Bra och dåligt

Kolla på oth och hänga upp tvätt nu. Både bra och dåligt! Sen sova!

Långa dagen

Idag har jag haft mördardagen i skolan. Börja åtta, sluta fem, nio lektioner, åtta och en halv timme i skolan! Gillas inte. Fick tillbaka matteprovet jag idag jag fick godkänt! :D Många kanske inte känner wiho ett g! Men när ungefär 60% av alla sammare fått ig så känns det ganska bra. Efter den långa dagen hjälpte Lekstad mig att dela ut tidningar. Tack så jättemycket, det var snällt! Sen var det bara att rusa in och byta om och åka till träningen. Vi var bara fyra men träning blev det. Har inte tränat på länge så det kändes bra. Det blir säkerligen träningsvärk imorgon! Det var jag som körde hem och jag kan ju säga att det har gått bättre.. Åt en halv pizza till middag för ingen orkade laga mat. Nu har jag duschat och ska snart hoppa i säng. Det blir tidigt ikväll!

Bilder från skoldagen







Snart vinter

Då säger jag godnatt för idag då. Snart kommer det snö och jag är berädd och taggad inför vintern!


Lunchen

Här har ni en liten tuff bild från idag. Lekestad och jag åt coscous och chicken nuggets med sweet chlli sås. Väldigt gott.


På den här bilden ser ni en som nästan somnade efter maten


Pics från dagen

Hemma från Lekestad och skit idol. Man ska ju bara ringa hela tiden, så onödigt! Ingen orkar det. Nu kommer jag lägga in bilder från dagen.


Börjar med den här. Outfit for today














Mittbena

Vad tycker ni om mig i mittbena? :)

Fika i stan

Kyligt ute men mysigt endå. Vi satte oss på Fresco och tog en latte, eller åtminstone Lekestad för jag fick en te istället? Orkade inte gå in och byta för den var ju endå god. Vi gick runt och kollade på vinterjacka till mig och en väst till henne. Jag hittade en jacka, ska köpa den i veckan om pappa har tid. Han ska inte klaga, för den här är faktiskt billig! Vi åkte hem till sju och åt sallad hemma hos henne. Pratade om dåliga lärare och attv i måste göra något åt saken. Vi kollar nu på idol och siter vid datan samtidigt. Pappa kommer och hämtar mig på vägen när han har slutat. Skönt att han slutar sent idag för det är väldigt kallt ute! Bilder från idag lägger jag in ikväll när jag kommer hem.

Orientering

Idag hade vi två lektioner sen orientering i ensta. Det var jättelång matkö i skolan så Lekestad och jag åkte hem och åt. Sen tog vi muppe till ensta, vi var lite tidiga men fick springa ut endå. Jag tycker at det gick bra. Vi tog nog alla utom 7 eller 8 på en timme och tio minuter. Är dock inte riktigt säker. Vi kanske kunde ha tagit någon till, men vi sket i det för vi ville vara säkra på att vi kom tillbaka i tid. Skönt att vi tog moppen för fem minuter senare var vi hemma (om vi bortser från Lekestads besök på ytterligare fem minuter) Jag har duschat och hon står i duschen, snart ska vi in till stan och fika. Nya kameran följer med såklart!

Kick The Shit

Nu ska jag somna till oth.


Tillfällig header

Jag ska göra om designen på min blogg helt. Den headern jag har nu är tillfällig, kommer kanske ha något liknande sen när jag är klart. Det kommer ta några dagar, för jag har inte tid att sitta vid datan flera timmar om dagen, sen gäller det ju att komma på exakt vad man vill ha och jag är inte rikitgt säker än, speciellt int emed färg. Har ingen aning om vad jag vill ha för färg än..


Nya kameran

Nu har jag den. Äntligen och ååh vad jag bara älskar den! Den är så fin och superduperbra! Men mindra text och mer bilder ska bli. Här kommer då lite smakprov från kvällen.






Nej, men det blir fler bilder imorgon!


Ny kamera ..snart

Efter ett till avsnitt av oth somnade båda två. Kan ju inte säga att vi har haft en jobbig dag med mycket lektioner, men man blir trött av skolan ändå. Att bara tänka på skola gör mig trött! Så nu ska jag inte tänkta på skolan utan jag längtar väldigt mycket till klockan är 5-6. Vad kan hända då? Jo min pappa kommer hem och då ska han, jag och hon den där L åka till Elgiganten, Arninge. Väd händer där då? Kameran, ja juste idag får jag kameran. Min kamera, min egen systemkamera. ..okej jag delar den med pappa, men vem kommer använda den mest?


Nu sitter jag och kollar igenom gamla bilder, ska radera en del. Hittade den här gamla bilden. Remeber?


Onödig skoldag

Måndag igen och en tråkig skoldag. Vi började med naturkunskap, sen matte. Håltimme på tre timmar och efter det en lektion svenska på en kvart. Så himla onödigt att vi ens kom tillbaka till skolan efter håltimmen. Nu är i alla fall Lekestad och jag hemma hos mig och vi ska kolla på oth, sen vila til riktigt hög musik. That´s the way we like it! Kamera ikväll, annars får du stryk pappa!


Äppelpaj

Nu fick jag äppelpaj av pappa också. Mumsigt! Syns det att jag gillar vailjsås?


What´s goin' on

Dagen har varit mycket seg. Jag har bara legat och kollat på 90210 och oth. Fram till min träning då. Jag kom dit fem minuter sent och ingen var där. Gick runt och kollade lite, fann ingen. När jag gick ner till parkeringen mötte jag några och de sa att det kommer fler, att det hade varit på ett möte bara. Träningen gick bra, den var rolig. Fast mina passningar gick inte så bra däremot. Vi slutade tidigare, en halvtimme kanske. Jag körde hem och det var roligt! Det blir bara roligare och roligare nu, speciellt när man får köra på motorvägen! När jag kom hem hoppade jag in i duschen sen tog jag med mig min middag upp till rummet för att sammtidigt kolla på oth.


Rajjrajj

Ikväll blir det rajjrajj hos rajjerajj! Ny outfit på mig idag med lockigt hår. Jag vet inte än hur kvällen kommer bli, men jag hoppas verkligen att den blir rolig för jag har varit taggat så länge. Just nu ser det mörkt ut, men det blir väl bättre under kvällen. Mina söta lilla rosa kamera är nedpackad så ikväll blir det bilder, bilder, bilder. Vi får se om de kommer ut imorgon, det hoppas vi på. Såhär ser jag ut just nu.



Naglar

Jag har inte haft något att göra så jag har målat mina naglar. Haha Det blev jättefult! Speciellt färgerna, ser ut som orange.. Får ta bort och göra om någon annan gång. 
När jag får min kamera blir det ännu bättre bilder!! ;)


Pussel

Ja, vad har jag gjort nu då. Jo jag har byggt pussel. Detta pussel:


Nikon D3000

Nu har vi kollat lite. Pappa är lat och orkar inte åka och köpa den idag, men om vi hinner så ska vi köpa den imorgon. GLAD! Det blir troligtvis den här Nikon D3000
Nikon D3000 + 18-55mm objektiv


Jessika drives

Hemma igen. Vi hämtade upp Stefan, min farbror i hägernäs så åkte vi till arninge. Meningen att åka dit var för att jag bara vill kolla på en systemkamera, hur mycket den kostan o.s.v. Pappa och Stefan började att gå in på JULA, för att de skulle köpa någonting och jag gick in på Lindex. Kollade runt lite och hittade en klänning. Tog en storlek för stor för att den inte ska krympa så att jag inte kommer i den. Den ska jag ha på mig ikväll tror jag. Frågan är bara vart mina leggings är, mina vanliga svarta..? Efter det besöket gick vi in på El giganten. Där kollade vi på kameror, eller kameran. Vi hittade en vi gillade, nikon. Den kostar runt 8000:- och pappa och jag funderar på att dela på den, men det är inte säkert hur vi gör än, för vi kommer nog åka dit imorn och kolla. Så tänk om jag verkligen har en systemkamera i handen imorgon redan! Jag är så överlycklig nu!!!
Nu ska jag och pappa snacka lite pengar och jobb. Bloggar innan jag sticker ikväll!

ps. jag övningskörde i en timme idag kanske, kom upp till 90 och oj vad roligt det är att köra! Jag gillar det verkligen! :D

Mot Arninge

Nu ska jag och pappa till Arninge för att titta på en systemkamera. Kommer jag få en? Nej! Jag får bara titta, inte röra! :P Jag ska kolla vad det finns för olika och om jag kanske kommer lyckas spara ihop till en. Kanske önska mig en i julklapp/födelsedagspressent.

Träna lite kanske


Kanske lite träning, eller varför inte film?

Gårdagen blev inte riktigt som planerat, men det löste sig tillslut. Tyvärr blev det inga bilder och jag orkar inte skriva om allt vi gjorde igår, så det får bli. Nu har ja precis vaknat för att Lekestad skulle iväg. Jag vill inte somna om när klockan är elva redan. Så jag sitter här vid datan. Jag ska fråga pappa om vi kan åka till arninge idag och sen förbi ensta spåret, tänkte träna lite grann. Det var ju ett tag sen och snacka om att jag har ätit onyttigt! Inte bra.. Tur att jag har träning imorn också. Det ska bli kul, för det var ett tag sen jag var på träning nu.. Jag har varit sjuk och lite allt möjligt. Nu ska jag inte sitta vid datan mycket till. Tror att jagsätter på ett avsnitt 90210 tills pappa vaknar om kanske en timme eller två.

Det här är till dig Lekestad:
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe


Jag hann

Jag hann göra allt innan idol, eller nästan. Jag stod i duschen och missade de tio första minuterna av idol, alltså Durna.. Nej. Får se det på söndag istället. Nu ska jag göra mig iordning och sminka mig samtidigt som jag kollar på Idol.

Jag är trött

Jag är trött efter skolan, har ont i ryggen och huvudet. Vill och borde sova någon timme innan ikväll, men har inte tid till det. Eller vi får se om jag tar mig tid en stund för att vila upp mig lite. Är ju fortfarande hos Lekestad för att hon packat sina grejer, så nu kan jag inte vila. Vad ska jag göra fram till idol ikväll då.
*Gå hem från Lekestad
*Städa lite
*Kanske vila lite
*Äta mat
*Duscha
Sen kommer nog klockan vara åtta. Hoppas jag på..

Skolfoton

Fredag, fredag, fredag. Härliga fredag! Nej, matteprov! Vi har haft två lektioner fe en geografi och idrott sen har vi haft matteprov. Det gick väl sådär, tror att jag precis klarar g. Vi slutade skolan klockan två och en halvtimme senare var Lekestad och jag hemma hos mig. Vi fixade och donade lite grann fram till fyra ungefär. Vid fyra ringde hennes mamma och sa att skolfotorna hade kommit. Vi rusade ner till brevlådan och hittade fotorna på mig, ingen katalog, bara det enskilda fotot. Jag blev väl sådär, sen bara väldigt rund ut i ansiktet för att fotografen sa att vi skulle sitta på ett speciellt sätt. Han var jättedålig, sämst! Vi är hemma hos Lekestad nu och packar hennes grejer som hon ska ha till mig ikväll. 

Sova

Ikväll har jag suttit och planerat morgondagen samtidigt som jag har kollar på 90210. Längtar hur mycket som helst tills imorn nu! :D

Lekestad bringar sina grejer to mi casa imorgon för vi ska ha skoj. Slutar två efter skolan och då är det bara att börja..


Tittar på 90210

Ikväll har jag pluggat matte med Lekestad ikväll. Sen har vi ätit middag tillsammans, lagade pasta carbonara. Lite tjock sås, men annars var den god. Jag har suttit och lekt lite med en blogg. Då blev jag väldigt sugen på att göra om min. Ny header och bakgrund och så.

Tittade nyss på idol och den sista personen man ser för dagen är Durna, om hon åker ut eller inte.. Spännande. Bruden är ju grym! Från idol till 90210 avsnittet som jag aldrig han se klart innan Lekestad kom hit efter sin lilla tupplur.














Serier jag gillar

Jag gillar att kolla på film. Nu har jag två, tre kanske fyra serier att kolla på. Topp fyra är då.

1.90210
2.one tree hill
3.gossip girl
4.lost

Kolla på oth

Nu har jag kollat klart på gg och ska lägga mig i sängen och kolla på mitt kära oth. Det var så länge sen, så nu sitter jag och kolar på det senaste avsnittet. Det konstiga är bara att det inte går att kolla på avsnitt 14 och 15? Konstigt.. och jobbigt för den delen. Då vet jag inte vad som har hänt exakt, men jaja. Två avsnitt hit och dit. Strunt samma! Nu ska jag dra mig från datan och kolla.

Nya oth

Jag har missat att hela sexan av oth har kommit ut!!! Jag bara måste, måste se det! Sjuan är ochså påväg ut nu. Jaa! Snacka om att jag kommer sitta klistrad framför datorn ett tag. En evighet! ;)


Spöregn

Min kortaste skoldag är avklarad. Jag kunde slutat kvart i elva idag men istället slutade jag ett gör att vi satt kvar med vår mattelärare och pluggade matte. Inte för attj ag lärde mig ett piss. Fick ju aldrig mina frågor besvarade.. suck! Det spöregnade när vi var klara. Jag ringde pappa och frågade vart han var någonstans. Han skulle hem och äta lunch, då hämtade han mig på vägen. Mycket skönt, för att det regnade så himla mycket! Nu ska jag kolla på nya gossip girl avsnittet.

Inte mycket bilder på sistone

Nu har jag glanat och fixat klart.. Nästa stop är sängen. Det ska bli så skönt att sova. Sova är ju det bästa som finns! Önskar bara att jag kunde få sova länge imorgon, men går det? Nej! Jag har aldrig sovmorgon och börjar då 8.10 varje morgon. fast det bästa med imorgon är att jag slutar kvart i tolv! Superskönt!

Jag känner att jag inte har tagit så mycket bilder på sistone.. Varken på mig eller andra. Kan vara att jaghar haft det så stressigt i skolan så att jag helt enkelt har glömt bort det. Får bättre på det. För vad vore en blogg utan bilder? ..Juste, tråkig! Bilder it is ..snart! ;)




Bara för det får ni en ganska gammal bild här.


Lång dag

Idag har jag haft dödsdagen! 8-16.30. Inte kul! Dagen är i alla fall avklarad. Efter skolan så kan man ju tror att jag gick hem och vilade, men så var det inte! Jag gick hem till Lekestad och fortsatte plugga.. Vi pluggade företagsekonomi, bara en uppgift kvar från läxan till fredag. Sen repeterade vi lite matte. Allt är inte under kontroll, men vi ska fråga vår lärare imorn, dagen innan provet. Taco, taco, taco åt vi hemma hos henne och det var smaskigt kan jag allt säga! Sen rakade hon håret och jag fixade en blogg grej, you know! ;) Fick lite utbrått här och där, men nu har det lugnat ner sig. Jag hatar sega datorer kan jag säga, då kanske ni förstår vad det handlar om..? Lekestad följde med mig hem för att hämta en tröja, som hon ändå inte lånade. Tror att hon tog en kofta istället. Jag har precis duschat och sitter och flipprar med en blogg lite, men det verkar som att blogg.se har ite problem idag. Är det inte så, ..då, då blir jag galen! Så om jag är galen imorgon då vet ni att det jag har hållt på med inte har funkat.

Gud, jag känner att det var jättekul att blogga idag. Jag är så glad, det går så lätt. Nu ska jag glana runt lite på andra bloggar och ansiktsboken en stund innan jag går och lägger mig.

Fullproppaddag

Idag har jag inte bloggat någonting för jag har haft fullt upp och varit stressad. Slutade klockan två men stannade kvar i skolan för att först göra svenskan, sen gick jag och Lekestad på extra matte. Nu förstår jag nästan allting! Efter skolan kom Sofia och Maja hem till mig. Jag och Maja delade ut tidningar och Sofia satt hemma och pluggade. En timme senare satt alla och pluggade olika saker. Ceasarsallad till middag och magen stor som en boll. Gott, det var! Sallad slår topp! ;) Nu ska jag hjälpa Sofia med det sista av hennes matte sen måste jag göra min läxa innan jag somnar ikväll. Kan inte skriva så mycket mer ikväll för klockan börjar ticka mot sovdags!

Språkplugg

Till middag åt jag pannkakor, godisgris! Sen satte jag mig och gjorde spanskaglosorna. Skitsvåra! Det är glosor som inte ens har med varandra att göra. Gick en promenad genom den hemsökta skogen till Lekestad och vi har suttit och pluggat tyska ett bra tag. Stolt över oss!

Nu ska jag fixa en bloggdesign. Vems säger jag inte! ;)


Musiken går inte sönder

Jag gillar att sova. Vilade i 40 minuter kanske, sov en kvart eller något. Folk höll mig upp, först sms sen ringde Sofia och Maja. Fast det var ju bra för det var viktigt! Sen var det en dum klocka som ringde, blä! Man kanske inte ska sova för länge!

Lekestad klagar alltid på min musik, att jag lyssnar sönder låtarna. Men icke! Det gör jag faktiskt inte. Mina låtar går inte sönder, eller förstörs när jag lyssnar på dem. Sen lyssna jag inte så många gånger på de låtarna, jag har ju bara 1000 andra låtar att lyssna på också och det gör jag må de säga. Just nu lyssnar jag på en ny låt. Den heter Fabolous ft The Dream - Throw It In The Bag. Första gången jag lyssnar på den och den är helt okej så det är klart att man ska ha den!


Måndag igen

Då var det måndag och tidig morgon som varje skoldag. Jobbig, jobbigt! Vi labbade på naturkunskapen, kollade i mikroskop och annat. Sen var det matte och jag fattar NADA! Någon som kan hjälpa? På geogrrafin var jag hos tandläkaren. Kom tillbaka i lagom tid till svenskan, vi hann inte ha redovisning idag så dert blir på onsdag istället. På sista lektionen kom inte vår lärare så vi gick hem. Lekestad följde med mig hem en stund. Nu har hon åkt tillbaka för att hon ska till stan med Madde. Själv ska jag kolla på film med slutna ögon.

Kan vi inte ha sådan här lätt matte igen?


Sova


Mot kyrkbyn

Bussen mot kyrkbyn går två över åtta. Frågan är nu vad vi ska göra där.. ja det är frågan? Vi ska ha roligt, det är roligare än att vara tråkig! ;)


Städa

Idag har jag hjälpt Jimmy städa han lägenhet. Jag fick slå in glas och göra andra småsaker. Jobbigt och tråkigt. Sen blev det pizza.

Lekestad kommer och jag hinner inte blogga, bye!

Vill sova

Vaknade vid nio imorse. Gick på toa sen somnade jag om till halvtio-tio någongång. Startade datan, satt där en stund sen somnade jag om till halvelva. Hungrig och trött gick jag ner till köket och gjorde iordning frukost. Satte mig i vardagsrummet och åt medan jag kollade på tv. Kollade på lite olika, bland annat o.c. Det är så bra :) Nu sitter jag vid datan och tar det lugnt, vill bara att kvällen ska komma så jag kan få sova någon gång!

Idag

Idag har jag bara varit hemma med pappa för att jag inte mår så bra. Hoppas på att må bättre snart, helst tills imorn då jag har träning. Har redan missat två stycken och vill inte missa fler.. Men är det såhär imorn vet jag inte om jag klarar av trycket! :/

Ska gå och lägga mig nu, finns ändå inget att göra. Godnatt!


Hemmakväll

Hungrig, hungrig. Pappa och jag kollar på kvinnor som hatar män nu och ska äta samtidigt. Mysigt! :)

Fuktskador

Japp nu har vi fuktskador också! LYCKAT!

Orkar inte mer

Frossa och torra ögon.. Ååh vad jag inte orkar mer!

Biverkingarna stämmer!

MEN KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL! Jag läste precis biverkningar på min medicin och där står det att det är mindre an 1 av hundra som kan få "förhöjt tryck i ögat eller perforation av nässkiljeväggen är mycket sällsynta biverkningar som kan inträffa med kortisonliknande preparat som tar via näsan. Orsaken till perforation av nässkiljeväggen är oklar."

Kul attt jag kanske är en av de där hundra. Hoppas doktorn har öppet idag för jag vill inte må såhär längre!!! 

Ont

Nej nu har jag inte bloggat på ett tag. Har inte haft något ork, bara mått skit. Gick till skolan igår iaf. På kvällen firade jag Mr. Lekestad och han fick en så fin pressent av mig ;) På kvällen kom Emma och vi kollade på Män som hatar kvinnor. Den var hur lång som helst och jag ville bara hem för jag mådde dåligt. När jag kom hem kollade jag inte ens på datan, det var sängen och en alvedon på en gång. Hos Lekestad blödde jag näsblod i över 40 minuter! Rekord faktiskt.

Idag tänker jag inte göra någonting. Inte ens gå ut tror jag.

Öga

Mitt ena öga är mindre än det andra, ögonlocket liksom hänger över på något underligt sätt! Kul at jag ser ut som ett jävla freak!

Studering

Vaknade sju, sen nio och sist elva. Irme, det är inte sämnbrist, det kan jag lova dig. Det måste vara någonting annat..

Jag tog med mig företagsekonomiboken ner till frukosten och satt och läste ett helt kapitel. Fattade allt jag läste då, det är bara när man blandar ihop allting det blir knas! Sen har jag suttit inne på datan och gjort lite spanskaövningar, tills jag inte fattade mer! Hon har lagt in något jag inte har varit med om. De måste ha lärt sig det under dagens lektion, eller kanske gårdagens. Jag har iaf jobbat ikapp lite. Eftersom jag inte har några böcker hemma kan jag inte plugga på fler saker. Jag ska läsa mer i företagsekonomin för där lär jag ha missat en del..

Nu måste jag vila, alvedonen hjälper ju inte!

inte tillräckligt nära

Det har varit så nära så många gånger. kan det inte bara ha varit tillräckligt nära..

SÄMST

Allt är sämst, allt är skit!
Vet inte vad som är fel, tårarna bara faller utan någon som helst anledning. Jag orkar ingenting, orkar inte ta mig tid även fast att jag har all tid i världen. Har varit ledig idag men ändå har jag inte gjort läxan förrän nu och datan fuckade så nu försvann hela mitt arbete! FAN! Varför nu? Varför just idag? Nej, jag tänker inte göra om det, hinner inte, orkar inte, klarar inte av att göra det. Det blir bara sämre och sämre, orkar inte ens prata längre. Beter mig som ett svin mot pappa för jag orkar inte att han ska hålla på. Han har ett monster till dotter.
Jag behöver dig, den riktiga du. Den du bara är mot mig, men det går inte.. inte nu. Men varför? Varför behöver jag dig nu, klarar ju ändå ingenting. Kan inte ens förklara för mig själv, då är det något som är fel!!

Vad är fel med mig?

Det är något fel med mig? Jag har inte huvudvärk i hela huvudet, utan bara min högra sida och det trycker vid ögonbrynet och ögat mest. Jag har också börjat blöda näsblod nu och vad är det nu för fel? jag brukar blöda när jag är jätteförkyld eller sovit för lite. Inatt sov jätte jättelänge, 12 timmar. Jag har inte feber heller så jag har ingen aning vad som är fel alls!


Nu va de slut

Har precis sett klart True blood. Trodde att det skulle vara det sista avsnittet men märkte att det inte var det. Jag trodde det för att det har stått att det var det, men det måste ju vara det sista avsnittet på säsongen. Det kommer säkert en trea, det måste det göra för såhär kan inte en serie sluta, nej, nej, nej! :P Det är bara att vänta på att nästa serie då, suck!

Sitter och kollar på Wallander - Cellisten.


Sista avsnittet är här

Nu har jag ätit tacosen och laddat upp med massor av filmer. Även sista avsnittet av true blood. :D Sitter och kollar på det nu, vill inte att det ska ta slut men jag vill ju se hur det slutar! Så nu ska jag se det sista, sista avsnittet. Sen blir det att kolla på Wallander - Cellisten, Slumdog millionaire, kanske inkheart eller tre andra nya filmer..

Sjunker

 

 


Känner och ser att jag har varit dålig på att blogga nu på senaste tidern. Den sjunker.. Jag måste bättra mig och ta tag i bloggen igen! Idag kommer jag ju vara hemma hela dagen och kommer uppdatera bloggen regelbundet.

Just nu sitter jag och lyssnar på Sean kingston - face drop. Den är faktiskt bra, lyssna på den. Jag har nya leona Lewis - Happy också. Den är sådär.. om man gillar henne gillar man låter. Jag skulle bara vilja ha lite mer drag i den.


Hemma

Idag stannar jag hemma för jag mår inte så bra. Har sovit 13 timmar inatt, behövligt men vill sova mer för jag är så trött. Men det kan jag inte göra, får väl ligga och kolla på film och ta det lugnt. Frukost har jag redan ätit men jag ska äta lunch om en timme kanske. Det blir matresterna från igår, taco. Jag måste plugga idag också, kanske ska läsa lite fe.


Ingen bloggning

Mår dåligt idag så jag orkar inte blogga. Inte nu i alla fall..


Orka försvinna!

Jag hade skrivit ett inlägg som försvann och nu orkar jag inte, blev på dåligt humör pluss att jag är trött och känner mig krasslig. Så, sova blir nästa!

Orka försvinna!

Jag hade skrivit ett inlägg som försvann och nu orkar jag inte, blev på dåligt humör pluss att jag är trött och känner mig krasslig. Så, sova blir nästa!

köra bil och plugga

Om en halvtimme kanske jag och pappa ska ut och övningsköra till sollentuna centrum ungefär och sen om pappa vill till kista.. annars tillbaka och vänta på Emelie :)

Har precis gjort klart idrotten nu är det bara geografin och fe:n kvar. Börjar med att läsa igenom georafin.

Huvudvärk

Imorse försov jag mig, lite iaf. Gick upp tjugominuter senare än vad jag skulle, hade då en halvtimme på mig att fixa mig. Fem över sju var det bara frukost kvar och den han jag precis äta innan skjutsen kom. Dagen har varit jätteseg, har ont i huvudet och den har bara gått otroligt långsamt. Hade utvecklingssamtal efter skolan, det gick bra, tog bara tjugo minuter ungefär. Sen åkte jag och pappa hem och åt och nu sitter jag på hans kontor. Måste plugga, och det är nuu! Kämpa Jessika, kämpa!!

Datan betyder

Jag har fortfarande inte gått och lagt mig.. orkar inte sova, jag gillar min data för mycket! Det är bra musik och roliga kompisar som är inne och jag vill sitta här länge! Men det vet jag att inte går, sängen kallar och jag måste sova. Sova är skönt, något av det bästa som finns, men jag hatar att slita mig från datan!!


Sova snart

Nu har Lekestad gått hem och jag sitter här och ska snart gå och lägga mig, ska bli riktigt skönt faktiskt!

Plugg, eller inte

Precis när jag skulle börja med min redovisning kom jag på att jag inte kunde det för jag vet inte exakt vad jag ska ha om och jag orkar inte skriva om allt? Åt fiskpinnar till middag med spenat och potatis. Lekestad kom hit för att göra svenskan, blev bara lite till för det finns inte så mycket mer att skriva.


Shopping

Det var hur stökigt som helst i mitt rum efter att Lekestad och jag hade slängt runt med alla saker och släpat in grus och blad. Hon städade sina grejer och jag tog hand om mina sen damsög jag lite snabbt. Hatar att damsuga! Så.. jag ville åka till täby centrum och handla och klart hon ville följa med, vad annars!? ;) kom hem med ett parlacklegings och en tröja från gina, det blir att ha på dig det imorgon då. Jag har precis skalat potatis och mortötter, nu ska jag göra min idrottsredovisning klar, så slipper jag tänka på den imrgon!

Gårdagen

Lördagen då.. Ja, juste jag åkte in till stan och satte dit en liten grej i naveln. Sen åkte jag till lekestad som var hos frissan, andra gången den här veckan. Stressade sen runt hela dagen fram till åtta då vi tog oss hem till Emma, som har fyllt år. Kvällen bjöd på flera roliga och tråkiga överrrasknngar. Något av det bästa var att lägga sig i sängen klockan halv fem på morgonen. För att sen vakna av Lekestad vid nio, som inte kunde sova.



Vi ska titta på film och plugga idag. Lycka till!


fredag kväll

Tog lång tid att få upp Lekestad ur sängen den sömntutan men det gick tillslut och då tog vi Muppe direkt till Ica stopp och köpte nödvändigheter för kvällen: Ben&Jerrys Halfed baked och en film! :) När vi skulle starta muppe när vi var klara fick vi såklart inte igång den så Jimmy fick komma och starta den med hjälp av hans bilmotor. Åkte hem till Lekestad direkt efter och åt middag och nu sitter vi och tittar på Idol. Sen blir det film och jag ska sussa här också.
Lekestad 5 år:
Tyst, jag mjuuuter!
Hahahhaha

Vaken

Nu har jag vaknat efter en och en halv timme ungefär. Jag vill somna om men det går inte. Hörde att pappa kom hem nyss, men orkar inte gå ner och heja på honom. Det är för ansträngande! ;)


Seg dag

Det var så svårt att gå upp imorse. Kändes som att man hade sovit fem minuter när man vaknade. När skolandagen var avklarad åkte jag och Lekestad till näsbypark och checkade läget med frissan. Sen nu är vi hemma hos mig och vi är trötta! Nu ska vi sova i några timmar, hörs senare.

God natt!

Då säger vi godnatt för oss då!



Tröttare än trött

Klockan åtta började Idol och det är klart att man kollar på det! ;) Klockan nio, efter idol övningskörde jag med pappa. Det gick väl sådär, bara bättre och bätte för varje dag. Snart, snart är det motorväg :D Kvart i tio var vi vid Sway och väntade på Lekestad och Lundmark. Eftersom vi hade varit ute och kört kunde vi lika gärna köra hem dem. Lekestad sover här inatt och vi har precis färgat henne hår lite mörkare, så nu ska det nog passa.

Trött, trött, tött är vad jag är! Hon står i duschen och jag sitter och fixar det sista på datan, sen ska vi förmodligen sova. Det ska bli så himla skönt! Även fast att jag hade sovmorgon två timma extra så är jag hur trött som helst, tröttare än vanligtvis!


Bloggfix

Ända sen jag kom hem har jag suttit vi datan och fixat Sofias blogg. Header, färger, bredd och sånt. Klart det finns mer saker att fixa, men nog för idag!

Nu ska jag äta och sen ska ju uuut, tuuuuuuuuuuut! :D


Seg skoldag

Seg skoldag. Hade två lektioner, började elva slutade tre. Hade två timmars hål. Sämsta schemat! Efter skolan åkte Leken, rebecca, Elin och jag till täby c för att fixa lite saker. Mötte upp Petra och sen tog alla bussen hem till sig själva. Jag siter och käkar "mellis" och väntar på att pappa ska komma hem så att jag kan övningsköra.
Idag fick jag hem mina testresultat från allergitesterna. Fick svar att jag har en kraftig björkallergi och jag är även allergisk mot timotej och gråbo, typ gräs.. Japp, det känns ju jättekul -.-


Klara

Fixat benen nu och Sofia är klar med matten. Nu ska jag kanske platta Sofias hår, sen måste vi ju sova. Tidigt imorgon. Ska gå upp när hon går upp, fast sen går jag och lägger mig en timmer till! ;) Natten!


Ceasarsallad

Vår ceasarsallad blev jättegod! Nästan allting blev uppätet, gamar! Nu håller vi på med Sofias matteläxa och jag epilerar benen. Det gör skitont, men trodde att det skulle göra ondare!

Jag tänker inte sitta här och skriva om dagen eller kvällen för jag ska för det första fortsätta med mina ben sen ska jag hjälpa Sofia med läxan ;)

Dela ut

Efter skolan tog jag bussen till trädgård och blev upplockade av Sofia och hennes pappa. Vi kom innanför dörren sen tog vi med oss tidningarna ut och började dela. Nu är vi tillbaka, vi ska duscha och jag ska städa lite. Sen blir det ceasarsallad :D

Test

Den här tog jag från Petra, lagero.blogg.se

Gå till telefonboken på mobilen
Namn 5 - Andreas Näsström
Är han/hon kul? - Jadå
Har du kramat personen? - Ja
Minnen med personen? - Prag-08

Namn 9 - Appi Malta
Var träffades ni första gången? - På Malta
Är personen viktigt för dig? - Klart, maltavänner!
Sista bokstaven i personens namn? - u

Namn 14 - Caroline Ebbvik
Flicka eller Pojke? - Flicka
Gillar du honom/henne? - Inte träffats på länge
Har du pratat med personen i telefon? - Ja, länge sen

Namn 15 - Celice Dahl
Hur länge har ni känt varandra? - Gymnasietiden
Har du kysst honom/henne? - nej
Kan du berätta hemligheter för personen? - vet inte

Namn 16 - Censie
Är hon/han vacker? - Inte träffat på länge
Känner du honom/henne bra? - Nja
Är han/hon upptagen? - Vet inte

Namn 20 - David Hannah
Är ni släkt? - Nej
Hur är han/hon till sättet? - Rolig :P
Känner du honom/henne bra? - Nej

Namn 22 - Elin Stenkel
Har du sänt personen ett sms? - Jadå
Är det en tjej? - jepp
Går personen i samma skola? - Nej

Namn 25 - Emelie Jonsson
Hur gammal? - 22
Bor? - Vallentuna(?)
Hatar du personen? - Nej

Namn 28 - Emil
Har du besökt personen? - Nej
Är han/hon trevlig? - Nej, äcklig
Vad börjar hans/hennes namn med? - E

Namn 30 - Emma Aronson
Har du kramat henne/honom? - Ja
Har du sett personen full? - Ja
Är personen äldre än du? - Nej

Namn 33 - Ems Carro
Är han /hon vacker? - Jara
Minne av personen? - Rösjön
Har du hennes/hans msn? - nepp

Namn 35 - Ems johanna
Står han/hon nära dig? - Nej
Har du kramat personen? - Det tror jag nog ja
Har du varit förtjust i honom/henne? - Nej

Namn 36 - Oscar
Beskriv med ett ord? - lång
Bor personen i huvudsstadsregionen? - Jaa
Har du sett honom/henne i en dröm? - Det tror jag inte nej

Namn 39 - Fabian
Första tanke : Emelie
När träffade du senast personen? - Vet inte
Varifrån har du fått hans/hennes nummer? - honom

Namn 43 - Finnen
Har du sett personen naken? - Nää
Ge ett smeknamn: - Vet inte :p
Flicka eller pojke? - Flicka

Namn 45 - Fredrik Alserud
kramat personen? - japp
kysst personen? - nej
sista bokstaven i namnet? - k

Namn 46 - Fredrik Ohlsson
träffat personen? - Jarå
pratade med i telefon senast? - Vet inte
skickat sms till personen? Haha a faktiskt

Hemma igen

Kom hem från stan för en timme sen kanske. Jag kan tyvärr inte säga hur det gick för jag har skrivit på ett avtal. Det var väldigt roliga komentarer som gjorde det roligt, men vi var där i nästan fyra timmar och det var ganska tröttsamt. Vårt fika fick vi, godis och vitamintryck, saknades bara bullar eller kakor! Jag har duschat, ätit lite och skrivit klart svenskan och nu ska jag gå och lägga mig. Jag har en lång dag framför mig imorn. Först 8-16.30 i skolan, sen hem och dela tidningar sen ska jag plugga lite och städa huset. Får se om jag hinner med poolen också..:/ Känner att jag måste börja ta tag i saker, jag får de tankarna när jag är ensam.

Jag är så smart, har fe till imorn och jag tog med mig böckerna så att jag kunde göra dem på tåget hem. Det var bara lite sidor att läsa och en uppgift.

Publik

Idag ska jag och Maddex2 på tv-inspelning. Singing bee!


Spårat

Min blogg börjar tydligen spåra och jag måste skärpa mig. Haha! Vadå spåra :P


Film

Maten var jättegod. Filmen funkade så vi kollade på en som gick på tv, det var you, me and dupree. Sen stannade jag nere och pluggade medan de gick upp och kollade på film. Nu är jag trött och vi ska nog sova snart, efter jag hjälpa Maja med matte ;)


Wook

Idag efter skolan tog jag bussen mot sollentuna för att möta Maja och Sofia. Vi åkte hem till mig och åt lite mellis sen satt vi vid datan, kollade lite saker, spelade, tittade på bilder och sånt. Vid halv sju mötte jag Emelie vid milsten. Moppen funkade inte så det blev cykeln, orkar inte gå! Nu ska vi äta wook och kolla på true blood i vardagsrummet. Sen måste jag plugga företagsekonomi innan jag somnar. Juste! Engelskan måste påbörjas, det ska vara inne på onsdag och imorn ska jag på tv-inspelning och kommer hem sent. Hinner inte då.. Nu ska vi äta god mat.

En ny skoldag

Jag trodde verkligen att det var söndag när klockan ringde imorse. Gick upp straxt före sju. Var klar sju och hade en halvtimme på mig att äta. Nu sitter jag i skolan. Har naturkunskap och ska skriva om närsalter, skittråkigt!


:O

Men gör det bara, skit i mig!


Sover jag

Haha, har jag kommit i säng tidigt ikväll? NEJ! Inte bra gjort av mig, men det har hänt en massa saker, pratat viktiga saker med kompisar. Försökt få tag i Lekestad, nu tror jag att hon sover men jag smsade henne tidigt ikväll men hon svarade inte.. hm? Och då vet jag att hon inte sov, har bevis! ;) facebook! haha. Nu ska jag alldeles straxt gå och lägga mig och sova för natten.


Inte

Jag vill, jag vill, jag vill! Men nej, jag får inte, jag kan inte. Kan inte skriva om det!


Ring mig

Min kära vän vid namnet Lekestad är SÄMST på att svara i telefon! Ring mig, nu tack!

Plugg

Nu har jag pluggat klart. Jättetråkigt att läsa om kartor, kartor hit och dit. Är arg, sur och irriterad så nu ska jag sova bort det. Ska ju träffa Majsing imorn och då ska jag vara überglad!


Mat

Jag ska nog gå ner och hjälpa pappa med maten nu. Kommer inte bli några middagar tillsammans på ett tag..

Det gick sämst

Hemma från träningen och oj vad jag är ur skick! Känner verkligen att jag inte hänger med i tempot. Det var för länge sen jag stod på is och jag har inte tränat någon fys i sommar. Lite dåligt gjort av mig. Träningen gick i alla fall sämt och jag jag ont huvudet. Imorgon är det skol och jag har ångest! Jag ska inte spendera hela kvällen vid datan, ska bara skriva lite rader sen ska jag plugga, duscha, äta och kolla på film/tv.

Mycket sova

Igår va kul det var jag och Lekestad som var hemma hos Hannah med massa andra folk. Bilder kommer upp på fb. Jag orkar inte skriva mer. Lekestad och jag kom hem vid evla och då låg vi och vilade lite. Hon gick en stund vid halv ett och precis när jag nästan somnade så ringde hon på och kom tillbaka. Vi kollade på film och sov lite. Snart ska hon gå och jag ska snart på träning.


Gult hår

Hej, jag heter Jessika och jag har äckelgult hår!

Lost city raiders

Det blir inte riktigt som jag har tänkt. Nu är pappa ivåg och köper en sladd till datan sen ska vi kolla på film nere på stora tvn. Det blir en ny, Lost city raiders. Den handlar om jordens undergång år 2048 tror jag det var. Pratade med min vän Lekestad nyss och hon ville att jag skulle följa med henne till frissan om en timme, men eftersom jag ska kolla på film med pappa så kan jag inte det. Det kan hända att jag kommer ditnär filmen är slut. Jag ska i alla fall träffa henne ikväll. Vi bestämde att jag ska äta hos henne har jag för mig? Sen ska vi vara hela kvällen/natten/morgonen tillsammans med massa andra folk. Och ikväll kommer det tas hur många bilder som helst. Det kan jag lova! ;)

Film

Nu ska jag kolla på film och vila upp mig så att jag är pigg ikväll! ;)

Igår Idag

Gårdagen spenderades i sollentuna. Först var jag hemma hos Anna, där det var mycket härligt folk. Sen gick alla till ett ställe, fast där var jag inte länge för jag skulle ta tåget till Hannah. Jag väntade på sollentuna station en halvtimme innan hon kom. När hon väl kom var hon taggad till tusen. Hon hade varit på Håkan och gjort en massa roliga saker. Jag säger bara, ett halvår kvar för mig! ;) Vi mötte upp hennes kompis och gick till henne. Klockan började närma sig tre och jag var dödstrött. Hannah ville inte att jag skulle gå och lägga mig, hon ville dansa, prata och göra allt som jag inte orkade. Men jag fick som jag ville. Vid kvart över tre låg jag i sängen. Vaknade igen kvart i av att någon sa något, kommer inte ihåg vad. Jag gick i alla fall upp och tog en macka med Hannah sen borstade jag tänderna och gick och la mig igen ;) Vaknade lite nu och då av olika sms, men gick upp vid elva, tolv och tog bussen hem. Pappa hämtade mig i enebyberg och så åkte vi och bytte in mitt busskort mot pengar. Tyvärr är det pappas pengar. Tusan! Annars hade jag varit 600 kronor rikare :D Jag har inte ätit någon frukost, men jag stekte pytt i panna när jag kom hem. Tyvärr tog jag inga bilder igår :/


Bye

Japp, nu drar jag.


Fan

Jaha, då va det kört!

Kort hår

Idag fick jag damp på en massa saker, bland annat mit hår! Så som ni ser är det kort. Klippte en jävla bit och ångrar det mycket. No more jessika med långt hår..

Ser ni hur kort min hästsvans är?


Kommentar

Fick en komentar om vad jag ska göra ikväll..
( ;) )
Vad jag ska göra ikväll blir en överraskning, men vem är det som komenterade?


Fast vid datan

Nu får jag fan ta och flytta mitt feta as från datan och hitta på något. För här har jag fastnat.. jag kanske välja kläder tills ikväll? Men vad ska man ha på sig då? Ååh, vad jag hatar det här! :/


Mirror


Dreams


Fuck you


Den va god

Slutade lite tidigare idag, halv två istället för halv tre. Var hemma straxt före två. Då tog jag fram min cheesecaken. Under tiden den blev varm gjorde jag lite äggröra och tog på mig mjukiskläder. Ska sitta i mina kläder och ta det lugnt hela dagen. :) Cheesecaken var hur god som helst, inte ätit godare förut! Mmm.. jag vill bara ha mer, mer och meeer! Nya musiken spelas på datan och funderar på om jag ska bränna en film eller träna lite? Är för lat för att träna idag, så jag kör nog på filmen. ;) Vet bara inte vilken film det kommer blir..:/ kanske börja på en ny serie?

Skolan

Sitter i skolan och har skittråkit. Har bara tv lektioner kvar och slutar tjugo i två. Jag ska bara hem efter skolan och ta det lugnt, kanske plugga lite som jag har missat. Ikväll är det nog planerat att åka till sollentuna, men det är inte säkert än.

Glömde middagen

När jag hade duschat klart och precis tänkte borsta tänderna kom jag på att jag inte hade ätit middag. Just då när jag kom på det blev jag plötsligt hungrig. Jag gick då in till köket och stekte lite pytt i panna. Nu sitter jag här i mitt rum tittar på filmen. Det är en timme kvar ungefär, kommer alltså komma i säng vid tolv. Inte bra alls. Jag kanske borde stänga av filmen nu och se klart den imorgon..men det vill jag ju inte för jag vill se klart den idag.


Rocka rockring

Just nu, precis just nu står jag och rockar rockring medan jag kollar på Män´som hatar kvinnor. Egentligen skulle jag se den på blue ray hemma hos Leken, men jag har inget att göra och jag vill se den. Man kan ju alltid se den igen ;) Jag tänkte mig inte att man blev svettig när man rockade, men det blir man kan jag nu säga. Jag ska rocka i en halvtimme , sen ska jag gå och duscha för att sen sova. Som varenda morgon ska jag gå upp halv sju. Morgndagens första lektion är fe, företagsekonomi.


Tvätt

Nej, nu blir det vika tvätten sen hänga upp ny med en film på i bakgrunden ;)

cheesecake i frysen

Nu har jag bakat en cheesecake. Jag smakade på smeten och den smakade ganska gott. Den ska stå inne i frysen i fem timmar mins innan man får smaka på den och den kan stå max 6 månader ungefär. Jag längtar tills vi får gäster så jag kan få smaka på den. Jag älskar cheesecake, iaf kattas hihi! :) Hoppas att min blir lika god!

Jag har tagit in min rockring som jag ska stå och rocka med när jag kollar på tv, eller film på datan. Nu ska jag ner och plugga matte med pappa, kommer inte fatta vad han menar men man kan dock försöka

Slut på det roliga

Jag hatar när mad kollar på en serie och så tar den slut! det tog nyss slut och än så länge finns det inga fler avsnitt att kolla på. Kommer få vänta i flera veckor på nästa avsnitt :( Det är så typiskt att det ska vara så spännande just nu, just nu när det inte finns fler avsnitt..! antingen ska jag träna lite eller så kanske jag ska baka lite :)

Home alone

Nu har Lune gått hem. Vi har inte gjort så mycket idag, bara tagit det lugnt och tjockat. Jag är helt seg och måste göra något för att orka plugga. Funderar på att baka cheesekake som jag kan äta och bjuda på i helgen. :P
Nej, men jag ska i alla fall titta klart på sista avsnittet av seson två nu innan jag gör någonting annat!


Nya låtar!

Lune och jag har käkat och det smaskade gött. Sitter och laddar ner musik nu. Bästa låten just nu är Jay Sean ft.Lil Wayne - Down. Klockan är bara två och vi vet inte vad vi ska göra. Kanske kolla klart på det vi kollade på innan vi somnade :) Vi sov bara 40 minuter, men skönt var det!

Everything at the same time


våfflor

Lune och jag ska sprecis gå ner och laga våfflor nu :D


Jobbigaste dagen i veckan

Idag hade jag min jobbigaste dag i veckan. Började 8 och slutade halv fem. Men dagen har faktiskt gått ganska snabbt i alla fall. Trött som tusan åkte jag hem och åt middag hemma hos Lune sen satt vi och pluggade och satt vid datan. Lärde henne nördspelet, mohaha! :P Jag pluggade lite gran, men hade tänkt att plugga mer. Får bli imorgon istället! Eller kanske inte, vi får se.. ;)

Sitter och kollar på True blood, är på avsnitt 7 på season 2.

Sova

Idag var det skola, sen tidningar, äta, film, promenad, duscha, städa, packa och fixa. Nu ska trötta jag sova!