Tjäna pengar?

Efter att ha läst hela vägen hem är jag helt slut. Jag har bara suttit vid datan hela kvällen. Sist jag kollade på klockan var den halv tio. Gud vad tiden flyger iväg. Så brukar man säga när man har haft roligt. Jag kan tyärr itne säga att jag har haft roligt. Jag vill tjäna pengar på min blogg och har hela kvällen försökt få det att funka! Det går inte att få det att funka, eller så är det bara jag som inte fattar! jag behöver hjälp, förstår inte hur man gör!

Västkustenbilder




































Redan hemma

Nu har jag kommit hem från västkusten. Blev inte borta så länge som jag hade trott eftersom vädret krånlade. Det är inte kul att sitta inne och inte göra någonting när regnet öser ner. Jag har i alla fall haft kul de fyra dagarna vi var där. Vi har gjort en massa saker, som att sola, bada, klättrat på bergen till att bara tagit det lugnt. Det kommer självklart komma in bilder som visar allt vi har varit med om, en bild säger mer än tusen ord. :) Under bilresan hem har jag suttit som fastlimmad i min bok, Eclipse. Nu är det slut och jag bara måste ha fyran! Det blir till att sticka in till stan och fixa det då! Det roligaste på den här resan, eller kanske hem resan var nog när Leken satt och sjöng i bilen. Jag var så fast i min bok att jag inte kunde få till ett ljud, men min mun bredde sig över mitt ansikte ett antal gånger. Önskar att jag också hade sjungit med henne, för det verkade vara så roligt! :P Haha, min tötnos! :)

5 dagar kvar

Västkusten

Snart kommer bilen till Västkusten och hämtar up mig. Blir borta måndag till måndag.

Hejdå

Nu överger jag bloggen för en vecka ungefär. Jag kommer inte ha tillgång till någon data där nere och sen har jag semester och tänker inte sitta framför en tråkig dataskärm när man kan göra annat roligt! Ska tagga till inför bilresan imorn, ipoden är fullladdad så det är bara att köra! Hejdå och ha det bra!

8 GB minnex2

Nu är jag packad och klar! Vi har med oss 24 dvd filmer och 8 st på ett usb-minne, alltså 32 filmer :p Sen så har jag med mig ungefär 1250 låtar på ett annat minne, som vi ska använda i hennes data, både i bilen och där nere. Nöta, nöta, nöta. Men förrförra året kollade vi på film varje kväll och man vet ju aldrig vilket filmhumör man är på så det är bäst att ha med sig många! ;)

Bio kyckling och utflykt

Idag var jag på bio med Alexander, vi såg Ice Age 3. Det var tredje gången han såg den och första för mig. Den var faktiskt rolig och det var kul att göra något med honom eftersom jag nästan aldrig är hemma när de är hemma hos oss. Snart blir han väl så stor att det är han som inte vill följa med hem till oss och då kommer jag inte se honom så ofta! Jimmy, Sara, Taff, Lotta och Taff åt middag hos oss. JImmy lagade och det blev kyckling och ris, mycket gott ;D Nu på kvällen har jag och Leken varit ute och kört moppe. Vi var borta i snapptuna och kollade läget bara. Vi hade lust att åka moppe och den kommer inte användas på ett tag nu så så fick det bli!

Jag håller på att lägga i det sista i resväskan för imorn åker jag och Leken på vår efterlängtade resa till västkusten, bohuslän! :D

Trötter

Idag gick jag upp klockan elva för att jag och kusin ska på bio idag. Jag vet inte alls när, det får vi se. jag är faktiskt jättetrött och vill sova, somnade halv fem igår. Satt uppe och redigerade lite bilder.

En av alla bilder jag redigerade på Leken och mig:


11 dagar kvar

Rita och Gissa

Vi har spelat Rita och Gissa ikväll. Det var jag och Janne i ett lag och Pappa, Pukky och Stefan i det andra. Jag och Janne stort! De hade inte ens kommit halvväg då vi var i mål. Det var faktiskt mycket roligt att spela det. Alex och jag bestämde också att vi skulle gå på bio imorn. Vi ska se Ice Age 3. Han har tydligen sett den två gånger redan, men vill se den igen. Och inte tackar jag nej till det, den verkar vara rolig. Såklart vill jag hellre se Harry Potter men jag får väl hyra den när den kommer ut istället. Om inte min söta flicka klarar av att ladda ner den (a)

Nu måste jag hänga upp tvätten -.-

Hemmakväll

Har precis ätit grillat med halv släkten, mysigt mysigt. Ikväll funderar jag på att vara hemma och bara umgås med dem. Känner inte för att att fixa mig iordning och hitta på något med någon kompis. De flesta har annat för sig ikväll. Det får bli och spela poker och jag vill vinna :D

Emelie är i luren just nu och hon sitter och läser om varför man kan få finnar på vissa ställen. Varför man kan få finnar på kinden, nära örat. Det kan vara för att man pratar i telefon mycket. Telefonen blir varm och det är då man kan få finnarna, så nu vet ni det om ni inte redan har läst nya solo såklart :P

Bra bra

Nu har jag kommit hem. Jag köpte en sak från hm, sen solskydd från apoteket, både för kroppen och läpparna. Det var roligt att köra bil, blir bara duktigare och duktigare. Jag körde på en stor väg idag och det gick bra, men var läskigt att köra ut på den för jag är så himla duktig på att dra upp kopplingen för fort! :P Jag har börjat packa lite nu, till båda resorna eftersom jag nästan inte kommer ha någon tid att packa om när jag kommer hem från västkusten då jag kommer hem på kvällen och drar tidigt morgonen därpå. Taggad, packning är jobbigt men man blir taggad för att man ska iväg! :D
-Ciao!

Ö-körning

Nu ska jag ut och köra bil :D

Kategorier

Jag funderar på att ha lite bättre sortering på min blogg. Med det menar jag kategorier. Jag vet bara inte vad jag ska kalla dem? Någon som har några bra idéer? :)

Taggad

Jag är taggad till tuuusen, går det att bli mer taggad än vad jag är just nu? Det är bara elva dagar kvar och vi kommer ha så himla roligt! Har redan börjat på packlistan och det kommer bli en del.


Jag är också taggad på västkusten med Leken, vi drar på månsag och är hemma måndagen efter. Resan är planerad, nu får vi bara hoppas att allt funkar som det ska så ska det bli så kul. Jag har varit där nere en gång förut och jag tycker att det är jättemysigt och är glad att det var mig hon ville ha med :)<3
-Hej!

12 dagar kvar







Ät upp fort!

Har varit hemma hos Leken ikväll. Vi har tittat på film, ätit nektarin och spelat in lite fler videor till vår lilla samling. Skönaste komentaren från Leken när vi skulle hämta en nektarin var. "Ät upp den snabbt  så jag inte blir suktad när min är slut" Nu kanske ni inte fattar vad hon menar med det här, men så här är det. Det är antingen jag som äter frukter otroligt långsamt eller hon väldigt snabbt. På bilden här nedanför ser ni två äpplen, jag har nästan bara hunnit ta två fuggor medan hon nästan har ätit upp sitt.

Filmen vi kollade på heter Wallander - Kuriren. Jag fattade filmen, men hängde inte med så jättemycket för jag hade så roligt med alla samtal och skrivande :P 
Nu ska jag nog snart sova, inte för att jag har något att gå upp till imotgon men bara för det behöver jag ju inte sova bort hela dagen! 

11 dagar kvar

Klet

.. i väntan på något att göra kladdar jag lite :P

-Syns det att jag har tråkigt?


Färdig

Nu är jag färdig sminkad men jag vet fortfarande inte om jag ska göra det ena eller det andra..?


Saknad

Under dessa få dagar har jag faktiskt saknat mig lilla älskling :)


Dåligt blev bra

Jag är så sjukt taggad på resten av mitt sommarlov! I början trodde jag att det här skulle bli det sämsta, men det kan till och med bli det bästa jag har haft! :D TAGGAD!

Hemma igen

Nu är jag hemma från Skånelandet. Jag ahr haft det jättemysigt, vi har badat träffat massa kompisar och bara umgåts. Det värsta är verkligen bilresan, sex timmar dit, fem timmar hem. Jag bad pappa köra Eclipse, trean av Twilight så jag kunde läsa den på hemvägen. Istället hade Gunn åkte och köpt den till mig, hon hade till och med slagit in den :') Efter några hundra sidor av Eclipse var vi hemma i sköna Täby igen. Jag har precis duschat och ska göra mig iordning.

Pressent

Idag hämtade jag Jimmy och Sara från Arlanda. Bara för att vi har passat Taff i helgen fick vi lite pressenter av dem! :D Pappa fick en Whiskey och jag fick den gröna dkny parfymen! Den jag har velat ha så länge, länge! :D tacktack!
Pappa släppte av mig hos Irme och jag åt middag hemma hos henne. Spagetti och köttfärssås, det va mums fillibabba! Innan vi gick myste vi lite med Hugo i soffan och tittade på Pingu. Vi gick förbi Leken för att hämta Irmes jacka som hon har saknat så länge så. Ikväll har jag packat min väska och städat mitt rum för imorgon bitti åker vi!
Irme är trött och vill sova snart, men eftersom jag har vändt på dygnet helt så är jag inte trött alls!

.

I´m alive and youre not

Frisk luft

                                                Idag ska jag kanske följa med pappa för att hämta Jimmy och Sara på Arlanda. Imorgon åker jag till skånis och nu ska jag gå ut en stund.

-Hejdå!
















Busarna

Nu har Leken och jag slutat busa, hon är hemma hos sig och jag är hemma hos mig. Jag vet inte hur jag ska säga vad vi gjorde för att inte avslöja mig, men kul och chill var det iaf! Lite bilder från igår då.. Vi tog 180 st. Jag förstår inte, vi tar alltid en massa bilder. På mi data har jag nästa 2000 bilder bara på henne och mig, sen finns det fler bilder som det är andra med oss också, men jag räknar inte med dem.








Busarna

Nu har det kommit upp planer iallafall. Jag och Leken ska ut och busa lite :) Vi ska busa och bara chilla, ta en massa bilder och så. Kommer bli roligt tror jag, knöligt och roligt! :) Tänker inte säga eller rättare sagt skriva vad vi ska göra för det finns åtminstone en som inte ska veta det här. Den personen är största skitsnackaren så nej tack du får inte veta något.
Nu drar vi.
-Puss!

Ingenting

Jag har inte alls gjort mycket idag, det är lite tråkigt men ändå skönt att bara ta det lugnt. Kan ju vila upp mig tills ikväll, inte för att jag vet exakt vad jag ska göra. Tror att jag kommer träffa Irme, men vi får se om det blir försent eller inte.

Tjöta, tjöta, tjöta.
-Bye!!

Sega människa

Vet inte vad jag ska göra idag. Ikväll kanske jag ska träffa några kompisar, men det är ju ikväll! Jag har varit ute och gått med Taff en halvtimme, skönt med lite luft. Sitter och kollar på lost just nu och bara tar det lugnt. Funderar på att hoppa in i duschen och fixa till mig lite, kanske hitta på något isället för att bara sitta vid datan. Vi får se hur det blir med den saken.

-Hej!








Flygande altan

Vet inte riktigt hur jag ska berätta kvällen igår. Vi åkte till skogås, som ligger Haninge tror jag. Jag och Leken var utklädda till pirater och när vi kom dit fick vi reda på att det var yrken man skulle klä ut sig till så det var lite pinsamt, men, men. Vi kom hem tidigt, redan vi ett, halv två satt vi på min "flygande altan" och åt kött och bulle. Kvällsmat är det bästa som finns!
Leken och jag kom i säng vid tre, halv fyra tror jag. och vaknade nu halv ett. Leken har redan gått hem för hon skulle till centrum med Emma. Synd för henne för nu missar hon frukosten! ;)



-Tja!

Varm dag

Igår var jag då hemma hos Emelie, de hade en liten fest hemma så vi sjöng karaoke och bara tog det lugnt. Vi hann bada också, men inte så länge för det va kallt! :P Imorse tog jag bussen hem vid elva. Emelie sov fortfarande när jag gick till bussen. Jag gillar inte att åka buss på sommaren för det är så himla varmt och det är så äckligt. Jag mötte Leken i täby centrum och vi köpte lite greje till ikväll och självklart käkade vi på donken så att vi fick glas. Nu har jag två mörkgröna, ett blått och ett lila. Vi har varit ute en sväng med Taff och hämtat Lekens grejer till mig. Ikväll ska vi på maskerad och vi ska vara pirater ;)

-En bild på mig och Emelie från igår

-Byebye!

Bråttom

Jo, nu kom det upp planer för ikväll iallafall. Jag kommer åka hem till Emelie, så nu måste jag slänga mig i duschen.
-Byebye!

50 hela kronor!

Jag gick inte och la mig tidigt igår. Jag tror att jag la mig i sängen vid tre, sen somnade jag inte förrens halv fem. Jag skulle upp vid nio för att följa med, men orkade inte eftersom jag inte hade sovit så mycket. Istället kom pappa hem med Taff vid elva och då gick jag upp och åt frukost. När Leken hade ätit klart gick Taff och jag för att möta henne sen har vi legat ute och solat en stor del av dagen. Vi städade också mig pool lite, just nu är det alger i den för att det inte är helfylld, men vi håller på att fylla den så att jag kan sätta igång pumpen. Straxt inna fyra tog vi en promenad med Taff ner till hagbykiosken för att köpa en trisslott. Varje månad den 17:e kommer vi köpa en trisslott. Vi ska ju bli rika! ;) Hur mycket vi än vinner så kommer vi ta pengarna. Och den här månaden vann vi 50 hela kronor! Yes, känns underbart inte för att det är en så stor summa men känslan att vinna på första lotten är bara så bra! :) Jag kommer spara de pengarna, inte mycket, jag vet speciellt när vi delar så jag får bara 25:- men jag ska se om och gå plus eller minus om ett halvår. :)
Leken har precis gått hem för att duscha för hon ska få besök ikväll. Jag ska bara sitta hemma framför datan eller kanske nere framför tv:n med pappa. Vi får se, kanske kommer upp något?


-Adios!

Bilderna från stan

Jag har inte gått och lagt mig än, det kom upp saker som att Leken vill att jag skulle fixa lite bilder åt henne. Det är bilderna från stan idag och jag sa ju att jag skulle lägga upp några. Egentligen är det inga speciella bilder, men kan lägga upp de i alla fall.



Tanten i bakgrunden är ju bäst!

-Tja!

Sovaa

Som ni ser har jag nu fixat musik, jag ville egentligen ha en ipod touch men den var för stor och var bara krånglig så den blev en nano istället, men den är väl fin? :)

Nu funderar jag på att gå och lägga mig. Inte för att jag kommer kunna somna, men nu måste jag vända tillbaka dygnet och sen ska jag upp vid nio imorgon för att följa med och lämna Jimmy och Sara på arlanda. Pappa och jag blir hundvakt åt Taff, jag undrar hur det kommer bli eftersom han blir så ledsen när Jimmy inte är med honom och nu är det ju tre dagar ungefär. Men, det ska bli spännande.
-Godnatt!

I Miss You

It´s hard to tell you I love you as I´m standing over your grave, when I know I´ll never here your voice again. Why did you leave me? Why coulden´t you just stay? Because my world is not hole without you. I would have given you anything just to make you happy, just to make you live again.

Do you know how much it hurts to be missing you, I miss you, I love you









För mig själv

Tröjor, skojr och örhängen är nu hämtade från Lune. Nu gäller det bara att lämna tillbaka hennes grejer och det är en del hehe men det fixar vi imorn ;) Jag gick inte raka vägen hem från henne för det var så skönt väder så jag satte mig i skogen och tog lite bilder och bara tog det lugnt för mig själv ett tag. När jag kom hem städade jag lite bland smycken och smink och nu ligger allt på plats, vi får väl se hur det ser ut om en vecka :P

-Hej!

Musik: Ja, Nej?

Nej, det blev inget städande stannade framför datan istället. Men rummet ska fixas och pimpas, kollade runt på lite ikea grejer och vi får se om pappsen och jag drar dit på lördag eller något. Vi åt pannkakor till middag, mums det var ett tag sen man åt det :) Snart ska jag till Lune för att både lämna och hämta kläder.

Funderar på att lägga till musik på bloggen, eller är det bara irriternde?
-Byebye!

Stökigt

Mitt rum sen hemskt ut, jag måste först städa. Jag vill också göra om i mitt rum, men det är inte så lätte att göra om efter som att sängen inte går att flytta på..:/ Men vi får se om jag löistar ut något ;)
-hej!

Mysväder och stan

Idag har jag då varit i stan med Leken. Vi har sådan otur vi alltså! Vi var hemma hos mig och Leken kollade bussen, det var fem minuter kvar och jag var tvungen att gå på toa, men vi skulle med den bussen! Vi tog min cykel till milsten, men halvägs såg vi att vi var två minuter sena och saktade ner. När vi var framme och skulle låsa min cykel så vi bussen flyga förbi. TUSAN! Så vi satt på busshållsplatsen i en halvtimme och väntade på nästa. Jag pratade i telfon och hon lyssnade på musik och smsade, oj va sociala. Hehe, men det var faktiskt mitt fel för det var ett viktigt samtal :P Vi började med att köpa en brunrandig tröja till mig, sen gick vi och letade efter jeansshort men hittade inga fina. Är jag lite sent ute kanske? Så det blev ett par svarta från hm för 98:- Vi gick ner mot normalmstorg och skulle hitta ett mysigt fikaställe och då gick vi förbi kungsan. Jag tänkte ju på att Hannah jobbar där så vi gick in och hälsade och pratade lite med henne en stund. Det var ett väldans tag sen jag såg henne sist så det var trevligt! :) Sen gick vi och köpte mjukglass och satte och på en bönk i solen. :) Påvägen uppåt igen såg vi ur&penn "allt ska ut" Där gick man ju in och fyndade två armband, ett par örhängen och en ring för endast 90:-! tio i sex var vi tillbaka vid min cykel på milstensvägen. Jag skjutsade henne en bit, sen tog hon min cykel för hon hade bråttom hem och jag gick resten hem. Nästa hemma mötte jag grannen och vi stod och pratade lite. Hon sa att hon inte hade sett mig i sommar. Men när hon väl hade sett mig hade jag och mina kompisar varit så tjusiga och fina. Jag hade armband och örhöngen på mig och hon sa att hon var för gammal för att använda de, hehe vad ska man svara på det.:P

Härliga bilder från dagen finns på Leken kamera, så de kommer in ikväll eller imorgon ;)
-Bye!

Stan idag

Säg aldrig aldrig

Jag gick upp halv tolv idag och fixade frukost och jag har suttit vid datan hela dagen och bara tagit det lugnt. Leken smsade nyss och hon vill in till stan, medan jag vill till täby c. Orkar bara inte ta mig till stan och trängas med folk, speciellt inte en dag som denna. Det finns inte mycket jag kan göra åt saken så det blir stan, men först blir det att möta upp pappa någonstans för att få mina pengar.

Idag ska/borde jag köpa:
jeansshorts
svarta shorts
linnen
klänning
smycken
Jag kommer inte komma hem med allt det här idag, men shortsen är ett måste!

Nu måste jag börja göra mig iordning.
-Hejdå!

Kan inte sova

Nu ska jag soova. Eller åtminstode lägga mig i sängen och kolla på tv eller något.
-Natti!


Osocial

Nu har jag kommit hem från Leken och sitter och pratar med Emelie. Jag har haft det riktigt trevligt, bara att jag inte har varit det mest sociala men, men. Vi har tittat på film, tagit bilder och ätit popcorn. Här kommer lite roliga bilder! ;)







-Hej!

Inte myket skrivande

Oj va jag är dålig på att skriva, har inte skrivit mycket på hur länge som helst! Litte kort då.. igår var jag med Emelie och Fabbe vi träffade lite folk och så. Fabbe sov också hos Emelie, vi skulle titta på film tillsammans men Fabbe somnade så det blev bara Emelie och jag som tittade på Altered. Helt okej men konstig film. Vi somnade kanske fem. jag vaknade av att Fabbe petade mig i örat vid elva. Under dagen har vi bara legat och degat och kollat på tv och sovit typ. Jag åkte hem vid tre för att jag mådde så dåligt. Det kändes inte bra att köra moppe hem ifall att något skulle hända, men jag var bara tvungen att komma hem. Kunde typ inte sova för jag inte mådde bra, men tillslut somnade jag i en och en halv timme ungefär. Halv sex, när jag vaknade mådde jag mycket bättre och tog cykeln till Leken. Vi fixade lite och vi sex kom Petra och Rebecca för att äta  med oss. 

Nu har vi precis ätit glass och jordgubbar och sitter och tar det lugnt på hennes nybyggda altan :)
-Hejsan!

FOTO


Dåligt väder

Egentligen skulle jag ha åkt till vaxholm med några kompisar idag men det har regnat så så blev det inte. Istället har jag suttit vid datan och tittat på tv. För ett litet tag sen kom pappa hem och vi ska snart äta lunch tillsammans. :)
-Hejsan!

Knytis

Ikväll har Leken och jag bjudit hit Rebecca, Petra och Madde vi ska ha knytis kalasis. Ska bli riktigt mysigt. Vi har fixat hela dagen med att städat balkongen och grillen, jag har också hunnit städa mitt rum, woho. Jag har precis sminkat mig och Leken sitter fixar sig just nu. Det är inte långt kvar nu för vid sju ska de vara här.
-Hejsan!

Ändrade planer

Det blev inte alls som jag hade tänkt igår. Vi skulle spenderat kvällen hos en kompis med fick dissen. Ena sekunden hade vi inget att göra, andra så var hela kvällen fixad! Det var jätteroligt, kom hem sent eller ska man säga tidigt imorse.


När Leken och jag vaknade halv ett idag gick vi över och handlade frukost som vi alltid gör lika fräsha varje helg typ. Medan vi åt kollade vi på film, Taken. Mycket bra film :)
-Tja!

Ö-körning

Bilderna från igår när jag var med Leken kommer upp ikväll för nu ska jag ut och övningsköra ;)
-Bye!

Bilderna från Finland


Här kommer Jessikas tuffa bilder från Finland

                       
                         
-Hej!

med chokladsmak

Det blev ingen hyrning av film idag, istället gick vi promenad fram och tillbaka, hit och dit. Istället för godis gjorde vi det lite mer nyttigt genom att göra fruktsallad (eller fruktgratäng som Leken säger!). Lägger upp lite bilder från idag istället för att skriva för nu ska vi se film sen ska jag sova här hos Leken!
-Godnatt!

(fast jag sätter in bilderna hemma i morn istället för måste förminska dom)

Centrum

Idag har jag varit med Leken hos frissan, det blev fin fint! ;) Nu vi precis ätit nudlar och ska snart ta en liten promenix till centrum för att kolla runt lite, sen vet jag inte om vi skulle hyra film eller inte. 
-Adios!

Solongsuckers

Väntar på att Leken ska ringa mig, när hon väl gör det tror jag att det blir direkt hem till henne.


-Bye!

Buhu

Nu har jag kommit hem från finland. Jag orkar inte skriva om allt som hände, lägger in bilder sen istället!
Jag deeeeeeeeeeeeeeeeeppig, har precis kollat på Leken och Lunes bilder från barcelona och jag börjar nästan gråta för det ser ut att ha varit så himla roligt, buhu! Jag vill inte ens höra om allt kul för dem har haft FÖÖÖÖÖÖÖÖR kul, utan mig :(

-De är inte helt bleka heller..

haha, nej nu ska jag ringa Leken för nu jävlar ska jag höra ALLT! :D
-Hejdå!

Inlägg från Finland

Nu sitter jag på ett bibliotek i Finland. Jag hinner inte skriva hur allt är och så, bara att jag lever och kommer hem senast den 11:e. Mina små älsklingar Leke och Lune kommer hem den 8:e och jag hoppas på att vara hemma då, men det tror jag inte skulle hända. Nu ska vi på loppis, där jag fyndade en väska för 40 kr ;)
-Hejhopp!