll. Jag hjälpte Emelie rensa sitt rum lite och nu kan hon nog hitta lite bättre, speciellt bland hennes smycken! ;) Sen kom Pekka hem med Pizza till oss för vi var döhungriga! Vi hade inget annat för oss så vi kollade på två filmer. Fantastic 4 och dreamcatcher.

Idag har vi sett tre filmer tillsammans, man orkar bara inte gå ut i det här pissvädret, sen ska Emelie kanske ändå åka bort imorgon bitti och måste packa ikväll.
-hejsanhopp!

Lite från igår

Gårdagen spenderades med Emelie och veronica. Fast Emelie åkte hem vid halv tolv ungefär för en anledning. Så Veronica och jag satte på Wallander och kollade på den innan vi somnade så skönt. Vid elva i morse vaknade vi och kollade busstider till henne. Hon bor i Norrtälje, så det tar ett tag att ta sig dit.. Hennes buss härifrån går  om tio minuter, så jag ska ta och följe hennes ner nu. :)
Sen ska jag ta en stor kopp te, för jag börjar bli dålig i halsen igen! -.-
-Hejdå!

Stan

Idag gick jag upp vid elva och satt vid datan och åt frukost. Vid tolv ringde Emelie och bad mig komma till henne. Jag gick snabbt och duschade och gjorde mig iordning och sprang till bussen straxt före ett. I täby centrum såg jag att bussen gick efter femtio minuter. Jag tog mig med bussen till danderyd och bytte till sollentunabussen där. Jag var hemma hos Emelie halv tre och så gjorde hon sig iordning sen drog vi in till stan och käkade mat och träffade hennes kompisar. Vi gjorde inte mycket, så vid fem drog Emelie, hennes kompis Veronica och jag hem till mig och började laga ceasarsallad. Nu har vi precis ätit och sitter i mitt rum och snackar. Vi vet inte vad vi ska göra ikväll, det får vi väl sen :)
-Hejhej!

Datanörd

jaa, finns itne så mycket om att säga från idag. Jag har bara suttit vid datan, Irme var förbi och hämtade en jacka en snabbis bara. Nu ska jag gå och knoppa, börjar ju bli sent.
-Godnatt!

Största nörden

Idag ställde jag klockan så att jag inte skulle sova bort hela dagen. Jag gick upp halv tolv och åt frukost i vardagsrummet för att titta på Lost samtidigt. Jag tittade på två avsnitt sen tog jag med mig duntäcke och dvd-spelaren och la mig på studmattan för att kolla på Lost samtidigt som jag solade. Låg där nästan två timmar, men såg bara ett avsnitt för det var så skönt och varmt så jag ville sola. Nu har jag kommit in och ätit lite mellis, pappa har kommit med mitt spel så nu kommer jag vara största nörden! Haha! Medan jag väntar på att det ska installeras (52% nu..) så tänker jag städa och vädra mitt rum! Behövs!
-Byebye!

God natt

Videon kommer inte komma upp här, men den finns på ett annat ställe. Vi har bara tittat på Björn G. och suttit vid datan, bara tagit det lugnt alltså. Skönt! Nu har jag också hämtat LOST boxen 3, inte för att jag är klar med 2:an men måste ha den för att hon snart åker!!
Orkar inte skriva mer, ska ändå  precis sova. Vill hellre sova på nätterna än dagarna..
-Natti!

You know I-I-I

Vår myskväll med godis, popcorn och mean girls blev inte som vi hade tänkt det, men jag tycker att den var rolig! :D Haha, vi har spelat in roliga videor, det kan hända att en kommer upp här lite senare. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu, det fanns lite planer om utflykt, men vet inte rikigt. Det börjar ju faktiskt bli sent nu! Haha. Jaja, vi brukar hitta på något roligt att göra, eller ibland..! :P 

GIRL YOU KNOW I-I-I!! :D:D

Packning

Det är jobbigt att packa kläder till tre veckor och såhär packar hon:



En present

Leken kom till mig för att lägga in bilder från igår, men det funkade typ inte.. Hon fick sin present från irme, madde och mig och jag hoppas hon blev glad! :) När hon gick hem lagade jag mat eftersom pappa och svarade, sen gick jag till henne och nu snart ska vi kolla på Mean Girls som går på fyran nu klockan åtta.
Just nu står hon och testar kläder, smycken och sånt som hon både fått idag och sånt som hon köp själv. Av oss fick hon, ett skärp, en ring, massa armband, två glasögon, två hårspännen, en minispegel, en nessesär och en ring. Tror att det var allt? 
-Hejdå!

Fixidix

Idag har jag varit med Madde och fixa lite grejer. Nu sitter jag bara och väntar på att Leken ska komma hem så hon kan få sin present! :D Det blir väl LOST nu, finns inget annat att göra, om inte..:P
-Hejdå!

Sega du

Hon är seg, seg, seg, så seg! :P
haha
-Hej!

OJ

Idag vaknade jag halv ett av att Madde ringde och väckte mig. Oj, att jag kunde sova så länge som till halv ett utna att vakna en enda gång? Jag har gjort mig iordning, eller så mycket det går för mitt hår är cp, vill bara klippa av det! Snart ska Madde ringa mig och då ska vi fixa lite grejer.
-Hejhopp!

It turned out like this

Middagen var jättetrevlig. Jag och Irme kom precis till sju och då stod alla och väntade på oss. Vi åt god mat och vissa god efterätt. det var en servetris som var jättelik Blair W. från Gossip Girl och henne satt vi och kollade på en stor del av tiden. :P Efteråt hade vi tänkt att sitta på ett cafe, men det ena stängde och det andra var så fullt så vi träg till Täby c och hyrde film och åkte hem till Emma och kollade på den. Den hette Instängda, skräck. Handlade om sex kvinnor som skulle göra ett äventyr, krypa genom en grotta sen kom det blodtörstiga monster som käkade dem. Det slutade så jävla dåligt! SÄMST! Men annars var filmen helt blodig och okej. Efter att ha sminkat av mig och borstat tänderna sitter jag här vi datan och ska när som helst gå och lägga mig. Vill inte vända på dygnet för mycket även fast att vi ha lov i detta pissiga väder!
-Tja!

Fredagsmiddag

Igår kväll gick jag till Irme, vi nördade oss hela kvällen till halv sex (från tio) Vaknade halv ett och passade Hugo och åt frukost. Sen nördade vi oss någon timme till, innan en propp gick och vi tog oss hem till mig. Vi sov en timme, sen började vi göra oss iordning till middagen för Leken! :D "Näääääääääz"-som hon brukar säga. Vi ska börja ta oss in straxt innan sex, alltså om en halvtimme nu. Skriver väl ikväll när jag kommer hem ikväll, om jag kommer..!
-Random bild vi nyss tog

-Hejsanhopp!!

Hannahs lilla kalas

Vi åkte hem till Hannah till två och vi var först av alla! Vi fikade och hade det mysigt. Var hemma till sex och då la jag mig i sängen och tittade på ett avsnitt av LOST. Nu har jag precis ätit grönsaks och köttsoppa och väntar på att gå till Irmeline den lilla nörden! :P
-Hejsan!

God morgon

Imorse vaknade jag först av att jag fick sms halv elva men jag orkade inte gå upp så jag sov till tjugo i tolv istället. Då satte jag på mig mjukiskläderna och gick över på affären och handlade frukost, sen duschade jag en snabbis och efter det åt jag frukost. Jag har precis kommit upp från frukosten och sitter och segar och degar lite. Ska bort vid två, så det finns inte så mycket man kan göra, annat än att ta det lugnt.
-Adios!

Sovtajm


Nu ska jag gå och lägga mig.

-Godnatt!

Den bara försvann

 
Sommaren var ju här för bara några veckor sen, vart tog den vägen?
Nu är det sommarlov och man vill ha sol och bad!


Luck

Today I was soo close to be busted, luck I call it lucky

Filmkväll

Ikväll har Rebecca, Petra, Leken och jag bakat kladdkaka och kollat på film. Vi kollade på tretton och Rosa, the movie.
-Inte från ikväll..
Nu har de precis gått och jag sitter här och borstar tänderna. Är inte trött så jag kommer nog inte gå och lägga mig på ett tag, får se vad jag kommer göra denna kväll då?
-Hejsan!

SOMMARLOV

Ja, nu är det sommarlov, men vart är solen? Det är ju inget riktigt sommalov om det inte är någon sol! Byt ut regnet mot solen nu!
Leken och jag kom hem från centrum ungefär vid fyra. Jag köpte nästan allt jag behövde, kanske får sticka dit en snabbis imorn eller på söndag..
Vi tog bussen till mig och åt god lunch, nämligen nudlar och sallad med dressing! Mums! :D Sen satte vi oss vid datan och kollade på gamla videor och nu håller vi på att göra ännu fler, för vi har ju inte alls så många, inte alls bara 70 st på datan.
-Hejsan!

Snart centrum

Imorse har jag vaknat lite nu och då, först vid sju av att pappa gick till jobbet, sen vid tio, elva och tillslut gic jag upp vid halv tolv och åt frukost. Sen gick jag och la mig i sängen och kollade på ett avsnitt av LOST.  Jag gick upp och satte mig vid datan och segade lite. Lyssnade på rewind såklart!

Nu snart ska jag åka till täby centrum med Leken, vi ska kolla på present åt en komps och köpa lite grejsor! ;)
-Hejdå!


Skolavslutning

Vi började halv tio och samlades i klassrummet där vi fick bullar, saft och glass. Gert är ju bara för gullig! ;D Han höll ett litet tal occh vid tio satt vi i aulan. Esteterna hade en föreställning, helt okej men jag var bara för trött och orkade inte lyssna på allt. Efter skolan åkte vi hem till Elin i åkersberga, där åt de lite mat och vi lyssnade på musik och bytte om. Straxt innan hav två gick vi till tåget och åkte in till stan.Jag och Leken somnade på tåget, var helt slut! Vi gick sen och åt i kunshallen en snabbis innan vi gick runt lite i stan och åkte sen till gröna lund. Vi var där vid fem någon gång, alltså ungefär två timmar innan Nrj in the park skulle börja. Vi gick runt, köpte lite glass och satt på den ena bänken till den andra. Jag hade ont i huvudet och mådde illa så jag längtade bara tills allt var över. JUSTE, flipparna som görde en stor jävla ring mitt i publiken! Fyfan säger jag bara! Jag fick skjuts av pappa från mörby för jag inte mådde bra och tio låg jag i sängen och somnade snabbt!
-Hejsan!

Täby centrum

I täby centrum möte Leken och jag Emma, hon skulle fixa lite grejer till sig med kom och mötte upp oss senare. På sista affären, hm hittade vi en vit kjol till mig! :D Perfect. Pappa kom och köpte den och vi tre gick runt en stund till innan vi tog bussen hem. Leken hade glömt lite grejer hemma hos Emma så vi gick förbi och hämtade dem. Sen satte vi på en film medan hos fixade mitt hår och makeup. Mat nästa och det blev ceasarsallad. supergott! På kvällen gick jag hem med Leken som sällskap för hon hade glömt sin laddare hemma hos mig. Straxt efter tio gick hon hem och jag gick och la mig.
-Bye!


Fram och tillbaka

Jag och Irme och blev inte jättenöjda, men det fick duga. Hehe :P Jag gick hem till Leken, men här får jag inte vara länge, för vi ska tillbaka för att titta på en klänning till mig som jag kan ha på avslutningen. Hoppas vi hitta någon,för jag har vekligen ingen! :/ Just nu håller hon på att testa kläder, men snart borde vi bege oss.
-Byebye!

Chillidill

Imorse blev vi väckta av Lekens mamma som ringde och sa att vi inte fick ta moppen för att det regnade, hon körde oss istället. Det var inte många på idrotten, max åtta stycken. Vi gjorde en rolig lek, jag, Leken och Celice vann ;D På idrotten kom frekrik och sa att vi inte hade någon sam så vi slutade efter idrotten. Oj, vilken jobbig dag! Jag och Leken la oss i min säng och kollade på 90210. Vi somnade, fast jag vaknade sista minuten av avsnittet och kunde inte somna om. Satte på musik och sen kollade jag på ett avsnitt av LOST, har fått boxen av Leken nu sörru! ;) Efter det avsnittet kände jag att magen ville ha mat så jag gick över och handlade lite nudlar och hällde i mig det för att sen göra mig iordnig för att åka till täby centrum och fixa lite grejer med Irme.

Nu går bussen snart!
-Hejdå!

Vattenkrig

Jag och Leken låg i min säng tittade på Bröllopsduellen och jag ville inte att hon skulle somna så jag skvätte lite vatten på henne för att retas men det jag fick tillbaka var ett helt glas i mitt ansikte och min säng sen, men det fick hon tillbaka ;) Slutade med ett trasigt glas och en jävla massa blöta kläder och lakan! Man that's us!
-Pillisnopp!(maddes ide)


Filmdax

Nu ska Leken och jag kolla på film. Bröllops duellen
-Adios!

En sovkompis

Jag fick cykla hem till mig för Leken och alla grejer fick skjuts av hennes mamma. Hemma hos mig städade jag mitt rum, även dammsög och bytte lakan. Leken satt bara framför datan och glodde, medan jag städade, duschade och tvättade. jag kanske inte var så rolig just då, men det måste ju göras och om man är med varandra 24/7 så blir det ju att vi får vara med varandra när vi gör tråkiga saker. :P
-Leken har tusen olika sovstilar!
Nu dricker vi cappucino och lyssnar på lugn och skön musik. Snart ska jag gå och duscha, sen blir det film och mys kväll/natt tillsammans eftersom hon ska sova här inatt. Roligt, roligt.

-HejsanFALL!

Vilken dag

Idag gick jag till Leken straxt efter tolv. Vi satt vid datan, tittade på OC, åt lite mat(åtmindstone jag) Vid fyra bestämde vi oss för att ha picknick. det var lite problem att bestämma vart vi skulle vara, men tillslut blev det tippen. Vi hade med oss nudlar, vårrullar, rösti, hamburgare, natchos, bröd och vatten. Vi spelade in tusentals roliga videor, en där vi skulle köra i full fart ner för backen, vilken är brant! Jag körde först, det gick fort men var roligt. Det värsta var at ta sig upp igen, tog säkert fem minuter. Efter mig hade Leken sagt att hon skulle köra, hon började från halva backen och när hon nästan är nere ser man henne ramla av cykeln och bara glida en bit. Uppe såg jag att hon var helt grå av gruset, lite skrubbsår hade hon fått också. Stackars flicka! När vi åkte hem, åkte vi förbi Emma för att hämta lite grejer som var kvar från i lördags. Hemma hos henne testade hon vad hon ska ha på sig imorn.
-Ciao!

Lodisen

Imorse vaknade jag tio av att Madde smsade mig, fyfarao! :p Jag gck iaf upp och köpte frukost då, lodis som alltid! Nu sitter jag och väntar på att Leken ska svara.. :P
-Hejhopp!

Man lever ju bara en gång

Nu känns det som att jag har hållt mig borta från bloggandet ett tag.. men hur kul är det att höra om när jag låg och kollade på film hela dagen. Det känns ju bara som att jag är väldens slappis. Det kanske jag har blivit, jag har typ det det här året, det har inte varit lika mycket ringette som jag är van med och plugget har varit enormt tills nu. Nu tar jag igen den stressiga tiden som har varit. Skönt, men ändå lite jobbigt. Jag vill vara en morgonpigg människa som är mycket ute och tar vara på dagarna, som sagt man lever ju bara en gång. Jag kan säga att Jimmys Sara fyller år idag och vi har varit och hälsat på, på hennes lilla kalas. Mysigt, trevligt med god mat och fika :)

Precis när jag kom innan för dörren ringde Madde mig och frågade om jag skulle gå på paddlingen imorn, men det ska jag ju inte eftersom jag har ont i ryggen så jag är ledig! :D Vi prade iaf länge och kom överrens att vi skulle mötas och byta filmer. Möttes vid tippen ungefär och stod där och pratade länge och cyklade hem när det började bli kallt. Nu har jag pip-larsson och the weddingdate att se på idag eller imorn kanske. ;)

NEJ, Jag sitter här och har ett tag känt att det kliar i halsen, har trott att det är för att jag var förkyld, men nu kliar det på ryggen, händerna, huvudet, pannan, ÖVERALLT! Tror att det är mina nässelutslag som kommer tillbaka. Förra gången kunde jag inte gå på mina fötter för de var så uppsvullna och helt fulla av utslag. Hemskt!
-Byebye!


Klar för att sova

Jag sitter här och funderar på vad jag ska göra.. Jag har fixat med salvan på mig rygg, tagit hostmedicin och duschat nu är det bara sängen kvar denna sega söndagsdag. Jag lägger mig nog snart i sängen och kollar på LOST. Jag vill egentligen inte för det gör så ont att ligga ner. :/
-Tja!

Skit rygg!!

Jag har jätteont i ryggen, vet inte vad jag har gjort och inte heller vad jag ska göra åt saken!? Idag har jag varit i täby centrum med Leken och köpt hostmedicin, sen åkte vi hem till mig och för att sätte in bilderna från igår. Det tog två timmar, vet inte var hon höll på med egentligen! :P Jag läg och läste och målade naglarna medan jag väntaade på att hon skulle ta sig från datan och sätta på filmen. Filmen vi kollade på va sprängaren, både bra och dålig. Den trötta lilla kompisen till mig somnade i en halvtimme, timme någonting. Straxt efter sju gick hon trött hem eftersom jag skulle äta. Vet inte om jag ska till henne för att hämta en box senare, det får vi se. Just nu siter jag och kollar på gossipgirl i alla fall. Mycket bra, mycket bra!
-Hejdå!

Middagen

Nu kommer snart Madde och vi ska över och köpa en sak på willys, sen går vi två hundra meter bort till en rolig kväll! :D

-Hej!

Fixa

Nu håller jag på att göra mig i ordning inför ikväll! :D

Nothing

Vaknade vid elva idag, Skönt! :D Jag åt frukost, sen satte jag mig vid datan bara. Finns inte så mycket jag kan, orkar göra. Jag höll faktiskt på att övertala pappa till en klänning igår. Han sa att jag kanske skulle få en, söte han! :)
Jag längtar tills ikväll! Det kommer bli jätteroligt! :D
-Bye!

Ring, Tack!

Har ännu inte fått något samtal.. :/ Hon kommer säker inte ringe, det har hänt förut -.- RING MIG NU!
-Hej!

Student

Jag har varit på Idas student idag, det var roligt att träffa massa folk. Lillida följde med mig hem och vi hoppade och kollade på film, Bolt innan tio åkte hon hem. Jag har försökt ringa Leken ett tag nu, hon är på en studentmottagning och svarar inte av någon anledning. Jag har fått ett sms om att hon är arg och ett annat hon ska ringa mig snart, men hon ringer ju aldrig! Jag vet inte vad jag nu ska göra, kanske kolla på LOST..:P
-Byebye!

Jag hittade en gammal tröja, den kan man ha med hög kjol, inte för att jag kommer använda den!

Kläder

Något sånt här liknande ska jag ha på mig ikväll :)

Seg kväll

Jag har inte alls gjort mycket ikväll. Sitter just nu får låtar av Madde. Hon ska få låtar av mig sen, men det komemr säkert inte bli idag, för mina har tagit mer än en timme och jag är trött och vill sova. Men jag är tillräckligt pigg att kolla på LOST. Jag är på Box ett cd3 avsnitt tre. :)
-Sussasött!

Tattoo

För länge sen, kanske ett år sen ritade jag en sak på min handled. Nu har jag ritat den lite bättre på min fotvrist. när jag fyller arton och ska tatuera (om jag ska/vill/kan)så kommer det bli den här i någon liknande form. :)
Förra:                                                                                 

Nu (inte riktigt klar än):
- Dock i svartvit tror jag..


Pannkisar

Nu har jag ätit mina efterlängtade pannkakor :D Jag vill att Madde ska logga in så hon och jag kan fixa med våra låtar, men hon svarar inte på mina sms! :P Juste! Madiii ringde ju mig, så nu ska jag väl ta och ringa tillbaka :)
-Hejdå!


Ont i huvudet

Tillbaka igen. Jag tog storlek L, samma som några som är från 3-4 år yngre än mig? :O Tog jag liten, eller tog de för stor? Jaja, efter mycket velande mellan M ch L blev jag tillslut nöjd. Sitter och väntar på att pappa ska laga pannkakor till oss. Jag har ont i huvudet, tror att det är när jag hostar som den kommer. Hoppas jag blir frisk snart då!
-Hejdå!

Träning

Nu åker jag till träningen, ska inte träna för att jag är sjuk men kommer testa ut en tröja och sen åka hem igen.

Flower

    

The flower brings the love


Nu!

Här är den:

 

Det skulle inte bli sådan stor greje av den, bara en kul grej för att jag hade så tråkigt och abra visa henne att jag kunde.

Snart

Nej, det går tydligen inte att bara låta datan vara på för hennes sätter sig i viloläge efter en viss tid. Men jag ska lägga in videon här på min blogg, men kommer säker ta bort den sen, vi får se. Det är ju faktiskt inte värsta grejen?

-Hejhej!


Video

Nu vet hon att det är en video, håller på att skicka den just nu och hm.. det kommer ta flera timmar för att den är stor och våra datorer är inte de snabbaste. Men vi ska klara det, hon ska få videon innan hon lämnar sitt hus imorgon bitti! :P
-Hej!

Överraskning

Leken hörde nyss av sig, så hinner inte träffa henne. Jag har suttit och gjort en liten grej om/av oss. Det var roligt och jag kommer göra det igen! :D Kan inte säga vad det är , eftersom hon inte vet vad det är än. ;)
Jag sitter här och borstar tänderna medan hon segt skriver med mig på msn. Kommer inte kunna sova, eftersom jag somnade förut, men ska inte lägga mig för sent iaf!
-Hejsan!

Collage de Leken

Leken har gått till Aronson för att fixa en roligt sak, men det kommer ta lång tid och jag vill vara med min lilla Lekileken! Hoppas hon går hem därifrån tidigt så jag kan ta mig till henne. Jag har gjort ett roligt litet collage om henne, mohaha! :D

Ceasarsallad

Det var vi som lagade den goda maten idag.
Det blev som sagt ceasarsallad ;D mycket god! Klart ett MVG+
-Tja!








Mycke vila, lite skola

Imorse klev jag upp kvart över åtta för att hinna göra mig iordning till Leken kom och hämtade mig vid nio. Första lektionen var idrott och vi hade brännboll, utomhus och det var svinkallt! Efter idrotten hade vi spanska och Leken och Madde hade sina redovisningar att göra. Jag tycker att de va duktiga:) Alla kunde inte göra, inte bra!! :p det blev hamburkare till lunch smakade sådär. Har ätit godare. Sen hade vi bara engelska kvar, tyvärr hade bi håltimme dit och åkte hem till mig och kollade på Rosa the movie och vilade lite. Vi tog två cyklar ner till milsten och tog bussen därifrån till engelskan. Där fick vi reda på våra prov och slutbetyg. Jag fick VG+  på proven och i slutbetyg. GLAD! :D Det bästa jag fått i engelska, hehe! Efter den korta lektionen tog Leken och jag bussen till milsten och sen cyklarna hem därifrån. Vi kollade klart på Rosa. Leken somnade tio minuter in i filmen. Jag satte på LOST när filmen var slut. Somnade en stund till halv sex ungefär. När jag och Leken vaknade kollade vi klart de fyra minuterna jag hade missat sen gick vi ner för att börja laga ceasar sallad! :D

-Några år sedan, två fjårtisar på gröna lund med kepan på snedd (Leken och jag)
-Hejhå!

Sjuk igen

Jessika vill ha soligt och varmt väder imorgon, kommer det hända?

Nu har jag duschat. Hade tänkt att fixa lite med bildern, men lägger mig nog i sängen och kollar på lost. Är sjuk nu igen, det är därför jag inte gick på träningen idag. Jag hostar hela tiden, den måste bara försvinna! Vill itne ha host, det gör ont och är irriterande. Jag lär väl somna efter Lost, så det blir inget mer inlägg ikväll.
-Godnatt!

Inget mer plugg alls!

Jag sa ju att jag inte skulle ha något mer plugg, men det dök upp något idag. Min lärare sa att jag skulle skriva om mitt arbete om jag ville ha mvg och det har jag gjort nu. MVG here I come! Klart jag fixade det, tog bara en kvart, halvtimme som hon sa att det skulle ta. Skönt nu är det över! Nu har jag inget att göra, jag tror att ag ska gå ner och ta en dusch sen kanske leka med lite bilder, nej jag vet inte. Vi får se! :)
-Leken kom tillbaka!<3
-Hejdå!


Apelsinen

Idag var det en mycket kort dag. Började klockan elva med svenska, men där fick vi bara reda på betyg. Hade inte ens behövt gå på den? Sen var det lång lunchrast innan matten. Där var det faktiskt roligt, vi körde jepardy och mitt lag vann, Go max! :D Efter matten hade vi bara studieteknik, där fick vi reda på våra betyg och kollade på film. Jag kommer få Mvg i slutbetyg om jag skriver om mitt arbete lite. Najs! Haha, orange från topp till tå!=Apelsinen/moroten. Efter skolan åkte jag och Leken hem till mig i regnet. Usch för dåligt väder! Vi gjorde ingentign, bara satt vid datan och kollade på LOST.
-Ciao!

Promenad

Nu ska jag gå och möta Emelie vid trädgård.
-Se yah!

Onödig dag

Idag har varit en lugn, onödig och seg dag. Vi hade ingen historia = vi kunde haft sovmorgon till elva. Redovisning på spanska, missade ett stycke men skit samma ska ju ändå byta språk nästa år. Efter skolan åkte jag till täby centrum och mötte Maja. Hon köpte två par skor, en klänning och en tröja. Mycket fint. Vi åt tacos hemma hos mig sen kollade vi på film Scary Movie.

Maja har nu gått hem och Emelie är påväg hem till mig. Känner mig sjuk och hängig så det blir tidig kväll i kväll.
-Bye!