?

Vad gör man när livslusten helt plötsligt försvinner?

EN del av helgen

Igår hade vi julmys hemma hos Lotta. det var jättemysigt:) Om ni vill se bilder så har Madde många bilder, som jag har tagit med hennes kamera. På eftermiddagen vid fyra åkte jag och Jimmy iväg på träning. Vi kom tillbaka till halv sju någonting. Det blev kyckling och ris till middag :) Mmm! efter middagen fikade vi sen ringde en klasskompis och frågade om jag ville komma hem till henne. Jag tog med mig Madde och vi hade en suuperolig kväll :D Vi gick hem så att vi var hemma vid två ungefär. det blev en massa trubbel i telefonen och jag var förbannad! Menmen, går inte att ändra på henne!!

Idag vaknade vi vid halv elva och var tvungna att gå upp och handla lite våfflor, sylt och sådant. Jimmy kom och hämtade oss straxt efter elva och vi åkte till Lotta och käkade brunch. Efter brunchen åkte Jimmy. han skulle till Salem p.g.a en flick match. Lotta, Madde och jag tittade på Mirrors. det var bra, men jag har ju sett den förut ;) Hatar slutet bara! Efter filmen kom pappa och hämtade Madde och mig. Vi släpte av madde på sollentuna och han fortsatte och skjutade mig till ishallen. Först var det rigetteskola, sen var det Anna, Sofia och jag som hade lite träning. Alla andra var sjuka och vissa hade haft match. jag körde landslagstestet, men jag vet inte om det gick bra eller inte :/ Sen duschade jag efter träningen och sen kom pappa och hämtade mig. Hemma lekte jag lite med Alex, sen åt vi mat och då åkte Alex hem. Efter maten tittade jag lite på tv.
Nu ska jag fortsätta att kolla på "Hål i väggen" sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på "Wallander - Blodsband"
-Godenatten!

Jag tog ett felsteg

Försökte att kontrollera min smärta, försökte att vara glad, men det kändes i mitt hjärta. Vad skulle jag gjort när mitt hopp tog slut? Hur skulle jag vetat vilken väg jag skulle tagit mig ut ur min håla? Jag var tvungen att släppa ut det, ville bara frigöra tankarna inte trampa på en mina..

Fredag

Idag hade jag först matten, tråkigt som vanligt! Sen hade vi spanska uppsats! Fy va det va det gick dåligt!! Efter spanskan hade vi svenska. halva klassen gick efter tio minuter, det skulle gå till bibblan och "plugga" :P Resten satt kvar och snackade, det var faktiskt ganska roligt! :) Vi fick tidigasre, vi gjorde ändå ingenting. Hatar svenska lektionerna, dem är helt meningslösa!
Nu är jag hemma och har ätit, Emelie är över på affären och handlar. Hon är ju så kräsen och gillar ingenting som vi har hemma!?

-My new name is Potter, Harry Potter!

-Vad händer ikväll?

En dag på stan

Idag var vi på rikstagen med klassen. Det var väl helt okej, höll på att somna bara! :P Efter det gick vi runt i stan lite, käkade på donken och gick i lite affärer. Sen ringde Alexandra m.fl och frågade om vi ville fika med dem :) Vi möttes på ett mysigt café :)
 
 Sen stack några på bio och vi gick runt lite till. Madde och Leken åkte hem och jag väntade på Maja och Emelie. Vi åkte till gamla stan och schoppade och hade det jättemysigt :)
NU är vi hemma och ska kanske hem till mig snart, eller jag ska men vi får se om Emelie följer med.
-Hejhej!

En till match vunnen

Idag trodde jag att jag skulle hinna till idrotten men icke, jag blev tio minuter sen. Vi slutade vid tre- halv tre. Skulle egentligen slutat fem över fyra men engelskan drog över sen så var inte läraren där när vi kom till nästa lektion. Jag åkte hem och åt lite mat, sen kom pappa och vi hämtade Hannah i täby c och åkte därefter till matchen.

Idag hade vi samling kvart i fem, en dålig samlingstid om jag får säga! :P Vi hade match mot usk. De som inte var med var Natta, för att hon är sjuk.

Jag, Rebecca, Ebba och Maja var ute och sprang i fem-tio minuter. De andra tre satt inne och åt donken och fick sköta sin egen uppvärmning eftersom de skulle få håll om de sprang med oss. Vi sprang runt i husby samhället och Maja sa värsta komentaren! :P "Jag såg bara en svensk" xD Efter att vi hade sprungit hade vi snöbollskrig. Jag mulade Rebecca och sprang som en fegis in i omklädningsrummet. Efter ett tag kom de in och Rebecca tog snö i mitt ansikte, när jag skulle ta bort det så råkade jag riva mig, så nu har jag ett sår mitt i pannan! Fyy:P

Matchen började klockan sex och vi var sju stycken. Jag som stod i mål, fem utespelare och en avbytare. Matchen började bra för oss. Det var inte många minuter de var i vår zon under den första perioden. Det var vi som gjorde det första målet, Emelie faktiskt. Efter den första perioden stod det 3-1 tror jag. Det gjordes bara en timeout av usk. Från Kista var det två utvisningar gjorde av Emelie och Maja. Usk blev utvisade en gång har jag för mig. Matchen slutade 4-2 och vi leder fortfarande serien :D Totalt gjorde de 17 st skott och vi gjorde 52 stycken. Har vi någonsin spelat en sådan bra match!? Matchens lirare blev Rebecca, hon var så grym när hon bröt alla passningar! ;)
/Jippi!!!


Kallt

Nu sitter jag och väntar på att Hannah ska bli klar, så vi kan gå till bussen. Det är jättekallt i deras hus, sitter här och fryser. Nu kommer hon.
-Hej!

En snöig dag

Idag började Emelie skolan senare än mig, men hon gick ändå upp och åt frukost med mig, gulligt av henne :) Leken gick hem efter första lektionen för hon mådde lite illa. Det var faktiskt en ganska rolig dag i skolan för omväxlings skull! :P Vi hade ingen studieteknik för det kom ingen lärare, så alla gick! :P Efter skolan åkte jag hem till Emelie, jag gick från sollentuna kyrkan för jag orkade inte vänta på den andra bussen. Jag var hemma hos dem en stund, sen gick jag och mötte Emelie. När vi kom hem stod maten framdukad. :) Efter middagen åkte vi på träning. Jag var taggad på träning, innan alla började klaga. Det är jobbigt, jag orkar inte och bla, bla, bla! :@ Varför fick jag uppgiften att sköta uppvärmning!? Efter det gick allt fel, mitt skydd gick sönde, det var jobbiga uppgifter på träningen och sist men inte minst småbarn!! Träningen slutade iallafall bra och jag var på bra humör. :)
Pappa körde hem Emelie, mig och Maja, för han var ändå påväg ditåt och de andra hade möte.
Ikväll ska jag sova hos Emelie. :)
-Godnatt!

Julstämning

Idag vaknade jag upp vid åtta. Jag drog upp rullgardinen för att se om snön var kvar från igår... och det var den. Det var typ snöstorm ute. Jag tycker att det är roligt med snö, men jag har typ inga bra vinterkläder :P.
Leken och jag stod och väntade på bussen i 20 minuter, för den kom ju aldrig! :@
Skolan var tråkig och tröttsam, som vanligt. Lekens mamma var gullig och körde hem oss idag och när jag skulle gå in kom jag inte långt, för det var snö upp till knäna, omg! :P
  
Jag gick in och lämnade väskan och gick ut och skottade. När jag var klar kom Empan. Hennes pappa lämnade henne. Vi gick in och gjorde milkshake, jammiii! ;) Sen tittade vi på "The butterfly effect", så grymt bra! Men sorglig:/! Sen blev det wook till middag! :D

Efter middagen gick Emelie och jag ut och åkte pulka och lekte lite i snön :)
   

Nu ska vi gå och lägga oss
- Nattinatti


Kompisfotot :)


-Jessika Runolf, Maja Bjersbo,
Emelie Hallin<3


Träning

Idag åkte jag på brunch vid elva. Simon, Maddes kompis var där och vi åt vofflor och och tittade på en film. Sen åkte Jimmy och jag till ringetten som vanligt. Jag var där lite tidigt. Sofia kom fem över halv, sen droppade alla in. De flesta var med på ringetteskolan och det var många småtjejer där. Sen hade i träning precis efter, det var skridskoträning, jobbigt men en jättera träning :) Jimmy körde hem mig efter träningen för han skulle ändå äta middag hemma hos oss. Det blev korvstråganoffmedris. Gott! :) Jag känner mig jätte trött och ska gå och lägga mig snart.
-Natti!

God morgon

Nu sitter jag hemma hos Irme. hon duschar och jag sitter vi datan. Snart kommer Jimmy och hämtar mig för att först åka förbi mig och hämta en film sen åker vi och äter brunch i hägernäs.
-Tjohej!

Video

Nu är jag hemma hos bästa Irme och ska sova här :) Nu ska vi titta på film.
Irme visade mig en video på youtube, ni måste se den! Den är skitbra ;D
Charlie - The Unicorn

-Se även tvåa! :)
 
-Hej!

Första snön

Okej Hannah nu, idag kom den första snön!




















-Hej!

Bilderna

Nu har äntligen våra foton kommit! :D


-Hej!

Sovagott


Nu vi straxt gå och lägga oss. Leken ska bara hoppa in i duschen och sen blir det sängen, hoppas jag iaf eftersom jag är jättetrött!

-Godnatt!

Kyligt ute

Idag hade vi samhällskunska, bild och sen matteprov. Matte provet gick pissdåligt! :( Efter provet gick Leken och jag tillsammans med Simon till busshållsplatsen. Bussen var smockfulll när det kom. Bussen upp till mig hade precis gått, så vi gick från trädgårdsvägen. Hemma hos mig la vi in lite bilder, sen packade jag min väska till Leken, eftersom jag ska sova hos henne inatt! :) Innan vi skulle gå gick vi ner och kollade på massa gamla pälsar, haha va kul vi hade! xD "Vad är det här? -Röv?"  Sen tog vi en promenad hem till henne. Vi åt hennes specialmacka. Det blir spagetti och köttfärssås till middag ikväll. Smasken! :) Nu ska jag gå och vara social.

  -Bilder från bilden
-Byebye!

Sovasova

Har kommit hem från träningen nu. Ska snart hoppa i säng, måste bara fixa med lite bilder först ;)
-Leken och Madi i Mörby
-Natti!


Mycket buss idag

Idag kunde jag ha slutat vid elva, men eftersom ingen hade sagt til mig och några fler så trodde vi att vi hade hål till två. Vi åkte till mörby och täby centrum. Men när vi var tillbaka i skolan hämtade jag mina grejer och drog mig hemmåt. Där packade jag mina ringette saker och gick sedan ner till bussen igen för att åka hem till Bomans. Emelie hoppade på vid edbergsskolan. På 525:an mötte vi en av hennes kompisar som var väldigt rolig, haha dumbom! När jag kom in i dras hall var Ippe där och gav mig ett jätteglatt välkomnande :) Därefter satte jag mig och pluggade matte i en halvtimme, timme någonting? Sen var det mat :D Jättegod mat faktiskt ;D
Nu ska vi snart åka på träning, taggad :D
Det är så kallt här så jag längtar tills jag får bli varm och svettas!
-Hejhej!

Flickmatch

Såklart ville jag sluta, men jag ville inte gå till bussen! Det var storm ute och spöregnade. Jag råkade kliva i världens vattenpöl! Just typiskt! :/ Emelie hoppade iallafall på på edsbergsskolan och vi åkte till strandvägen och tog 525 därifrån. Väl hemma tog vi lite mat att äta. Klockan var ju ändå halv fem och jag skulle åka halv sex, så jag passade på att äta då. Vid halv sex åkte jag, Ida, Helie och Pekka och hämtade upp Molin och sen åkte vi mot husby ishall. Det var flickmatch och Ida skulle spela sin andra match. Matchen slutade bättre än vad jag trodde, eftersom vi bara hade en avbytare. Det blev 1-7 till järna. Och Elin hon är den skönaste personen jag vet. Började gråta av skratt två gånger!! Först sa hon något om järnas järnor :P Sen när hon hade fått tagit ett centerbyte och kom in i båset sa hon "Det är jobbigt att vara center, man måste bara åka fram och tillbaka hela tiden!!" Älskar den ungen, Elinpelin! :')
Dagens spelare blev #1 Sara Klint! (Inte jag som valde denna gång)
När jag kom hem från ishallen, vilket tog jättelång tid har jag suttit och pluggat och nu ska jag nog gå och lägga mig :)
(Bilder från matchen kommer)
-Godnatt!


I skolan

Nu sitter jag i skolan och har historia. Jag håller på att skriva om Magellan. Är klar, ska bara sätta ihop det med min arbetskamrat sen är vi klara helt! :D
 









Madi sitter bredvis mig här och här inne och letar efter information om sin upptäckare. Hon är arg för att hon inte hittar någonting.
-Det står ju olika på varenda sida!
Konstigt!? :o^^
Nu ska jag vara inne på facebook en stund :)
-Hörs!

Töööööntar!

Idag efter skolan gick jag snabbt mot bussarna, jag missade 627 med en minut, sen gick jag snabbt till 607 och den missade jag med en sekund. Jävla busschafför, han såg säkert mig när jag sprang! :@ Så jag fick vänta i en kvart på nästa buss och Emelie hoppade på på edsbergsskolan. Vi åkte till strandvägen och tog 525 därifrån. Vi hoppade av på pukvägen och när vi kom hem ville Helie prata med Emelie och mig i köket. Det samtalet pratade vi om hela kvällen sedan. Ippe kom hem med Ida vid fyra kanske. Jag satt vid datan i en timme kanske och pluggade lite historia, sen satte jag mig och pluggade matte. Jag hann faktiskt inte plugga sam, jag fattade ändå inte hur man skulle göra? Ingen orkade heller förklara för mig så jag förstod så jag sket i den!!! Nu är Emelie hemma hos mig och vi ska straxt hoppa i säng.
-Godnatt!


Duktig jessika

Jag har haft en ram liggades i mitt rum i ett halvår nu. det kändes som om det var på tiden att sätta in bilder i den och sätta upp den och nu är det gjort! ;) Så här fint blev det:
 -Man ser inte så bra, men men.

ps. Lisa och Adam från Malta kanske kommer upp på jullovet! :D
-Tjosan!


TRÖTT

Idag kom Jimmy och Madde förbi och hämtade mig, sen åkte vi och åt bruch hos Lotta. Sen blev det Beck - Advokaten. vid två åkte vi och hämtade upp Emelie och åkte först till häggviks st och lämnade Madde sen åkte vi till träningen. Först var det ringetteskola och sen egen träning. Det var jättejobbigt! Nu efter träning, när vi kom hem så lagade jag mat. det blev lax och ris.
Just nu sitter Leken och jag vid tv:n och tittar på Gossip Girl, jag har redan sett alla, men ser dem för hennes skull :)
Ps. Leken ska bli väskdesigner!
-Hejhej!

Mobilvirus

Både Emelie och jag hade satt klockan på tio, men ingen vaknade av klockan. Min klocka ringde sen klockan elva och då gick vi upp och åt en ordentlig frukost. :) Sen gick vi upp och la oss igen och gick upp vid två igen :P Men jag sov ingenting för jag kunde inte somna. Sen gick vi upp och åt lunch. Pastaskruvar och köttbullar. Jag fick i Emelie två köttbullar ;) YES! Nu ska vi åka till solna för att spela match mot USK :)
ps. Emelie skickade en grej till min mobil så att den nästan fick virus.. :P
-Höres!

Kvällen

Ikväll har Emelie och jag tagit det lugnt och tittat på film. :) Vi gick ut på en långt promenad och då mötte vi på ett dött rådjur! Fy va äckligt och vad vi skrek! :P 

Nu ska vi slagga.
-Höres!

Madde goes klantig

När vi klev på bussen satt Simon i klassen där, han hade också hoppat över matten :P När vi klev av bussen och var påväg till skolan ringde lekens telefon. Hon svarade och då var det en petronella som hade hittat hennes väska på bussen. Den där petronella gav väskan till busschafören som skulle ge den till sl-center. Vi gick in och hade vår uppsatts om "fult och fint språk" det gick bra, men jag har ju alltid en sådan otur med rättning och konstiga lärare! Efter skolan åkte vi till täby c, där stod lekens pappa med hennes väska och allting var kvar! :) Vi gick bara runt och kollade på tråkiga affärer. Blev kär i en rosa bärbar data! :D<3 VILL HA! Men det vet jag att jag aldrig kommer få! Sen träffade vi sandra och satt och pratade med henne en stund, eller typ en timme. Vid halv sex gick vi till bussarna och mötte Elie, sen stod vi på busshållsplatsen och väntade på bussen i en kvart. Nu när jag kom hem står det en stor hund ch viftar på svansen i min hall. Det är Lotta som är hundvakt ikväll och imorgon bitti. Ikväll blir det grillad kyckling till middag! Gott! :D
-Tjenare!


God morgon

Jag vaknade nyss. Leken sitter i sängen och sminkar sig. Jag väntar på att hon ska bli klar så vi kan gå ner och äta frukost i värt stoora kylskåp! :D Idag börjar vi kvart över tolv, vilket är jätteskönt! :D Det enda vi har idag är svenska uppsatts i två timmar sen slutar vi :D
Nu blir de frulle!
-Tja!


Skolan

Här sitter jag i skolan och väntar på att matten ska börja! Eftersom jag har var sjuk så ligger jag lite efter och måste jobba ikapp denna lektion. Nästa vecka är det prov och jag måste få bra på det! Idag efter skolan idag ska Leken och jag åka skridskor, men det finns typ ingen allmännåkning.. Hennes pappa skulle kolla runt lite till, men tror inte att det blir så:P Sen ikväll ska jag äta hos henne, sen ska vi hem till mig och kolla på High school musical, saw 5 och sen sova ;D
Nu ska jag gå till matten
-Hejsan!

träningen

Träningen idag var jätterolig! Maja hon är ju den skönaste personen i världen! xD Jag älskar henne! <3
Här får ni bilder från träningen! :P
 -Maja glömde suspen!!! :P
-Godnatt!

Dåligt väder och huvudvärk

Idag efter skolan åkte jag till Emelies skola, där var jag i ungefär en timme. Sen åkte vi till sollentuna st. När vi var där kom Emelie på att hon inte hade någon nyckel! Vi fick ringa runt. När vi stod där klev vi på 520 mot holmboda för att åka till Bogi eller Idas skola. Helie skulle nämligen åka och hämta Ida med Ippe och sen åka till sjukhuset. Det fanns ingen på Bogi när vi kikade in så vi gick till Idas skola istället. Jag ringde Helie och hon sa att vi skulle gå ut straxt. Hon var gullig och körde hem oss =)
Nu har Emelie och jag bara ätit lite och tittat på tv, inget speciellt alls!
-Tjosan!

Inte igen!

Det har hänt mycket idag. Det har varit landslagsträning, som jag var med på! Sen åkte Jimmy och jag hem till turan och firade pappa en stund. Sen åkte vi till husby och spelade match. Det var faktiskt en bra träning för mig kan jag ju säga :) Inga bortförklaringar, men vi hade bara två avbytare(a). Nu är Emelie här och vi ska snart äta.
Matchens lirare blev:
Maja Bjersbo

-Ses!

Hemma hos Jimmy

Just nu sitter jag hemma hos min broder och väntar på att han ska duscha klart så att vi kan åka till ihallen. Jag ska inte vara med på träningen, för då kan jag få feber igen och jag måste verkligen bli frisk nu!!
-Tjenixen!

Hela helgen förstörd

Igår hade gick min feber ner på dan till ingen alls. Så jag bestämde mig flr att komma och titta på träningen som stöd. Jag åkte till sollentuna vid två för att hämta upp Ida :) Maja, Agnes och Emelie kom på min buss och åkte en station med mig. Eller Maja klev av med mig för hon skulle också till norrviken/viby. Bussen var tio mintuer försenad! Usch! Det gillar vi inte!! Jag klev av vid norrviken och Maja fortsatte upp i viby. Jag gick till Idas skola och hämtade henne. Hon blev jätteglad när jag gjorde det! :D Sen gick vi hem. Emelie var redan hemma när vi kom. Vi tog lite mellis, sen satte jag mig vid tv:n med Emelie och Ida satte sig vid datan. Framåt fem började jag känna att febern kom tillbaka. Det var jättejobbigt. Också för att jag hade lovat Jimmy att jag skulle ta hand om flickorna. Kändes inte så bra att gå på is när man hade feber!? Sen kom iallafall pappa och hämtade mig och jag gick och la mig direkt när jag kom hem. Jag vaknade vid fem och gick upp på toaletten. Sen vaknade jag halv åtta och låg i sängen till åtta då jag gick upp och åt frukost. Te och rostade mackor. Sen gick jag och la mig och sov en och en halvtimme efter det kollade jag på tv och nu sitter jag här vid datan. Jag ska kolla på afv som börjar 11:50 och sen ska jag kolla på gossipgirl och Grey´s hela dagen. Ikväll har jag landslagsträning, men jag kommer inte kunna vara med på den eftersom jag hade feber imorse och jag vill inte få tillbaka den!! Undra om jag blir frisk till lördag eller åtminstone söndag då jag har match!! Jag måste vara med på landslagsträningarna för jag tror inte att jag är den som redan har en plats utan den han ska kolla extra på.. :/ Varöfr måste jag vara sjuk just nu!? varför just denna helg! :(

En bra sak är väl att jag inte har ont på samma sätt i halsen som förut och jag tror inte att jag har någon feber just nu. Ska gå ner och äta och dricka te nu! Jag MÅSTE bli frisk! :(
-Hej!

Sjukling

Jag har inte sovit bra inatt. Jag vaknar hela tiden. Vid halv nio gick jag upp och åt frukost, sen gick jag och la mig till elva igen, men sov inte så mycket. jag kanske ska till ishallen idag, men jag vill men vet inte om jag fortfarande smittar :/ sen hade jag feber inatt, men den är borta nu såklart. Sköönt! Vi får se hur det b lir, har två timmar på mig att bli bättre! :P

förresten vad har hänt med min blogg? Är den också konstig för er?? :O
-Hejhej!


Häromdan

I söndag hade leken och jag jättekul! Vi spelade in en video med mig som en gammal tant. Funderade på att lägga ut den, men ångrade mig! :P Här är iaf en bild på mig :P


Mat

Jag vill gå ut på en promenad och få lite frisk luft, men kanske inte är så bra eftersom jag är sjuk. Bättre om jag ligger och kollar på film :)

Nu ska jag över och handla mat åt mig och Emelie, vet inte riktigt vad det blir än. Vi får väl se ;)
-Tja!

Sjuk ..

Idag har jag faktiskt städat, tvättat, fixat diskmaskinen och mucket annat. Sen har jag också legat i sängen och kollat på gossip girl ;) Nu ska jag gå ner och hänga upp tvätten.

Jag vill ha den här låten: Busta it Baby part 2 - Piles ft. Ne-yo

- Någon som kan skicka? :)
-Hej!

sjuk

Jag vaknade klockan sex imorse för att jag inte kunde andas. Jag var tvungen att gå upp och snyta mig, det blev inte bättre alls! Jag tog med mig papper in till min säng. Jag kunde inte somna om förens vid sju en stund annan jag vaknade av Emelie alarmklocka vid halv åtta. Vid åtta somnade jag om igen och vaknade inte förrens vid tio-elva. Emelie hade redan stuckit då. Sen vaknade jag kvart i tol och sen tio över tolv. Och nu är jag uppe. Jag har jätteont i nacken, är snuvig. Ont i halsen, svårt att svälja. Sen mår jag illa också. Allting på en gång!? Jag vet inte vad jag ska göra idag, för jag orkar inte göra någonting alls! Vi får väl se..
-Tjena!

Träning

Idag när jag kom hem gick jag och la mig direkt! :) fast det blev abra tjugo minuter för sen kom Emelie hem till mig och vi gick över och handlade middag. Det blev nudlar :P Sen åkte vi på träning. Jag och Sara stod i mål, det var en rolig träning. Efter träningen bad Ida och Sara Emelie om hon kunde låsa in dem. Hon gjorde det, men sen när hon skulle försöka få ut dem igen så funkade inte koden! Hannah, andra sara, jag och Malin försökte, men låset vägrade öppna sig. Katrin tog på sig att skruva upp dörren på andra sidan och tillslut kom de ut därifrån :)
  -Haha!
Emelie och jag fick skjuts hem av Malin. Emelie packade sina grejer, sen kom pappa och hämtade oss.
Nu ska vi dricka smoothie och titta på en film. Myys! :)
-Godnatt!

Bomans

Idag åkte jag hem till Bomans efter skolan. Jag hämtade up Ida på vägen också;) Ida och jag började titta på Narnia, när emelie kom hem från skolan kollade hon med oss. Sen åt vi middag och efter det tog vi en liten nap ;) Vi tog glass och Hallon och tittade lite på tv. Hon följde med mig hem. Vi var tvungna att stanna på Ica Stop en snabbis för det fanns ingen frukost hemma. Väl hemma satt jag vid datan och hon läste tidningar.
Nu ska vi gå och lägga oss, eller iaf jag, eftersom jag börjar tio över åtta :/ BLÄÄÄ!
-Nattinatti!

Roligt slut på kvällen

Jag var hemma hos leken ett tag förut. Kom hem vid elva. Vi tog massa roliga bilder. De kommer ut imorgon kväll! ;)

Vill inte sova, jag har verkligen ingen lust! :( men..
-Sovgott!

-

Minnena svämmar över henne, väller fram i tårar. De rinner ner för hennes kind, droppar ner på händerna. Tårarna flyter samman i en enda stor saknadssaft. "Jag saknar dig. Fan vad jag saknar dig!"

Inget åkande

Nepp, moppen funkade inte! :/ Då kan jag inte sticka till graven. Funderade ett tag på att ta cykeln, men det är för långt. Om man kör snabbt tar den väl minst tjugo minuter och jag har itne lust att bli svettig om jag ska träffa leken ikväll. Det får väl bli imorn istället.
-Hejdå!

:O

Jag hatar verkligen att vara hemma och äta för vi bråkar alltid om maten. Det är så himla jobbigt! Idag äter pappa kött själv och jag gick över och handlade pasta carbonara. Jag vill inte vara inne i köket samtidigt som honom så jag kanske ska passa på att ta en sista sväng med moppen.

Nej, vänta jag tror inte bakljuset på moppen fungerar och eftersom det är mörkt så kan jag inte ta den.. :/ Jag får väl gå ner och kolla..
-:(

Hemma

Jaa.. Då har man varit  finland och trämat med tampetarna och träffat Ippe :) Finns itne så mycket mer att säga än att jag hat träningsverk! :P
Idag ska jag ta det lungt, orkar inte göra en massa grejer.
-Tjoo!