Ghost

Idag har jag verkligen varit jättetrött och haft ont i huvudet! Inte van att vara uppe och gå så mycket, gillar att sitta still och ta det lugnt. Fast det är ju klart, behöver röra på mig och komma igång med livet och skolan igen. Efter skolan kom pappa och hämtade mig och L för han hade ändå vägarna förbi. Hemma hos L dånade det musik ur hennes högtalare, sen ..tror det elelr ej, vi pluggade spanska. Första gången på terminen, känn på den! ;)

NU: Sitter hemma hos mig och tar det lugnt, fixar lite med bilder och så innan vi ska plugga igen.



Walking With A Ghost


Reason

Satt och väntade på doktorn i evigheter idag. 45 minuter på hårda stola! Bad memories. Det gick i alla fall bra. Inte mycket förändring, men fortfarande inte bra.. Doktorn är ju inte försiktig, gör skitont i näsan när han håller på med sina verktyg. AJ!

Idag har jag pluggat matte, första ämnet jag är ikapp i nu. Bara typ tio ämnen kvar
-.- Kommer inte ha något liv, glad och pigg kommer jsg inte hella vara. suck!

Snart ska jag åka iväg för att heja på laget som spelar juniormatch mot järna ikväll. Jag får inte spela, träna eller ansträna mig på minst en vecka till!


Littlebit

Igår var jag men Lekestad på eftermiddagen. Vi gick fram och tillbaka till täby c i onödan, sen åkte vi och hyrde film i mörby, Johan Falk. Vi satt hemma hos henne och kollade på den medan vi åt chicken nuggets med ris. Efter filmen städade hon sitt rum och gjorde sig lite iordning. Själv låg jag bara i hennes säng och latade mig. Jag hade så ont så att jag var tvungen att gå hem. Väl hemma låg jag bara i sängen hela kvällen, om man bortser från middagen. Stängde av tvn efter terminators halv ett. Aldrig sett filmen och den var faktiskt ganska bra.

Imorse hade jag ställt klockan på elva för att jag skulle ha gott om tid på mig innan doktorn. Ska vara på ks halv ett, så ska åka snart.

The twilight saga

Bion igår var verkligen jättebra. Jag vet inte riktig om jag kan säga att den är bättre än ettan för den är också jättebra. Måste säga att båda är lika bra, älskar the twilight saga! :D Kom hem straxt efter två igår och orkade inte sätta på datan, var hur trött som helst. Innan boin trodde jag att jag skulle ha svårt att hålla ögonen öppna, men när filmen väl började kunde man inte kolla bort en sekund. Fastnade!

Det var riktigt svårt att gå upp imorse, speciellt när jag insåg att jag var tvungen att gå över och handla. Men vid elva gick jag upp och gick över och handlade. Satt kvar nere i köket när jag hade ätit för att kolla lite på tv.

Hemmakväll

Idol står på i bakgrunden och Madde och Simon ligger i min säng. Vi har ätit god kyckling till middag och lite bullar till effterrätt. inte för att jag åt någon. Skulle visa ett tal för några mattesnubbar där nere och oj vad irriterad jag blev för de fattade ju inte vad jag ville göra. Jag ville räkna på ett sätt, men blev tvingad att räkna på det andra. Blev så arg att jag gick därifrån, vilket var svårt för att jag var fasthållen.

Ikväll blir det nattbio med Lune. New Moon! Fulll av både smärta och lycka!


Themovie

Jag tycker inte att filmen var så bra. Först händer det ingenting, sen händer allt på en gång. Den kan ändå vara rätt så häftig att kolla på på bio för det är ganska coola scener. Jag kommer nog hyra den när den kommer ut.

2012

Nu har jag hittat filmen som jag ska se, 2012. Det verkar ju vara jättebra. Okej, det är inte så bra bild men sånt bryr jag mig inte så mycket om. Det finns många som hatar när det är så och klarar inte av att se filmen, men jag känner verkligen inte alls så. Funkar filmen så kan man ju se den! ;)

..Nu när jag har sett i några minuter märker jag att inte är någon text, det är lite jobbigt då eftersom det är indiskengelska på vissa delar. Jaja, har inget bättre för mig.

Film

Jag känner för att lägga mig i sängen och sova lite, men man kan ju inte sova hela dagen. Eftersom jag ska på nattbio ikväll så ska jag lägga mig en timme vid tio kanske. Då håller man sig ju upp ett tag. Nu ska jag sätta mig och kolla på film, vad för film vet jag inte. Kanske en gammal rolig för jag vet inte ens vad jag har lust att se. Det måste vara en rolig och spännande annars kommer jag somna.

Ifyougotthat

Igår kväll åkte jag och pappa hem till Jimmy, Sara och Jonathan för att fika och hälsa på. Vi var där några timmar och Jonathan sov i min famn hela kvällen, mysunge! När jag kom hem var jag helt slut så jag gick och la mig på en gång.

Imorse gick jag upp halv sju och det var inte lätt måste jag säga. Vi åkte till ks och så kollade doktorn på mig igen. Tog lite blodprov, så nu har de tagit blod från båda armarna och händerna. När jag kom hem gick jag och la mig på en gång, var helt slut! Halv ett ringde doktorn om blodproven och tack vare dem behöver jag inte åka in imorn också, utan jag har fått en tid på söndag vid halv ett, annars blir det på måndag. Han vill inte släppa mig. haha.

Youarearunner

Min kära vän Lekestad var förbi på ett litet besök efter skolan. Vi gjorde väl inte så mycket, åt lite och kollade på film. Hon gick nyss hem för att hennes mage var dum. Jag vill baka, men när man har alla ingridienser utom ett litet ägg då känns det liiite surt så jag orkar inte baka längre. kanske senare när pappa kommer hem. För ikväll ska vi till v-tuna och hälsa på. Det var ju ett tag sen nu. Jonathan kanske har växt en hel del nu. Han är ju trots allt 19 dagar idag.



Jag har lite ont och funderar på att hoppa i säng och vila lite, men det är ju så jobbigt för att jag ska inte ligga ner och sova. Jag måste göra något för att inte somna. Jag som alltid har varit så bra att fastna vid datan, funkar inte riktigt nu..


Högläge

Jag är hemma, behövde inte stanna. Får komma tillbaka på en check imorn istället, halv åtta! Sen sa han at jag skulle sova på högläge, stående? Nej jag är trött och ska sova. Man kan faktiskt sova sittandes eller med huvudet högre än kroppen utan att behöva stå upp! Så det så pappa!

Igen!?

Mitt öga har blivit sämre under natten. Det har svullnat upp lite igen. Absolut inte alls som förra gångerna, men fortfarande lite och det gör en aning ont. Jag hoppas nu inte att jag får ligga kvar på sjukhuset efter besöket. Jag orkar inte vara på sjukhuset, så träkigt när man är själv hela tiden. Om jag inte skriver på några timmar så befinner jag mig på sjukan igen..

Inskriven

Nu ska jag springa i säng för tro de eller ej, jag ska upp halv sju imorgon. Ska till sjukhuset imorn bitti för att få se om jag får åka in igen eller om jag blir utskriven. Blir jag inskriven igen, då jävlar blir jag arg! Nej, men jag mår bättre, så det ska inte behövas!


Forsure

Jag förstår mig inte på personer som lägger upp videor där de sjunger som nite ens kan sjunga? Det låter hemskt och man håller på att dö. Vem vill vill lägga ut som på sig själv? Pinsam, bara pinsamt och inte bra någonstans. Lägg upp något ni kan istället eller gör parodiiiiii. Jag tänker inte lägga upp videon jag kollade på här, det är för taskigt men frågarna ni så säger jag. Nej nu klarar jag inte av den längre, hon sjunger INTE bra någonstans och man har inte filmkameran precis under näsan!

Nej, lyssna på den här låter. Någon som kan sjunga i alla fall!
Justin Bieber - One Time
(klicka här för att komma till youtube)


Patient



Doyou

Skulle kolla en ny film idag, sen när jag började kolla så kom jag på att jag redan har sett den.. suck! Tele2 funkar typ inte, alltså inte mycket smsande. Kompisarna pluggar och vad ska jag göra då? Tv? Tycker att jag har kollat nog på det på sjukan. Film? Nej finns typ ingen bra.. Sova? Kommer jag kunna sova hela natten? noep! Vi får väl se var jag hittar på denna dystra kväll!

Thinkaboutit

Nu ska jag bli frisk och lägga mig och kolla på bland annat gossip girl!

Bakade kladdmuffins förra veckan och jag hann bara äta en! :'(

..och de va jättegoda!

Sjukhusbesöket

Nu har jag fått komma hem från sjkhuset på "permision" Det betyder om jag har blivit sämre imorn så för jag stanna där, men är jag bättre (som jag är nu) så kommer han skrivia ut mig. Det har hänt en heeel del. Kommer bli världens längsta inlägg om jag ska sätta mig och skriva det här.. Skriver lite kort i punktfor istället.

Söndag 21.30 - Pappa och jag åkte till akuten i danderyd, där blev vi skickade till barnakuten för att jag inte var 18 än. Det var någon seg doktor som kollade på mig där och sen skickades jag vidare till karolinska. pappa och jag trodde det var astridlindgren, men nu var det tydligen akuten vid önh (öra, näsa hals).

22.20 - Fick jag komma in och ta temp, puls och blodtryck.

Timmarna gick och jag fick ondare och ondare. Framåt ett på natten hade jag så ont att jag grät. Behövde en tablett och sen var jag så arg för att de va så sega.

01.30 - Fick jag komma in på en bår och ligga där istället.

02.30 - Fick komma in till doktorn och hon kollade lite.. Gjorde en massa tester och hon skulle sticka hål i näsan, men misslyckades..

05.30 - Fick antibiotika och de bestämde att jag skulle stanna.

06.00 - Låg i ett eget rum på astridlindgren.

De gick in och ut hela tiden, tog trster jag mig värktabletter och dropp. Var tvungen att fasta.. jag som inte hade ätit riktigt sen onsdagen..

Måndagen gick, jag sov mest..

Tisdagen 12.00 - redo för operation!

13.00 - opererades jag och jag tror att de höll på tre timmar för jag vaknade upp på uppvaket 16.00-16.15 (?)

Sen kom pappa på kvällen, vi tittade på tv och jag sov. Inte fö att jag kunde sova så bra. Näsan var ju helt täppt efter operationen.

Vad var det för operation nu då? - Jag hade en liten varböld vid ögan som jag hade får p.g.a mig bihåleinflammation. De tog bort den och lite annat genom näsan så just nu är ju inte min näsa så glad.. Sen måste jag andas genom munnen för det mesta. Det funkar, men är inte bekvämt.


sjukhus

jesskiten bad mig skriva här nu och förklara vad som hänt. igår kväll åkte hon in till sjukhuset eftersom hennes öga fortfarande var uppsvullet osv! hon blev flyttad till olika mottagningar hit och dit men nu är hon iallafall på astrid lindgrens och har sovit där i natt och ska sova en natt till för att troligtvis i morgon göra en operation genom näsan för att få ut det som orsaker att hennes öga är uppsvullet. typ något i pannan. det är vad jag har uppfattat det iallafall. krya på dig nu!! / lekestad


Time

Nu har jag mer ork i kroppen och orkar sitta vid datan mer än en kvart kanske.. Jag har inte ätit såhär mycket mat sen i torsdagskväll då jag åt en hel pannkaka. Idag blev det lite köttsoppa och en halv brödbit. Pappa säger att ögat ser lite bättre ut så vi ska avvackta ännu mer. Nu ska jag skriva en handlarlista till honom så att jag kan få i mig lite mat och socker och inte bara ligga och sega i sängen. Jag börjar få ont i huvudet igen, ska kanske gå och lägga mig och ta en härlig morfintablett. Kommer inte gå till skolan imorgon som man kanske förstår för ögat. Vi får se hur det ser ut imorgon, måste gå till skolan snart.. missar ju en del!

AJ

Jag sa ju att jag skulle uppdatera senare igår, men jag mådde inge bra och kunde inte gå upp ur sängen. Det är det ända jag göra, jag ligger i sängen hela dagarna och kvällarna.. Speciellt nu när jag bara ser på ena ögat för det andra har svullnat upp. Feber har jag också lite nu och då. Vilket jävla liv alltså! Jag ska visa er hur mitt öga såg ut igår och hur det ser ut idag.. Ser ut som ett monster. Ni kommer skratta, det skulle jag också gjort om det var någon annan än jag, för det ser faktiskt väldigt roligt ut måste jag säga.. fast skönt är inte det. Jg har lite svårt att avgöra avstånd, det är ju därför man har två ögon. Jag tror att vi åker in till akuten ikväll, täbycentrum doktorn gjorde ju mitt öga såhär och medicinen hjälper ju inte ett dugg!


'

Här var det bara lite svullet.. (lördags)

Här är det JÄVLIGT svullet (söndag) Det är den här bilden som ser helt knäpp ut. Ser ut som ett freak! haha, skratta på bara


(BILDER BORTTAGNA!!!!!)


Bihåleinflammation

Jag har inte kunnat gjort något annan än att ligga i sängen sen i tosdagsnatt, förutom att jag var hos doktorn i fredags. Var där i tre timmar, han slog på pannan där jag hade ont och sen fick jag rönka huvudet ligandes i en sådan där grej. Läskigt! Jag var helt utmattad, kunde inte äta ville bara hem och sova bort smärtan och hungern.

Jag kan itne sova för att det gör så ont heller. Men jag sover en timme och ligger vaken i en halvtimme kanske. Och det gjorde jag hela dagen och hela natten igår, ändå fram till två idag. Jag har ätit ett halvtpaket snabbnudlar, mer får jag inte i mig. Jag vill bara kunna äta nu. älskar mat!

Uppdaterar mer om hur jag mår senare, orkar inte sitta vid datan. Ska lägga mig i sängen..

MENKUUUL!

Jag har suttit och kollat runt på internet om min huvudvärk och jag hittade en sjukdom som stämmer in på allt till och från..

Hortons huvudvärk

Hortons huvudvärk innebär återkommande attacker av en mycket intensiv ensidig huvudvärk. Huvudvärken är ovanlig, men ofarlig. Attackerna kommer en eller flera gånger per dygn, ofta nattetid, under perioder om flera veckor eller månader. Då bör du undvika vissa läkemedel och alkohol. Sök vård om du har svår, återkommande huvudvärk.

Hortons huvudvärk börjar ofta när man är i åldern 20 till 40 år, men kan upphöra när man blir äldre. De flesta som får huvudvärken är män. Var tjugonde person med Hortons huvudvärk har någon i släkten med sjukdomen.

Huvudvärken skiljer sig på många sätt från migrän. Den förekommer alltid på ena sidan och återkommer i upprepade korta attacker. Värken är oerhört intensiv. Det kan kännas som om ögat trängs ut eller som en stark skärande smärta rätt in i ögat. Under attacken brukar man sitta eller rastlöst gå av och an. Attackerna upprepas dygn efter dygn under veckor till månader. Sedan kan man vara besvärsfri under flera månader, ibland flera år. Det finns personer som har besvär året runt. För kvinnor brukar Hortons huvudvärk bli bättre under graviditet.

Symtom

Hortons huvudvärk ger anfall med:

  • en mycket intensiv, skarp, skärande och ibland sprängande smärta, [X]
  • värk som alltid sitter på ena sidan av huvudet, oftast kring ögat, [X]
  • värk som varar från 15 minuter upp till tre timmar, [?]Vet inte för jag har tagit tabletter
  • huvudvärk i perioder som varar från några veckor till ett par månader, [X] Haft det en vecka nu..
  • huvudvärk som kommer en eller flera gånger om dygnet, ofta vid samma tidpunkt och gärna nattetid.

Förutom huvudvärken kan du få andra symtom:

  • rinnande öga eller näsa, [X]
  • nästäppa, [X]
  • svullet, hängande ögonlock, [X]
  • minskad pupill, [X]
  • rodnad i ögonvitan, [?]
  • svettningar i pannan och ansiktet, [X] 
  • känsla av oro och rastlöshet. [X]

När man befinner sig i en huvudvärksperiod kan attacker utlösas av vissa läkemedel eller små mängder alkohol, speciellt öl.
-Har tagit en kortisonspray(?)

Man brukar inte må illa eller kräkas, vilket också skiljer Hortons huvudvärk från migrän.

Även om Hortons huvudvärk är mycket intensiv och obehaglig, är den ofarlig.


KOMNU!

Han måste komma hem nu! Pappa måste komma hem med tabletterna nuuuu. Har hur ont som helst, orkar inte det här! Måste sova för att det inte ska kännas, men då kommer jag aldrig kunna sova inatt. Fast hellre det är att ha såhär ont!

Needto

Nu har jag inte gjort något på ett tag. Har bara suttit och nördat mig vid datan. Orkar inte sitta här länge till.. Min kära vän S gav mig en bra idé. Jag ska baka. Det är både kul och gott. Börjar bli lite hungrig och pappa kommer inte förrän om en eller två timmar. Perfekt idé!


Whywouldyou

Jag har inte bara legat i sängen hela dagen, utan jag har städat och dammsugit mitt rum. Nu håller jag på att hänga upp tvätt och mer kommer om någon timme. Snart kommer jag få ont igen för jag tog en tablett vid tio och det var ju ett tag sen. Har inga fler tabletter hemma, pappa får åka och köpa det sen. Ska lägga mig i sängen och kolla på oth nu, sen vet jag inte vad jag tänker hitta på för bus.


Hemma igen

Eftersom jag är hemma från skolan kan man ju tro att jag nyss gick upp.. men det gjorde jag inte. Jag vaknade klockan sju och mådde inte bra någonstans. Gick upp och åt frukost sen la jag mig i sängen och kollade på the voice. Vet inte riktigt om jag somnade en stund eller om jag var vaken. Jag låg och kollade på tv till tio kanske, kunde inte gå upp mådde inte bra alls. Hade lite feber, som försvann när jag tog ett piller. Jag som inte ville äta piller för det här är inte vanlig huvudvärk! Sen gick jag runt i huset för jag inte kunde ligga still längre, gick ju och la mig mella 8 och 9 igår så jag har legat stilla länge. Idag måste jag städa mitt rum och damsuga, inte bra att ligga i damtussar och försöka bli frisk. Jag som har prov imorgon och match på lördag, hur ska det nu gå?

Någonting är fel

..mår piss just nu och ändå tog jag en tablett för en timme sen kanske. Jag klarar inte av att vara upp, är helt svag i kroppen. Det tar stopp i armarna när jag ska lyfta något. Huvudvärk och mycket tryck vid ögat, ögonbrynet. Fast jag har ingen feber, ..än så länge. Nu sitter stänger jag av datorn, lägger mig i sängen och tittar på tv tills jag somnar.

Kommer säkert vakna inatt bara för det, men vi får väl hoppas att jag inte gör det.

Bieffekter?

Jasg börjar känna mig lite hängig igen.. Antingen är det för att jag börjar blir sjuk igen, eller så är det för att jag inte tagit en voltaren på åtta timmar nu. Jag ska ju inte behöva ta tabletter för att jag fått bieffekter från en medicin jag slutade ta för ca. en vecka!?

8timmar&20minuter

Ondsdag och jobbigaste dagen i skolan. Det räknades ut att jag går 8 timmar och 20 minuter i skolan, mer än vad jag sover på en natt. Har delat ut tidningar och jag är helt slut! Ska kanske hänga med pappa och jobbar sen, jag ska ju förstårs inte jobba, utan plugga.


Konversation

Konversation på msn mellan Madeleine Lekestad och Jessika Runolf


Jessika säger:

haha
men kissie, hon är tyff!
madeleinelekestad säger:

hon har fint hår, hon har förstått de där med att man inte behöver välja hårfärg, man kan ha både svart o gult om man vill
Jessika säger:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH


Goooal!

Det var inte så mycket plugg idag. Bättre än inget! Jag kom precis hem från kista-usk matchen i kista. Den slutade 5-24 till usk då. Jag har precis duschat och är hur hungrig som helst, men jag orkar inte gå ner och fixa något. Ska bara ringa ett samtal, sen ska jag gå och lägga mig. Är inte så trött för jag har sovit mest hela dagen..




Seg

Man blir helt seg i huvudet av att sitta vid datan hela dagen. Tiden bara flyger förbi utan att man märker det. Borde börja plugga nu men det finns ingen ork till det. Jag ska gå ut och ta en kort promenad för att få luft sen sätter jag mig med en kopp kaffe i köket och pluggar! Lycka till!


J

Igår var ja och hälsade på i vallentuna och jag fick ett jätteroligt kort på honom när han skrek. Haha!

Jonathan i söndags (mobilkamera)

Jonathan i måndags (mobilkamera)


Inthemorning

Idag ska jag plugga matte för vi har prov imorgon. Fast jag ska inte börja plugga än, jag ska kolla på lite gg, ga, oth och 90210 först!

Sjuk

Jag vaknade klockan tre inatt av att jag svettades och hade världens huvudvärk. Jag tog tempen och den visade 39,1, feber! Det var väldigt svårt att somna om igen, men gjorde det tillslut. Vaknade fem, halv sju, åtta, halv åtta, nio, elva och vid tolv gick jag upp ungefär. Det var inte lätt att få i sig någon mat, en halv macka blev det i alla fall. Jag gick och la mig i sängen igen, orkade ingenting. Vaknade nyss och nu sitter jag här. Jag mår lite bättre nu, men jag har ju tagit massa tabletter också!


Beating

Jag orkar verkligen inte gå till skolan. Orkar inte le och låtsas att allt är okej, för det är det inte. Borde stanna hemma för jag mår inte bra någonstans. Men jag ska ta mig till skolan, kommer göra det! Det är bara en skoldag, sen är jag fri från den jobbiga tisdagen. Tidningar imorgon och oj vad jag inte orkar!

W h y

Jag förstår inte varför jag gjorde det. Hur kunde jag lämna dig. Ditt ansikte skrek hjälp. Men jag var för dum för att läsa det. För feg för att vilja förstå. Det är så svårt att tänka på dig, när jag gjorde dig så illa. Lät dig ligga själv och ha ont överallt!

Hur du bad om hjälp, men inte fick fram något. Hur kan man vara så dum att man inte gör något. Hur kan man inte göra något när någon nästan är medvetslös? Kommer aldrig förlåta mig själv för vad jag gjorde mot dig. Aldrig!


Grattis!

Idag skulle min mamma fyllt år, 50 år. Grattis på stora dagen.

Jag saknar dig hur mycket som helst, varför, varför försvann du ifrån mig? Jag behöver dig, här och nu! Ångrar dagen hur mycket som helst, du förstår inte, skulle göra allt för att få leva om den! Jag kommer alltid ha dåligt samvete för vad som hände så och hur jag var mot dig som liten, ångrar allt! Att jag skämdes över dig, att jag skrek "jag hatar dig", att jag slutade lyssna. ..nej.

Marie Elisabeth Runolf
9/11-1959 - 8/4-2005



my tears are falling for you


Fixitplease!

Idag har jag varit helt kostig, trött, ont och ledsen! Jag vet varför också.. Har varit snorig i ett halvår, fick en medicin när jag var hos doktorn för 4 månadet sen. Jag tog medicinen i två veckor och i en hel veckan hade jag den värsta huvudvärken jag någonsin haft! Tryckte i hela huvudet, mest vid ögat och ena sidan av ansiktet. Trodde jag hade fått borelia för min öga svullnade, krympte och hängde. Låter konstigt och det var det också, såg ut som ett freak på bilder. Jag slutade ta medicinen och efter en vecka mådde jag bra igen. ..på sätt och vis för jag var nu snuvig igen.

Nu, exakt 6 månader och två dagar efter "snuvan" började har jag tagit medicinen i tre dagar för att jag fick panik på snorandet, får snart damp och skär av näsan! Vad som helst, vill inte ha det såhär längre. Jag vill kunnas andas normalt som jag gjorde för ett halvår sen. Idag kom i alla fall huvudvärken och trycket vid ögat och jag tänker aldrig ta den medicinen igen! Jag får frossa, precis som att jag har febet. Jag blir otrevlig och ovanligt lat. Bryr mig inte om någonting, vill inte göra någonting, allt gör bara så ont i både kropp och själv. P.g.a av detta får jag gråt attacker, kan inte stoppa dem, de bara kommer!

Man kanske tänker att jag borde boka tid hos en läkare och ja jag ska det. Måste! Det är bara det att förra gången jag var fär fick jag vara där i tre timmar och sitta och vänta hela tiden. Pratade lite med doktorn, tog allergitester och lungrönkades. De kom bara fram till att jag hade en kraftig björkallergi och även mot gräs. Men det är varken gräs eller björk ute nu? Är jag allergisk? Det borde vara något annat för jag känner inget kliande i mina ögon, som det brukar göra vid allergi. Jag ska boka tid i veckan, men lär inte får tid förran om tre veckor kanske. Jaja, det lär ju itne försvinna nu. Det kan bara bli värre! Jag hoppas verkligen att de kan göra något åt saken för snart orkar jag inte mer! Jag orkar inte snyta mig mer, orkar ingenting, blir på pisshumör och hur snällt är det mot mina komipsar? Inte ett dugg, därför får jag hålla mig borta nu. Jag orkar inte höra klaganden, inte för att mina kompisar klagar ofta, men det händer väl. På ett halvår liksom? Jag vågar knappt sova borta för att jag måste gå upp och snyta mig mitt i natten varenda natt och sen snarka jag ju för att jag har så svullna luftvägar! KUL! Jo, en sak till.. har inte hört min "riktiga" röst på ett halvår, det enda jag hör är en täppt jävla gris som fösöker prata, men ingen hör vad skitgrisen säger!

Snyter mig minst 10 ggr/dag. minst. Snart snyter jag väl ut hjärnan och dör!

Knas

Jag råkade trycka på några knappar så nu ser min blogg ut hur konstig som helst!! Skit också!


Ifyouplay

Sämst uppdaterning, verkligen det! Jag har mina ursäkter. Under helgerna blir det inte så mycket bloggande för att jag umgås med kompis och hur osocialt är det inte att sitta och blogga när man är med dem. Jag skippade skrivandet. Tänkte skriva efter den vunna matchen igår, men sket i det för att jag kom hem sent och var hur sent som helst!

Ikväll följde Hannah med för att träffa Jonathan, hon fick till och med hålla i honom i en kvart utan att han började skrika. Ett + för det!

Jag håller på att fixa nya låtar. Nytt är gött!
Hört den här? Jay Sean Feat Sean Paul & Lil Jon -Do you reamember?

Åkanu

Nu ska jag och Emelies ljusblåa mysdress åka till husby ishall. Jag ska hjälpa Emelie i cafeterian. Ikväll blir det bara att ta det lugnt tror jag. Är helt slut, trött och seg. Ska slänga i ig något i magen sen åker jag. Chacha!


Igår

Lite bilder från igår hemma hos J, S, T och J :)



Bokat!

Jag har precis bokat biljetter till New Moon premiären. Jag och Lune ska gå den 20/11 klockan tolv. Det ska bli så himla kul, jag har längtat efter den här filmen så länge, it better be good!


Final destination 4

Just nu sitter jsg själv och kollar på final destination 4. Det är inte så bra bild, men det skiter jag i för jag vill se den här filmen!

Jättekul!

Igår var jätteroligt, hur kul som helst! :D Jag och Lekestad kom hem vid tre och slocknade på en gång. Vaknade halv tolv imorse, båda mycket trötta.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, finns lite planer men är inte riktigt säker än.

Lite smått

Igår hann/kunde jag itne blogg för när Emelie och jag kom hem från stan började vi laga mat på en gång. Ceasarsallad! :D Sen åkte jag hem till Emelie och sov.

Idag har varit en tråkig skoladag, hade ingen geografi för vi skulle ju på möte. Möte gick sämst, han var inte hjälpsam alls!

Lekestad ligger i min säng och har precis fått manikyr. Hon ska sleepa här ikväll efter vad kvällen nu kommer bjuda på.

Snart ska pappa och jag till V-tuna och lämna en tv och äta middag. :)

Möter henne

Nu ska jag in till stan och mäta Emelie. Vi komme sen hem till mig. Det här var kort för jag måte rusa! Hej!


Irriterande

ÅÅh, är så irriterad. Jag gick till skolan idag, men jag hade inget att göra, inga lektioner!Kunde de inte meddelat det? När jag skulle hem sen gick jag från rösjövägen till milstensvägen för att hämta min pappas cykel och så få jag inte upp låset! Pucko! Blev hur irriterad som helst och vill bara hem. Efter en halvtimmes promenad i blöta skor var jag hemma och gick och la mig. Vaknade nyss och nu ska jag bara ta det lugnt. ..om jag inte ska inte till stan och möta Emelie!


Match

Jag har precis kommit hem från ungdomsmatchen mellan Kista och Usk. Jag tog totalt 352 bilder bara under matchen. Det var jämnt, men Kista vann med 10-8 tillslut. Jag har precis ätit min middag och tittar på Olle.













Har hur många bilder som helst, bara att säga till så skickar jag dem!


Tegel

Jag, Lekestad och Simon jobbar tillsammans på ett projektarbete. Man ska intervjua ett företag och sedan göra en brochyr. Tegelbruket är vårt företag. Det är tre ämnen som är inblandade, Engelska, Data och Ekonomi. Det betyder att vi ska jobba med det här projektet i några veckor och slipper vanliga tråkiga lektioner. Vi får sovmorgon på fredagmorgon ´för att vi ska åka och intervjua dem på eftermiddagen. Tack, det är bra!


Bredare

Nu ska jag försöka göra min blogg bredare. Jag har ingen aning om hur man gör, men jag får chansa och sätta in lite siffror!


Skolan är seg

Sitter i skolan och segar. Har företagsekonomi och efter det har jag data, då vi ska lära oss finurliga saker på word. Finns itne så mycket att skriva, eller jag hittar inte på något. Efter skolan idag kommer pappa och hämtar mig så jag kan äta mat sen dra vi direkt till träningen där jag är i 45 minuter för att sen åka och kolla på kista-usk matchen.

Dagen

Nu har skolan kommit tillbaka efter det sköna lovet. På vår håltimme stack jag hem och fixade lite grejer. Det var planerat att jag skulle hinna tillbaka med det var dubbelt så mycket den här veckan än förra, så jag hann inte. Jobbigt! Jag åkte hem till Majsing och där var också Rebecca. Kul att träffa henne också. :) Vi tittade på roliga klipp från youtube. Efter att Rebecca hade gått så gick jag och Maja hem till Emelie. Vi kollade på film, jag våfflade hennes hår och åt mat :) jag duschade när jag kom hem och nu sitter jag med tandborsten i munnen och ska snart sova.




Här är en bild på M och R. Kommer säkert hata mig för att jag la upp den! ;)



E tog tusen bilder på sig själv, här är en på henne och en på oss :)


Cute

Nu är jag trött, så trött! Ska hoppa i säng och läsa nu innan jag somnar. Blev på a bad humör, så nu ska jag sova.

Cute, cute, cute, sååå cute!

Jonathan<3

Direkt efter skolan åtke jag hem till Jimmy, Sara, Jonathan och Taff. Var framme vid halv fem kanske. Jonathan är den sötaste bebisen jag någonsin sett! Ååh, så söt han är! Tog inte så jättemånga bilder idag för jag ville inte störa honom med blixten. kom nyss hem och åt middag, ska bara fixa lite med bilderna, sen ska jag hoppa i säng. Börjar tio i nio imorn så då kan jag gå upp tio över åtta, vilket är mycket skönt!


Hur söt som helst, eller hur!?


Sista lektionen

Jag är fortfarande kvar i skolan, slutar om 40 miuter. Jag kommer ta bussen tio över tre till sollentuna där pappa ska hämta upp mig och så åker vi till kontoret. Ikväll ska jag träffa Jonathan och ge hans nya fina "busunge" :) Jag är hur trött som helst och bryr mig inte om hur lektionen kommer gå.

Sitter i skolan

Jag har precis skrivit klart mitt naturarbete. Vi har två veckor på oss, men jag är klar nu vilket är väldigt skönt! jag har valt spanska låt nu också. Shakira - Suerte. Vet inte riktigt budskapet i låten, men jag får försöka lista ut något. Matten börjar fem i så snart ska jag gå till lektionen, har prov nästan vecka så det är bara att plugga på nu!


S för Söndag

En seg söndag är vad det har varit. Tyvärr är det söndagen innan skolan börjar igen och det gillas inte. Pappa och jag hyrde en film idag, unborned. Den var inte så bra, mest konstig och slutet ska vi inte tala om. Efter filmen åkte pappa och jag till Jimmy på BB för att lämna laddare och tandkräm. Det var kul att träffa en glad nybliven pappa. :D Imorgon ska de åka hem från sjukhuset och jag hoppas att pappa och jag ska få träffa Jonathan snart. Pappa sa i veckan, så ja det är ju snart! :D Jag ska gå och lägga mig nu för imorgon ska jag upp tidigt till skolan. redan halv sju och jag måste packa väskan och allt. Off to bed!


Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra idag då? Har ingen aning. kanske åka någonstands med pappa, antingen till något centrum eller hälsa på någon. Finns inget att skriva förutom att jag inte kan sitta vid datorn längre, börjar bli helt seg. Kanske kolla på ett avsnitt GA innan vi åker. ;)

En dag närmare tills jag få se honom

Godmorgon

Jag hade ställt klockan på elva, men orkade inte gå upp just då. Det var ju så skönt i sängen. Vaknade halv ett istället och nu har jag ätit frukost. Pappa skulle köpt smör igår, men hade glömt det så jag fick äta macka med sylt och ost. Inte lika gott, men det funkade.


New Moon

Har inte gått och lagt mig än, glömde helt bort tiden. Har suttit och kollar på bilder av Kristen Stewart och Robert Pattinson. Längtar bara som den till New Moon premiären den 20 november. Bara 18 dagar kvar nu ;)


SjEElv

Nu har Lekestad gått hem och jag sitter här själv och tittar på grey´s anatomy. Jag har fått en bild av Jimmy och den ligger nu som bakgrundsbild och jag kollar på den nästan hela tiden. Så söt så jag snart spricker!

Jag ska fixa en sak nu också, ska bli en överraskning så tänker inte säga det än!